Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

ViestiKirjoittaja Legenda » 05.10.2012 11:07

Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

HC TPS on tehnyt NHL:n työsulun ajan kestävän sopimuksen hallitsevan Stanley Cup -mestari Los Angeles Kingsin yhdysvaltalaispuolustaja Alec Martinezin kanssa.

Vuonna 2007 Yhdysvaltojen yliopistosarjan parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi ja All stars -kentälliseen valittu Martinez on pelannut Kingsin riveissä NHL:ssä kaikkiaan 115 NHL:n runkosarjan ottelua tehoilla 11+17.

Vuonna 2007 NHL:ään neljännellä kierroksella (#95) varattu 25-vuotias leftin puolustaja on ehtinyt pelaamaan urallaan myös 147 AHL:n runkosarjan ottelua tehoilla 20+49. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on tyytyväinen uuteen hankintaan, joka on jo osoittanut taitonsa myös Stanley Cupin finaaleissa.

- Kris Russellin loukkaantuminen oli erittäin valitettavaa, mutta hieman isokokoisempi ja samat ominaisuudet omaava Martinez tulee paikkaamaan menetyksen erinomaisesti, Vuori kommentoi.

HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Aallon mukaan joukkueeseen ollaan yhä valmiita tarvittaessa panostamaan vahvasti, mutta luonnollisesti talouden ehdoilla mennään.

- Hyvin sujunut yritys- ja kausikorttimyynti sekä VMP Groupin ja Elektro-Valo Oy:n tuki ovat mahdollistaneet tämänkin kovan hankinnan, Aalto toteaa.

Martinez saapuu Turkuun viikonloppuna, mutta näillä näkymin ei varmaan ehdi vielä pelaamaan TPS:n lauantaisessa kotiottelussa Ässiä vastaan.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

ViestiKirjoittaja Dev » 05.10.2012 11:34

Pitäisi olla aikalailla täydellinen paikkaaja Russellille. Itse en ole hirveästä nähnyt oikeastaan kummankaan jätkät pelejä, mitä nyt yhden matsin kattelin playoffeja joissa tämä Martinez pelasi. Mutta ei oikein mitää muistikuvaa jäänyt kaverista, koska siellä oli tusinan verran parempia ukkoja silloin kentällä. Nimi on kuitenkin erittäin tuttu ja tulen seuraamaan mielenkiinnolla miten Martinez onnistuu. Toivottavasti täyttää Russellin jättämän aukon. Russell näytti meinaan heti alkuun todella kovalta tekijältä.

Ainakin yhtä pakkia tuo TPS-puolustus silti huutaisi.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

ViestiKirjoittaja Unknown » 05.10.2012 12:36

Kiekollinen potentiaali pienen lukaisun jälkeen ehkä hivenen Russellia pienempi, tosin pelasi suht paljon kakkos-yv:tä Losissa. Kiekkovarmuutta on viivalla ja AHL:ssä tehnyt ennen NHL-läpimurtoa tehollisestikin hyvää jälkeä. Omassa päässä veikkaisin, että on suhteessa vahvempi kuin Russell, vaikkei Kriskaan huono siellä ollut. Tasapainoinen pakki pitäisi olla ja ihan jees fibat on tästä. Playoffeissakin pelasi joka pelissä, joten paskat ei valahtanut tiukassa paikassa punttiin, pikemminkin Martinezin otteet paranivat sitä mukaa, mitä pidemmäs kausi eteni. Vaikeinta taisi olla vuodenvaihteessa, jossa sai pari healthy scratchia. Valtaosa runkosarjapeleistä paloi kuitenkin alkukaudella kun miehellä oli olkapäävamma, joten josko se sitten vaikutti hiukan niihin alkukauden otteisiin. Vahvin vaihe osui tehoissa mitattuna maaliskuulle, jolloin mies teki kolme maalia. Kaikki maalit mitä mies teki viime kaudella, oli joko suoraan syötöstä tai ranteella, joten lämäriä mies ei hirveästi vissiin käytä, tai sitten tämä on jotain tyhmää päätelmää parin videon perusteella... SC-finaaleissa teki 1+1 tehot, joista toisessa mies syötti Carterin tekemän jatkoaikamaalin ja toinen oli voittomaali 4-0 -voitossa, jossa mies runnoi kiekon Brodeurin patjojen välistä sisään. Pääsi pelaamaan ykkös-yv:täkin välillä pyörittäjänä viivassa Doughtyn parina, kiekkovarmuutta kun löytyy ihan tarpeeksi.

Mitä nyt joitain highlighteja olen katsonut, niin vaikuttaa suht ärhäkältä omassa päässä kulmaväännöissä ja pari ihan nättiä taklaustakin tuolta löytyi. Liikkeen ei pitäisi myöskään olla ongelma. Laukaus lähtee melko nopeasti myös ilman sen suurempia virittelyjä.

TPS:stä löytynee paikka ykkös-yv:stä Willsien rinnalta viivassa. Pakkiparina tasakentällisin löisin kylmästi kehiin Ristolaisen, niin saataisiin kunnon ykköspari saman tien kasaan, joka pelaa eniten matsia kohden. Pikkarainen - Vittasmäki olisi mun papereissa kakkospari tällä hetkellä, koska Vittasmäki on ollut mielestäni sen verran petrannut, että ansaitsee Ehrhardtia enemmän peliaikaa. Kolmoseen sitten Ehrhardt ja Seppänen, jossa Ehrhardt toivottavasti pystyy paikkailemaan Timon ajoittain tekemiä virheitä. Peliaikajakauma ykkösparille 24 min per naama, kakkosessa Pikkaraiselle 22 min ja Vittasmäelle 20 min. Kolmosparissa sitten Ehrhardtille av-vastuun myötä joku 17-18 min ja paska-Timo saa tyytyä johonkin kahteentoista minuuttiin korkeintaan.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 05.10.2012 14:00

Ei jääty "tuleen makaamaan", joten uskon, että toivoa vielä on, kuten tämäkin haku vielä sen osoittaa :Thumb up: ... tosin tarjontaahan on ja varmasti tulee olemaan lockoutin myötä ja "suutarin" mahdollisuukin on, mutta viime kaudella näemmä 51 runkosarjan matsia ja 20 playoff-matsia LAK:in "yllätysjoukkueessa", niin kyllä sieltä varmasti "tontin täyttävä" herra saapuu ruotuun, vaikka se hommahan on nyt ihan toinen ja erinlainen kuin viime kaudella verraten "kannun metsästykseen". Tulevat matsithan sen tulevat vasta näyttämään, että missä kunnossa herra on ja mikä asenne, mutta nyt on ajateltava positiivisesti, että onnistuu ja auttaa joukkuetta "kurimuksessa". Pois suljetaan myös mahdollisuus kiekon osumisesta johonkin käkättimeen tai vastaavasta ja telakalle siirtymisestä, koska se olisi jo v*tun huonoa tuuria :x ..

Tervetuloa "Aleksi" :tuoppi: ...
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

ViestiKirjoittaja TSS » 01.01.2013 02:37

Martinez jättää TPSn

Ikävä uutinen, vaikka tietysti mietityttikin että mitä tehdään miehen toipuessa, kun rosterissa muutenkin ovat jo Shattenkirk, Willsie ja (toivottavasti vielä) Russell.

Hyvät muistot jäi kuitenkin Martinezin ajasta Tepsissä, erinomaista omanpään pelaamista ja Alec kyllä antoi kaikkensa jäällä Tepsin eteen! :Thumb up:

Hieno mies ja tulevaisuudessa tulee olemaan tarkemmassa seurannassa nahilassakin. Kaikkea hyvää miehelle tulevaisuuteen! :Thumb up:
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Stanley Cup -mestari Alec Martinez Tepsiin

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 07.01.2013 15:56

Also want to thank both @HCTPS, @allenamericans and their fans for being so welcoming and giving me the opportunity to play!

Siinä siis Martinezin terveiset Twitterin välityksellä. Harmittavasti miehen pelit jäivät Tepsissä vähiin tuon loukkaantumisen takia mutta parempaa onnea Alecille NHL-kauteen! :tuoppi:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa