SM-liiga Draft - Playoffs

Yleinen kiekkokeskustelu.
Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 23.08.2009 12:07

Otteluparit:

(1) Ilves - (8) KalPa 8-2
(2) TPS - (7) SaiPa 9-1
(3) Ässät - (6) Tappara 10-1
(4) HPK - (5) Pelicans 9-1

Äänestänyt 12/14

- Jokainen draftiin osallistunut manageri arvostelee parit ja äänestää mielestään paremman joukkueen jatkoon.

- Omaa paria ei saa äänestää.

Äänestys alkaa välittömästi ja se suoritetaan tähän ketjuun.

Omat

TPS - SaiPa
Ässät - Tappara
HPK - Pelicans
Viimeksi muokannut kuningas26 päivämäärä 30.08.2009 22:05, muokattu yhteensä 11 kertaa
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Multi » 23.08.2009 12:20

Otteluparit:

(1) Ilves - (8) KalPa
Tämä menee mielestäni Ilvekselle, Ipa on hyvin koottu tasapainoinen joukkue. KalPan ongelma on mielestäni keskushyökkäys ja ei se ykkösmaalivahtikaan huippu ole joten, tämä Ilvekselle.


(2) TPS - (7) SaiPa
TPS vie tämän, TPS on hyvinkoottu joukkue jossa on yksilötaitoa, Saipan kokemus ei riitä Tepsin taitoa vastaan, vaan tepsukka vie.


(3) Ässät - (6) Tappara
Omasta mielestä tasaisin playoff-pari kääntyy kuitenkin tämänkin kotijoukkueelle. Tapparan fyysisyys voi sekoittaa Ässät, mutta eiköhän patapaidat kuitenkin anna kirveille kyytiä.


(4)HPK - (5) Pelicans
Tasapaksu HPK vie tämän, Pelicans sortuu HPK:n junnaavaan ja tasaiseen pelityyliin, joka kuitenkin on tarpeeksi tehokasta tässä playoff- sarjassa.Jonkin verran tarkemmat analyysit löytyypi runkkarin tekstistä.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Salama » 23.08.2009 12:35

Ilves-KalPa
Tamperelaisilta löytyy neljä hyvin edellytyksiinsä nähden, kun taas KalPassa vain ykkönen ja nelonen pystyvät samaan. Parempi veräjän vartija löytyy kuitenkin KalPalta, mutta tasaimmat Ilvekseltä.
Ilves murisee jatkoon

TPS-SaiPa
Palloseuralla on hyvä joukkue, nuoruutta, kokemusta, taitoa, nopeutta ja kovuutta. SaiPan ongelma on, ettei nuoret jannut ovat loppujen lopuksi aika kokemattomia. TPS:n kalusto on kovempi kuin SaiPa.
TPS rullaa jatkoon
Ps. Tarkki vs. Tarkki

Ässät-Tappara
Ässillä on kova joukkue, mutta ulkomaalaiset ovat vähän kysymysmerkkejä, kukaan ei ihan säteillyt viime kaudella ja kaikki ovat tulokkaita. Mutta kuitenkin Tappara tarjoaa kovan vastuksen Patapaidoille, mutta ei ole ihan sitä terästä mitä tarvitaisiin jatkoon.
Patasydän sykkii jatkoon.

HPK-Pelicans
Tasainen pari myös, mutta tällä kertaa HPK:lla on parempi kalusto kuin pussinokilla. Puolustus on myös Pallokerholla parempi, jos pitää parhaan tasonsa yllä. Pelicanssilla on kyllä kuitenkin liigan top3-puolustaja ja liigan parhaiten hyökkäävä puolustaja.
Tami johtaa Kerhon seuraavalle kierrokselle.

PS. Katos vaan äänestin vain kotijoukkueita :)
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Unknown » 23.08.2009 14:04

Ilves - KalPa

Vaikka vastakkain ovat playoffeihin parhaimpana ja huonoimpana selvinneet joukkueet, on pari silti tiukka. KalPalla on maalillaan Petri Vehanen, joka kyllä pesee lähtökohtaisesti Ilveksen Kilpeläisen ja Säterin. Myös puolustus ja hyökkäys laittavat A-J Niemen ja Jukka Hentusen johdolla hyvin hanttiin. Ilveksellä on kuitenkin hieman laajempi materiaali, joten he menevät tästä 4-3 voitoin jatkoon. KalPa olisi ollut kyllä minun papereissa välieräjoukkue, mutta kun toinen välieräjoukkue tulee vastaan jo puolivälierissä, ei molemmat voi sinne matkata.

TPS - SaiPa

Tästäkin parista saadaan aika tiukka aikaan, sillä SaiPalla ei ole ollenkaan hullumpi joukkue ja kokemusta löytyy. Pirnes ja Jantunen johtavat joukkuettaan ennakkoluulottomasti, mutta seinä tulee kuitenkin lopulta vastaan TPS:n laajemman materiaalin ansiosta. Valmennuksessa Nokka pöllyttää Uramaa ja maalivahtiosastolla Tuomas Tarkki on kokeneempi ja hyviä näyttöjä playoffeissa antaneena hoitaa homman kotiin. Pari 4-2 TPS:lle.

HPK-Pelicans

Vaikka itse runkosarjassa arvioin HPK:n Pelicansia alemmas, nousee se playoffeissa Pelsujen edelle juuri sen takia, että Pelsuilta puuttuu kokonaan se rymistelyketju, joka playoffeissa syttyy liekkeihin. Maalivahdit ja valmennus menevät parissa tasan, joten tiukka pari on tämäkin. HPK menee tästä jatkoon 4-3, koska sieltä löytyy enemmän playoffeissa vaadittavaa kovuutta.
♥ TPS ♥

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja jurachess » 23.08.2009 14:49

Ilves-Kalpa
Ilves etenee jatkoon vaikka Vehanen laittaa hanttiin. Kakkosketju ratkaisee pelin Öhman ja Lammassaari kaksikko on rautaa.
TPS-Saipa
TPS vie Tarkkien taisteluparin, puolustajien tulivoiman ansiosta.
Ässät-Tappara
Juuso Riiksman johdattaa kirvesrinnat välieriin tästä parista.
HPK-Pelicans
HPK jatkoon. Huima ykkösketju tekee tuhojaan.
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Avatar
Viestit: 939
Liittynyt: 14.01.2009 16:48
Suosikkijoukkue: Devils, Kärpät

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Rolston » 23.08.2009 18:56

Ilves - KalPa

Vaikka KalPalta löytyy todella paljon hyviä pelaajia mutta Ilveksen laajempi materiaali vie voiton.
Ipa jatkoon.

TPS - SaiPa

SaiPalla hyvä mm. Pirneksen ja Jantusen tähdittämä joukkue mutta valmennuspuolella Tepsin Jalonen pesee Uramaa 100-0. Myöskin maalivahtiosasto kallistuu TPS:älle. Tepsukka jatkoon.

Ässät - Tappara

Molemmat erittäin vahvoja kokonaisuuksia mutta Ässillä hieman vahvempi kokoonpano.
Pata jatkoon.

HPK - Pelicans

HPK:oon kovuus on liikaa Pussinokille. Molemmilla on taitava joukkue mutta kuten Unk sanoi Pelsuilla ei ole sitä rymisteluketjua.
Kerho jatkoon.
''Turha koittaa Jortsu voittaa''

- Ismo ''Ika'' Lehkonen URHOtv:n studiossa 28.1 Ässät - Jokerit-ottelun jälkeen.

________________________________________________________________________________________________________

''Hieno tuo peräpää''

- Tomek Valtonen sarjataulukosta

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Lehväs » 23.08.2009 19:18

Ilves - KalPa

Molemmilla joukkueilla on kovia nimiä hyökkäyspäässä. KalPalla Hentunen ja Ilveksellä Lehterä. Hyökkäyspäässä olen enemmän savolaisten puolella, vaikka Ilves ei paljoa häviäkään. Puolustuksessa KalPalla liian hiljaista Suhosen jälkeen, Ilves vie tämän taiston. Maalivahtiosastolla voitto menee imo selvästi KalPalle, sillä Ilveksen maalivahdit ovat korkeintaan keskivertokastia. KalPalla yksi liigan paras maalivahti. Edes kakkosmaalivahdin kokemattomuus ei pahemmin haittaa.

Ääneni saa siis: KalPa

TPS - SaiPa

Aurajoen rantamailta ja Saimaan rannalta tulee seuraava taistelupari. SaiPa on hyökkäyspäässä ehkäpä hiukan edellä, sillä ykkössentteri on itärajalla selvästi laadukkaampi. Lisäksi löytyy sopivasti rymistelijöitä ja snipereita. TPS:llä hyökkäyspäässä taitoa ehkä vähän enemmän silti. Tässä osiossa päädytään tasatulokseen. Puolustusalueella Saimaan rannalta löytyy tasapainoiset parit. TPS:llä selvä kiekollinen pakki, SaiPalla useampi kiekosta elävä pakki. Maalivahtiosastolla on vastakkain kaksi Tarkkia, molemmat liigan parhaita vahteja. Kakkosmaalivahtien ratkaistessa peliä ei tarvitse kauaa miettiä. Hostikka selvästi nuorta ja miesten peleissä kokematonta Ortiota edellä.

Tässä parissa ääneni vie niukasti: SaiPa

Ässät-Tappara

Soiko nyt Porilaisten marssi ja Patasydän, vai Mää ja Tapparan mies ja Tappara on terästä? Siitä otetaan nyt selvää! Hyökkäyspäässä Tappara on panostanut fyysisyyteen paljon. Siksi kädet jäävätkin taka-alalle ja käsiä löytyy Ässiltä selvästi enemmän. KO Ässille. Pakkiosastolla Tappara on kapealla materialla liikkeellä. Järventien ja Välivaaran ykkösviivamiehen taisto menee Välivaaralle. Muissakin pareissa liian vähän käsiä. Kassariosastolla ykkösmaalivahti on Tapparalla parempi, vaikkei Tuokkola huono ole. Kakkosten taistossa Leggio on omassa ajatusmaailmassa paha riski, siksi Koivisto parempi vaihtoehto.

Tämän parin taistossa soi: Patasydän

HPK-Pelicans

Pronssikerho vastaan pussinokat. HPK:n ykköstä johtaa yksi liigan parhaista senttereistä, eli Piku Viuhkola. Laituriosastolla puolestaan Kärpillä hienoinen etumatka. HPK:lla on kuitenkin laajuutta Kärppiä enemmän. Puolustajien osalta Kärppien pakit pelaavat taitojensa edellyttämää tasoa yhden kentän ylempänä. HPK:lla on tasainen matto monitoimijyriä ja kiekkovarmoja pakkeja. Maalivahdit ovatkin sitten Kerholla aika tasapaksuja. Kärpillä yksi liigan paras maalivahti, mutta yksi veskari ei kanna pitkälle.

Taas hassuttelee vastustajaa HooPeeKoo, eli Kerho jatkoon.
...

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Nestori » 23.08.2009 20:16

Asiahan ei tietystikkään minulle kuulu, mutta Ketunkolo? Eikös vastakkain Vaihtoaition drafissa ole HPK - Pelicans? Mitenkäs se Kärpät tähän yhtäkkiä mukaan joutui?
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Lehväs » 23.08.2009 21:16

Nestori kirjoitti:Asiahan ei tietystikkään minulle kuulu, mutta Ketunkolo? Eikös vastakkain Vaihtoaition drafissa ole HPK - Pelicans? Mitenkäs se Kärpät tähän yhtäkkiä mukaan joutui?


En kuule tiiä itsekkään :D väsymys teettää tepposia
...

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja InFlames » 24.08.2009 00:00

Mitkä sitten ratkaisee pleijareissa. Arvioin näiden kriteerien kautta joukkueiden kohtaamiset.
Kaksi pistettä on maksimi per kohta jos taso ero valtava, muuten yksi piste tulee per kohta.


1. Maalivahdit(selvästi heikomman omaava joukkue häviää lähes aina)
2. Yli- ja Alivoima (erikoistilanteet ratkaisee monesti pudotuspelit)
3. Puolustaminen (pakkikalusto varsinkin omanpään pelissä+jarruketju)
4. Hyökkääjät ( Kärkihyökkääjien paineensietokyky, kylmäpäisyys ja ketjujen taso)
5. Valmennus (tämäkään ei voi olla toisella joukkueella selkeästi heikompi)

Näin käyn kohta kohdalta lyhyin kommentein läpi joka osa-alueen.


Kuva VS Kuva

1. Maalivahdit

Tuomas Tarkki vs Iiro Tarkki. Tällä osa-alueella ei ole ratkaisevaa eroa suuntaan tai toiseen, jos peli on runkosarjassa. Pudotuspeleissä ei Iiroa ole juuri testattu, joten tämä kääntyy niukasti Tepsin eduksi, koska Tuomas Tarkki on pudotuspeleissä todella arvokas joukkueelleen. Kakkosveskari Tepsillä on Ortio ja Saipalla Hostikka. Hostikka on vähän parempi, mutta en laita hirveästi painoarvoa tuolle.
Tulos: 1-0

2. Yli- ja alivoima

Molempien kaksi ensimmäistä ylivoimaa ovat tasaisia toisiinsa verrattuna. Ykkösviivamies Tepsillä on Mäenpää ja Saipalla Söderholm. En saa materiaaleja tutkailemalla tähän millään selvää eroa. Alivoimaosaaminen menee omissa silmissä Tepsin eduksi, mutta Saipan ykkösylivoima Pirneksen johdolla on vaarallinen. Niin selkeää eroa ei alivoimien ja ylivoimien vertailussa tule joten....
Tulos: ei lisäpisteitä.. 1-0 edelleen TPS:lle.

3. Puolustaminen

Tällä osa-alueella painotetaan varsinkin luotettavaa peliä omassa päässä. Virhealttiimpi puolustus on Saipalla ja hivenen pehmeämpi. Tähän, kun lisätään Tepsin hyvät hyökkäysketjut saadaan etu Tepsille. Jarruketjut ovat toisiinsa nähden tasaisia. Etu ei ole selvä tällä osa-alueella, mutta sellainen on.
Tulos: Tepsille yksi lisäpiste. Tilanne nyt 2-0

4. Hyökkääjät

Tämä menee niukasiti Saipalle johtuen pelaajatyypeistä, kokemuksesta ja taidosta ratkaista isoja pelejä individual efforteilla. Saipalla on nimiä kuten Pirnes, Jantunen, Määttänen, Laakso. Nyt Metsäkulma varmaan miettii et miten vitussa se sai ton näin päin. Tepsillä on pleijareihin arvoituksia niinkuin koko runkosarjaankin. Morrison, Snellman, Männikkö ja Nurmi eivät allekirjoittaneeseen tee vakuutusta kovissa peleissä. Tässä saadaan pitkien pohdintojen jälkeen niukka etu saipalle. Sen verran, että piste siitä tulee.
Tulos: Yksi piste Saipalle. Tilanne nyt 2-1

5. Valmennus

Tepsin Kari Jalonen vastaan Saipan Rauli Urama. Pidän Uramaa hyvänä valmentajana, mutta Kari Jalosta erinomaisena ja tässä parista piste menee kokeneelle pleijarivalmentajalle.
Tulos: Yksi piste Tepsille. Lopputilanne 3-1 TPS:n hyväksi

Loppusanat

Saipa kaatuu siihen, että Tuomas Tarkki on kokeneempi pleijarivahti kuin erinomainen veskari Iiro Tarkki. Puolustajien virhealttius ja pehmeys verrattuna Tepsiin on Saipalle miinukseksi. Valmentajien pelikirjat ratkaisee lopulta taiston TPS:n eduksi.
voitoin 4-2 TPS jatkaa välieriinKuva VS Kuva

1. Maalivahdit

Ässien Tuokkola vastaan Tapparan Riksman. Tällä osa-alueella ei ole eroja ja molempien päät kestää isoissa peleissä. Ässillä kakkosena Koivisto ja Tepsillä Leggio. Leggio on toki arvoitus, mutta ei selvää eroa tälläkään alueella. Molemmilla eliittiveskarit joiden varaan mestaruusjoukkkue on hyvä rakentaa.
Tulos: Ei pisteitä. Tilanne 0-0

2. Yli- ja alivoima

Ässien ykkösylivoima näyttää hyvältä, mutta paras pakki viivalle on joko Adam Andersson tai Darcy Campbell. Tämä duo ei täysin vakuuta. Mclean ylivoiman pyörittäjänä myöskin pienoinen arvoitus. Tapparalla vähä sama ongelma viivamiehien kanssa kuin Ässillä, eli kunnon ruoskaa sinne ei tahdo löytyä. Hulkkosellakin on toki hyvä veto, mutta erinomainen tulittaja kautta pyörittäjä puuttu. Järventie taitaa olla siihen paras? Berg ihan ok myös. Ykkösylivoiman vois koota Tapparassa tyyliin Rajamäki - Viitaluoma -Luttinen jolloin Rajamäki olisi erinomainen maskimies. Ylivoimien osalta kallistaisin vaakaa hieman Ässien kannalle. Alivoima osaaminen puolestaan on aika 50-50 Ässillä on nelosesta heittää siihen Saloa ja Töykkälää kärkimiehien tueksi. Tapparalla puolestaan Viitaluomaa ja Rajamäkeä. Kaiken kaikkiaan laitan tämänkin osa-alueen tasoihin. Ei pisteitä.
Tulos: Ei pisteitä. Tilanne edelleen 0-0

3. Puolustaminen

Tälläkään osa-alueella on vaikea löytää selvää eroa. Molemmilla on hyviä luotettavia pakkeja oman pään peliin. Jarruketjujen vertailu menee Ässien hyväksi sillä Ässillä on liigan paras tämä osa-alue ja ketjulla on täydet mahdollisuudet pimentää esimerkiksi kaksikko Viitaluoma - Luttinen. Samaan ei pysty Tapparan nelonen. Siellä toki Kolusta plussaa, mutta Vahalahti - Mclean - Pihlman ketjua ei niin vaan pimennetä. Piste Ässille.
Tulos: Yksi piste Ässille Tilanne 1-0

4. Hyökkääjät

Tällä osa-alueella Ässät pesee Tapparan. Ässillä on tähtiä kuten Pihlman ja Vahalahti, lisäksi kaikki kolme kärkiketjua ovat erinomaisia. Tapparalla ketjut ovat tasapaksuja. Ero ei ole selvä, vaan yksi piste Ässille
Tulos: Yksi piste Ässille. Tilanne 2-0

5. Valmennus

Ässien Suikkanen vastaan Tapparan Mälkiä. Tässä on omasta mielestä selvä ero valmentajavelho Suikkasen eduksi. Kaksi pistettä Ässille
Tulos: Kaksi pistettä Ässille. Tilanne 4-0

Loppusanat
Maalivahdit molemmilla liigan eliittiä. Erikoistilanne osaaminen samaa tasoa. Suurimmat erot ovat valmennus puolella, jossa Suikkanen on selvästi parempi kuin Mälkiä. Puolustusosaaminen menee myös Ässien eduksi ja kova hyökkäysmateriaali pesee Tapparan keskinkertaisen hyökkääjistön, lisäksi Töykkälän jarruketju pimentää kyllä vastustajan ykkösen.
Ässät Välieriin voitoin 4-1


Kuva VS Kuva

1. Maalivahdit

HPK:n Ahonen vastaan Pelicansin Nikkilä. Ei suurta eroa suuntaan eikä toiseen. Kakkosveskareina ovat HPK:lla Korhonen ja Pelicanseilla Metsola. Korhonen on parempi veskari, mutta ei pisteitä tästä kummallekkaan.
Tulos: Ei pisteitä. Tilanne 0-0.

2. Yli- ja alivoima

Kakkosylivoimat ovat suunniilleen samaa tasoa. Lievästi Pelsuille menee ehkä, mutta HPK:lla on erinomainen ykkösylivoima, mutta Pelicanseilla liigan paras! Viivalle Pelsuilla on nimiä kuten Seikola, Kauppinen ja kakkoseen Jalasvaara. HPK:n viivamiehistä paras on Forrest. Ylivoima osaaminen menee pussinokille niukasti. Alivoimissa etu on HPK:lla. Tämän vuoksi ei pisteitä kummallekaan
Tulos: Ei pisteitä. Tilanne 0-0


3. Puolustaminen


Tällä alueella ei ole myöskään selviä eroja. Jarruketjut ovat suunnilleen samalla tasolla, joten tästä osiosta ei myöskään pisteitä kummallekkaan.
Tulos: Ei pisteitä. Tilanne 0-0

4. Hyökkääjät

Hyökkäyksiä vertailtaessa on helvetin vaikeaa saada parempi selville. Toisiinsa nähden tasaiset hyökkäysvitjat. Tältäkään osa-alueelta ei pisteitä. Molemmilla hyökkäysvitjat ovat erinomaisia.
Tulos: Ei pisteitä. Tilanne 0-0

5. Valmennus

Tämä siis ratkaisee muuten erittäin tasaisen parin. HPK:lla on kuningas Tamminen valmentamassa, eli ehdottomasti liigan eliittiin kuuluva koutsi. Pelicansilta löytyy Pekka Virta, joka on myös erinomainen valmentaja. Ei näidenkään kaverien kodalle sitä pisteen eroa saada, vaikka Tamminen on ehkä piirun verran parempi.
Tulos: Ei pisteitä. Lopputilanne 0-0 eli loppusanojen perusteella ratkaisu.


Loppusanat

Maalivahdit tasaisia, mutta pelsuilla heikompi kakkonen. Erikoistilanne peli niukasti Pelsujen hyväksi. Tasaiset puolustajat, hyökkäysvitjat myös tasaisia. Valmennus lievästi ehkä HPK:n hyväksi. Seikolan ja Ville Niemisen kaltaiset tähdet ja tahtopelaajat ratkaisevat tämän sarjan lopulta HPK:n hyväksi. Kivenmäen uskon myös syttyvän erinomaisessa seurassa ja olevan yksi parhaista tässä sarjassa Immosen vierellä. Tämän parin voisi viedä kumpi vaan, mutta tänä vuonna ratkaisevan seitsemännen pelin vie Pelicans!
Pelicans välieriin voitoin 3-4.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Dev » 25.08.2009 15:01

Nyt on tullut katsastettua melko tarkasti nämä joukkueet ja on mielipiteet muuttunu aika paljon joidenkin jengien kohdalla.

Kuva vs Kuva 1-3

Maalivahdit:
- Kilpeläinen on ollut Ässissä tikissä ajoittain, mutta välillä taas peli on notkahdellut todella rajusti. Harri Säteri väläytteli viime vuonna pariin otteeseen ja on tulevaisuuden huippumaalivahteja. Tasainen kaksikko. Voiton vie kuitenkin tällä osa-alueella KalPan maalivahtikaksikko, josta löytyy täysin selvä ykkönen ja potentiaalinen kakkonen. Laitinenkin pääsi viime kaudella pariin otteeseen muistaakseni pelaamaan JYP:ssä ja väläytteli hyvillä otteilla.
0-1

Puolustus:
- Antti-Jussi Niemi on loistava monipuolinen mies ykköspariin, joka sopeutuu rooliin kuin rooliin, hänen hommakseen tulee kuitenkin ilmeisesti vähän tällainen puolustavampi rooli ja Suhonen saa hoitaa kiekollisen puolen KalPassa. Kakkosketjussa mennään samalla periaatteella, puolustavampi pakki Kaijomaa, jota itse arvostan kovasti. Tuntuu olevan yksi aliarvostetuimmista pakeista ja vierellä erittäin potentiaalinen Antti Nyrhinen, joka teki viime kaudella jo pientä läpimurtoa. Ilvekseltä taas löytyy kakkosesta tämä Pelicans kaksikko Latvala - Laurila, jotka ovat molemmat erittäin hyviä kiekollisia puolustajia. Molemmilta sujuu myös puolustaminen kohtuu hyvin. Kolmospari on tiukka ja se kääntyy lopulta lievästi KalPalle.
0-2

Hyökkäys:
- Ilveksen ykkösketju on todella kovaa luokkaa. Se on lähellä täydellistä ykköstä, työmyyrä Laaksonen, maalintekijä Enlund ja pelintekijä Lehterä. KalPan ykkönen on myös ihan mukava, mutta ykkössentteri on pienoinen arvoitus ja samoin kakkosessa tulee myös hiukan takkiin Ilvekseltä. Laiturit on ihan hyvää kamaa. Ilveksen hyökkäysketjut ovat kuitenkin jokaiselta alueelta hiukan parempia ja se nappaa tästä voiton.
1-2

Valmennus:
- Molemmat hyvin vaativia valmentajia, jotka eivät pelkää sanoa asioita suoraan. Matikainen korjaa kuitenkin tässä voiton, sillä hän on nostanut Bluesin lähes yksinään liigan yhdeksi johtojoukkueeksi. Pikkarainen ei paljoa häviä, mutta jonkun verran kuitenkin.
1-3

Lopputulos:
- Yllätyin itsekkin loppujen lopuksi tästä KalPan voitosta. En tuossa runkosarja äänestyksessä niin tarkkaan jaksanut katsella noita jengejä, mutta nyt kun oli aikaa, niin tuli katseltua vähän tarkemmin ja näin KalPan joukkueen varsin hyvänä, mitä nyt hyökkäyksessä tulee ainoastaan takkiin Ilvekseltä, mutta ei sielläkään ratkaisevasti.

Laitan loput sitten kun kerkiän.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 658
Liittynyt: 01.08.2008 16:36
Paikkakunta: Myllykylä
Suosikkijoukkue: Ilves

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Grabo » 30.08.2009 20:16

Perustella en nyt ehdi, perusteluina toimikoon samat seikat kuin runkosarjaäänestyksessä. Lihavoidulla jatkoon menijä.

(1) Ilves - (8) KalPa
(2) TPS - (7) SaiPa
(3) Ässät - (6) Tappara
Mikhail Grabovski, Toronto Maple Leafs #84, Markus Seikola #22 Södertälje, Joonas Rask #88 Ilves, Jyri Niemi, New York Rangers, Toni Rajala #21 Brandon Wheat Kings, Mats Zuccarello Aasen, New York Rangers, Alexei Morozov #95 AK Bars Kazan, Joel Armia #10 Ässät

Andrei Arshavin, Arsenal #23, Samir Nasri, Arsenal #8, Sergio Ramos, Real Madrid #4

Gemma Atkinson<3

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Dev » 30.08.2009 20:32

Ilves - KalPa
TPS - SaiPa
Ässät - Tappara

Huomenna olisin voinut väsätä ne perustelut, mutta kun kerta tänään menee kiinni, niin ei shitte.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 30.08.2009 20:40

Jos kerran ei kerkeä perusteluja kunnolla tekemään niin ei sitten tehdä ollenkaan.

(1) Ilves - (8) KalPa
(3) Ässät - (6) Tappara
(4) HPK - (5) Pelicans
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: SM-liiga Draft - Playoffs

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 30.08.2009 20:53

Turhaa valitatte kun aikaa on ollut ihan tarpeeksi niiden tekemiseen.
Four passes break any defence

Seuraava

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa