Tadas Kumeliauskas, HC TPS

Kuva
Salming

Tadas Kumeliauskas, HC TPS

ViestiKirjoittaja Salming » 20.10.2014 12:50

Tehdään nyt jatkosopimuksen kunniaksi tälle Liettuan maajoukkuekiekkoilijalle oma ketju, koska oletettavasti keskustelua tulee riittämään kevääseen 2017 saakka.

Liettualainen keskushyökkääjä Tadas Kumeliauskas on solminut HC TPS:n kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Vuosi sitten Turkuun saapuneen Kumeliauskasin ensimmäinen kausi Liigassa oli loukkaantumisten vuoksi rikkonainen, mutta mies on silti kehittynyt huimasti pelaajana.

- Me näemme hänessä ison potentiaalin tulevana huippupelaajana. Hän on jo nyt osoittanut pystyvänsä vastaamaan huutoon. Kyseessä on todellinen joukkuepelaaja, joka blokkaa alivoimalla laukauksia ja omaa valtavan potentiaalin hyökkäyssuuntaan, urheilutoimenjohtaja Ari Vuori kuvailee.

Kumeliauskasille itselleen päätös jatkosopimuksen solmimisesta oli helppo:

- Pidän tästä seurasta ja täällä on pidetty minusta hyvää huolta. Olen iloinen saadessani olla täällä vielä kaksi vuotta - haluan voittaa sinä aikana Suomen mestaruuden, Kumeliauskas kertoo.


Kuluvalla kaudella Kumeliauskas on tehnyt 13 ottelussa tehopisteet 4+4.


Viime kauden sotkivat loukkaantumiset (mm. ranne), mutta tällä kaudella on putki kulkenut ihan hyvin. Rantasen ja Smolenakin kanssa alkaa kemiat löytymään ja siksipä Kumeliauskas on tällä hetkellä kahden ottelun maaliputkessa. Rightin kaverina Tadas tuo yhden vaihtoehdon lisää ylivoimakoostumuksiin. Päällimmäisenä tästä jampasta on jäänyt mieleen kuitenkin tuo silkinpehmeä kosketus kiekkoon. Syötöt lähtevät sulavasti, jos näin voisi kuvailla. On eri asia, mikä se rooli Tepsissä sitten on tulevilla kausilla, tuskin ihan ykkössentteriksi nousee. Tasainen 2-3 ketjun suorittaja, voisin veikata.

Lähde: http://hc.tps.fi/uutiset/ajankohtaista/ ... opimuksen/

Avatar
Viestit: 5901
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Tadas Kumeliauskas, HC TPS

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 20.10.2014 13:50

Mitä nyt olen kerennyt otteluita sieltä täältä seuraamaan, niin toimistolle iso plussa hereillä olemisesta ja bueno, että "luonnonlapsi" viihtyy seurassa ja on valmis tekemään duunia kirkkaimman saavuttamiseksi. Liigassa myös on jaeltu "sikaranne" titteliä eräille ja toisille, niin kyllä tälle nuorelle herralle voi myös enempää nikottelematta sen heittää. Lähtee muuten kuin tykin suusta ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Paluu TPS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa