TPS:n uusi hallitus

Kuva
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

TPS:n uusi hallitus

ViestiKirjoittaja Unknown » 07.04.2014 00:01

Tälle ei vielä ketjua ollut, joten tehdään se. [url=hc.tps.fi/uutiset-ajankohtaista-hc_tpslle_uusi_hallitus]Tässä linkissä uutinen aiheesta[/url].

Hallituksen puheenjohtajana toimii entinen HKScanin toimitusjohtaja Matti Perkonoja, jolla on paljon kokemuksia hallituksissa pyörimisistä.

Muut jäsenet:

Mika Eskola
Marko Kiprusoff
Jouko Narvanmaa
Mikko Kouki
Ilkka Paananen
Markku Suvanto


Jotkut yksittäiset nimet uudessa hallituksessa ovat herättäneet ja varmasti herättävät jatkossakin ihmetystä, mutta mielestäni monipuolisuus on ihan hyvä asia, mikäli jokaisen vahvuuksia saadaan käytettyä kunnolla hyväksi. Ainakin hallituksen vetäjä Perkonojalla on sellaisia meriittejä takanaan, että uskoa kyllä löytyy täältä sille, että uusi hallitus aiheuttaa vähemmän surua kuin viime kaudenkin sekoiluihin pystynyt Aallon poppoo.

Kouki ehkä omalla kohdallani eniten ihmetystä aiheuttanut herra, mutta kaipa hänellekin on keksitty sopiva rooli uuteen jobiinsa. Kiprusoffilla nyt tuskin löytyy hirveästi kokemusta tällaisesta, mutta Alistajan rooli hallituksessa Kipperin veljenä on aika selkeä homma Kipperin klaanin ylläpitäjänä. On varmasti myös suorin kontakti Eskolan ohella junnulätkään, kerran meni sitä A:ta valmentamaan.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: TPS:n uusi hallitus

ViestiKirjoittaja TSS » 07.04.2014 08:14

Ajattelin että ottaisin uutisen hallituksen vaihtumisesta vastaan riemusta hyppien, mutta jotenkin niin turta olo on nyky-Tepsistä että valitettavan vähän jaksaa iloita tästä kauan kaivatusta muutoksesta. Jospa se tästä joskus paranisi taas...

Hienoa kuitenkin että Ketosesta ja Aallosta vihdoin päästiin eroon. Uuden hallituksen kokoonpano on mielenkiintoinen ja mielestäni ihan potentiaalinen. Pari kovaa talousalan osaajaa, erityisesti Perkonojan nimitykseen olen tyytyväinen, sitten on vähän hovinarria jne. Monipuolinen joukkio toivottavasti varmistaa sen että taloudellinen kestävyys ja urheilullinen menestys (sikäli kun sellaista joskus saavutetaan) pidetään tasapainossa.

Varovaisen optimistisesti odottelen mitä tuleman pitää. Kun on päästy vauhtiin organisaation johtoportaan uusimisessa, niin vielä voisi ovea näyttää Österlundille, joka ainakin ulosantinsa puolesta vaikuttaa olevan täysin tyhjä arpa, todella vaikea kuvitella että Österlund neuvotteluissa onnistuu nappaamaan suuria ja tärkeitä yhteistyösopimuksiakaan, tästä saataneen osviittaa kauden alettua. Lisäksi Vuoren aika olisi jo lähteä. Vaikka on vaikea arvioida miten sidotut miehen kädet ovat olleet hallituksen toimesta, niin jo pelkästään tuo Vahan mustamaalaaminen on riittävä peruste pistää ukko vaihtoon.
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: TPS:n uusi hallitus

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 21.05.2014 10:33

Pistetään tänne kun kerran hallituksen jäsentä haastatellaan.

TS-kiekon haastattelussa Marko "Kostaja" Kiprusoff
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa