Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

Kuva
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Unknown » 09.10.2014 16:28

Avataan ketju ilmoittamalla seuraavanlainen uutinen: Rantaselle kahden vuoden jatkosopimus

Hienoa, hienoa (tosin tuskin pelaa molempia vuosia, sen verran kova kaveri jo nyt). Rantanen on suomalaisessa kiekkoilussa aika uniikki tapaus. Tein tuossa pienen tutkimustyön, ottamalla viimeisen viiden vuoden draftin suomalaiset kärkivaratut hyökkääjät käsittelyyn. Vertasin näiden pelaajien urakehitystä seuraavasti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

Kuten tilastoista näkyy, niin on erittäin poikkeuksellista suomalaiselle jääkiekkoilijalle pelata liigassa jo kautta ennen varausvuotta. Rantanen pelasi siis enemmän kuin kukaan muu viime vuosien kärkivaratuista suomalaisista liigassa kautta ennen NHL-varausta. Tähän tilastoon on kuitenkin syytä varautua suht kriittisesti, sillä Rantanen on listatuista pelaajista suhteessa vanhin, jos vertailukohtana pidetään nimenomaan sitä, miten pelaaja on pelannut suhteessa varausvuoteen. Esimerkiksi Barkov on vain vähän päälle vuoden Rantasta vanhempi, koska hän on syntynyt syyskuussa ja oli varauskelpoinen jo v. 2013 draftissa. Vastaavasti Rantanen on syntynyt -96 lokakuussa, joten hänen varausvuotensa on 2015. Lisäksi voidaan miettiä myös sitä, että listatut pelaajat ovat pelaajatyyppeinä erilaisia ja Rantanen isokokoisena pelaajana on jo nyt sen verran hyvin fyysisesti soveltuva liigakiekkoon, että sekin selittää hieman pelimääräeroja. Myös joukkueiden väliset erot vaikuttavat siihen, miten helppoa junnun on murtautua liigakokoonpanoon. Rantanen toki debytoi jo kaudella 12/13 pelaten viisitoista matsia, joten se puhuu myös vahvasti miehen potentiaalin puolesta. Tällaista pelaajien välistä vertailua on kuitenkin hankala tehdä, koska pelaajatyyppierot ja mahdollinen tuleva NHL-rooli eroavat toisistaan aikamoisesti.

Kuitenkin kun mietitään Rantasen tulevaa varaussijaa, niin loppupeleissä tehopisteet puhuvat aika paljon draftissa. Varaussija riippuu paljon myös siitä, minkä tasoisesta draftista on kyse. Esimerkiksi tulevan vuoden draftissa top3-sija on helvetin vaikea saavuttaa verrattuna vaikkapa viime vuoden draftiin, sillä siellä on spesiaaleja pelaajia, tyyliin Jack Eichel, Connor McDavid & Noah Hanifin, saatavilla. Rantanen on kuitenkin monissa rankingeissa rankattu tosi ylös, ja se on ehdottomasti helppo ymmärtää, kun katsoo miehen pelaamista. Iso koko on ehdottomasti plussaa, etenkin ei-kanadalaiselle pelaajalle. Monesti ollaan sanottu, että koko ratkaisee etenkin silloin, kun varattavana on kaksi samantasoista pelaajaa, mutta pituuseroa on useampi sentti. Ja kyllähän sen ymmärtää, sillä NHL:n tasoisessa sarjassa iso koko pienentää keskimäärin floppiriskiä. Myös se on pieni etu Rantasen kannalta, että hän on profiloitunut oikeaksi laituriksi, sillä näistä on suhteessa enemmän pulaa NHL:ssä kuin vasemmista laitureista.

Loppuun vielä muutama linkki näihin draft rankingeihin (suluissa Rantasen listasijat):

ISS (#6): http://www.isshockey.com/iss-top-30/ (1.10.)
MyNHLDraft (#18): http://www.mynhldraft.com/NHL-Mock-Draft/ (25.9.)
THN, Ryan Kennedy (#16): http://www.thehockeynews.com/blog/ryan- ... -rankings/ (22.9.)
Bleacher Report (#7): http://bleacherreport.com/articles/2162 ... -nhl-draft (14.8.)
Draftsite (#16): http://www.draftsite.com/nhl/mock-draft/2015/ (???)

Buttonilta tulee ensi yönä ensimmäiset draft-rankingit, joten muokkaan sen tähän sen ilmestyttyä.

Pelaajatyyppeinä Rantasen kanssa ehkäpä lähimpiä kilpailijoita talentiltaan tulevan vuoden draftissa ovat Pavel Zacha, Dylan Strome, Daniel Sprong, Lawson Crouse, Ryan Gropp sekä Yevgeni Svechnikov. Väittäisin, että mikäli Mikko jatkaa tällä piste per 2 peliä -tahdilla myös jatkossa, niin menee kyllä top10:ssa, vaikka tuleva drafti onkin pirun kovatasoinen. Rantasella on kuitenkin saumat kiihdyttää tuota pistetehtailutahtiaan, senhän kaikki meistä tietää. Aikaista toki vielä arvailla, että mitä kausi tuo tullessaan, mutta pirun mielenkiintoinen seikka seurattavaksi tälle kaudelle!
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Jyri » 09.10.2014 16:46

Helvetin hyvä avaus, siitä pisteet :Thumb up:

Rantanen on loistava pelaaja ja huomenna näen kaverin ensimmäisen kerran tällä kaudella paikanpäällä. Ensi vuoden draft näyttää tällä hetkellä suomalaisittain melko vaisulta kärkipelaajien osalta, mutta Rantanen voi hyvin olla TOP15-varaus. Isokokoinen, hyvin luisteleva laitahyökkääjä, pehmeät kädet ja viimeistelee hyvin. Mielestäni ensi vuoden draftissa Suomen parhaat pelaajat ovat Rantanen, Aleksi Saarela, Julius Nättinen, Veini Vehviläinen ja Joni Tuulola. Rantanen on näistä selkeästi lupaavin ja hänen on helpo nähdä pärjäävän NHL:ssä monia vuosia eteenpäin. Avauspostauksessa mainituista pelaajista Zacha ja Svechnikov ovat minusta hiukan lupaavampia, mutta se ei tarkoita, etteikö voisi tulla varatuksi näitä ennen.

Myös Hockey Prospectin ja Future Considerationsin sivuilla on listauksia, ja ovat pätevämpiä kuin ainakin MyNHLDraft, sillä noissa paikoissa skoutit todella käyvät paljon peleissä. Niitä myös päivitellään säännöllisesti kauden aikana.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Unknown » 09.10.2014 17:35

Jyri kirjoitti:Myös Hockey Prospectin ja Future Considerationsin sivuilla on listauksia, ja ovat pätevämpiä kuin ainakin MyNHLDraft, sillä noissa paikoissa skoutit todella käyvät paljon peleissä. Niitä myös päivitellään säännöllisesti kauden aikana.


Joo löin tuohon vaan muutaman saitin, mitä Googlella löytyi. Luonnollisesti nuo THN:t, Buttonit ja ISS:t ovat luotettavampia kuin noiden randomien mock draftit. Mutta kiitokset Hockey Prospectin ja Future Considerationsin mainitsemisista, tuota jälkimmäistä en muistaakseni edes ole tutkaillut. :Thumb up:
♥ TPS ♥

Salming

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Salming » 09.10.2014 19:10

Mitenhän muotoilisin tämän järkevästi? Meitsille ei ole jäänyt Rantasesta vielä sellaista kuvaa, että hän olisi tulevaisuuden NHL-pelaaja. Sellainen tunne vain on itsellä, sitä on vaikea selittää. Ehkä Rantasta on nyt viime aikoina kehuttu, koska Tepsissä ei ole muita vastaavan tason lupauksia, mutta en laittaisi häntä kyllä Barkovin tai Granlundin kanssa samaan kategoriaan. Nuo molemmat ukot pystyivät dominoimaan Liigassa ja tekivät tehoja aivan eri tahtiin.

Laittaisin Rantasen tällä hetkellä vähän samaan kastiin kuin Miikka Salomäen. Molemmat ovat melko samantyyppisiä pelaajia, isokokoisia ja tykkäävät rymistellä ajoittain. Salomäkeäkin hehkutettiin melkein joka kaudella Kärpissä, mutta parhaimmillaankin sieltä tuli vain sellaista puoli pinnaa per peli -tahtia. Se jokin jäi puuttumaan, jotta oltaisiin puhuttu lähemmäs pinna per peli -tahdista. Ja kuten voidaan Salomäen urakehityksestä huomata, hän uhkaa jäädä AHL:ään bussiliigaan. Tai no, en tiedä voiko puhua uhkaamisesta, kun viime kaudella syntyi kuitenkin 75 peliin 50 pistettä, mutta tilaisuutta ylhäällä Salomäki ei saanut. Tuo viime kausi oli oikeastaan ensimmäinen tehojen valossa onnistunut kausi Salomäeltä. MM-kisoissa Salomäki olikin sitten melko turisti keväällä.

Jos mietin Rantasta tällä hetkellä, hänen pitäisi ottaa enemmän vastuuta maalinteosta ja pyrkiä laukomaan selvästi hanakammin. Viime kaudella tuli jo hyvin vastuuta 37 pelin verran ja niissä mielestäni vain viisi maalia, vaikka kyse on nuoresta jannusta. Tämäkin kausi on alkanut toistaiseksi ilman maalia kahdeksaan peliin. Jos et Liigassa edes kykene olemaan ratkaisijatyyppi, rapakon toisella puolella tulee olemaan vielä vaikeampaa. Okei, neljä syöttöpinnaa on ihan hyvä alku, mutta jatkossa odotan erityisesti niitä maaleja. Aikaa on vielä kehittyä, mutta olen toistaiseksi kovin epäileväinen tämän Rantasen NHL-uran suhteen. Isoin syy on tunnepohjainen, mutta katsellaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Jyri » 09.10.2014 19:27

Salming kirjoitti:Laittaisin Rantasen tällä hetkellä vähän samaan kastiin kuin Miikka Salomäen. Molemmat ovat melko samantyyppisiä pelaajia, isokokoisia ja tykkäävät rymistellä ajoittain. Salomäkeäkin hehkutettiin melkein joka kaudella Kärpissä, mutta parhaimmillaankin sieltä tuli vain sellaista puoli pinnaa per peli -tahtia. Se jokin jäi puuttumaan, jotta oltaisiin puhuttu lähemmäs pinna per peli -tahdista. Ja kuten voidaan Salomäen urakehityksestä huomata, hän uhkaa jäädä AHL:ään bussiliigaan. Tai no, en tiedä voiko puhua uhkaamisesta, kun viime kaudella syntyi kuitenkin 75 peliin 50 pistettä, mutta tilaisuutta ylhäällä Salomäki ei saanut. Tuo viime kausi oli oikeastaan ensimmäinen tehojen valossa onnistunut kausi Salomäeltä. MM-kisoissa Salomäki olikin sitten melko turisti keväällä.


Mielestäni Rantanen on paljon lahjakkaampi pelaaja kuin Salomäki. Salomäki on kova työntekijä, monipuolinen ja pelaa kahteen suuntaan sekä on hyvä suojaamaan kiekkoa, mutta ei ole erityisen luova pelaaja tai lahjakas kiekolla. Minusta tässä on selkeä ero verrattuna Rantaseen, joka on vahva kiekonkäsittelijä. Lisäksi näen Rantasessa enemmän pisteidentekopotentiaalia, hänellä on kuitenkin hyvät hyökkäyspään vaistot. Oma arvioni oli ennen tätä kautta, että Rantanen voidaan varata ykköskierroksen loppupuolella. Salomäkeä en itse nähnyt ykköskierroksen tasoisena pelaajana.

Ei Rantanen ole myöskään mun mielestä Barkovin tai Granlundin tasoinen lupaus, mutta silti laadukas nuori pelaaja. Nuorten MM-kisoissa pärjääminen auttaisi myös ehdottomasti draftia ajatellen, siellä kuitenkin pelaa todella paljon hyviä nuoria lupauksia. Hyvät kisat Kanadassa ja paikka draftin kärkilupauksien joukossa melko varmasti sementoituu. Rantanen on toki ollut todella hyvä aiemmin pelatuissa nuorten maaotteluissa, mikä kertoo tasaisesta pelaamisesta niin seura- kuin maajoukkueessa.

Salming

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Salming » 09.10.2014 19:48

Jyri kirjoitti:Mielestäni Rantanen on paljon lahjakkaampi pelaaja kuin Salomäki. Salomäki on kova työntekijä, monipuolinen ja pelaa kahteen suuntaan sekä on hyvä suojaamaan kiekkoa, mutta ei ole erityisen luova pelaaja tai lahjakas kiekolla. Minusta tässä on selkeä ero verrattuna Rantaseen, joka on vahva kiekonkäsittelijä. Lisäksi näen Rantasessa enemmän pisteidentekopotentiaalia, hänellä on kuitenkin hyvät hyökkäyspään vaistot. Oma arvioni oli ennen tätä kautta, että Rantanen voidaan varata ykköskierroksen loppupuolella. Salomäkeä en itse nähnyt ykköskierroksen tasoisena pelaajana.
Toistaiseksi näkemäni perusteella en pidä Rantasta sen luovempana kuin esimerkiksi Salomäkeä aikoinaan. En pidä myöskään Rantasta erityisen "vahvana kiekonkäsittelijänä" kuten toteat. Mielipidekysymyksiä, mutta esimerkiksi Liigassa Rantanen ei ole vielä esittänyt mitään kovin erikoista. Äijäpakit pärjäävät häntä vastaan mainiosti kaksinkamppailuissa ja Rantaselta saadaan tarvittaessa kiekko yhtä helposti pois kuin keneltä tahansa muulta Tepsin junnulta. Pisteidentekopotentiaalista on nähty viitteitä junnumajun peleissä, mutta niissä tilaa ja aikaa onkin enemmän.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Jyri » 09.10.2014 20:50

Salming kirjoitti:Toistaiseksi näkemäni perusteella en pidä Rantasta sen luovempana kuin esimerkiksi Salomäkeä aikoinaan. En pidä myöskään Rantasta erityisen "vahvana kiekonkäsittelijänä" kuten toteat. Mielipidekysymyksiä, mutta esimerkiksi Liigassa Rantanen ei ole vielä esittänyt mitään kovin erikoista. Äijäpakit pärjäävät häntä vastaan mainiosti kaksinkamppailuissa ja Rantaselta saadaan tarvittaessa kiekko yhtä helposti pois kuin keneltä tahansa muulta Tepsin junnulta. Pisteidentekopotentiaalista on nähty viitteitä junnumajun peleissä, mutta niissä tilaa ja aikaa onkin enemmän.


Tässä täytyy muistaa myös se, että skouttauksessa kyse on pitkälti tulevaisuuden arvioinnista, ei pelkästään nykyhetkestä. Rantanen on kehittynyt vahvasti viime kausina ja se antaa lupausta siitä, että hän jatkaa samalla tavalla jatkossakin. Salomäestä vielä, että hän on toki hyvä pelaaja, mutta en näe hänen upsidea erityisen korkeana NHL-tasolle, vaikka hyvät pisteet AHL:ssä on tehnyt. Rantasella on toki kehitettävää pelissään, mutta näen hänen potentiaalin vahvana, jos vertaa useimpiin samanikäisiin hyökkääjiin. Kuten sanoit, niin mielipidekysymyksiä nämä lopulta kuitenkin ovat.

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja TSS » 10.10.2014 06:33

Salming kirjoitti:Toistaiseksi näkemäni perusteella en pidä Rantasta sen luovempana kuin esimerkiksi Salomäkeä aikoinaan. En pidä myöskään Rantasta erityisen "vahvana kiekonkäsittelijänä" kuten toteat. Mielipidekysymyksiä, mutta esimerkiksi Liigassa Rantanen ei ole vielä esittänyt mitään kovin erikoista. Äijäpakit pärjäävät häntä vastaan mainiosti kaksinkamppailuissa ja Rantaselta saadaan tarvittaessa kiekko yhtä helposti pois kuin keneltä tahansa muulta Tepsin junnulta. Pisteidentekopotentiaalista on nähty viitteitä junnumajun peleissä, mutta niissä tilaa ja aikaa onkin enemmän.


Olen Jyrin kanssa samoilla linjoilla tässä keskustelussa. Salomäki on ihan puhdas voimahyökkääjä, jonka vahvuus on siinä "rymistelyssä", kun taas Rantanen on lähempänä pelinrakentajatyyppiä. Kun Rantasen pisteistä puhutaan niin täytyy huomioida että kaveri oli loukkaantuneena kauden alla ja häntä on ajettu pikkuhiljaa sisään, niin että peliajat ovat olleet välillä vaan 10min luokkaa ja YV-aikaa Rantanen on saanut vasta ihan parissa viimeisimmässä ottelussa.

Omasta mielestäni esim. Tappara -pelissä Rantanen oli koko ottelun paras kenttäpelaaja (ja taisi olla myös 2. tähti vaikka Liigan sivuilla lukee toisin(?)), riisti kiekkoja ajoi maalille, jakoi komeita poikkisyöttöjä ja pelasi muutenkin miehekkäästi. Rantanen on pelannut suurimman osan otteluistaan Smolenakin ja Kumeliauskaksen kanssa, joista Smolenak on ollut melko jäässä ja Kumeliauskas, vaikka onkin parempi kuin mitä Jatkoajassa monet väittävät, ei kuitenkaan ole Rantasen tasoinen pelaaja, eli tällä hetkellä Mikko on ketjunsa vahvin lenkki ja vähän kärsii ketjukavereistaan.

Itseeni on tehnyt vaikutuksen se miten (ilmeisen äkillisen kasvupyrähdyksenkin saanut(?)) 17-vuotias junnu on fysiikaltaan jo noinkin valmis, mutta lisäksi äärimmäisen juonikas ja taitava pelaaja hyökkäyspäässä. Kun tuosta vielä peliaika kasvaa ja mahdollisesti ketjukaveritkin parantavat tai vaihtuvat niin olen täysin varma että tehoja alkaa tulla entistäkin enemmän, vaikka ei 0,5 pinnaa/peli huonosti ole junnuikäiseltä.

Suosittelen Salmingille että katsoo pari seuraavaa Tepsin peliä, veikkaan että mielipide muuttuu ;)
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Unknown » 10.10.2014 15:01

Itsekin olen sitä mieltä, että Salomäki ei ole osuvin verrokkipelaaja Rantasen kanssa. Koko nyt täsmää joo, mutta muuten mennäänkin eri teille. Rantanen ei käytä kokoaan yhtä ärhäkästi kuin Salomäki (vähemmän taklauksia ja ryminää). Sen sijaan tuo luovuus ja kiekonkäsittely ovat niitä asioita, joissa ero tulee.

Toistaiseksi näkemäni perusteella en pidä Rantasta sen luovempana kuin esimerkiksi Salomäkeä aikoinaan. En pidä myöskään Rantasta erityisen "vahvana kiekonkäsittelijänä" kuten toteat. Mielipidekysymyksiä, mutta esimerkiksi Liigassa Rantanen ei ole vielä esittänyt mitään kovin erikoista. Äijäpakit pärjäävät häntä vastaan mainiosti kaksinkamppailuissa ja Rantaselta saadaan tarvittaessa kiekko yhtä helposti pois kuin keneltä tahansa muulta Tepsin junnulta.


Tässä herää kysymys, että kuinka monta peliä olet nähnyt tältä kaudelta? Tuo kuvaus sopii aika hyvin parin vuoden takaiseen Rantaseen, mutta nyt on eri meininkiä jo, kun fysiikkaa ollaan alettu rakentaa kasvupyrähdyksen päätyttyä. Esimerkiksi voisi antaa vaikkapa tuon Kumeliauskasin maalin KalPaa vastaan, jossa Rantanen osoitti peliälyään ja vahvuuttaan kulmaväännöissä tarjoilemalla parikin kertaa ihan tuhannen taalan paikan, ennen kuin kiekko saatiin maaliin asti (http://www.ruutu.fi/sm-liiga/2014-09-18 ... -tps-kalpa, kohdasta 2:37.00 eteenpäin). Tuossa samaisessa pelissä hän pyöritteli myös Soinnulle tyhjän avopaikan ja muutenkin eri peleissä hän on luonut maalipaikkoja ketjukavereilleen aika paljon. Aika harva pelaaja pyörittelee vastustajaa tuolla tavalla vasta 17 vuoden iässä.
♥ TPS ♥

Salming

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Salming » 10.10.2014 15:39

About viisi peliä olen Tepsiltä nähnyt tällä kaudella (Kärpät, Sport, Blues, Tappara ainakin). Välillä joo Rantanen väläyttelee, mutta on siellä niitä näkymättömiäkin jaksoja mukana. Jos nyt pitäisi ennustaa, pelaako Rantanen seuraavan viiden vuoden sisällä änärissä, veikkaisin, että ei pelaa.

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 10.10.2014 17:02

Salmingilta turhaa paskanjauhamista Rantasesta, otetaanko betsi että Rantanen pelaa seuraavan viiden vuoden aikana NHL:ssä? 200€ sopii mulle panokseksi. :Thumb up:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Salming

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Salming » 10.10.2014 18:21

MustaSurma76 kirjoitti:Salmingilta turhaa paskanjauhamista Rantasesta, otetaanko betsi että Rantanen pelaa seuraavan viiden vuoden aikana NHL:ssä? 200€ sopii mulle panokseksi. :Thumb up:
Mitäs turhaa tuossa oli, kaikkien ei varmaan tarvitse olla samaa mieltä kaikesta? Voit toki argumentoida, mistä olet eri mieltä. Betsiehdotukseesi en myöskään tartu, koska panos on liian suuri. Toin vain esiin oman arvaukseni ja näkemykseni, joka perustuu eniten mutuiluun ja tunteeseen, jota on vaikea pukea sanoiksi. Jatkan aiheesta, kunhan saan ajatukseni setvittyä ja jonkun järkevän tekstin aikaiseksi.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Unknown » 06.01.2015 17:32

http://www.tsn.ca/talent/hot-button-iss ... s-1.175888

Rantanen mahtui siis TSN:n Craig Buttonin second all-starsiin, ollen mm. Nylanderin, Petanin ja Rewayn edellä hänen papereissaan. First all-starsiin ei mahtunut yhtäkään tämän vuoden draftissa varattavaa pelaajaa, ja kaikkiaan näihin kolmeen allstars-koostumukseen mahtui vain kaksi tämän vuoden draftissa varattavaa pelaajaa, eli McDavid & Rantanen.

Mielenkiinnolla odotan Buttonin tammikuun prospektirankingeja, sillä joulukuun listalla Rantanen oli 22.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Jack » 06.01.2015 17:53

Unknown kirjoitti:...

Ja näin! Eipä olis voinu Rantasen Mikko paljon parempia kisoja pelata. Isolla kirjotettu miehen nimi scouttien papereihin draftia ajatellen. Kaveri pelannut Tepsissäkin kelpo alkukauden pelillisesti. Tehoja ei vaan ole tarpeeksi syntynyt. Luulisi kisojen nostavan jantterin itseluottamuksen pilviin. Blues-TPS matsissa tämä jo nähtiin. Röyhkeä ajo maalille ja kiekko pömpeliin. Kiimanen maali. Rantanen on Tepsin pelaajista suurin syypää joiden takia hallille saattaa ja pitää vaivautua pelejä katsomaan. Cama Mikko! :Thumb up:
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Mikko Rantanen - Poikkeuksellinen suomalaishyökkääjä

ViestiKirjoittaja Jyri » 06.01.2015 19:21

Unknown kirjoitti:Mielenkiinnolla odotan Buttonin tammikuun prospektirankingeja, sillä joulukuun listalla Rantanen oli 22.


Itsellä aikomus ehdottaa Rantasta aika paljon korkeammalle FC:ssä. Pelasi erinomaiset kisat ja ainostaan yhden paikanpäällä nähdyn pelin perusteella en itse ole voinut ehdottaa kaveria kauhean paljon korkeammalle kuin 22. (sama kuin Buttonilla siis). Pidin kuitenkin U20 kisoissa näkemästäni erittäin paljon, todella vahva turnaus.

Seuraava

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa