Radek Smolenak Turun Palloseuraan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Legenda » 19.05.2014 14:43

TPS on solminut vuoden sopimuksen Radek Smolenakin kanssa. Sopimuksessa EI OLE KHL-optiota. Asiasta ilmoitteli itse seura Twitterissä.

Jumalauta! #Fiiliksissä

TPS:lle huima hankinta: maalitykki Smolenak Turkuun

Tulevalle kaudelle merkittävästi uudistunut TPS on saanut todella kovan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun Liigassa ahkeraan tahtiin maaleja takonut Radek Smolenak siirtyy TPS:ään.

27-vuotias tshekkihyökkääjä on pelannut Liigassa Ässissä ja Pelicansissa yhteensä 110 runkosarjan ottelua ja tehnyt näissä peräti 51 maalia, joista hän teki 14 viime kaudella pelaamissaan 21 liigaottelussa. Viime kauden Smolenak päätti KHL:ssä Yugra Khanty-Mansiyskin riveissä.

HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Ari Vuori on vakuuttunut TPS:n päävalmentaja Kai Suikkaselle Pelicansin ajoilta tutun hyökkääjän tehokkuudesta liigakaukaloissa.

- Smolenak on tarkkaan valittu täsmähankinta meidän hyökkäykseemme ja tuo taatusti ratkaisuvoimaa kärkiketjuihimme. Isokokoisena ja vahvana hyökkääjänä hän viihtyy myös maalin edessä ja on aiemmilla kausilla näyttänyt vaarallisuutensa, Vuori toteaa.

Smolenakin sopimus kattaa kauden 2014–2015 eikä siihen sisälly KHL-optiota.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Jyri » 19.05.2014 14:51

Onnittelut erittäin hienosta hankinnasta! Smolenak tulee olemaan ensi kaudella yksi Liigan kovimpia maalintekijöitä, näin uskaltaa väittää jo tässä vaiheessa. Loistava laukaus ja vaarallinen ylivoimalla. Kyllä on hienoa nähdä Smolenak taas Suomessa, vaikka eihän siitä olekaan kauaa, kun siirtyi viimeksi KHL:ään.

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 19.05.2014 15:56

Niin paljon allekironnut on pakokaasun takia yskinyt, joten totaalinen sukellus on jopa täysin mahdollista. Väreitä ehkä hieman, mutta niin vahvalla kylläs(tymis)tysaineella parkittu, että en usko, ennenkuin näen ja ennenkaikkea koen. Tosin kaikista sykkivintä tässä tällä hetkellä on se, että kyseinen herra on "ostanut Suomen Chicagosta talon, muijan, auton, kultaisen-noutajan, kesämökin, perunamaan yms." ja valitsi silti kauniin kesä kaupungin, jota jotkut persereijäksikin ivaavat. Kuulen ruohon kasvun ja tilityksen kautta nillityksen .. epäilen kylläkin, että eivät kehtaa, vaikka mieli tekisikin? ...
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Jack » 19.05.2014 19:00

Kaunis, kiimanen, seksikäs ja lisäksi upea hankinta! Suikkanen tais kutsua Smolenakin saunaan ja antoi kahdenkymmenennenneljännen oluen jälkeen kynän ja paperin kouraan. Tori jo nyt varaukseen! :tuoppi:
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja FPP » 19.05.2014 20:57

Yllättävä ja varsin positiivinen hankinta. Ilmeisesti aika yllättäen tullut vapaille markkinoille, sillä mistään ei vielä löydy tietoa puretusta sopimuksesta Jugran kanssa tai sen syistä. Ehkä siellä on sitten nähty hyvistä esityksistä huolimatta parempaa käyttöä ulkomaalaisspotille, tai sitten mitään ensi kauden sopimusta ei ole missään vaiheessa ollutkaan. Ekstrarahoitus Smolenakkiin on varmaan järjestynyt, tuskin tämä sentään pois on niistä pakollisista sentteri ja pakkihankinnoista?

Tuo KHL-option puuttuminen nyt ei kerro muuta kuin sen, että pelaaja ei lähde ilmaiseksi tai tiettyä ennalta sovittua summaa vastaan KHL:ään ;) Ainahan pelaaja voidaan silti pilkkahintaan kaupata, josta viime kaudeltakin on huonot muistot.

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 07.08.2014 13:22

Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Salming

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Salming » 23.12.2014 22:41

http://hc.tps.fi/uutiset/ajankohtaista/ ... hc-tpsssa/

Smolenakin sopimus purettu. Joko se tyhjennysmyynti alkoi tässä vaiheessa kautta? Kyllähän Radek teki ihan kohtuullisesti tehoja, mutta eikö sitten tullut toimeen Elomon kanssa vai eikö muutoin oltu tyytyväisiä pelillisiin esityksiin. Joka tapauksessa jännä tapa tiedottaa Tepsiltä näin joulun alla sopimuksen purusta.

Smolenakin uusi osoite lienee Ruotsi ja Modo: http://modoiter.se/smolenak-uppges-vara-klar/

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 23.12.2014 23:19

Börje kirjoitti: .. Joko se tyhjennysmyynti alkoi tässä vaiheessa kautta? Kyllähän Radek teki ihan kohtuullisesti tehoja, mutta eikö sitten tullut toimeen Elomon kanssa vai eikö muutoin oltu tyytyväisiä pelillisiin esityksiin. Joka tapauksessa jännä tapa tiedottaa Tepsiltä näin joulun alla sopimuksen purusta ...


Haisee semivittuilulle? Tosin eipä tuossa mitään uutta ja ihmeellistä olisi, jos muistelee menneitä. Mitä kyseiseen pullasorsaan tulee, niin aika surffailuahan tuo suurimmaksi osaksi oli pelin ulkopuolella ja irtopalat melko huonolla prosentilla sisään, mitä erän, toisen täältä kerkesin näkemään. Seuraavaan kysymykseen voi vastata kysymyksellä, että kuka tulee toimeen seitsemällä sentillä siunatun kanssa? Lahoava harrastelijaseura, kaukana entisaikojen menestyksestä ja täsmällisyydestä, joten lihoiksi kaikki vaan, Sösseä ja Arsea myöten. Tosin tuohan ei tule tapahtumaan, koska kyseessä on taivaassa siunattu by Åbo ... let it snow, let it snow, let it snow ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Salming

Re: Radek Smolenak Turun Palloseuraan

ViestiKirjoittaja Salming » 23.12.2014 23:40

ArchieBunker kirjoitti:Haisee semivittuilulle? Tosin eipä tuossa mitään uutta ja ihmeellistä olisi, jos muistelee menneitä. Mitä kyseiseen pullasorsaan tulee, niin aika surffailuahan tuo suurimmaksi osaksi oli pelin ulkopuolella ja irtopalat melko huonolla prosentilla sisään, mitä erän, toisen täältä kerkesin näkemään. Seuraavaan kysymykseen voi vastata kysymyksellä, että kuka tulee toimeen seitsemällä sentillä siunatun kanssa? Lahoava harrastelijaseura, kaukana entisaikojen menestyksestä ja täsmällisyydestä, joten lihoiksi kaikki vaan, Sösseä ja Arsea myöten. Tosin tuohan ei tule tapahtumaan, koska kyseessä on taivaassa siunattu by Åbo ... let it snow, let it snow, let it snow ..
Nojaa, eipä tuossa pahemmin mitään vittuilua ollut tarkoitus harrastaa. Sitä paitsi onhan sieltä joulun jälkeen tulossa joku uusi jamppa sisään Smolenakin tilalle. Samaa mieltä siitä, että se kokonaisvaltainen pelaaminen ei ollut mitenkään häikäisevää. Toki ei se kokonaisvaltainen pelaaminen ole ikinä ollut Smolenakin vahvuus, joten en tiedä mitä Ari Vuori odotti, kun hankki miehen joukkueeseen. Varmaankin tehoja ja niitä Smolenak teki kuitenkin kohtuullisesti.

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa