Switch to full style
Yleinen kiekkokeskustelu.
Lähetä vastaus

Uusi keskustelualusta!

11.09.2019 22:52

Moro!

En kuulu sivuston aktiiveihin, vaikka oonkin netin monella urheilu- ja vedonlyöntisivustolla ollut aktiivisena jo yli vuosikymmenen ja tätäkin sivustoa lukenut taka-alalta kauan. Ollaan muutaman frendin kanssa perustettu/perustamassa uutta modernimpaa keskustelualustaa vedonlyöjille, kasinopelaajille ja kaikille urheiludiggareille, varsinaisesti sivua ei ole vielä virallisesti avattu, mutta ollaan etukäteen otettu sisään hieman tuttuja ja vakiojäseniä netin syövereistä. Tilanne on nyt tällä sivustolla äitynyt siihen pisteeseen, että ainoat kirjoittajat näyttävät olevan botteja, joten haluan nöyrimmin kutsua sut mukaan uudelle sivustolle jauhamaan jääkiekosta, urheilusta, vedonlyönnistä ja kaikesta näihin liittyvästä ja antamaan palautetta ja jakamaan kokemuksia ja mietteitä sivustosta sekä ihan vaan juttelemaan ja testailemaan näin ennakkoon.

Tarkoituksena ois tarjota Suomen paras yhteisö uhkapelaajille ja urheilusta kirjoittaville ja palkita aktiivisia jäseniä ihan eri tasolla kuin täälä tai muilla sivustoilla on palkittu ja, että käyttäjät saavat myös äänensä kuuluviin ja pystyy vaikuttamaan mihin suuntaan sivustoa kehitetään.

Erittäin paljon tervetuloa testailemaan ja katsomaan meininkiä ja antamaan palautetta! Sivusto on vielä hyvin raakeli ja päivä päivältä kehittyy valtavasti.

Viralliset avajaiset todennäköisesti syys-lokakuun vaihteessa, mutta jo nyt ennakkoon suuresti tervetuloa joukkoon!

www.ristikaksi.com
Lähetä vastaus