Tomas Mojzis Palloseuraan

Kuva
Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 12.08.2011 10:07

Sieltä sitten tuli taas pakki.

TIEDOTE: Tshekkipuolustaja Tomas Mojzis TPS-puolustukseen

Tshekin maajoukkueessa MM-kultaa vuonna 2010 voittanut Tomas Mojzis on tehnyt TPS:n kanssa kauden 2011–2012 kattavan sopimuksen. Mojzis nähdään TPS-paidassa jo sunnuntaina.

AHL:ssä urallaan yli 300 ottelua pelannut Mojzis on esiintynyt myös NHL:ssä Vancouver Canucksin, St. Louis Bluesin ja Minnesota Wildin paidassa. Vuoden 2001 Toronto Maple Leafsin varaus (#246, 8. kierr.) teki edelliskaudella Elitserienissä 52 ottelussa tehot 5+5 MODO:n riveissä ja viime kaudella KHL:ssä Minskin Dynamossa 42 ottelussa 2+7.

TPS:n päävalmentaja Pekka Virran mukaan 29-vuotias tshekkipuolustaja tuo entisenä maailmanmestarina tarvittavaa kokemusta puolustukseen.

- Olen tyytyväinen, että tämän tason ammattimies saatiin ja hänellä tulee olemaan iso rooli joukkueessa. Mojzis täydentää puolustusta erinomaisesti, sillä hän pystyy pelaamaan hyvin niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän, Virta kommentoi.

Mojzis pelaa ensimmäisen ottelun TPS-riveissä sunnuntaina HK Areenalla, kun TPS kohtaa European Trophyn avausottelussaan Slavia Prahan.

HC TPSEi voi muuta sanoa kuin eusa_clap .
Ja Tšekkejä sen kuin kertyy. Lisää mietteitä myöhemmin.
Viimeksi muokannut TheMuumio päivämäärä 12.08.2011 10:22, muokattu yhteensä 1 kerran
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Micro » 12.08.2011 10:22

Vaikuttaa näin tilastojen perusteella hyvältä hankinnalta. Maailmanmestaruuskaan ei ole kevyt mandaatti. Nosti tepsin osakkeita silmissäni jonkin verran, vaikkei pakisto vieläkään päätä huimaava ole.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja FPP » 12.08.2011 10:55

Loistava hankinta puolustukseen. Viitanen vielä pois niin meneehän tuo pakisto kevyesti SaiPan ym. ohi. Sitä sentteriä vaan edelleen (enemmän) kaipaisi.

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Jack » 12.08.2011 13:32

Samalla linjalla jatketaan. Hyvältä hankinnaltahan tuo kuulostaa! Tuo varmasti kaivattavaa kokemusta takalinjoille.
Kuitenkin pitää varautua uuteen hankintaan vielä vähän varauksella. Sitten kun on kaveri nähty pari kertaa pelaavan Tepsin logo rinnassa tosipelejä, niin voi syntyä uusia mietteitä. Peukku ylöspäin kuitenkin hankinnalle.

Sunnuntaina sitten nähdäänkin kaveri ensimmäistä kertaa pelissä.

Edit: Joukkueesta taitaa löytyä tällä hetkellä jo viisi Tsekin kansalaisuuden omaavaa pelaajaa, jos oikein muistan. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=on_3XP9CNXg
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Legenda » 12.08.2011 14:12

Oikein maistuva hankinta Palloseuralta! Viikko-pari sitten taisin kausiketjussa manailla, että siellä olisi mm. Mojzis vapaana pelaajana, mutta eipä taida olla Palloseuran tavoitettavissa, mutta osoittapahan taas Vuori & co. meikäläisen luulot vääriksi. Alustavasti katsastettuna Mojzis on erittäin käypä hankinta ja mitä miehestä on saanut lukea niin ainakin pitäisi tuoda kiekollista osaamista sekä osaamista puolustuspelaamiseen tullessaan. Jep jep, kuulostaa tutulta mm. McCartyn kohdalla sanottuna, mutta uskotaan nyt Mojzisiin ja siihen, että herra todella tulee olemaan yksi Palloseuran tukirangoista tulevalla kaudella.

Mojzisin myötä puolustuksessa on jopa hieman tunkuakin mikä on tietysti kilpailullisesti katsottuna ainoastaan hyvä asia. Porukathan ovat heti heittämässä Viitasta ulos, mutta itse en lähtisi vielä ulostamaan yhtään ketään. Harjoitusotteluita ja koeaikoja on vielä rutkasti jäljellä, joten rauhassa nyt vaan testataan loppuun. Viitanenkin oli ehtinyt olla ennen ensi esiintymistään joukkueen mukana parissa treeneissä ja pelannut viimeksi keväällä (kuten toki muutkin), joten eipä nyt heti ihan ihmeitä viitsitä kuitenkaan odotella.

Huczkowski - Mojzis
Vittasmäki - Tuominen
Viitanen - Raboin
(Seppänen, Pelkonen, Palmroth, Ristolainen, Lehtonen...)


Kylläpä tulee positiivinen fiilis tuosta puolustuksesta. Okei se puhdas kiekollinen puolusta a lá Lee Sweatt puuttuu tuolta, mutta kyllähän tuossa ehdottomasti potentiaalia ja osaamista on jo nyt. Joku jo Jatkoajassa kaavailikin hyvin, että Tepsillä on tällä hetkellä jo valmiina puolustuksessa kaksi kiekollisempaa (Raboin, Tuominen) puolustajaa, kaksi kahdensuunnan (Mojzis, Vittasmäki) pelaajaa sekä useita (pl. Ristolainen) "stay-at-home"-tyylisiä puolustajia, joten ihan hyvältähän se näyttää. Nyt vain sormet, varpaat, korvat ja vaikka purentakin ristiin sen puolesta, että puolustuksessa pysytään hereillä, omalla tasolla ja ehdottomasti terveenä!
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Lehväs » 12.08.2011 17:28

TPS taisi periä Kärppien lempinimen Tshekin maajoukkueena...

No, jokatapauksessa ihan kelpo vahvistus joukkueelle, tosin joku kädellisempi kaveri olisi ehkä ollut omaan silmään parempi ja tuo TPS:n puolustus näyttää aika tasapaksulta. Ja kyllä Honkanen, Seppänen taitaa mahtua Virran lempilapsena TPS:n pakistossa vakiopakiksi ;)
...

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja FPP » 12.08.2011 17:31

Kyllähän Mojzis on tajuttoman kova pelaaja SM-liigaan. Joku hallitseva maailmanmestari Suomen riveistä kun olisi tullut, niin Vaihtoaitiokin menisi tukkoon siitä hehkutuksen määrästä. Tshekin maajoukkueessa vielä huomattavasti kovempi taso, joten mitä pidemmälle tätä hankintaa ajattelee, sen paremmalta se tuntuu. Tuo oma Viitas-heitto liittyi siihen, jos tämä hankinta merkittävästi vähensi sentteriin käytössä olevia varoja.

Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 12.08.2011 17:44

Kyseessä on tosiaan lähtökohtaisesti kovan luokan tekijämies ja en millään jaksa uskoa, että minkäänlaisia sopeutumisongelmiakaan olisi, kun Tepsiltä näitä Tshekkejä löytyy vähän useampikin. Mä en edes odottanut että vielä olisi tämän tason pelaajia vapaana, mutta näköjään oli ja Tepsiin kävi tie. Eiköhän Turun lentokenttä sovellu miehen peliin erinomaisesti, kun on hyvin pelannut Ruotsissa ja KHLssäkin.
Ihan mukavasti lisäsi taas kiekollista taitoa ja vaikka ei olekaan pisteillä mässäillyt, niin ei sitä ikinä tiedä vaikka sieltä joku uran paras kausi pärähtäisikin. Vähintään saadaan varmaa kahdensuunnan peliä, parhaillaan kovaa tulosta molemmissa päissä.

FPPtä täytyy kompata siitä, että vähän varmaan hiljentää hehkutuksia se kun on Tshekki, eikä suomalainen ja toisaalta toinen asia on se, että päätyi Tepsiin eikä jonnekin Jokereihin tai vastaavaan (siellä vasta varsinaiset Kekäläisenpalvomissessiot olisi aloitettu). No pääsihän se nytkin hetkeksi ÄmTeeVeen etusivulle, mutta silti aika hiljaista oli uutisointi tästä hankinnasta.

Ei ihan saada Tshekkikentällistä kasaan, vaikka lähelle päästään. :D
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Unknown » 12.08.2011 18:53

Tämä hankinta kelpaa kyllä! On iso, osaa puolustaa, ja myös tukea hyökkäyksiä. Tshekkiläisyys on tässä hankinnassa melkeinpä plussaa, koska uskon miehen pääsevän hyvin joukkueeseen sisään neljän valmiiksi TPS:ssä pelaavan tshekkiläisen ansiosta. Kertoo jotain Mojzisista, kun on NHL:ssä ja MM-joukkueessa pelannut. Ehdoton vahvistus pitäisi olla, enkä usko mihinkään McCarthy vol. 2:een. Kuulostaa muutenkin jokseenkin erityyppiseltä kuin McCarthy. Voisi olla vielä fyysisempi juttujen mukaan, mutta on hyvä kääntämään pelin nopeasti toiseen suuntaan hyvällä pelikäsityksellä. Auttaisi kyllä toteutuessaan viime kauden ongelmaa, eli sitä, kun paineen alla ruvettiin roiskimaan kiekkoa näiden Palmrothien toimesta.

Näitä sitten ensi kaudella Tuomisen rinnalta ykkös-yv:n pakkiparina, kiitos!

Ketunkolo kirjoitti:...tosin joku kädellisempi kaveri olisi ehkä ollut omaan silmään parempi ja tuo TPS:n puolustus näyttää aika tasapaksulta.


Omasta mielestäni se ei näytä kauhean tasapaksulta enää. On selkeitä kiekollisia pakkeja (Tuominen, Raboin, Seppänen) ja puolustavia kavereita (Huczkowski, mahdollisesti Viitanen) sekä allroundeja (Mojzis, Vittasmäki). Okei, nuo kiekolliset pakit eivät ole mitään loistavia eliittipakkeja, mutta nyt pakisto on tarpeeksi laaja liigaan, ja ehdottomasti liigatasoinen.

Ketunkolo kirjoitti:Ja kyllä Honkanen, Seppänen taitaa mahtua Virran lempilapsena TPS:n pakistossa vakiopakiksi ;)


Itse ainakin pistän Seppäsen Pitsiturnauksen perusteella Viitasen edelle, vaikka kuinka olisi olevinaan joku Virran lempilapsi. Tykkäsin paljon kaverin itseluottamuksesta ja avauspelistä, ei virheitä, ja se lupaa hyvää Seppäsen tulevaisuuden kannalta. Mutta parhaat pelaa, ja jos Viitanen ei vakuuta jatkossakaan, niin ei miehellä ole mun TPS:ssä käyttöä Mojzisin hankinnan jälkeen, syvyyspakkeina Palmroth ja Ristolainen + Pelkonen ovat ihan riittäviä. Viitaselle toki annan mahdollisuuden, ei voi kaveria pelkän Pitsiturnauksen perusteella tuomita, kun oli vasta pari päivää ollut joukkueessa.

Näkemykseni TPS-pakistosta on hieman poikkeava Honkasen kuusikosta:

Huczkowski - Tuominen
Mojzis - Raboin
Vittasmäki - Seppänen

Koska TPS:ssä on pari selvästi hyökkäysorientoitunutta puolustajaa (Raboin, Tuominen), niin mielestäni kannattaa pistää luotettavat kärkipakit heidän rinnoilleen. Kätisyydetkin menevät kahdessa ekassa parissa hyvin, kun left - right on kaavan nimi, se on sitten makuasia, sijoittaako Huczkowskin Tuomisen vai Raboinin rinnalle (jos pääsee kauden alkaessa kehiin). Pistin nyt loppujen lopuksi kotimaiset ja ulkomaiset parit kuntoon. Vittasmäkeä voi myös pistää paikkaan kuin paikkaan, ollut viime aikoina pirun suoritusvarma kaveri ilman virheitä. Seppäsen sijoitan parin näkemäni ottelun perusteella Viitasen edelle, mutta Viitasella on saumat näyttää vielä osaamistaan ET:lla. Pakisto taisi karistaa Mojzisin saapumisella jumbosijan SM-liigan pakkiranking-vertailussa.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Lehväs » 12.08.2011 19:03

Unknown kirjoitti:Omasta mielestäni se ei näytä kauhean tasapaksulta enää. On selkeitä kiekollisia pakkeja (Tuominen, Raboin, Seppänen) ja puolustavia kavereita (Huczkowski, mahdollisesti Viitanen) sekä allroundeja (Mojzis, Vittasmäki). Okei, nuo kiekolliset pakit eivät ole mitään loistavia eliittipakkeja, mutta nyt pakisto on tarpeeksi laaja liigaan, ja ehdottomasti liigatasoinen.Ei enää niin tasapaksulta juu. Tuolla pakistolla kyllä taistellaan jo pääsystä kympin sakkiin, mutta edelleen sentteri olisi kova sana tuohon ryhmään. Mielenkiintoista nähdä, mikä mies sieltä tulee, sillä AHL:stä ainakin alkaa loppumaan todelliset ykkössentterikandidaatit pikkuhiljaa. Veikkaisin, että tuleva sentteri olisi EU-passilla liikkuva...
...

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Unknown » 12.08.2011 19:20

Ketunkolo kirjoitti: Veikkaisin, että tuleva sentteri olisi EU-passilla liikkuva...


Ei tarvitse sanoa enempää, tshekiltä haisee taas kerran. :mrgreen: Tosin ei näy olevan paljoa vapaita tshekkejäkään. Itse en osaa kyllä yhtään veikata, että kenet sieltä meinataan Turkuun raahata. :doubt:
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 13.08.2011 21:56

Ketunkolo kirjoitti: .. TPS taisi periä Kärppien lempinimen Tshekin maajoukkueena...


Sinänsä kaikki nimet käy ja sopii (paitsi pienet putket!!), jos kyseisen kansalaisuuden omaavat pelaajat onnistuvat Tepsissä ja eivätkä floppaa kuin kolleegansa viime kaudella mainitsemassasi seurassa. Ja viime kautta ajatellen Suomen Turussahan ei ole kuin ensi kaudelle kuin yksi suunta :Thumb up:. Mitä tähän pelaajaan tulee, jolle tämä osio on avattu, niin maukkaaltahan ja onnistuneelta se tuntuu ainakin teidän arvon kolleegoiden hehkutuksen perusteella. Allekironneen kaltaiselle tasapäälle tuo nimi ei nyt oikeastaan sano mitn, mutta tuleva kausihan sen näyttää, että missä mennään hänenkin kohdalla. Lievänä pessimistinä odotan kuitenkin tasaisia otteita illasta iltaan ilman isompia ryssimisiä, kuten koko joukkueelta, mutta kaiken kaikkiaan tälle hankinnalle iso ja positiivinen :Thumb up:


DAMN!!!
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Salming

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Salming » 13.08.2011 22:07

ArchieBunker kirjoitti:Sinänsä kaikki nimet käy ja sopii (paitsi pienet putket!!), jos kyseisen kansalaisuuden omaavat pelaajat onnistuvat Tepsissä ja eivätkä floppaa kuin kolleegansa viime kaudella mainitsemassasi seurassa.


Sori offtopic, mutta tähän on pakko ottaa kantaa.

Väitätkö, että Huml & Tenkrat floppasivat? Toivat piristystä Kärppien ankeaan hyökkäyspeliin viime kaudella ja olivat parhaita hyökkääjiä viime kaudella Kärpissä. Entä Jan Snopek? Yksi Kärppien parhaista pakeista myöskin viime kaudella tulonsa jälkeen ja plus/miinus-saldo näytti kauden lopussa +5, joka on hyvä suoritus 18 pelissä, varsinkin kun Kärppien puolustuspeli ei ollut kuosissaan viime kaudella.

E: Toki Kreps ja Rosa olivat pettymyksiä, mutta turha silti leimata kaikkia tsekkejä... :shame:

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 13.08.2011 22:16

Salming kirjoitti: ... Sori offtopic, mutta tähän on pakko ottaa kantaa.

Väitätkö, että Huml & Tenkrat floppasivat? Toivat piristystä Kärppien ankeaan hyökkäyspeliin viime kaudella ja olivat parhaita hyökkääjiä viime kaudella Kärpissä. Entä Jan Snopek? Yksi Kärppien parhaista pakeista myöskin viime kaudella tulonsa jälkeen ja plus/miinus-saldo näytti kauden lopussa +5, joka on hyvä suoritus 18 pelissä, varsinkin kun Kärppien puolustuspeli ei ollut kuosissaan viime kaudella.
E: Toki Kreps ja Rosa olivat pettymyksiä, mutta turha silti leimata kaikkia tsekkejä...


Otan toki takaisin, mutta rokotin ja kärjistin tuota jo vähän tylsää Tshekin maajoukkue-nimitystä, koska mielestäni se menee sektoriin case closed ... rauhaa hipit :tuoppi:


DAMN!!
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tomas Mojzis Palloseuraan

ViestiKirjoittaja 3156155 » 24.09.2011 11:30

Toi teidän Tomas Mojzis vai miten lie kirjoitettiinkaan on kyllä aivan loistava pelaaja ja tulee olemaan erittäin tärkeä ja loistava hankinta.
Ja kateeksi käy myös nuori Ristolainen miehestä varmaan kasvaa upea pelaaja iän myötä on ikäänsä nähden kyllä yllättävän valmis saamaan peliaikaa Liigassa.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Seuraava

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa