Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

Kuva
Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 16.10.2012 07:16

Juha Pajuoja TPS:n peräsimeen

Eiköhän tälle uskalla jo ketjunkin avata. Pajuojan valmennustiimissä siis mukana "Stouni" Kiviharju ja Miika Elomo kuten eilen kerroinkin. Tuossa siihen linkkiä. KLIK

Ei se kovin nimi markkinoilta mutta muutosta haluttiin ja se saatiin. Itse annan ainakin Juupen näyttää omat kykynsä rauhassa ennen tuomitsemista. Toivottavasti pelaajiston henkiset lukot aukeisivat ja peli lähtisi kulkemaan. Joukkue ei todellakaan ole noin huono mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. Elomon nimi aiheutti itsessä eilen jo pientä ihmetystä kun tuon huhun kuulin mutta antaa Miikan myös näyttää kyntensä ennen kuin mies manataan alimpaan helvettiin.

edit. Ja virallista tiedotetta pukkaa... http://hc.tps.fi/uutiset-ajankohtaista-juha_pajuoja_tpsn_paavalmentajaksi
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Viestit: 64
Liittynyt: 30.04.2012 06:29
Suosikkijoukkue: Tepsi,Rangsers, KHL, Asplöven, HCK, maalivahdit, rotat (paitsi Ruutu)

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja juhannus » 16.10.2012 08:43

Kaksijakoiset fiilikset tästä. Teoriassa pitäisi olla hyvä valmentaja, mutta viimeaikoina ei kovinkaan hyviä meriittejä ole kerännyt.. :doubt: No, pakko tämän tästä on parantua :D
"Vaikee olla vaatimaton kun on näin helvetin hyvä"

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 16.10.2012 08:53

Hmmm... Kiviharju? Elomo?

Pajuoja nyt on perustason valmentaja, vaikka kaksi aikaisempaa liigapestiä ovatkin päättyneet potkuihin. Mutta nuo apuvalmentajat tuntuvat kyllä olevan sitä taattua TPS-laatua. Valitettavasti.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Unknown » 16.10.2012 10:21

Haiskahtelee jonkin verran siltä, että ensi kaudeksi ollaan jo valmennus pestattu. Tämä on nyt tällainen pakkorakoratkaisu, kun montaa ei varmaankaan Tepsi kiinnostanut tässä tilanteessa, jos se ensi kauden kuvio on jo selvillä. Pajuojalla ei nyt hirveästi meriittejä ole, toki positiivisimpana se, kun Ilves meni pudotuspeleihin paskalla rosterilla. Kiviharju ja Elomo..., no näyttäkööt taitonsa. Kiviharju taisi jotain säheltää silloin Koivun Jukan pelastusoperaatiossa, joten täysi keltanokka ei sentään ole. Elomo on sentään opiskellut valmennusta, joka on hänen kohdallaan se ainoa positiivinen meriitti. :roll:
♥ TPS ♥

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Dev » 16.10.2012 11:09

Loppupeleissä ihan järkevä valinta TPS:ltä, jos Suikkasella on jo sopimus ensi kaudeksi Turkuun? Tällaisessa tapauksessa kun tietää sen, että mitkään Heikkilät ja Summaset eivät silloin ole tulossa. Eivät ole mitään pienten projektien miehiä. Vuodet Tampereella eivät menneet ihan putkeen, mutta toisaalta voiko Virrasta enää vetää huonommaksi? Jotain oli tehtävä saadakseen joukkue hereille ja jos nuo huhut pitävät paikkaansa, että pelaajatkin olivat naama norsunvitulla Virran takia, niin sitä suuremmalla syyllä.

Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan TPS kehittyy nyt pelillisesti ja tuloksellisesti. Veikkaan ns. kuherruskuukautta, eli suurin osa voittoja seuraavista matseista, mutta kun se on ohitse, niin aletaan palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen.

Niin ja on muuten Pajuojalla vähän erillaiset kortit nyt kädessä kuin Ipassa. Esim. tuo pakisto alkaa TPS:llä olla jo paperilla kovaa luokkaa, varsinkin kun sieltä on nyt saatu ylimääräiset turhakkeet pois.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1014
Liittynyt: 28.01.2009 19:35
Paikkakunta: Keski-Suomi
Suosikkijoukkue: Jyp

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Zäki » 16.10.2012 11:12

Kyllä tuo Pajuoja on väliaikainen ratkaisu, tuskin se kuitenkaan mikään poppaukko on. Eikös jokuaika kiertännyt sellanenkin juttu hevosmiestentietotimistossa että ite Suikkasen Kai tulis takas TPS:iin.
Sitä ihmettelen ettei ne nostannut TuTosta Tammista :D
Liigagurun mestaruus 2015-2016

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja TSS » 16.10.2012 12:32

Vaikkeivat Pajuojan meriitit silmiä hivelekään niin uskoa on että parannusta tulee tapahtumaan. Uskon että valmentajan vaihto herättelee alisuorittaneita pelaajia ja jos vielä saadaan Russellin lisäksi Korpedo perjantaina askiin niin uskoisin joukkueesta näkyvän sellaisen uusi alku -mentaliteetin. Yksinkertaisempi pelitapa on erittäin tervetullut, sillä tuo rosteri alkaa mielestäni olla jo ainakin liigan ylempää keskitasoa, jolla pitäisi pystyä voittamaan jo pelkästään yksinkertaisesti laukomalla paljon ja olemalla kärkkäämmin ripareissa. Minimitoive on että peli alkaa näyttää viihdyttävämmältä. Helvetin tylsää katsottavaa tuo peli on ollut. Toivottavasti TPS pystyy kampeamaan pisteet tuosta perjantain pelistä kovassa nosteessa olleita narreja vastaan. Saataisiin positiivinen alku uudelle valmennukselle ja luottamus tekemiseen. Enempää ei jaksa puhelimella kirjoittaa, eli lisäajatuksia mahdollisesti myöhemmin...
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Viestit: 169
Liittynyt: 11.08.2012 12:46
Suosikkijoukkue: TPS

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Seessam » 16.10.2012 14:16

Omasta mielestäni paras saatavilla ollut haku loppukaudeksi. Uskoisin miehellä olevan intoa näyttää muille, nyt on Pajuojalla näytönpaikka tulosta tai heihei SM-Liiga. Ja tosiaan itsekkään en lähde lynkkaamaan suorilta käsin Pajuojaa. Ilves-faneilta on kuultu, että Ilves teki viime vuonna todella tyhmästi potkiessaan Pajuojan ulos. Tuskin tälläisiä kommentteja ihan tyhjästä annetaan. Pajuojan pelitapa on tietääkseni vähän suoraviivaisempi kuin Virran, mutta silti kiekonhallintaan perustuvaa, toki Pajuojan kiekollinen pelityyli ei tarkoita omissa jätön-jätön jättöä vaan noustaan nopeasti. Hyökkäyspäässä on tarkoitus laukoa paljon ja hyökätä suoraviivaisesti alueen sisällä, mutta tehdä myöskin pitkiä hyökkäyksiä. Luulisi Palloseuran ulkomaalaistenkin olevan mielissään, jos nyt päästäisiin jopa oikeasti yhden-kahden syötön kautta lähtemään hyökkäykseenkin.

Pajuojalla onnistuminen ja jatko tarkoittaa korkeintaan apuvalmentajan paikkaa ensi kaudeksi, koska ensi kauden päävalmentajan ja toisen apuvalmentajan kanssa on hommat jo sovittuna.

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 16.10.2012 17:24

Ei syki suuntaan tai toiseen .. ainakaan vielä ... toki saumat annan, kun näin on päätetty ja valittu. Tosin flashbackinä ei ole kuin Ipan boosti jokunen kevät sitten poffeissa "villillä kortilla" Kerhon kanssa ja yritys vielä Jyppiä vastaan ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja huntteri » 16.10.2012 17:31

Unknown kirjoitti:Haiskahtelee jonkin verran siltä, että ensi kaudeksi ollaan jo valmennus pestattu.


Yleisesti ottaen nämä pitkään ja sitkeästi jatkuvat huhut (Suikkanen TPS, Matikainen HIFK jne.) pitävät 95-prosenttisesti paikkansa ja 99-prosenttisesti asioista on jossain välissä jo alustavasti sovittu mutta jotain tulee väliin.

--
Pajuoja saa sen viimeisen näyttöpaikkansa pääsarjassa. Jos nyt ei onnistu, niin valmentajaura jatkuu jollain alemmalta portaalta. Ilveksen ajoista jäi ihan hyvä kuva, koska mies otti silloin omista virheistään opikseen. Potkut olivat silloin huutava vääryys.
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Laviols » 16.10.2012 22:04

TSS kirjoitti: Uskon että valmentajan vaihto herättelee alisuorittaneita pelaajia ...Keitä nämä alisuorittaneet ovat olleet ? Lockesta näkee jo yläriveiltä asti ettei liike /kaksinkamppailu pelaaminen vain ole riittävää näin isoin rooliin joukkueessa saati että olisi lähelläkään palkkansa arvoinen. Anttila ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaankaan hyvän liigajoukkueen 1-2 ketjun tason pelaaja ,Birner on ollut jo pari kautta ihan kuutamolla,Koskiranta on 7 vuotisella liigaurallaan ylittänyt vain 2 kertaa 30 pisteen rajan ja niissäkin tapauksissa hyvät ketjukaverit taisi olla se pääsyy siihen, Vahalahti ei ole enää nuoripoika ,Ehrhardtilta odotettiin mitä? Tai Hasardi Seppäseltä?, Loput paikat olikin sitten täytetty Virtaloilla,hattusilla,Saloilla,Laaksoilla,A-junuilla tai muilla turhakkeilla .
Ainoastaan Pikkaraisen kohdallaan voidaan sanoa että paljon parempaa pitäisi vielä tulla mutta taitaa hankilla olla se peruutusvaihde päällä lähinnä vaihteeksi taas .
P-amerikan Lockout vahvistukset taas ovat pelanneet vasta niin vähän ettei heistä voi mitään sanoa vielä .Korpikoski taas ei ole pelannut vielä peliäkään.

Valmentajanvaihdos olisi taas ollut ihan ymmärrettävää jos tilalle olisi tullut K.Heikkilä mutta että oikein Pajuoja... kaveri jonka suurimmat meriitit ovat porilaisen kiekkohurmoksen tuhoaminen ja SM-liigan sääliplayoffpaikka,jumbosija ja jonkun mukamas "pirullisen jääkiekon" keksiminen. Mitähän tällä oikein nyt haetaan?
Jos Virta oli kova,äänekäs niin Pajuoja on ihan täysi ääripää. No pääasia että pelaajilla on kivaa eikä kukaan enää pidä kuria yllä. Vuodenvaihteessa pajulille potkut siksi ettei pelaajat arvosta valmentajaansa ja auktoriteetti ei riitä ?

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 17.10.2012 08:40

Seessam kirjoitti: .. niin tulee hikiset paikat Pajuojalle ...


Hikihän näissä talkoissa pitäisikin tulla ja mielellään koko joukkueelle. Perusrunko pelaavaksi kautta voittavaksi ja kirsikkaa sitten kakun päälle NHL-avuilla, koska kauden startatessa rapakon takana ne syödään kuitenkin ekaksi ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja TSS » 17.10.2012 13:01

Laviols kirjoitti:Keitä nämä alisuorittaneet ovat olleet ?


Locke on kuitenkin ollut AHLn parhaita pelaajia ja pelannut piste/peli -tahdilla useamman kauden. Ei isompi kaukalo voi täysin selittää sitä että kaveri on ollut meillä ihan lapanen. Jos aloitusprosentti on sellaista varmaan 30 luokkaa (hatusta) ja kaksinkamppailuista tulee 95 prosenttisesti käkeen niin sellainen pelaaja ei pärjää kyllä AHLssäkään. Locken rajoitteet olivat tiedossa, mutta kyllä hän pelattuaan 80 pinnan kausia rapakon toissa puolen on onnistunut jossain muussakin kuin pelaamaan ylivoimalta kolmen metrin syötön jonkun snaipperin lapaan. Meillä ei ole tuntunut saavan kiekkoa edes tyhjään maaliin.

Pikkarainen on ollut myös suuri pettymys. Ei juuri koskaan edes lauo YVllä ja puolustussuuntaankin touhu on välillä todella vetelän näköistä. Ihme että tehosarake näyttää vain -2. Miehestä näkee että potentiaalia olisi paljon parempaan, mutta ei tunnu kiinnostavan.

Koskiranta, vaikka laidoilla ei Laschin tasoisia kavereita olekaan niin 13o, 1+5 on suuri pettymys

Hattunen, 0+2 ja -6, todella näkymätön

Siinä nyt muutama selkein mielestäni... ja vaikka nämä ovatkin ne selkeimmät flopit, niin kyllä tuossa joukkueessa on muitakin pelaajia jotka pystyvät parempaan.

Ei tämä Pajuojan palkkaaminen nyt itseltäkään mitään riemunkiljahduksia saanut aikaiseksi, mutta en usko että tuolle paikalle kovinkaan montaa innokasta tulijaa olisi. Antaa nyt kaverin näyttää ja tuomitaan vasta sitten...
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja TSS » 06.03.2013 10:10

Nimim. Yojimbo Jatkoajan TPS-osiossa kirjoitti:J. Pajuojan haastattelu oli tänään pääosassa Aamulehden matsijutussa. Kyseistä haastista ei näimmä netistä löydy, eikä lehteä tässä käsillä enää ole, mutta koitanpa referoida ranskalaisilla:

- Pajuoja siirtyy näillä näkymin kauden päättyä normaaliin työelämään. Junnuvalmennusta ehkä, mutta vain leipätyön ohella.
- Marraskuussa kerrottu Pajuojalle että Kai Suikkanen tulee TPS:n valmentajaksi seuraavaksi kaudeksi, eikä hänelle ole pidempää pestiä luvassa.
- Jos NHL ei olisi alkanut, olisi Palloseuraan saapunut jo tulleiden NHL-miesten lisäksi S. Koivu, H. Tallinder ja Z. Parise.
- Playoff-viivan karatessa olisi kaivattu vahvistuksia mutta Juupen mukaan vaikutti siltä ettei niitä edes haluttu löytää, eli ei haluttu panostaa enää tähän kauteen.
- Lainaus "Ei tätä mullilaumaa olisi saanut vauhtiin edes Pecos Bill" (Pajuoja viitaten joukkueeseensa).


Kovaa tekstiä. Sääliksi käy Juupea kun on taas tällaisen rupusakin taakse joutunut ja lausunnosta päätellen katkeruutta seuraa kohtaan on havaittavissa. Edelleen olen sitä mieltä että ketään ei tätä laivaa olisi enää Peksin tuhojen ja vihkoon vedettyjen harjoitteiden ja pelikirjan jälkeen pelastanut.

Suikkasen oli kuulemma maininnut ihan nimeltä, eli voitaneen aika varmana jo pitää miehen paluuta :Thumb up: vaikka julkinen salaisuushan se on ollut jo pitkään.

Kolmas viiva aiheutti päänsisäisen vv!-purkauksen, kun lakon jatkuessa tänne oltaisiin vielä jo saapuneiden miesten ja tiedetyn SKn ja Tallinderin lisäksi saatu Zach Parise! :shock:
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Juha Pajuoja TPS:n valmentajaksi

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 06.03.2013 12:09

Aika mielenkiintoista että tehtävät jättävä valmentaja kertoo tulevan valmentajan nimen, joka vielä valmentaa muualla. TPS saattaa kyllä vielä tälläkin kaudella vaihtaa valmentajaa. Se olisi kyllä lähinnä rangaistus pelaajille, kun kerrotaan että olette olleet niin huonoja että ansaitsette vain Elomon ja Kiviharjun valmentajiksenne.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Seuraava

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa