Camilo Miettinen Tepsiin

Kuva
Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Camilo Miettinen Tepsiin

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 10.01.2013 09:57

http://hc.tps.fi/uutiset-ajankohtaista-camilo_miettinen_tpsaan

Eli loppukausi vuokralla mutta sopimus jatkuu vuoteen 2015 asti. Hieno homma! Lisää ajatuksia later. :Thumb up:

edit. Saas nähdä kun mies on jo Narreja vastaan laatikossa että jokos Pajuoja pistää Locken kokoonpanosta pihalle. Cami on ollut kyllä yksi suosikeistani jo pari kautta tuossa hmv-Blegissä, tosi näppärä kaveri käsistään. Vielä kun Juupe saisi loppukauden aikana hieman suoraviivaisuutta Camin otteisiin niin hyvä olisi.

Ketjuarvonta:

Vaha - Koskiranta - Willsie
Tuomainen - Miettinen - Anttila
Virtala - Laakso - Hattunen
Lähde/Lindsten - Tuominen - Kulmala
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 2322
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: Camilo Miettinen Tepsiin

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 10.01.2013 11:42

Hyvä hankinta ja toivottavasti Camin urakehitys lähtisi raketinlailla uuteen nousuun TPS paidassa.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Camilo Miettinen Tepsiin

ViestiKirjoittaja Unknown » 10.01.2013 15:08

Kuulun itse siihen suureen joukkoon, jotka ovat tykänneet aina Miettisestä värikkyyden ja pelityylin ansiosta. Hienoa, että palaa takaisin lapsuuden seuduilleen ja plussaa tietenkin pitkästä, epätepsiläisestä sopimuksesta. Tepsin joukkuehenki on tällä hetkellä vissiin erittäin hyvillä kantimilla, ja tämä hankinta ei sitä tule heikentämään, pikemminkin päinvastoin.

Jotkut miettivät Suikkas-vuosia silmällä pitäen, ettei olisi välttämättä Suikkaselle sopiva pelaaja, mutta tätä en käsitä ollenkaan. Mielestäni sopii kuin nenä päähän Suikkasen valmennukseen. Kaverilla on asennepuolikin kunnossa ja kun kiekonkäsittelyssä on miehen vahvuudet, niin uskoisin ison TPS:n kotikaukalon sopivan miehelle hyvin. Cami on eittämättä sellainen pelaaja, jota on vaikea vihata, vaikka olisikin vastapuolen kannattaja. Sympaattiselta kaverilta vaikuttaa ja varakapteenius kertoo varmasti myös omaa kieltä miehen pääkopasta.

Eniten itseäni miellyttää kuitenkin se, että Cami tuntuu olevan kevään tärkeissä peleissä parhaimmillaan, kuten esimerkiksi Marko Virtala. Playoff-pelaajia tarvitaan aina, tosin tälle kaudelle en pysty olemaan optimistinen sen suhteen, mutta eiköhän ensi kaudella viimeistään olla playoffeissa. Hienoa saada pelaaja, josta tunnutaan pitävän, saattaa meinaan vaikuttaa muutamiin katsojiinkin ja sitä kautta vaikuttaa katsojamääriin.

Tälle kaudelle MS76 tuossa ylhäällä löi miestä kakkosketjun keskelle ja sitä pidän itsekin potentiaalisena vaihtoehtona. Jotenkin itseäni houkuttaisi nähdä myös ketju Hattunen - Miettinen - Virtala sitä Hokki-ketjua silmällä pitäen, mutta tuossa on kyllä vaarana se, että pelaaminen menee liikaa kulmissa pyörimiseksi ja Hattunen on tämän viikon Ilves-matsia lukuunottamatta ollut heikko. Joten loppujen lopuksi lähtisin itsekin noilla MS76:n ketjuilla liikkeelle, mutta tuo kokeilu, minkä edellä mainitsin, olisi ihan jännä nähdä jossain vaiheessa. Playmakeria kaivataan kuitenkin siihen Anttilan rinnalle, joten siitä lähdetään liikkeelle, että Cami aloittaa siellä.
♥ TPS ♥

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Camilo Miettinen Tepsiin

ViestiKirjoittaja Dev » 14.07.2014 15:25

http://hc.tps.fi/uutiset-ajankohtaista- ... _hc_tpssta

Puolitoista vuotta mies kerkesi TPS:ssä aikaa viettämään. Nyt Miettinen ja TPS ovat purkaneet sopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä. Camilo siirtyy ensi kaudeksi ulkomaille ja uusi seura tiedottaa lähiaikoina sopimuksesta.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Camilo Miettinen Tepsiin

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 14.07.2014 21:01

Nyt on pakko heittää lusikka soppaan ja veikkaan, että Camilo Miettisen uusi seura on Leksands IF :mrgreen:

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa