Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 21.08.2012 13:05

TPS ilmoittaa tehneensä try-out sopimuksen Kanadalaispelaaja Brian Willsien kanssa. Wilsie on pelannut viime vuodet AHL:ää ja NHL:ää. Maailman kovimmassa kiekkosarjassa miehelle on kertynyt pelejä 380 kappaletta, mutta nuo lähinnä 2000-luvun puolivälissä.

Kova kanadalaislaituri TPS:ään

TPS:n hyökkäysosasto saa kovan vahvistuksen, kun kokenut kanadalaislaituri Brian Willsie liittyy joukkueeseen.

Oikealta ampuva Willsie on pelannut urallaan NHL:ssä 381 ottelua. Parhaimmalla NHL-kaudellaan (2005–2006) monipuolinen hyökkääjä takoi Washington Capitalsin riveissä tehot 19+22. Viimeiset kolme kautta Willsie on pelannut pääasiassa AHL:ää Montreal Canadiensin, Washington Capitalsin ja Colorado Avelanchen farmijoukkueissa.

Viime kaudella Willsie oli AHL-joukkue Hamilton Bulldogsien paras pistemies ja kuului joukkueensa kapteenistoon. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on ilahtunut kokeneen pelimiehen saamisesta TPS:ään.

- Joukkueen rakennus on edennyt pala palalta suunnitelman mukaan ja nyt saatiin Marko Anttilan lisäksi joukkueeseen toinen oikealta laukova kärkilaituri, Vuori kommentoi.

Kauden 2012–2013 kattavassa sopimuksessa on 22. syyskuuta asti kestävä try out -pykälä. 34-vuotias laituri saapuu Suomeen tänään ja lähtee torstaina joukkueen mukana Sveitsiin pelaamaan European Trophyn vierasotteluita SC Berniä ja Fribourg-Gottéronia vastaan.


Ihan hyvä tehoja mätännyt ainakin AHL:ssä. Myöhemmin lisää mietteitä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 619
Liittynyt: 24.07.2012 04:26
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja burntarm » 21.08.2012 13:25

Vaikuttaa ainakin lähtöön hyvältä haulta. Ikääkään ei ole mielestäni liikaa. Mutta miten ton verran kokeneelle jyrälle on onnistuttu sorvaamaan try-out? Siitä propsit TPS:n suuntaan :Thumb up:

Onko TPS kasvattanut budjettiian reilusti vai onko sitä ollutkin vielä jäljellä??? Tässä kuitenkin näitä pelaajia tippunut tasaiseen tahtiin ja tänäänkin kaksi!

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 21.08.2012 13:37

No niin, alkaa näyttää jo ihan kohtuulliselta Palloseurankin rosteri. Ei paha hankinta ollenkaan ja mitä katsastin netistä niin hanskatkin ukolta putoaa tarvittaessa, mistä tulee heti plussaa. :Thumb up:

burntarm kirjoitti:Onko TPS kasvattanut budjettiian reilusti vai onko sitä ollutkin vielä jäljellä???

Väkisinhän tuota on ollut jäljellä kun lähes puolet rosterista on junnuja. ;)

Loppuun vielä se pakollinen ketjusommitelma.

Vaha - Locke - Willsie
Hattunen - Koskiranta - Anttila
Salo - Laakso - Virtala
Tuomainen - Tuominen - Huhtala/Seinelä/Kulmala

Kyllä noilla kehtaa liigaan lähteä. eusa_clap
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja TSS » 21.08.2012 13:41

No niin. Alkaa pikkuhiljaa näyttää paremmalta tuo tuleva kausi! Ikä, ja sitä myöten motivaatio, hieman arveluttaa, mutta onneksi on try-outilla. Aika kova veto muuten saada paperilla tämän tason kaveri ilman suoraa sopparia Turkuun! Lienee juuri sitä mitä tarvittiin: Voimalaituri Rightin kätisyydellä! :Thumb up:

Hyökkäykseen olen tämän myötä ihan tyytyväinen, pieni budjetti huomioiden, ja maalivahtiosasto on kivikova, JOS Niitty pysyy kuosissa. Puolustukseen kun vielä yhden ukon saisi niin olisin erittäin tyytyväinen!
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja Jyri » 21.08.2012 13:42

Mielenkiintoinen try-out. TPS tarvitsee lisää laatua laidalle, joten järkevä haku kyllä. Willsie teki vielä viime kaudella 44 pistettä AHL:n Hamiltonissa, joilla tuli myös joukkueen sisäisen pistepörssin kärkisija. Jos saa sopimuksen, pitää ottaa tarkkaan seurantaan liigakauden alussa.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 21.08.2012 14:07

Ensimmäinen reaktio oli että hmmm..

Onko tuo try out siis pelkästään seuran try out, vai sellainen että myös pelaaja voi sen määräpäivään mennessä purkaa ilman seurauksia?
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja Jartsa » 21.08.2012 14:46

Aika jännä, ettei noinkin hyvätasoiselle rightin äijälle ollut ottajia ympäri Eurooppaa ihan pysyväänkin sopimukseen? Vai onko kenties loukkaantumisia tms. alla? Vai onko sitten kyse siitä, kuten Hijo aprikoi yllä, että pelaajakin voi halutessaan purkaa, jos tulee vaikkapa Sveitsistä rahanippu eteen, niin kamat kassiin ja menoks?

Ouodohko tapaus, mutta jokatapauksessa loistava päivä TPS:lle, nostaa joukkueen paljon parempiin taisteluasemiin, kun puhutaan suorasta POff-paikasta. Eiköhän Willsie sen 20 maalia paukuttele helposti jonkun Locken vierellä.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 21.08.2012 15:19

Onnea tepsi. Hyvät statsit pienenmissä kaukaloissa takonut Brian Willsie tuleminen Turkuun lisää mukavasti smliigan mielenkiintoa. Hyvä asia omastamielestä on try-out pykälien käyttö. Joutuu hyväkin pelaaja osottautumaan sopimuksen arvoiseksi. Se on sitten eriasia sopeutuuko koskaan suomenkaukaloon, siksihän try-out sopimuksia tehdäänkin. Voihan se olla molemmin puolinen: Mutta itse ennakoin alkavaa änärilakkoa, jos sellainen on tullakseen niin silloin kyllä sielä rahakkaimissa sarjoissa pelaa vieläkin kovempi tasoiset miehet. Taitaa olla sellainen odottelu vaihe päällä isoja kaloja esim tälläiset Brian Willisien tapasia voi tulla verkkoihin, jos vain rahaa on käytettävissä.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja Unknown » 21.08.2012 15:53

Huikeeta, ajattelin jo, että Antsaan jää tämän päivän pelaajatiedotteet, mutta ehei. Ja juuri sille tontille, jolle hankintaa eniten toivoin, eli laituripuolelle. Ok, pakisto ei ole liigan kovin, mutta siellä on sentään seitsemän pakkia, jotka osaavat kyllä parhaimmillaan pelata puolustajana liigassa. Kiekollinen pakki on jo Pikkaraisen muodossa ja rehellisesti sanottuna Ehrhardtkin on joukkueelle tämän hetken näyttöjen perusteella vahvistus, ei mikään loistelias kiekkovirtuoosi, vaan varma ja kovatahtoinen kanukkipakki, joka ei luovuta. Lisäksi uskon Ristolaisen ottavan enemmän roolia, ainakin kokoluokan on sitä, että mikäli jatkaa samalla taklauspelillä ja vielä parantaa sitä, niin hänessäkin on Tepsillä hyvä kakkosparin pakki.

Kun taas katsotaan laituriosastolle ennen tätä Willsie-hankintaa, niin sinne olisi joutunut lyömään kaksi junnua avaukseen per matsi, joka olisi saattanut koitua liian ohueksi puoleksi. Toiveistamme oli Tepsi-fanien keskuudessa saada kahden ensimmäisen ketjun laituri, mieluiten pelaaja, joka taitaa kahden suunnan pelin. Joillain taasen oli haaveissa Rintasen paluu ja olisi sekin ollut kivaa joo, mutta tässä Arse haki mielestäni juuri sen tyyppisen pelaajan, jota TPS-hyökkäys eniten kaipasi. Sentteriosasto on jo ilman värilasejakin katsottuna aivan liigan parhaimmistoa, mutta ne harmaat hiukset olivat sitten eritoten laitureiden syvyydessä ja joiltain osin pakiston syvyydessä. Akuutein tarve tuli kuitenkin mielestäni nyt täytettyä. Tässä plussan ja miinukset:

+ Laituri Lockelle ja Vahalahdelle, tason pitäisi riittää optimaaliseen peliin, eli laukaus on uhka, mutta parhaimmillaan pelatessaan molempiin suuntiin tasaisen varmasti.
+ Laituriosastolle kaivattua syvyyttä. Pääasia tietysti se, että saatiin pehmo-Miikka hiuksista ttuun kakkosvitjasta.
+ Right on TPS-miehistöön erittäin kaivattu asia. Tuo lisää variaatioita yv:lle, sillä uskon kyllä miehestä olevan sinnekin apua.
+ Suuri kokemus maailman kovimmassa kiekkoliigasta kelvollisilla statseilla + pelannut edes jonkin verran myös Euroopassa.
+Arse saanut taiteiltua soppariin tryout-pykälän, miten se onnistui? Jotkut epäilivät, että myös Willsie pystyisi sen purkamaan, mutta päällisin puolin kumminkin hyvät fibat tuostakin.

- Ikää on 34, mutta se ei välttämättä ole miinus riippuen pelaajan kunnosta. Tuohon yhdistettyjä kysymyksiä ovat tietenkin ne, miten nopea jalka miehellä tällä hetkellä on ja onko Willsie loukkaantumisherkemmässä kunnossa kuin ennen. Ainakin urakäyrän perusteella on saanut pelata aika terveenä noita pitkiä P-Amerikan sesonkeja.
♥ TPS ♥

Viestit: 64
Liittynyt: 30.04.2012 06:29
Suosikkijoukkue: Tepsi,Rangsers, KHL, Asplöven, HCK, maalivahdit, rotat (paitsi Ruutu)

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja juhannus » 22.08.2012 11:08

Erittäin hieno uutinen, kukaan tuskin odotti enää tämän tason laiturihankintaa :D Nythän ykkösen ja kakkosen hyökkäys näyttää helvetin hyvältä :Thumb up:
"Vaikee olla vaatimaton kun on näin helvetin hyvä"

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 22.08.2012 12:42

Nimen nähnyt joskus muinoin Avsin paidassa tai jossain eli ei merkittävä havaintoja entuudestaan ja kuten olen todennutkin, niin syssyhän tuon näyttää missä mennään ... tosin paremmaltahan tuo joukkue päivä päivältä vaikuttaa, joten ei kirvestä kaivoon :Thumb up: ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 18.09.2012 12:46

http://hc.tps.fi/uutiset-ajankohtaista-brian_willsie_palaa_kokoonpanoon_kapteenin_merkki_rinnassa

"Tappara-ottelussa loukkaantunut Brian Willsie palaa huomenna TPS:n kokoonpanoon JYP-otteluun. 34-vuotias kanadalaislaituri toimii joukkueen kapteenina, sillä Ville Vahalahti toipuu parhaillaan kämmenluun murtumasta. Willsie on kautta aikojen toinen ulkomaalaispelaaja, joka toimii TPS:n jääkiekkojoukkueen kapteenina. Kaudella 2006-2007 Kent McDonnell toimi TPS-kapteenina."


Hienoa että Willsie saadaan vihdoin kokoonpanoon. :Thumb up: Ilmeisesti äijä ottanut myös roolia pukukopissa kun C on lätkäisty rintaan. :tuoppi:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja Unknown » 18.09.2012 15:49

Koska muuten viimeksi tryout-pelaaja on ollut joukkueen kapteenina missään sarjassa? :)
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja FPP » 18.09.2012 16:09

Tietänee siis sitä, että jatkaa joukkueessa? Muuten menisi aika tragikoomiseksi.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Kanukkilaituri Brian Willsie TPS-paitaan

ViestiKirjoittaja Legenda » 18.09.2012 16:21

Ainakin Virran ja Hietarinnan puheista saa sellaisen kuvan, että Willsie on jo solmittu valmiiseen sopimukseen koskien loppukautta. Ja se on kyllä kieltämättä positiivinen asia, kuten myöskin kapteenin virka, jos tässä synkkyyden keskellä nyt jotain positiivista haluaa etsiä. Kertonee kyllä paljon Willsien pelitavasta ja hänen asenteestaan kentällä ja kopissa. Nyt vaan vielä sitä ratkaisijan viittaa harteille Locken rinnalla näinä vaikeina aikoina.. Sitä kaivattaisiin!
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Seuraava

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa