SM-liiga Draft - Runkosarja

Yleinen kiekkokeskustelu.
Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 17.08.2009 17:09

- Äänestys alkaa 18.8. klo 18:00. Tätä ennen jokaisella managerilla on mahdollisuus esitellä joukkueensa tähän ketjuun, mikä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kokoonpanojen muokkaus äänestyksen käynnistyttyä on ehdottomasti kiellettyä!

- Kun äänestys on alkanut jokainen manageri arvostelee lyhyesti (tai pidemmän kaavan kautta) toisten joukkueet ja asettaa ne järjestykseen 1-13. Omaa joukkuetta ei arvostella. HUOM! Perustelut ovat pakollisia! Pelkkää listaa joukkueista ei hyväksytä. Kokoonpanoihin pääset tästä.

- Runkosarjan järjestys ratkeaa pisteiden mukaan. Jokaisesta ykkössijoituksesta saa 13 pistettä ja viimeisestä eli 13. sijoituksesta yhden pisteen.

- Kahdeksan parasta jatkaa pudotuspeleihin ja kuusi heikointa joukkuetta joutuu jättämään leikin kesken.

- Kysymykset ovat erittäin tervetulleita mikäli jokin asia ei selkene.

Tilanne:

Ilves 156 (antanut äänensä)
TPS 144 (antanut äänensä)
Ässät 138 (antanut äänensä)
HPK 126 (antanut äänensä)
Pelicans 113 (antanut äänensä)
Tappara 98 (antanut äänensä)
SaiPa 95 (antanut äänensä)
KalPa 92 (antanut äänensä)
______________________________
Blues 74 (antanut äänensä)
Jokerit 72 (antanut äänensä)
Lukko 50 (antanut äänensä)
HIFK 38 (antanut äänensä)
JYP 29 (antanut äänensä)
Kärpät 28 (antanut äänensä)
Viimeksi muokannut kuningas26 päivämäärä 23.08.2009 08:11, muokattu yhteensä 10 kertaa
Four passes break any defence

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja jurachess » 17.08.2009 18:02

Blues

Valmentaa Hannu Aravirta

Ykkösketju. Rosa, Piros, Lahti, Clarke, Mikkola. Pelaajien taitojen lisäksi kätisyydet natsaavat, kun Rosa ja Clarke ovat rightin pelaajia. Piroksen tähtäimessä on yhä NHL jossa vasta 28 ottelua. Laidolla toinen tsekki Rosa on huippuviimeistelijä ja todella taitava. Janne Lahti taas maajoukkuetasoa Suomessa. Puolustuksessa joukkueen kapteeni Ilkka Mikkola ja Dale Clarke jolla on huima laukaus ja muutenkin etenkin ylivoimapelissä alati vaarallinen.
Kakkosketju. Aaltonen, Filppula, Santavuori, Forsström, Syväsalmi. Keskellä loistavn peliälyn ja taitojen lisäksi I.Filppula on liigan eliittiä. JM Aaltonen, jolla on loistava taitotaso+pelisilmä tuo rightin pelaajana tähänkin kakkos yv:n kätisyyksiä ja variantteja. Tuomas Santavuoresta on taas kasvanut viimeitelijä vailla vertaa joka taitaa myös syöttöpelin. Jani Forsström on taas virheetön valmentajan luottopelaaja jolla on liigan tarkimmat avaukset, jotka hakevat vauhtiin päässeitä hyökkäjiä. Myös ikuinen taistelija. Kai Syväsalmi täydentää ketjun, liikkuu hyvin ja laukoo kovaa. Pystyyn myös kylmäpäisiin ratkaisuihin.
Kolmosketju. Keränen, Rajala, C Miettinen, Mielonen, Määttä. Juuso Rajala on viimekauden A junnujen pistepörsiin voittaja, vierelle Janne Keränen joka osaa maalinteon ja on fyysinen pelaaja. Toisella laidalla Camilo Miettinen jolla on hyvä pelinäkemys lisättynä loistvaan kiekonkäsittelyyn. Pakkeina Juho Mielonen Detroitin varaus ja ominaisuudet kehittyä huipuksi. Lisäksi vielä hyvä laukaus. Tero Määttä taas on isokokoinen joka ei pelaa itseään ulos tilanteista. Nuorten maaotteluita alla myös.
Nelosketju. J Ahtola, Heino, Reivonen. Henri Heino on valmentajan luottopelaaja joka tekee töitä hirmuisesti,(puolustava hyökkääjä.). Jerry Ahtola taas isokokoinen jokapaikan höylä ja Antti Reivonen on rikkova pelaaja , joka menee ennakkoluulottomasti tilanteisiin.
Maalivahdit. Mika Järvinen, johti torjunnoillaan Kalpan viime kaudella pronssisiin mitaleihi. On jo tehnyt maalinkin urallaan. Omaa hyvät refleksit ja kobrankäden. On myös täysin hermoton pelaaja. Kakkosmaalivahti Joonas Kuusela on Pe nopea ja taitava , nyt jo melkein liigatasoa. Pasi Nurmisen kouluttama Kuusela haastaa jo nyt Nikkilän.
Viimeksi muokannut jurachess päivämäärä 18.08.2009 12:58, muokattu yhteensä 13 kertaa
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Salama » 17.08.2009 19:53

Odotin tässä, että joku postaa tänne viestin, että olisin jotain hajua mitä kirjoittaa.

Jokerit - uudistunut joukkue.

Päävalmentajana toimii entinen Suomen mestari kaudelta 2002-03 Jukka Rautakorpi, joka on myös miesten U20 maajoukkueen päävalmentaja, viime kaudella Rautakorpi valmensi HPK:n sijalle 5.

1st line
#24 Sami Kapanen - Kokenut, taitava ja nopea laituri, joka on selvästi joukkueen kiekollinen liideri.
#21 Tommi Paakkolanvaara - All-round hyökkääjä, pelaa hyvin molemmissa päissää, herrasmiespelaaja
#74 Antti Erkinjuntti - Ykkösketjun pieni snaipperi ja pelaa fyysistä peliä, jos tilanne vaatii.
#47 Ville Lajunen - Hyvin peliä lukeva ja lukee hyvin peliä, tulevaisuuden lupaus.
#28 Ossi-Petteri Grönholm - Fyysinen pelaaja ja joukkueen paras hyökkäävä puolustaja-

2nd line
#32 Lennart Petrell - Taklaa mielellään, mutta osaa käsitellä kiekkoa ja samalla tehdä pisteitä
#13 Toni Häppölä - Hyökkäävä sentteri, joka osaa läpiajot, muttei ole niin itsekäs joten voi syöttää vielä joukkuetoverilleen.
#92 Teemu Pulkkinen - Suoraan sanottuna Selänteen reinkarnaatio, nuori nopea ja pehmeä kätinen rightin laituri.
#7 Mikko Kalteva - Profiilipakki
#20 Jens Skålberg - Taitava ketterä ja syöttötaitoinen nuori kaveri.

3rd line
#41 Ossi Saarinen - Saarinen on nopea ja taitava luistelija ja hyvä kiekonkäsittelijä.
#83 Tomi Mäki - Mäki on monikäyttöinen hyökkääjä, pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa
#19 Janne Keränen - Taitavat kädet ja liikekin on kunnossa.
#25 Juho Jokinen - Raamikas ja suoritusvarma peruspuolustaja
#55 Harri Tikkanen - Potentiaalia löytyy paljon, hakee nousua Jokereista

4th line
#71 Kim Nabb -Kiekonkäsittely, fyysisyys ja maalipaikkoihin hakeutuminen on Nabbin selkeimmät vahvuudet. Erittäin aktiivinen karvaaja ja alivoimapelaaja.
#81 Aki Seitsonen - Nuorena ameriikkoihin lähtenyt sentteri on palannut Eurooppan, taitoa ja lahjoja löytyy, puhkeaa kukkaan Jokereissa.
#90 Tony Pulkkinen - Vähän hitaampi kuin veljensä, mutta nopea snaipperi veljensä tapaan.

Maalivahdit

Jokereilla on ehkä liigan tasaisin maalivahti kaksikko. Nollapeli hai Teemu Lassilan parhaat avut ovat salamannopeat refleksit ja hyvä pelisilmä. Puolestaan Jani Nieminen pelaa suurella itseluottamuksella ja erittäin aktiivisesti. Nopea liikkeissään ja hyvä hanskakädeltään.
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Avatar
Viestit: 658
Liittynyt: 01.08.2008 16:36
Paikkakunta: Myllykylä
Suosikkijoukkue: Ilves

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Grabo » 17.08.2009 21:00

Lahden Pelicans - Pekka Virran aika

Pelicansin päävalmentajana toimii ehkäpä koko liigan paras valmentaja Pekka Virta, joka on saanut tunnustusta mahtavista otteistaan KalPan peräsimessä joka puolelta, kruununa kausi 2008-09, jolloin Virta johdatti KalPan hienosti pronssille.

1. kenttä
42 Antti Virtanen - Kaudella 08-09 liigaa dominoimeen VIP-ketjun paras pelaaja, todella loistava pelinrakentaja, mahtavat kädet ja pistää tarvittaessa kiekon maaliin.
41 Kalle Sahlstedt - Pekka Virran luottomies KalPasta, johtaa esimerkillään joukkuetta, pelaa loistavasti molempiin suuntiin, todella monipuolinen pelaaja.
30 Ville Nieminen - Tampereen moottoriturpa on nyt Pelicansin ykkösen laidassa, todella kovan luokan maalintekijä ja hämmentäjä. Lämäri yksi liigan parhaista.
10 Marko Kauppinen - SM-Liigan TOP-3 hyökkäävä puolustaja, todella nopea sekä käsistään että jaloistaan.
22 Markus Seikola - Kiistatta SM-Liigan paras puolustaja. Ei heikkouksia, suurimmat vahvuudet ääretön itseluottamus sekä maaginen lämäri. Joukkueen kapteeni.

2. kenttä
21 Marko Kivenmäki - Porin fakiiri, todella luova pelaaja, joka tekee ketjukavereistaan parempia. Loistavat kädet.
23 Jarkko Immonen - Sen toisen Immosen parhaat kyvyt tulevat esiin varsinkin ylivoimissa, mahtava pelinlukutaito, jonka ansiosta jakelee todellisia namupasseja.
63 Kim Strömberg - Aikanaan Jokerien lupaavimpia junnuja, nyt miehistynyt, ja se näkyy tehopisteissä. Pelaa vahvasti molempiin suuntaan, pistää kiekkoa varmasti häkkiin.
4 Janne Jalasvaara - Vanttera puolustaja, joka taklaa hanakasti ja omaa hyvät kiekolliset taidot.
32 Antti Bruun - Tuo varmuutta Pelicansin puolustukseen, todella varmaotteinen pakki, joka myös hyvä viivapelaaja valelaukauksineen ja tulisine lämäreineen.

3. kenttä
9 Pasi Salonen - Joukkueen rankkarispesialisti, tuulennopea hyökkääjä taitavilla käsillä varustettuna. Joukkueen varakapteeni.
36 Jari Kauppila - Loistava pelinrakentaja, joka antaa mahtavia passeja laitureilleen Saloselle ja Blomqvistille. Kolmosketjun johtaja, joka hoitaa esimerkillisesti myös puolustuspään.
71 Sami Blomqvist - Voitti kaudella 08-09 ylivoimaisesti A-nuorien maalipörssin takomalla uskomattomat 40 maalia 41:ssä ottelussa! Todella pienikokoinen ja nopea snaipperi.
8 Mikko Kousa - Nuori kiekollinen pakki, jolla edessä loistava tulevaisuus.
33 Pauli Levokari - Joukkueen puolustuspään mörkö, joka suojelee omaa maaliaan loppuun asti.

4. kenttä
26 Jarkko Pyymäki - Nokian kasvatti on joukkueen puolustuspelin sielu, taklaa ja raastaa koko ajan. Arvostettu pelaaja joukkueessa.
88 Joonas Rask - Nuorempi Rask on todellinen pörriäinen, liikkuu kentällä kuin herhiläinen ja syöksyy pelotta joka tilanteeseen. Taitava myös kiekollisena. Joukkueen varakapteeni.
46 Niko Snellman - Ihmiskuula, joka taklaa kaikkea mikä liikkuu. Ei pelkää ketään, sortuu välillä ylilyönteihin, mutta rapatessa roiskuu.

Maalivahdit
Ykkösmaalivahtina on todellinen showmies, jonka liike ja tekniikka on liigan kärkeä. Kyseessä on tietenkin Tommi Nikkilä, joka sekä nollaa vastustajat että viihdyttää yleisöä erikoisilla tempuillaan. Kirittäjänä toimii nuori ja lupaava Juha Metsola, joka korvaa puuttuvan vartensa mahtavalla liikkeellään.
Mikhail Grabovski, Toronto Maple Leafs #84, Markus Seikola #22 Södertälje, Joonas Rask #88 Ilves, Jyri Niemi, New York Rangers, Toni Rajala #21 Brandon Wheat Kings, Mats Zuccarello Aasen, New York Rangers, Alexei Morozov #95 AK Bars Kazan, Joel Armia #10 Ässät

Andrei Arshavin, Arsenal #23, Samir Nasri, Arsenal #8, Sergio Ramos, Real Madrid #4

Gemma Atkinson<3

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Unknown » 17.08.2009 21:20

Porin Ässät kaudella 2009-2010 - Kultaisen patasydämen paluu!

1. Ketju: Ville Vahalahti - Kurtis McLean - Tuomas Pihlman

Tästä ketjusta ei kokemusta ainakaan puutu. Laitureina ketjussa viilettävät jo kaikille varmasti tutut Tuomas Pihlman ja Ville Vahalahti, jotka kuuluivat myös viime kaudella SM-liigan laiturieliittiin. Molemmat kruunasivat kautensa jääkiekon maailmanmestaruuskisoihin, joten se kertonee jo miesten tason. Molemmat ovat erinomaisia viimeistelijöitä ja taklauksiakin tulee tämä kaksikko viljelemään tasaiseen tahtiin.
Ketjun sentteri on suomalaisyleisölle hieman tuntemattomampi, mutta sitäkin kovempi värväys Ässien ykkösketjuun. McLean onkin naputtanut tasaisen tappavaa pistetahtia viime kausina AHL:ssa. Viime kauden hän kruunasi kaiken lisäksi vielä NHL:ään, jossa hän iski yhden maalin neljässä pelissä. Maalit toki onnistuu häneltä, mutta parhaimmillaan mies on pelintekijän roolissa. Luvassa onkin tappavaa pistetehtailua yhdessä Vahalahden ja Pihlmanin kanssa.

2. Ketju: Juuso Puustinen - Mike Radja - Kimmo Koskenkorva

Kärkiosaamista on tarjolla myös kakkosketjuun. Myös tässä ketjussa on sama meininki kuin ykkösessä: Laiturit ovat tuttua tavaraa, kun taas keskellä pelaa rapakon takaa tullut hieman tuntemattomampi nimi. Mike Radja on oiva nimi Ässien taistelevaan pelityyliin. Hän sopii kakkosketjun rooliin kuin nenä päähän. Luistelu on silmiä hivelevää ja mies osaa tehdä myös pisteitä. Miehen tasosta kertoo myös se, että NHL:stä tuli miehelle tarjouksia, mutta lopulta Ässissä jo hommat lopettanut pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen sai käännettyä miehen katseet Ässiin.
Laiturit ovat myös kovaa kaliiberia. Kimmo Koskenkorva on ehkäpä koko liigan nopein luistelija ja hän karkaakin usein pahantekoon nopeilla jaloillaan. Eikä ne vahvuudet siihen lopu, sillä mies on erittäin sitkeä karvaamaan kiekkoa ja viimeistelytaitokin on kehittynyt jo kovalle tasolle. On myös oiva pukukoppipelaaja.
Toiseen laitaan luistelee Bluesin Juuso Puustinen, joka viime kaudella näytti, että on nuoresta iästä huolimatta loistava sniper. Laukaus on todella laadukas ja miehen pelinlukutaidot ovat kehittyneet myös hyvälle tasolle.

3. Ketju: Marko Luomala - Ville Hämäläinen - Tuomas Suominen

Kolmosketju onkin sitten jo kokonaan pelkkää suomalaisosaamista. Marko Luomala ja Tuomas Suominen ovat hyvin samantapaisia laitureita. Kummallakin on erinomainen laukaus ja nopeat jalat. Molemmilla on myös erittäin korkea työmoraali ja harvoin kumpikaan tulee kulmista ulos ilman kiekkoa. Suominen ja Luomala ovat myös siksi erittäin käyttökelpoisia laitureita, koska he pystyvät pelaamaan sekä yli -että alivoimaa.
Keskelle ketjuun luistelee Ville Hämäläinen, jonka viime kausi meni piloille loukkaantumisen vuoksi. Monelta on saattanut unohtua, kuinka kova sentteri hän silti on. Varsinkin Kalpafanit muistanevat hänet hyvin, sillä mies oli kaksi kautta sitten, kausi ennen Kapasen paluuta, KalPan tärkein pelaaja. Tehojakin syntyi hyvin varsinkin hienojen syöttötaitojen takia, mutta puolustuspäähän pelaaminen hänellä on myös erittäin hyvää luokkaa. Näin ollen häntäkin voidaan käyttää sekä yli -että alivoimassa.

4. Ketju: Timo Salo - Joni Töykkälä - Olli Sipiläinen

Nelosketju onkin Ässissä ketju, jolle ei maalinteko todellakaan ole helppoa. Keskelle ketjuun tulee yksi parhaista puolustavista SM-liigasenttereistä, Joni Töykkälä, joka teki viime kaudella läpimurron TPS:n paidassa. Varmasti monella on mielessä Töykkälän viime kauden otteet, varsinkin pudotuspeleissä, kun hän sai mm. SM-liigan pistepörssin ykkösnimi Kim Hirshovitsin pelin aivan sekaisin, kun kauden tärkeimmät pelit alkoivat. Todellinen playoff-pelaaja.
Vasemmalla laidalla pörrää todellinen energiapelaaja Timo Salo, joka pystyy loistavalla liikkeellään hankkimaan paikkoja itselleen ja joukkueelleen. Myös alivoimapeli on erittäin hyvällä tasolla urhautuvan pelityylin ja nopeuden myötä. Oikealla laidalla puolestaan jyllää Olli Sipiläinen, joka pääsi myös nostelemaan poikaa viime kauden päätteeksi. Avut ovat kovia erityisesti alivoimapelissä, ja hän olikin tärkeässä asemassa JYP:n alivoimapelissä viime kaudella. Playoffeissa esitti huikeita otteita ja iski muutaman tärkeän työmiehen maalin pudotuspeleissä tärkeissä paikoissa.1. Pakkipari: Adam Andersson - Jyrki Välivaara

Ykköspakkiparissa hääräilevät Jyrki Välivaara ja Adam Andersson. Välivaara on isokokoinen hyökkäävä pakki, jolla on erinomaiset avut varmassa sijoittumispelissä ja ylivoimalla viivapelissä. Nousi myös Vancouverin Olympialaisten leiriryhmään, joka on todella kova saavutus SM-liigapakille. Oli todella tärkeä palanen JYP:n puolustuksessa viime kaudella kun mestaruutta ratkottiin.
Parikseen Välivaara saa Adam Anderssonin, joka tulee tuomaan lisää apuja Ässäpakistoon länsinaapuristamme Ruotsista. Andersson on hyvä lisä Ässien pakistoon hyökkäyspään apujensa ja rightin puolen kätisyytensä ansiosta. Sulavaliikkeinen pakki, jolla on itseluottamus kohdillaan.

2. Pakkipari: Ville Varakas - Darcy Campbell

Myös kakkospariin on saatu tulivoimaa ulkomailta Darcy Campbellin myötä. Miehen tavoitteet ovat NHL:ssä ja hän tuleekin hakemaan nostetta uralleen Porista. Kiekollinen pakki, joka osaa laukoa tarkalla ja kovalla laukauksellaan myös suoraan syötöstä. Tärkeä apu Ässien ylivoimaan.
Pariksi hän saa KalPassa viime kaudella ennakkoluulottomia otteita esittäneen Ville Varakkaan. Varakas tulee olemaan Ässien fyysisen pelin ja alivoiman johtohahmo. Todella todella kova lisä joukkueeseen, siitä todisteena viime kauden otteet KalPassa, jossa hän nousi jopa joukkueen parhaimmaksi pakiksi kovilla taklauksillaan. Ei pelkää edes Ilveksen Marko Anttilaa. :mrgreen:

3. Pakkipari: Matti Kuusisto - Joonas Järvinen

Kolmospariin Ässille on heittää vieläkin kovat nimet. Joonas Järvinen on TPS:n juniorikoulun läpikäynyt isokokoinen pakki, joka hoitaa puolustavan puolustajan homman todella varmasti. Ei aja itseään ulos pelistä, vaan osaa sijoittua kuten kuuluu. Fyysisyys ja luistelu ovat kehittyneet myös vuosi vuodelta parempaan suuntaan, eikä olekaan mahdotonta, että hänestä kasvaisi vielä uusi Aki Berg.
Järvinen saa vierelleen kovan taistelijan, Matti Kuusiston, joka osoitti periksiantamattomia otteitaan myös viime kaudella Porissa. Vaikka miehellä on mittaa vain 174 senttimetriä, ei kaihda fyysistä peliä, vaan kolaa suurikokoisiakin pelaajia kuin olisi itsekin isokokoinen järkäle. Luistelu on myös hyvällä tasolla ja kiekollinenkin peli on kehittynyt ajan myötä.
Maalivahdit: Pekka Tuokkola, Petri Koivisto

Maalivahtikaksikko on Porissa todella kova, ehkä jopa liigan paras. Ykkösmaalivahtina on viime kaudella itsensä sensaatiomaisesti läpilyönyt Pekka Tuokkola, joka pääsi mestaruuden lisäksi juhlimaan parhaan maalivahdin palkintoa kauden päätyttyä. Todella vaikea ohitettava ja kun hermot ovat nuoresta iästä huolimatta vielä todella kovat, tulee hän olemaan ensi kaudellakin liigan parhaimpia maalivahteja.
Kakkosveskarina Porissa on Petri Koivisto, joka ennen liigaan nousua on niittänyt mainetta Mestiksessä TuTon riveissä. Todellinen talentti, jolta sopii tulevaisuudessa, ellei jo ensi kaudella, odottaa todella hienoja otteita maalin suulla. Väläytteli jo viime kaudella taitojaan muutamissa peleissä, joita pääsi Kärpissä pelaamaan. Tulevaisuuden NHL-vahti.Valmentaja: Kai Suikkanen

Kukapa muukaan sopisi paremmin valmentamaan Ässiä kuin Kai Suikkanen? Todellinen Midas, joka taikoo huonommastakin materiaalista kovan joukkuepeliä pelaavan joukkueen. Ja kun materiaalikin on vielä kohdallaan, miestä ei pysäytä mikään. Arvostettu valmentaja myös Mestiksestä, Hokin ajoilta. Turhaan ei miestä nosteta liigan valmentajaeliittiin.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Kaappari » 17.08.2009 21:34

Tampereen Tappara - Takaisin mitalikantaan?


I
#11 Tomek Valtonen - #93 Ville Viitaluoma - #39 Arttu Luttinen

II
#38 Sami Venäläinen - #10 Tommi Miettinen - #18 Erkki Rajamäki "A"

III
#27 Juha Lind "A" - #15 Janne Hauhtonen - #44 Marko Mäkinen

IV
#20 Ville Korhonen - #36 Ossi Pellinen - #24 Max Kolu


I
#5 Aki-Petteri Berg "C" - #77 Martti Järventie

II
#22 Rami Alanko ("A") - #6 Antti Hulkkonen

III

# 46 Jussi Timonen - #15 Mikko Kurvinen


#34 Juuso Riksman
(#33 David Leggio)


Coach:
Kuva
Heikki Mälkiä


Paskat mitään mainospuheita. Jokainen näkee, että yllä olevalla kokoonpanolla on varma pudotuspelipaikka.
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Lehväs » 17.08.2009 21:46

Rauman Lukko - Alatalon opetuslapset

Kasvatuksellisiin valmennusoppeihin luottava Matti Alatalo seisoo puvuntakki päällä seuraavaksi Äijänsuon komentokeskuksen kotijoukkueen vaihtoaitiossa. Joukkueessa ei varsinaisia tähtiä ole, mutta sitäkin enemmän varmoja oman osa-alueensa suorittajia. On sniperia, pelinrakentajaa, puolustavaa puolustajaa ja välihyökkääjää.

1. ketju

Juha-Pekka Haataja - Ykkösketjun maalintekijä. Laattaa takuuvarmalla teholla reppuun.
Matias Loppi - Loppi oli floppi, vaan ei enää. Lukossa uusi mahdollisuus nousta liigan parhaiden sentterien joukkoon
Jari Sailio - Ei aivan täysin snipertyylinen maalitykki vaan kulmavääntäjänäkin hyvää luokkaa.
Tuukka Mäntylä - Terrierimäinen, vaikeasti kierrettävä, hyvin liikkuva taskuraketti, jonka hyökkäysavut liigan kärkipäätä.
Oskari Korpikari - Perusvarma pakki, joka pystyy kiekon kanssa ratkaisuihin. Laukaus on varsin mukiinmenevä.

2. ketju

Ossi Louhivaara - Nopea ja kohtuullisen taitavakin pelimies. Silloin tällöin reppu helisee.
Mika Viinanen - Monipuolisuuden perikuva. Pystyy pelaamaan niin ylivoimaa kuin alivoimaa vastustajan parhaita vastaan. Kykenee pelaamaan niin laidassa kuin keskelläkin.
Aatu Hämäläinen - Taitava ja nuori pelimies, joka ei pelkää pitää kiekkoa.
Erik Kakko - Kokenut, puolustavampaan rooliin hankittu pakki, jonka laukaus on kovaa luokkaa. Hyödyksi molemmissa päissä.
Petri Kokko - Kiekollinen pakki. Kenties hiukan aliarvostettukkin ja sitä kautta varsin huomaamaton.

3. ketju

Miikka Tuomainen - Liigan harvoja hyökkääjiä, joiden täyden vauhdin pysäyttäminen laillisin keinoin on lähes vastoin fysiikan lakeja. Liikkuu kokoisekseen sulavasti.
Joonas Kemppainen - Kajaanilainen taitoniekka taitaa hyökkäyspelin. Syötötkin löytävät osoitteensa.
Tuomas Muhonen - Maalintekijätyyppi. Pitäisi saada maalintekotehokkuus samantasoiseksi kuin junnuissa ja Mestiksessä.
Tuukka Mäkelä - Isokokoinen ja ilkeä oman maalin suojelija. Ei väistä mitään eikä ketään ja on valmis tappelemaan puolustaakseen joukkueen taitavampaa osastoa
Anssi Rantanen - -||-

4. ketju

Aki Kangasmäki - Kovaa taklaava juniori, joka osaa myös viimeistellä. Yksi Lukon A-junnujen johtohahmoja pronssin takana.
Ville Koho - Takuuvarma aloittaja. Alivoimapelaajana liigan kärkeä. Kiekollisenakaan ei aivan kädetön.
Joni Yli-Torkko - Oman kylän poika, joka ärsyttää, taklaa ja raastaa. Työmyyrä vailla vertaa

Maalivahdit

Mika Lehto - Nopeat refleksit omaava vuoden 2003 mestarimaalivahti. Tasaisen varma veräjänvahti, johon löytyy luottoa.
Mikko Strömberg - Isokokoinen ja rauhallinen maalivahti, joka pystyy tarvittaessa tuuraamaan pari peliä.

Head Coach - Matti Alatalo

Kuva
...

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 17.08.2009 22:04

TEE PEE ÄSS

Ykkönen
#10 Jesse Saarinen - #26 Colby Genoway - #32 Justin Morrison
# 7 Mikko Mäenpää - #12 Markus Kankaanperä

Ykkösketjusta löytyy maalintekovoimaa = Jesse Saarinen, maagiset kädet ja peliäly = Colby Genoway ja sitten vielä yksi powerforwardi, joka heittää tarvittaessa irtokiekot sisään = Justin Morrison eli ketju on erittäin kivasti roolitettu. Kaikki ovat jo aiemmin osoittaneet olevansa SM-Liigaan erittäin kelvollisia pelimiehiä eli annan tässä kohtaa vain nimien puhua puolestaan.

Puolustuksessakin roolitus on selkeä, MM on hyökkäävämpi ja MK sitten puolustavampi pakki, that's it. Sarjan paras pari?

Kakkonen
#53 Ville Snellman - #77 Aki Uusikartano "C" - #11 Miikka Männikkö
# 6 Kalle Koskinen "A" - #5 Miika Huczkowski

Kakkosketjussakin on pyritty oikeanlaiseen roolitukseen. Snellman on osoittanut olevansa SM-Liigassa kova maalitykki ja odotusket on korkealla. Kovinkaan maalintekijä ei ole mitään ilman taitavaa pelinrakentajaa, jollainen tästä ketjusta onneksi löytyy; erittäin kovia piste- ja syöttömääriä viime kausina tehnyt Miikka Männikkö! AUK pystyy koviin pisteisiin tämäntasoisessa liigassa ja on vielä erittäin hyvä keskushyökkääjä myös puolustussuuntaan eli tämä kokenut kehäkettu on tällainen ketjun tasapainottaja.

Myös toisen puolustajaparin roolitus on selkeä, Koskinen, jonka viime kausi meni valitettavasti reisille loukkaantumisen vuoksi vaikka pisteitä kertyikin todella kivasti niissä pelatuissa otteluissa on hyökkäävämpi puolustaja ja nöyrästi loistavaa työtä puolustussuuntaan tekevä Huczkowski jatkaa JYPissä ja Bluesissa tutuksi tullutta hommaa myös Turussa.

Kolmonen
#39 Vesa Viitakoski - #94 Toni Koivunen "A" - #20 Teemu Nurmi
#52 Ville Uusitalo - #8 Joonas Rönnberg

Kolmannessa(kin) hyökkäysvitjassa roolitus on ollut todella tärkeässä roolissa joukkuetta suunniteltaessa; Viitakoski taitaa puolustamisen, Koivunen pelintekemisen ja Nurmi kädettömänä koohottajana pyrkii laittamaan kiekkoa verkon perukoille. Viitakoskihan on aiemmin urallaan voittanut myös maalipörssin eli hänkään ei ole ihan kolmas puolustaja vaan vain hieman puolustavampi hyökkääjä, tehoja on kuitenkin myös häneltä tulossa. Koivunen pelasi kaudella 07-08 uransa parhaan SM-liigakauden pisteiden valossa eli vaikka ikää miehellä alkaa jo olemaan niin se ei menoa hidasta. Turussa ei oteta turhia murheita viime kauden heikosta kaudesta, huonous johtui vain ja ainoastaan loukkaantumisesta. Sekä Tapparassa että Bluesissa antisankarin viitan ylleen viime kaudella saanut Teemu Nurmi on vasta 24-vuotias ja teki kausilla 06-07 ja 07-08 molemmilla yli 30 pistettä eli kyseessä ei ole ihan turha jamppa!

Kolmannesta puolustajaparista voisi sanoa vaikkapa että roolitus on selkeä ( :mrgreen: ). Uusitalo pystyi koviin pisteisiin surkeassa Pata-miehistössäkin niin miksei hän pystyisi samaan Turussa? Rönnberg sitten siivoaa oman maalin edustajan ja varmistaa että Vaihtoaitiolaisten keskuudessa hienon keskustelun aikaansaanut Tarkki saa keskittyä vain kiekkojen torjumiseen.

Nelonen
#13 Miikka Jouhkimainen - #76 Mikko Hakkarainen - #55 Simo Pulkki

Hyvät naiset ja herrat, SIMO PULKKI! Puolustajana Pulkin ura on ollut kuraa mutta Nokka Jalonen skouttasi meille hänestä 12. hyökkääjän. Peliaikaa ei ole tulossa mutta Pulkki on gooni eli jos joku pelleSihvonen käy pelaamaan eitoivotullatavalla niin täältä pesee! Hakkarainen sitten tuo kokemusta ja puolustustaitoa samalla kun Jouhkimainen koittaa hyvillä jaloillaan päästä karkuun ja pisteidentekoon.

Veskarit
1. #34 Tuomas Tarkki
2. #1 Joni Ortio

Tarkki, sanoi Jokkeri ja MILF mitä hyvänsä, on voittava maalivahti SM-Liigassa, siitä on todisteena vaikkapa nuo Suomen Mestaruudet eli ei mitään muttia. Ja vaikka TT olisi mestaruutensa voittanut huikean puolustusken takana niin katsokaa vain tuota Tarkin edessä nyt olevaa, parempaa ei ole nähty edes Oulussa.

Ortiota sitten aletaan sisäänajamaan hyvissä ajoin Upin opeissa. Pelejä ei paljoa tule mutta tällä sankarilla turvataan tulevaisuus, vaikka niin ei oikeastaan edes tarvitsisi draftissa tehdä..

Koutsi
Kari Jalonen

Ties kuinka monen mestaruuden mies! Pelaajana, apuvalmentajana ja valmentajana on mestaruuksia tullut enemmän kuin Ilkka Mikkolalle eli penkin päässä on kyllä osaava mies.
Viimeksi muokannut Metsäkulma päivämäärä 18.08.2009 21:58, muokattu yhteensä 1 kerran
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja InFlames » 18.08.2009 00:55

Kalpa - Matikaisen soturit eivät luovuta koskaan


1. ketju: Jukka Hentunen - Jakub Petruzalek - Tuomas Kiiskinen

Tämä ketju on yksi liigan taitavimpia ja liigan paras mailavirtuoosi löytyy tästä ketjusta. Hentunen on erittäin nopea ja pelaa aina satalasissa. Puolustajat saavat olla aina varuillaan, kun tämä polkukone pääsee täyteen vauhtiin. Toiselle laidalle on heittää "Niiralan Maltsev" eli Tuomas Kiiskinen. Kiiskinen on äärimmäisen taitava ja nopea laituri, joka rakastaa veivata vastustajan pakkeja kahville ja laittaa sen jälkeen kiekon etuyläkulmasta sisään tai vaihtoehtoisesti antaa sen syötön takatolpalle, josta väkivahva Hentunen rusikoi kiekon tyhjiin. Kiiskisellä on käsien lisäksi myös hyvä pelisilmä, joka näkyy varsinkin YV:llä erinomaisina oivalluksina. Kaikki eivät varmaan tiedä, että kaveri pelaa uhrautuvasti myös puolustuspäässä heittäytymällä kiekkojen eteen ja ottaen näin tärkeitä blokkeja. Kaksi viime kautta ovat olleet Kiiskiselle hyviä, mutta tämä kausi Matikaisen opeissa tekee Kiiskisestä suuren tähden liigaan, josta matka jatkuu NHL:ään parin vuoden päästä. Nämä laiturit saavat keskelle myös erinomaisen pelintekijän, kun ykkösorkesteria johtaa taikuri Tsekinmaalta, eli 24-vuotias Jakub Petruzalek. Kaveri saapui AHL:stä Kalpaan ja Petruzalekin ura on ollut nousujohteinen. Tulevalla kaudella tullaan näkemään taitavalta tsekiltä loistavien syöttöjen lisäksi myös hyvää mailankäsittelytaitoa. Viimeisteleminenkään ei ole vierasta Tsekille, jonka tähtäin on NHL:ssä.

Pakkipari: Antti-Jussi Niemi - Samuli Suhonen

Tämä pari on erinomaisessa balanssissa. 31-vuotias Niemi on itseoikeutetusti joukkueen kapteeni. Niemi ei varmaan paljon esittelyjä kaipaa sillä kaikki tietävät kuinka hyvä vahvistus hän on Kalpalle. Liigan kärkipuolustajia! Niemeen voi aina luottaa puolustuspäässä ja tarvittaessa hänestä on iloa myös hyökkäyspäässä niinkuin harjoituspelit ovat näyttäneet. Pelaa tasaisen varmasti pelistä toiseen ja tsemppaa kovaa. Niemeltä nähdään myös ajoittain erittäin kovia "pommeja." Hän on myös luottopakki maajoukkueessa. Suhonen on puolestaan hyökkäävämpi pakki tästä parista. Suhoselta lähtee erinomaiset avaukset täyteen vauhtiin Hentuselle tai Kiiskiselle. Lisäksi kaveri on erinomainen lisä Kalpan ylivoimaan, sillä Suhonen laukoo paljon ja tulisesti. Suhonen on suht pienikokoinen, mutta ei kaihda kahinoita ja hoitaa hyvin myös oman tonttinsa puolustuksessa.

2. ketju: Teemu Hartikainen - Tero Koskiranta - Vili Sopanen

Tämä ketju on nuoruutta, taitoa, kylmäpäisyyttä ja fyysisyyttä. Otetaan ensin 25-vuotias sentteri Koskiranta käsittelyyn. Viime kaudella Saipassa 40 pistettä nakuttanut ja läpimurron liigassa tehnyt Koskiranta saa Kalpasta paikan kakkosen keskeltä. Hän on isokokoinen ja fyysisesti vahva taistelija kaksinkamppailuissa, hyvä kuljettamaan kiekkoa ja Koskirannalla on aina asenne kohdallaan. Täysin erään Niinimäen vastakohta. Vahva hyökkääjä taitaa myös maalinteon. Tulevalla kaudella, kun ketjukaverit paranevat siitä mitä ne olivat Saipassa saattaa 50 pisteen raja rikkoutua. Koskiranta pelasi toissa kaudella vielä Matikaisen alaisuudessa, joten kaverit ovat tuttuja toisilleen. Matikainen tykkää taistelevista pelaajista, jotka eivät anna koskaan periksi ja sellainen Koskiranta todellakin on! Taistelevista ja energisistä pelaajista puheenollen tälläinen on todellakin myös 19-vuotias suurlupaus Teemu Hartikainen. Hartikainen on nuoresta iästään huolimatta erittäin vahva ja fyysinen pelaaja, joka on laitakahinoissa ja maalinedusta taisteluissa kuin kotonaan. Hartikainen ampuu joka paikasta ja paljon. Laukaus ei ole vielä liigan kärkipäätä, mutta kovalla yrittämisellä ja tilanteiden loppuunasti pelaamisella tulee myös pistetiliin mukavaa vauhtia painoa. Fyysinen osuus meni Hartikaiselle ja Koskirannalle, joten kakkoseenkin on tilaa mailavirtuoosille ykkösketjun tapaan. Kalpa ylpeänä esittelee tuoreimman hankintansa 21-vuotiaan Vili Sopasen. Sopanen saapuu Pelicansista. Sopanen on Kiiskisen tapaan liigan parhaita harhauttelijoita, omaa silkinpehmeät kädet, suojaa kiekkoa erinomaisesti isonkokonsa ansiosta ja on yksi liigan parhaita kiekonriistäjiä. Sopanen pelaa jatkuvasti korkealla itseluottamuksella ja pelaa sitä paremmin mitä suurempi peli kyseessä. Tärkeissä paikoissa taiteilijan kädet eivät varmasti jäädy! Tämän ketjun kemiat osuu loistavasti kohilleen ja Matikaisen alaisuudessa Sopanen ottaa seuraavan askeleen ylöspäin urallaan.

Pakkipari: Kalle Kaijomaa - Antti Nyrhinen

Kakkospakkipari on mielenkiintoinen mixaus. Kaijomaa on iso pakki, joka liikkuu myös kohtuullisen hyvin. Mestari Jypistä saapunut pakki tuo joukkueeseen yhden luotettavan pakin lisää. Kaijomaalla ei ole mitenkään erikoinen ruoska, mutta kaveri haastaa hyökkäyspäässä vastustajan pakkeja ja pyrkii ajamaan maalille. Kaijomaa on sen verran taitava pelaaja, että hän onnistuu myös usein harhautuksissaan. Puolustusvelvoitteen kaveri hoitaa myös luotettavasti. Saipasta Kalpa sai toisenkin pelaajan kakkosketjuun, kun Kaijomaan pariksi hankittiin vahva kiekollinen pakki Antti Nyrhinen. 27-vuotias Nyrhinen taklaa paljon ja kovaa. Nyrhinen tukee myös hyökkäyksiä hanakasti ja välillä sattuu kiekonmenetyksia.

3. ketju: Teemu Normio - Tomi Sallinen - Jarmo Jokila

Kolmoseenkin riittää vielä taitoa, mutta myös fyysisyyttä. Ketju ei ole jarrukenttä. Ketjussa fyysisyyttä tuo Teemu Normio. Normio on iso, vahva ja fyysinen laitahyökkääjä. Toisinsanoen perusduunari, joka hoitaa puolustusvelvoitteen ja fyysisen puolen. Kalpa hankki mailavirtuoosin myös kolmoseen. Mestiksen tähtihyökkääjiin Tutossa viime kaudella kuulunut 23-vuotias Jarmo Jokila liittyi Kalpaan. Jokila esitti viime kaudella aivan maagisia otteita mestiksessä. Nyt rooli tulee olemaan pienempi, mutta hyvin peliä lukeva Jokila on tärkeä palanen joukkuetta. Hän antaa taustatukea ykkös- ja kakkosketjun tähdille. Jokila on erittäin taitava ja suht nopea pelaaja, joka on ennalta-arvaamaton kaveri kiekon kanssa. Matikainen koittaa saada Jokilasta myös puolustuspäähän enemmän irti. Sentteriksi kolmoseen tulee taitava 20-vuotias Tomi Sallinen. Sallinen omaa hyvän pelisilmän, tsemppaa kovaa ja on hyvä luistelija.

Pakkipari: Santeri Heiskanen - Mikael Kurki

Kolmospakkiparin täydentää Bluesista tullut kaksikko. Kokenut 32-vuotias Santeri "hihat käärittynä" Heiskanen hoitaa parissa puolustavan pakin hommia. Heiskanen taistelee, joka tilanteen loppuun asti eikä anna koskaan periksi. Lisksi hän omaa myös melko hyvät kiekolliset taidot. 22-vuotias Mikael Kurki tuo kiekollista taitoa pariin. Nopea ja kohtuulisen taitava kiekon kanssa oleva Kurki pelaa joukkueessa perusvarmaa peliä. Kalpa ei muuta vaadikkaan. Matikaiselle molemmat kaverit ovat tuttuja ja siksi myös turvallisia hankintoja.

4. ketju: Antti Aarnio - Veikko Karppinen - Marko Pöyhönen

Nelonen on lähes puhdas jarruketju. Laiturit pitävät huolen siitä, että vastustajat eivät mustelmilta säästy. Kärpistä hankittu "Ihmiskuula" Antti Aarnio ajaa kaukalossa päin kaikkea mikä liikkuu. Aarnio on nopea, kova ärsyttäjä ja omaa lisäksi hurjan taistelutahdon. Isot pakitkin lentelevät välillä, kun Aarnio päästetään remmestä irti. Toiselle laidalle hankittiin pussinokista 21-vuotias liike-ihme Marko Pöyhönen. Pöyhönen karvaa ja polkee väsymättömästi vastustajan kimppuun. Pöyhösellä on myös enemmän apuja kiekolliseen peliin, kuin Aarniolla. Sentteri tässä ketjussa omaa myös kiekollisia ominaisuuksia. Tämän pestin sai tasaisen hyvä monilla alueilla oleva 23-vuotias Veikko Karppinen. Häneltä odotetaan kiekollista peliäkin, kun laiturit hoitavat fyysisen puolen.

Maalivahdit
1. Petri Vehanen
2. Jarno Laitinen


Laitiselle ei paljon pelejä jää, kun liigan kolmen parhaan veskarin joukkoon kuuluva Petri Vehanen torjuu Kalpassa selkeänä ykkösveskarina. Vehanen on maajoukkuetason veskari, joten se kertoo jo tarpeeksi hänestä. Kakkosveskarin pelaa Jypistä tullut 21-vuotias lupaus Jarno Laitinen. Laitinen on Vehasen tapaan erittäin rauhallinen maalillaan. Hyvä kakkosvahti ja tyytyy rooliinsa. Ei ole Vehasen parina järkeä olla esim. ketään Iiro Tarkkia, kun Vehanen niin selkeä ykkönen Kalpassa.

Valmentaja: Petri Matikainen

Matikainen on tsemppari, joka puristaa materiaalistaan kaiken irti. Matikainen uskoo aina, että me voitetaan tämä peli ja tämä asenne tarttuu myös pelaajiin. Matikainen on myös erinomainen nuorten pelaajien kehittäjä. Kalpan joukkueessa on suht paljon urallaan kovaa vauhtia ylöspäin meneviä nuoria ja heitä valmentamaan ei voisi saada ketään parempaa.

Final words

Materiaali on kova ja roolitus on tehty niin hyvin, että Kalpa on astetta kovempi jengi mitä viime kaudella, mutta se jää nähtäväksi mihin se riittää.
Lue perustelut tarkasti


Damn...... Kello kohta kaksi. Taidan jättää unet väliin kokonaan :D Meni vähä ylitöiksi tän jutun kanssa, mutta soon moro ny :moi:
Viimeksi muokannut InFlames päivämäärä 18.08.2009 12:21, muokattu yhteensä 1 kerran

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 18.08.2009 11:49

Kuva HPK - Meillä on Aurinkokuningas

Kunnianhimoinen porukka joka on valmentajansa näköinen. Kätisyyksiä löytyy joka kenttään ja myös pelin tasapainosta on huolehdittu. Toporowski teki huikeat tehot viimekaudella kehnossa Saipassa, mutta kuvitelkaa mitä hän saa aikaiseksi kun samassa kentässä pelaa liigan taitavin sentteri Jared Viuhkola. Kakkoskenttä on tehokas iskemään vastahyökkäyksistä ja ennen kaikkea omissa ei kolise heidän jäällä ollessaan, tärkeitä miehiä myös alivoimalla. Kolmosesta löytyy liigan paras kolmos-sena Ryhänen ja huikean kapasiteetin omaava maailmanluokan Marko Anttila joka tulee jokaisessa kohtaamisessa metsästämään Ässien Ville Varakasta. Neloskentässä onkin sitten sekoitus nuorta intoa + kokenut sotaratsu. Puokustuksesta riittää kun sanon että se on liigan paras. Maalivahdit ovat myös liigan parhaimmistoa.

1.Kenttä
Shayne Toporowski - Jari Viuhkola C - Timo Koskela
Pekka Saravo A - Justin Forrest

2.Kenttä
Niko Nieminen - Juha-Pekka Hytönen A - Jari Jääskeläinen
Timo Seppänen - Mika Strömberg

3.Kenttä

Kari Sihvonen - Sami Ryhänen - Marko Anttila
Antti Halonen - Lasse Korhonen

4.Kenttä
Patrick Forsbacka - Jaakko Pellinen - Jukka Peltola


Maalivahdit

Ari Ahonen
Markus Korhonen


Kuva
Viimeksi muokannut Afinogenov päivämäärä 18.08.2009 19:12, muokattu yhteensä 4 kertaa
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 18.08.2009 12:06

Kuva

Tampereen Ilves - Feeling of Glory 09/10

#26 Jonas Enlund - #21 Jori Lehterä "C" - #24 Antti Laaksonen "A"
- Jokaisen menestyvän joukkueen tärkein palanen on ehdottomasti hyvä ykkösnyrkki. 1.sentteriksi hankittu Jori Lehterä saa rinnalleen tutun Jonas Enlundin, sekä kokemusta mm. NHL:stä Antti Laaksosen muodossa. Pelisuunnitelma on selvä; Lehterä rakentaa paikat ja Enlund sekä Laaksonen laittavat kiekon häkkiin. Jos nuoriso-osastolla joskus karkaa käsistä niin kokenut Laaksonen ottaa ohjat käsiinsä ja rauhoittaa peliä konkarin elkein.

#14 Petri Lammassaari - #47 Stefan Öhman - #33 Tommi Huhtala

- Kakkosketjun päätin rakentaa Bluesin tutkaparin varaan. Öhman on kokenut ja loistava kiekollinen sentteri, jolla on alla monta yli 40 pisteen kautta. Petri Lammassaari on nuori ja nälkäinen pelaaja, joka rikkoi jo viime kaudella 20 maalin rajan ja siihen touhuun, eli maalintekoon hänet on myös tähän ketjuun hankittu. Ilves-kasvatti Tommi Huhtala täydentää tämän trion energisellä pelityylillään, jossa laidat notkuvat ja mustelmia tulee, unohtamatta tietenkään 30+ tehopistettä.

#55 Janne Kolehmainen - #40 Jarkko Kauvosaari - #12 Jyri Junnila

- Kahden ensimmäisen ketjun tavoin, myös kolmas on hyvä sekoitus kovuutta ja taitoa. Jarkko Kauvosaari on SM-liigaan täydellinen kolmossentteri, iso, vahva, hyvä aloittaja ja tarkka omanpään pelaaja. Jyri Junnila tuo kenttään sopivan annoksen puhdasta taitoa, jolle tilaa tekee romuluinen ja hanakka taklaaja Janne Kolehmainen.

#28 Samuli Kivimäki - #13 Filip Riska - #11 Tuomas Huhtanen

- Jarrukenttä. Filip Riska on heittämällä yksi SM-liigan parhaista nolla-nolla senttereistä. Vierelle tulee Mestiksen viime kauden paras tulokas Samuli Kivimäki, joka aloittaa SM-liiga uransa puolustavasta roolista, ihan niin kuin Mestiksessäkin. Toiselle puolelle tulee sitten taistelija nimeltä Tuomas Huhtanen, joka ei kauden mittaan tule jättämään ketään kylmäksi taklauksillaan.


#38 Teemu Aalto - #19 Mikko Kuukka

- Alakerran liideriksi hankittu Teemu Aalto saa vierelleen nuoren ja lupaavan Mikko Kuukan. Roolitus on selvä; Aalto on kiekollinen pakki joka tukee hyökkäyksiä, Kuukan toimiessa tavallisena stay@home puolustajana. Ykköskentän peliajalla Kuukalta on kuitenkin syytä odottaa myös pisteitä.

#2 Jan Latvala "A" - #44 Henri Laurila

- Toinen pakkipari koottiin kahdesta toisilleen ennestään tutusta pelaajasta. Latvala tuo pariin sopivasti elämänkokemusta ja hyvät kiekolliset taidot, mutta ei sovi myöskään unohtaa Henri Laurilaa, jonka kova laukaus ja varma peruspeli kantavat hedelmää tulevan kauden joukkueessa.

#15 Jussi Halme - #3 Risto Korhonen

- Viime kaudella lopullisen läpimurtonsa tehnyt Jussi Halme hankittiin kolmannen parin kiekolliseksi puoleksi. Vierelleen Halme saa isokokoisen Risto Korhosen, jonka päätehtävä on siivota omaa maalinedustaa, sekä pitää huoli, että joukkuetoverit saavat rauhan harjoittaa ammattiaan.


#37 Eero Kilpeläinen
#29 Harri Säteri

- Kaikin puolin helpot valinnat. Jos pitäisi veikata kaksi suomalaismaalivahtia, jotka seuraavaksi tekevät debyyttinsä taalajäillä, toisi sylki ensimmäisenä kielen päälle juurikin nämä veljet. Kilpeläinen on rajusti aliarvostettu kassari, joka osittain selittyy sillä että puolustus miehen edessä on viime kaudet ollut sitä itseään. Ilveksessä Eero tulee kuitenkin tasokkaan maalivahtivalmennuksen avulla nousemaan seuraavalle tasolle, ja on harmi, että voin nauttia tämän maalivahdin palveluksista vain kauden kerran, sillä vuoden päästä Eeroa ei Suomen jäät hirveästi hetkauta. Aisapariksi tulee sitten Tapparan lupaava Harri Säteri, joka jo viime kaudella horjutti Mika Lehdon asemaa ykkösmaalivahtina. Myös Säterillä on hyvät mahdollisuudet nousta NHL-maalivahdiksi, jos kehityskäyrä jatkaa tasaista nousemista. Siihen vaaditaan kuitenkin kärsivällisyyttä ja aikaa, mutta jos hermot pitävät niin vain taivas on rajana. Todellinen kaappaus viimeisiltä kierroksilta.


Kuva
Jarno Pikkarainen
- Normi tuulitakille ehkä hieman tuntematon nimi, mutta niillä joilla oikeasti on edes jotain käsitystä Mestiksestä, tietävät tämän valmentajan kyvyt. Repi tavallisesta Mestis jengistä kaiken mahdollisen irti, nostaen Jokipojat peräti finaaliin asti. Nyt Pikkarainen saa alleen kovan pelaajamateriaalin, joten luoja tietää mitä tämä mies saa aikaan Ilveksen peräsimessä. Ehdottomasti yksi tulevaisuuden huippukoutseista.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Salama » 18.08.2009 17:37

13. HIFK Kuva

Parin huonon varauksen jälkeen (Koivisto, Kovanen ja tiedän Dev, että Multi nuo varasi sinulle) ote näytti lipsuvan (Helenius, Pukka), mutta joukkueessa on pari konkaria ja liigatason huippuja, mutta muuten kokemattomia jannuja, plussaa Granlundista ja Donskoista. Valmentaja on ehkäpä IFK:n paras osa.

12. Lukko Kuva

Joukkueesta löytyy vain yksi kunnon kenttä ja muut vähän menettelevät. Tekee maaleja, mutta maalivahdit ja puolustus menettelee.

11. Kärpät Kuva

Joukkueessa on tosi kovia nimiä, mutta nelos- ja kolmoskentät vähän heikkoja. Valmentaja on hyvä!

10. KalPa Kuva
KalPassa on tasan neljä kovaa nimeä, mutta siihen se sitten jääkin, moni on tavallisia kolmos-nelosketjun työmyyriä.

9. Pelicans Kuva

Pelicanssissa on kovia pelaajia, hyökkääviä pakkeja, maalintekijöitä, mutta jää parempien jalkoihin.

8. SaiPa Kuva

SaiPassa on paljon hyviä maalintekijöitä ja liigan paras sentteri, tasaisuutta löytyy paljon.

7. HPK Kuva

Löytyy pelinrakentajaa, löytyy maalintekijää, löytyy fyysisyyttä ja Aurinkokuningas ;)

6. JYP Kuva

Taisuutta löytyy myös, mutta maalivahti epäillyttää.

5. Tappara Kuva

GM Kaappari on luonut kolme toimivaa ja tasaista kenttää, ja liigan todellinen lukko maalilla.

4. Blues Kuva

Joukkueesta löytyy paljon kovia nimiä, mutta tilaa on nuorille kehittymiseen.

3. Ilves Kuva

Luonut myös todella tasaiset kentät ja löytyy kokemusta ja nuoruutta, mutta kaksi tyyppiä onnistuivat mielestäni paremmin.

2. TPS Kuva

Liigan kovimmat hyökkääjät, mutta puolustus ei ole minusta ihan parasta. Ei ole häpee olla hopee ;)

1. Ässät Kuva

Vähän samaa kuin kaikilla viidellä edellisellä, mutta minusta vain kaikessa Unknown on onnistunut edellä mainittuja paremmin, onnittelut Unkille :tuoppi:.

Perustelut ovat vähän köykäisiä, mutta eniten se perustui pelaaja valintoihin, mutten jokaista ns. harha valintaa jaksanut luetella.
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Avatar
Viestit: 939
Liittynyt: 14.01.2009 16:48
Suosikkijoukkue: Devils, Kärpät

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Rolston » 18.08.2009 18:30

1. Ässät
- Hieno kokoonaisuus. Valmentaja on koko joukkueen MVP :P
2. Ilves
- Hyvä sekoistus nuoruutta ja kokemusta. Maalivahdit kehittyvät koko ajan.
3. Tappara
- Hyvät koostumukset ja maalivahti liigan eliittiä.
4. HPK
- Tasaiset ketjut. Maalivahdeista Ahonen selvä ykkönen ja Korhonen hyvä kakkonen. Aurinkokuningas tuo oman lisänsä.
5. TPS
- Hyvä hyökkäys, hyvä maalivahti ja propsit Pulkin nostamisesta hyökkääjäksi.
6. Pelicans
- Tasainen kokonaisuus ja loistava valmentaja.
7. Jokerit
- Joukkueessa paljon kehittyviä nuoria ja pari kokenuttakin jamppaa. Valmennus hyvä.
8. KalPa
- Sama kuin Jokereilla.
9. Blues
- Nuoret maalivahdit, hyvä koostumus. Hyvä valmentaja.
10. SaiPa
- Kokenut joukkue ja mukana myös nuoria. Valmentajasta hieman miinusta.
11. HIFK
- Hyvä joukkue mutta Multin varaukset tuovat liikaa miinusta. Junnut +, Maalivahdit +/-, valmentaja +.
12. Lukko
- Pari hyvää kenttää mutta loput sitten tasaista massaa.
13. JYP
- Oudot ketjut, mitä esim. Virpiö tekee 1. kentässä? Heikko maalivahtiosasto ja valmennus.
''Turha koittaa Jortsu voittaa''

- Ismo ''Ika'' Lehkonen URHOtv:n studiossa 28.1 Ässät - Jokerit-ottelun jälkeen.

________________________________________________________________________________________________________

''Hieno tuo peräpää''

- Tomek Valtonen sarjataulukosta

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Kaappari » 18.08.2009 20:18

1. Porin Ässät
- Kaksi ensimmäistä kenttää ovat uskomattoman vaarallisia. Kolmonen pystyy myös viimeistelyyn mutta pääasiassa pimentää vastustajan kärkikenttiä. Nelonen onkin sitten Liigan paras nelonen. Pakkiparit hyvässä tasapainossa, ja maalivahtikaksikko liigan tasaisin, Tapparan jälkeen :twisted:. Suikkanen saa ryhmään vauhtia tarvittaessa.

2. Turun Palloseura
- Ykköskenttä pelottaa. Joko täysosuma tai täysi floppi. Luotan kuitenkin, että KoJo saa jätkistä kaiken irti. Vielä kun ykköstä täydentävät pari Mäenpää-Kanki, niin pakka on valmis. Ehdottomasti liigan kovimmista ketjuista. Eikä kakkosenkaan tarvitse hävetä, jokainen pystyy tarvittaessa ratkaisemaan pelin yksilösuorituksella. Kolmosessa kaksi kokenutta kehäkettua, Viitakoski AV-spesialisti. Jokkerin vastusteluista huolimatta, luotan Tarkkiin maalilla.

3. Lahden Pelicans
- Kolme ensimmäistä kenttää voivat ratkaista pelin koska tahansa. Varsinkin ykkönen on pelottava, kun Killeri jakelee ja Nieminen röyhii maalilla, niin Virtanen viimeistelee. Kivenmäki kakkosessa on hiukan sammunut tähti, mutta uskon vielä siihen, että tämä kausi menee hyvin. Puolustus on liigan TOP-5, ehdottomasti. Maalissa Nikkilä osoitti viime keväänä, että hänestä on ykkösmaalivahdiksi. Siitä jatketaan mihin jäätiin. Nuori Metsola stunttaa tarvittaessa.

4. Saimaan Pallo
- Kova, arvaamattoman kova. Mahdollisuudet vaikka mihin. Jopa mestaruuteen asti? Ykköskentällä selkeä rooli, maaleja, maaleja, maaleja. Kakkonen peesaa tarvittaessa hyvin. Nuorempi Tarkki jatkaa vakuuttavia otteita ja pitää tarvittaessa SaiPaa vaikka yksin kiinni voitoissa.

5. Tampereen Ilves
- Tunteella, taidolla, kokemuksella ja nuoruudella täytetty joukkue. Ykköskenttä haastaa vahvasti TPS:n vastaavan kilpailussa liigan kovinta vastaan. Aalto on joukkueen selkeä ykköspakki, jolta odotan paljon. Muut pakit ovat aika tasaista kauraa, mutta laadukasta sellaista. 2-ja 3-ketjut myös toimivia. Kaikissa kolmessa kentässä selkeä roolitus. Maalivahdit ja valmennus arvelluttaa.

6. Hämeenlinnan Pallokerho
- Tamminen. Jo pelkällä olemuksellaan Aurinkokuningas nostaa joukkueen keskikastiin, vaikka rosteri ei ole ykköskenttää lukuunottamatta mitenkään nimekäs. Ahonen - Korhonen maalivahtikaksikko on tasainen, muttei liigan eliittiä. Hyvänä päivänä molemmat voittavia kassareita, mutta huonona päivänä edes se kuuluisa rantapallo ei jää hanskaan. Joukkueessa on menestyneitä pelaajia, jotka tietävät mitä voittamiseen vaaditaan. Myös 3-4 kentän rotat hoitavat vastustajan pimennykset.

7. Helsingin Jokerit
- Sami Kapanen, joukkueen sielu, kantaa narrit vaikka yksin pudotuspeleihin. Vieressä Paakkolanvaara ja viime kaudella esiin ponnahtanut Erkinjuntti, niin Se On Siinä! Kokoonpano on luultavasti liigan nuorin, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Lassila - Nieminen, molemmat voi heittää maalille koska tahansa, missä tilanteessa tahansa. Molemmat tulevaisuuden nimiä. Myös "Finnish Flash Jr." Teemu Pulkkinen väläyttää osaamistaan tällä kaudella. Rautakorpi on hyvä valinta nuoreen joukkueeseen.

8. Espoon Blues
- Kokemusta ja nuoruutta täälläkin. Valmentaja on tämän liigan ehdottomasti kovin. Mutta maalivahdit? Järvinen kantaa täysin yksin vastuun tolppien välissä, mutta siinäkin on riskinsä. Ykkönen on onnistuessaan kova, mutta varsinkin Rosa on täydellinen kysymysmerkki. Mikä on miehen nykykunto? Puolustus on kovempi kuin muutamalla ylemmän sijoituksen joukkueella, mutta maalivahdit ratkaisivat tämän sijan.

9. Helsingin IFK
- Rita - Saarenheimo - Marjamäki, kova koostumus. Mutta Sami Helenius ykkösessä? Ymmärrän kyllä sählingin varauksissa, mutta kuitenkin. Kakkosessa kaikki nousevia tähtiä, joista ehdottomana valopilkkuna Granlund. Wärn on jo osoittanut kykynsä liigassa, eikä vauhti varmasti tästä tipu. Maalivahdeissa samat kuin Espoossa, kokemusta ei juurikaan ole, eikä kumpikaan ole oikeastaan koskaan torjunut paineen alla. Ehkä Rocky saa poikiin rauhallisuutta? Nuorelle joukkueelle ehdoton :peukkuylös:.

10. Kalevan Pallo
- Kokemusta on. Mutta ei se yksinään riitä. Ainoastaan ykkönen on omaan silmään liigatasolle hyvä. Muut ovat tasaista sontaa. Ilman Vehasta ja valmentaja Matikaista joukkueen sijoitus olisi ollut vieläkin alhaisempi. Juuri ja juuri selviävät sääleihin.

11. Rauman Lukko
- Jaa? Loppi on Floppi, vai miten se meni. Sama kuin KalPassa, ykkönen on kova, ja kakkosessakin on potentiaalia, mutta kolmonen ja nelonen on täysiä kysymysmerkkejä. Pakisto on kohtalainen, mutta ei se auta, kun maaleja pitäisi tehdä. Alatalosta iso -.

12. JYP
- Ihan helvetin erikoinen. Kuten jo todettiin, niin mitä Virpiö tekee ykkösessä. Mestiksessä voisi mennä, mutta ei liigassa. Hirso - Vihko on tässä joukkueessa ainoat "nimimiehet". Kähkönen kakkosessa on parantanut otteitaan vuosi vuodelta, mutta en usko että hänestäkään on joukkueen sytyttäjäksi. Puolustus on suoraan sanottuna surkea, jos ei Malmivaaraa tai varauksella Laamasta lasketa. Pitkämäki voi yllättää, mutta en todellakaan usko.

13. Oulun Kärpät
- Oliko tää joku vitsti? Ensinnäkin puolustus tulee kusemaan ja todella pahasti. Joukkueessa ei ole yhtään selkeää johtajaa tai pelintekijää, eikä Wirtasesta ole vielä liigaan ykkössentteriksi. Kerman ja Kuusela menevät täysin hukkaan ilman kunnollista syöttökonetta. Wallinheimo ei voi yksin pitää joukkuetta mukana pelissä, vaan poikkeuksetta jokaisessa pelissä tulisi takkiin. Mestis-R2D2 ei myöskään saa tämänlaista joukkuetta syttymään yhtään.


EDIT: Pussileuat jäi välistä. :oops:
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: SM-liiga Draft - Runkosarja

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 18.08.2009 21:42

1. Ilves Kuva

Sarjan paras puolustus hyöstettynä mielenkiintoisilla tutuilla hyökkäysduoilla Enlund-Lehterä ja Lammassaari-Öhman takaa ykkössijan tämänvuotisessa draftissa. Erittäin mielenkiintoinen on myös valmentajanimi, tästä valinnasta huikean suuri :peukkuylös:


2. HPK Kuva

Sarjan paras ketju on Kerhon ykkösvitja. Toporowski-Viuhkola on jotain todella huikeaa. Hyökkäyksessä on myös tarpeeksi fyysisiä preesensejä. Kun puolustuksesta löytyy hienoja miehiä tyyliin Halonen & Pekka "Saravonpekka" Saravo ja valmentaja on sarjan toiseksi paras niin kakkossija on varmasti oikea sija.


3. Ässät Kuva

Hyökkäys on todella maaginen mutta puolustuksessa tulee sen verran pahasti takkiin Ipaan ja Kerhoon verrattuna että paras hyökkäys ei ihan ykkössijaan riitä. Plussaa tosin sarjan parhaasta koutsista. Andersson kuitenkin liian suuri riski ykkösparissa, imo. Vähän arpojahan aika moni nuista on mutta jos se on valittu taktiikka niin mikäs siinä. Radja, McLean, Andersson ja Campbell kuitenkin kaikki kääntämättömiä kortteja, sieltä voi tulla vaikka ristikakkosta. Mutta onhan siellä muita kovia pelimiehiä ja kolmossija lienee ihan paikallaan.


4. Jokerit Kuva

Todella kova ykkösketju myös Narreilla. Kapanen-EJ-duo varmasti todella tappava ja muistakin ketjuista löytyy kelpo pelimiehiä. Puolustuksessakin hyvin sekä kiekollisia että puolustavia pakkeja. Rautakorpikin yksi sarjan parhaista koutseista niin täytyy sanoa että erittäin kelvollinen nippu.


5. Pelicans Kuva

Huikeita miehiä ykkösessä ja hienoja miehiä aina kolmosessa asti mutta se roolitus? Ykkösketju tulee ottamaan aika rumat +/- -luvut tauluun kun puolustajapari on Seikola-Kauppinen :roll:


6. KalPa Kuva
Huikea ykkönen olettaen että Petruzalekki onnistuu. Myös kakkosketju on todella kova ja erittäin mielenkiintoinen nuorten vitja mutta itse toivoisin että edes puolustuksessa olisi sitten kokemusta tuomassa edes vähän rauhallisuutta ja varmuutta otteisiin..


7. Tappara Kuva

Pelkästään Max Kolu nostaa joukkueen vähintään tänne seiskasijalle. Vähän turhan paljon kysymysmerkkejä ilmassa, etenkin puolustuksen ympärillä kun ykkösparin molemmat sankarit Berg ja Järventie ovat juuri kärsineet pahoista loukkaantumisista eikä kakkosparin Hulkkonenkaan viime kaudella vakuuttanut.. Hauhtonen sarjan toiseksi paras kolmossentteri ja plussaa myös Rajamäestä.


8. SaiPa Kuva

Materiaali hyökkäyksessä on terävä mutta hieman turhan kapea.. Kolmos- ja nelosvitjat aihettaa kyllä päänvaivaa Uramalle, jonka kykyihin en ainakaa liikaa luottaisi.. Ykkönen ja kakkojen sitten kyllä ihan sarjan kärkeä mutta ehkä vielä kakkospariin olisin kaivannut puolustavampaakin pakkia.


9. Blues Kuva

Miinusta Pirosista, kolmosketjun kokemattomuudesta, voi tulla pojilla ankea talvi jos homma ei lähde rullaamaan ja siitä, että [ u ]-commandia on viljelty ehkä hieman liikaa ennakossa ( :lol: ).. Todella hyvin koottu nelosketju kuitenkin, kyllä tolla porukalla säälipleijarit olisi ihan realismia.


10. Lukko Kuva

En luota Loppiin, Sailioon enkä Viinaseen eli imo hyökkäyksen kärjestä puuttuu aimo annos terävyyttä. Alatalo ei myöskään valmentajana innosta.. Puolustus sen sijaan on kovatasoinen, erityisplussaa Kakko-Kokko-parista :shotlaugh:


11. HIFK Kuva

Huntteri kusi ja siihen mennessä oltiin ihan hyvää jengiä kasaamassa.. Nyt nuoruuden innolla kohti menestystä!


12. JYP Kuva

Joku voisi ihmetellä että miten noilla hyökkääjillä ollaan vasta sijalla 12 mutta. Puolustajat, maalivahdit ja valmentajat.. Ohhoh. Specialmaininnan ansaitsee ykköspari Vatanen-Hirvonen kun kolmosparissa on sarjan paras puolustava puolustaja Malmivaara..


13. Kärpät Kuva

Paljon hienoja miehiä, jotka ovat varmasti kovia panemaan MUTTA.. Eikai tällaisella rosterilla kukaan lähtisi SM-Liigakauteen jos menestys olisi oikeasti mielessä? Ainakin hyvää huumorintajua se vaatisi.
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Seuraava

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa