Simon Gysbers Palloseuran pakistoon

Kuva
Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Simon Gysbers Palloseuran pakistoon

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 05.05.2014 09:12

TPS:lle kovia vahvistuksia tulevan kauden joukkueeseen

Ensi kauden kattavalla sopimuksella joukkueeseen liittyy oikealta ampuva Simon Gysbers. Isokokoinen (193/91) kanadalaispuolustaja on pelannut kolmen edellisen kauden aikana AHL:ssä Toronto Marliesin riveissä ja viime kaudella Liigassa Ilves-paidassa esiintynyt 26-vuotias Gysbers teki 58 runkosarjan ottelussa 24 tehopistettä (6+18).

Tykkäsin viime kaudella jo Ipassa tästä kaverista, hienoa saada Simon Tepsiin.
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Simon Gysbers Palloseuran pakistoon

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 05.05.2014 10:57

Hyvän pakin saitte! Gysbers on ulottuva oikeanpuolen pakki, joka taitaa niin kiekollisen kuin puolustavammankin pelin jollain tasolla. Pitkänä kaverina ulottuva, jolloin pystyy suojaamaan kiekkoa hyvin. Otti myös pari tärkeää pelastusta omalla hyökkäyssinisellä vastustajajoukkueen purkaessa. Sen verran on mailalla pituutta. Liikkuu hyvin kokoisekseen ja tuo kiekkoa näppärästi hyökkäysalueelle. Puolustuspäässä sitten antaa laidan lähellä poikkaria aika hanakasti, jota antaa aivan jäähyn rajamailla. Toki joskus boksi näistä heilahtaa. Pelaaminen näyttää ajoittain laiskalta ja ylimieliseltä varsinkin puolustusalueella, mutta se on Simonin ns. ominaisuus. Pelaa rauhassa siis kiekon kanssa ja antaa yleensä helpon avaavan syötön. Laukaus hyvä, mutta en miestä kutsuisi varsinaiseksi viivapelotteeksi.

En tiedä, mitä loppukaudesta tapahtui. Oliko pahvi Tepsiin kauden lopussa, mutta mies oli kyllä sysipaska. Syötöt menivät pääsääntöisesti vastustajan lapaa, josta kruununa nappisyöttö omalla sinisellä kauden viimeisessä pelissä lukkolaisen lapaan ja loppu on historiaa sekä pelaaminen oli todella lepsua, eikä silloin kyse ollut mistään ominaisuuksista. Selkä suorassa hiihtelyä tms. Vaikka Gysbers oli loppujen lopuksi ihan onnistunut ulkomaalaishaku, niin ei ole mielestäni millään tapaa korvaamaton. En jää erityisemmin itkemään perään.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Simon Gysbers Palloseuran pakistoon

ViestiKirjoittaja Dev » 05.05.2014 12:23

Ai samperi kun korpeaa tämä siirto. Odottelin salaa toiveissani kyseistä miestä Nordikselle. Oli ehdottomasti Ilves-puolustuksen parhaimmistoa viime kaudella, joskin taso kuulemma pikkasen laski loppukaudesta, mutta tiedä sitten onko ollut jopa jotain vammaa? Se mitä miehen otteita tuossa kauden aikana näin, niin aivan kuten Ipa tuossa edellä mainitsee, liikkuu tuon kokoiseksi ukoksi todella hyvin, avaussyötöt napsuu lapaan ja pelaa rauhallisen varmasti koko ajan.

Kaikista näistä ukoista mitä TPS hankki tänään, mielestäni paras hankinta on tämä Gysbers. :Thumb up:
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Simon Gysbers Palloseuran pakistoon

ViestiKirjoittaja Unknown » 05.05.2014 13:34

Dev kirjoitti:Kaikista näistä ukoista mitä TPS hankki tänään, mielestäni paras hankinta on tämä Gysbers. :Thumb up:


Melkein samaa mieltä, mun papereissani Lassilan Teukka on kuitenkin se kovin poiminta. Gysbersiä täällä Tampereella tuli nähtyä muutaman kerran ja tykkäsin kyllä näkemästäni. Erittäin tervetullut pelaaja, etenkin kun se rauhallisuus omassa päässä puuttui viime kauden TPS:stä käytännössä täysin.
♥ TPS ♥

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Simon Gysbers Palloseuran pakistoon

ViestiKirjoittaja Dev » 13.09.2014 13:44

Onko Gysbersilla ollut kesän alla jotain loukkaantumista tai vastaavaa? Vähän ihmetytti eilen katsella miehen menoa tuolla jäällä. Ihan ylivoimaisesti koko TPS:n puolustuksen heikoin lenkki. Ei saanut annettua avaavia syöttöjä, purut keskialueelle meni päin helvettiä ja antoi myös ihmeellisiä sokkosyöttöjä muutaman kappaleen, johon Kärppä-pelaaja pääsi väliin. Tuntui että miehellä oli koko ajan paniikki päällä kuin jollain junioripuolustajalla.

Snadin v-mäinen tilanne TPS:lle, jos taso ei nouse nopeasti. Meinaan pakisto on ennestään jo todella haavoittuvainen ja sitten vielä runkoäijää alkaa pettämään odotusten puolesta.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Simon Gysbers Palloseuran pakistoon

ViestiKirjoittaja Legenda » 31.01.2015 19:41

"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa