SM-liiga Draft - Finaali

Yleinen kiekkokeskustelu.
Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 02.09.2009 14:28

Teh Grande Finale. Tähän äänestykseen saa osallistua jokainen Vaihtoaition käyttäjä, lukuunottamatta vielä mukana olevia managereja (kuningas26, Metsäkulma, Afinogenov, Unknown). May the best team win.

Joukkueet:

Ilves

Jonas Enlund - Jori Lehterä - Antti Laaksonen
Petri Lammassaari - Stefan Öhman - Tommi Huhtala
Janne Kolehmainen - Jarkko Kauvosaari - Jyri Junnila
Samuli Kivimäki - Filip Riska - Tuomas Huhtanen

Teemu Aalto - Mikko Kuukka
Jan Latvala - Henri Laurila
Jussi Halme - Risto Korhonen

Eero Kilpeläinen
Harri Säteri

Jarno Pikkarainen


TPS

Jesse Saarinen - Colby Genoway - Justin Morrison
Ville Snellman - Aki Uusikartano - Miikka Männikkö
Vesa Viitakoski - Toni Koivunen - Teemu Nurmi
Miikka Jouhkimainen - Mikko Hakkarainen - Simo Pulkki

Mikko Mäenpää - Markus Kankaanperä
Kalle Koskinen - Miika Huczkowski
Ville Uusitalo - Joonas Rönnberg

Tuomas Tarkki
Joni Ortio

Kari Jalonen


HPK

Shayne Toporowski - Jari Viuhkola - Timo Koskela
Niko Nieminen - Juha-Pekka Hytönen - Jari Jääskeläinen
Kari Sihvonen - Sami Ryhänen - Marko Anttila
Patrick Forsbacka - Jaakko Pellinen - Jukka Peltola

Pekka Saravo - Justin Forrest
Timo Seppänen - Mika Strömberg
Antti Halonen - Lasse Korhonen

Ari Ahonen
Markus Korhonen

Juhani Tamminen


Ässät


Ville Vahalahti - Kurtis McLean - Tuomas Pihlman
Juuso Puustinen - Mike Radja - Kimmo Koskenkorva
Marko Luomala - Ville Hämäläinen - Tuomas Suominen
Timo Salo - Joni Töykkälä - Olli Sipiläinen

Adam Andersson - Jyrki Välivaara
Ville Varakas - Darcy Campbell
Matti Kuusisto - Joonas Järvinen

Pekka Tuokkola
Petri Koivisto

Kai Suikkanen
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja Salama » 03.09.2009 16:49

1.Maalivahdit

TPS:n Tuomas Tarkki näyttää todellista kyntensä yleensä vasta play-offeissa, joten ei ihan liigan huippuvahteja, mutta TPS:n maali on aika paljon Tarkin varassa, koska nuori Ortio ei ole pelannut yhtäkään SM-liiga peliä. Tarkki on kuitenkin liigan parhaita mailapelaajia maalivahdeista.

Ilveksellä on nuori Harri Säteri ja jo kokenut liigavahti Eero Kilpeläinen. Kilpeläiseltä puuttuu tasaisuus välillä todella mahtavia torjunta, mutta usein myös imuvaihde päällä. Säterillä on mahdollisuudet uudeksi Kipruksi, Säterillä on jo tekniikka kunnossa ja mahdollisuudet nousta liigan parhaaksi jo tällä kaudella. Aloittajana minusta pitäisi olla Säteri, mutta se ei jää siitä pelkästään kiinni.

HPK:lla on kaksi ulkomaan kiertueelta palannutta veskaria ja vaikka Ahosta hehkutetaan itse en luota häneen paljoa, koska ei tiedä vaikka tästäkin paluusta tulee samanlainen kuin viimeksi. Ja Korhosen viimeisimmän hyvät ja tasaiset näytöt löytyvät vasta vuodelta 2004, kun osoitteena oli Gävle. Molemmista ainetta ainakin luukunavaajiksi, Ahonen on enemmänkin kysymysmerkki.

Ässien ykkösenä toimiva Tuokkola omistaa liigan parhaat refleksit, pelinluku ja sijoittuminen hyvin halussa ja kakkonen Koivisto jo näyttänyt, että ykkösen materiaalia löytyy.

Tulos: Ässät vie tämän.
Tilanne Ässät 1

2.Puolustus

Ilvekseltä löytyy (minusta) liigan paras viivamies Aalto ja profiilipakki Halme. Mikko Kuukasta löytyy paljon potentiaalia, mutta loukkaantumiset ovat pilanneet viime vuodet ja estänyt kukkaan puhkeamisen. Ilveksestä löytyy myös paras 37-vuotias pakki Jan Latvala ja laukauksen hionnan tarpeessa oleva Laurila ja vanhentunut junnulupaus Risto Korhonen.

TPS:ltä löytyy taitava kiekollinen puolustaja Mikko Mäenpää ja varmasti pelaava Kalle Koskinen, johon ei pety, mutta hän tuskin yllättääkään. Lisäksi puolustava puolustaja Huczkowski ja joukkueen kovanaama Kankaanperä. Mutta Rönnberg ei ole minusta edes liigatasoinen pelaaja ja Uusitalo tekee välillä A-junnuvirheitä, joita 30-vuotiaan ei pidä tehdä.

Uusiin miehiin Anderssoniin ja Campbelliin luotetaan paljon, vaikka näytöt liigasta puuttuu. Joten puolustus voi olla heikkoa tai hyvää eli kaksi herraa ovat aika iso kysymys merkki. Välivaara taas pelaa vasta elämänsä paras kiekkoa, joukkueensa puolustuksen liideri. Pieni työmyyrä Järvinen on hyvä valinta kolmospariin ja pienikokoinen Matti Kuusisto on joukon heikoin lenkki.

Aurinkokuninkaan ryhmän takalinjoilla on monipuolinen Saravo ja YV-pakki Forrest, hyvin peliä lukeva Strömberg ja hyvin kehittelyvä, mutta ailahteva Seppänen. Kolmosessa puolustuksen kovanaama Halonen ja rightin mies Korhonen. Liigan paras puolustus.

Tulos: HPK:n vahva puolustus vie tämän.
Tilanne Ässät 1, HPK 1

3. hyökkäys

TPS:llä pahin ongelma on se mitä InFlames jo mainitsi:
InFlames kirjoitti:Tepsillä on pleijareihin arvoituksia niinkuin koko runkosarjaankin. Morrison, Snellman, Männikkö ja Nurmi eivät allekirjoittaneeseen tee vakuutusta kovissa peleissä
Fyysisyyttä löytyy kuitenkin puolustajahyökkääjä Simo Pulkin nimessä ja kokemusta Vesa Viitakosken nimessä. Muuten aika kokenut ja taitava hyökkääjistö.

Ilveksellä on vähän sama ongelma, koska osalta puuttuu tärkeiden pelien osaaminen, mutta nään, että kuitenkin viidellä on mahdollisuus jopa liigan pistepörssin voittoon. Muuten löytyy kehitysvaraa nuorille pelaajille, kuten Kivimäelle ja Riskalle.

Hyökkäys on Pallokerholla todella tasainen kaikkea löytyy: tasaisuutta, kokemusta, fyysisyyttä ja nuoruutta. Moni pelaajista osaa tehdä myös pisteitä, mutta ei anna vastustajan hyppiä nenille. Pellinen ja Peltola saavat tarvitsemaansa peliaikaa sopivasti Hämeenlinnasta.

Ässiltä laidoista löytyy todella taitavia jannuja, mutta puolustuksen tapaan sentteriosasto vähän mietityttää. McLean ja Radja ovat uusia ja Hämäläinen ei pelannut viimeksi ihan hyvin ja Töykkälän ura ei ole ollut ihan nousu suunnassa. Myös jarrumies Sipiläinen ja Salo mietityttää, mutta uskon että pystyvät pelaamaan hyvin rooliinsa nähden.

Tulos: HPK vie tämänkin
Tilanne: HPK 2, Ässät 1

4. Loppusanat
Valmentajista: Kaikki ovat aika hyviä liiga tasolle, mutta Pikkarainen mietityttää. Joten tästä ei tule pisteitä. Lisäpisteen annan vielä TPS:lle hyvin kootusta joukkueesta.

Eli lopputulos:

HPK, 2
Ässät, 1
TPS, 1

Eli ääni menee: Kuva
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 04.09.2009 15:58

Loppuuko äänestysaika vasta kun Ilves on johdolla vai pistetäänkö reilusti pillit samantien pusseihin?
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja jurachess » 05.09.2009 18:40

Aloitan valmennuksesta. HPK ja Ässät 2 pist. Ilves ja TPS 1 pist. Valmentajat eivät ratkaise kuitenkaan kaikkea joten siksi näin tasaista.

Maalivahtiosastot. Ässät ( kaksi hyvää.) ja TPS ( T Tarkin ansiosta.) 3 pist. Ilves 2 pist ( koska Kilpeläinen pelaa nyt kunnon joukkueessa.) HPK 1 pist ( Mielestäni Ahonen ja Korhonen ei pärjää tällä tasolla vielä.)
Tilanne Ässät 5 pist, TPS 4 pist, Ilves ja HPK 3 pist.
Jatkan nopeammin ilman jokaista perustelua.

Puolustukset. HPK, TPS ja Ilves 3 pist ja Ässät 2 pist. Ilveksellä tasaisen hyvä ja TPS:llä 3 kovaa, mutta ei niin tasainen. Ässillä ontuvin mielestäni. Mikä vaikuttaa lopussa kokonaisuuteen.
Tilanne Ässät ja TPS 7 pist ja HPK ja Ilves 6 pist.

Hyökkäykset. Ilves 4 pist. HPK 3 pist ja Ässät ja TPS 2 pist. Etenkin Ilveksen 2 ensimmäistä ketjua ovat rautaa. HPK:lla selvästi toiseksi paras mielestäni ja Ässät ja TPS eivät noilla hyökkäjillä poikaa voita.
Lopputilanne Ilves 10 pistettä.HPK, TPS ja Ässät 9 pistettä. Finaalissa Ilves voittaa HPK:n eli Ilves, koska Kilpeläinen saa pelata tasaisen puolustuksen takana ja hyökkäys pitää huolen muusta. Tosin valinta oli vaikea, mutta HPK:n kokematon Ahonen tällä tasolla tai Korhonen ei pystyisi pitämään Ilveksen rintamaa kurissa. Eli Ilves vieläkin on juran ykkönen.
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 11.09.2009 14:55

Luulisi edes niitä kiinnostavan, jotka alunperinkin olivat tässä mukana. Ei niitä perusteluja tarvitse kahta viikkoa kirjoittaa.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja InFlames » 11.09.2009 15:09

Kyllä itteäni ainakin kiinnostaa, mutta netti oli tossa vajaan viikon paskana ja sitten tuli toi SM-liigan ennakkopaketti väsättyä. Viimestään maanantaina teen. Eikä tule mitään sutaisua vaan perusteellinen arvostelu.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja InFlames » 13.09.2009 13:40

Laittakaahan muutkin käyttäjät tänne toi draft arvostelu finaalijoukkueista. Ite väsään tänä iltana tai huomenna. Vedetään kunnialla loppuun asti tämäkin. Tähän sai osallistua kaikki vaihtoaitiolaiset

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja InFlames » 14.09.2009 15:25

Ilves pudotti Kalpan, mutta täältä tulee tasapuoliset arviot jokaisesta jengistä pleijareissa. Tässä ei siis runkosarja arvostelu suoraan määrää parasta vaan nyt painotetaan joukkueen sopivuutta pudotuspeleissä.

Arvosteltavat kohdat:

1. Maalivahdit
2. Yli- ja alivoima osaaminen
3. Puolustus
4. Hyökkäys
5. Valmennus

Paras joukkue saa per kohta kaksi pistettä ja toiseksi paras yhden pisteen. Maksimi pisteet siis yhdelle jengille on lopussa 10 pistettä(punasella olevat joukkueet saivat kohdasta pisteitä).


1. Maalivahdit

Ilveksellä tämä osa-alue on epävarma. Miten Kilpeläinen kestää suurien pelien paineet? Runkosarjassa Kilpeläinen kyllä loistaa ajoittain ja pelaa muutenkin hyvin, mutta tämä osa-alue ei vakuuta verrattuna muihin. Säteri on lupaava veskari ja, jos Kilpeläinen pettää Säteri pystyy paikkaamaan hyvin, mutta ei vakuuta hänkään verrattuna muihin.

TPS:n tilanne on todella hyvä siltä osin, että Tarkki on suurten pelien veskari. Tarkkiin joukkueen puolustus voi luottaa. Ainut ongelma on mitä jos Tarkki loukkaantuu? Ortio on kyllä kusessa silloin, sillä hän on heikoin veskari jäljellä olevista kakkosveskareista. Ortio on lupaava, mutta ei hän ole edes vielä valmis torjumaan montaa peliä runkosarjassa saati sitten finaaleissa. Todennäköisyys kuitenkin veskarin loukkaantumiseen on pieni ja Tarkin johdolla tämä osa-alue on Tepsillä kunnossa.

HPK:n kaksikko Ari Ahonen ja Markus Korhonen on kyllä hyvä, mutta molemmat veskarit ovat pieniä arvoituksia. Ahonen jos kantaa ykkösveskarin pestiä, niin Tepsiltä löytyy parempi ykkönen. Tämä pari ei vakuuta.

Ässien tilanne on tältä osalta paras. Tuokkola on erinomainen ykkönen, johon joukkue voi luottaa kuin vuoreen. Tuokkola ei hermoile isoissakaan peleissä mikä nähtiin viime kauden finaaleissa. Koivisto puolestaan on paras kakkosveskari, joten sekin osa-alue on kunnossa.

Pisteet:
Ässät - 2
TPS - 1
Ilves - 0
HPK - 0

2. Yli- ja alivoima osaaminen

Ilveksen erikoistilanne osaaminen on todella kovalla tasolla. Ylivoimassa on Lehterän pelisilmää, Laaksosen malttia, Aallon kutia viivalta ja muutenkin joukkue saa jalkeille kaksi kovaa ylivoima ketjua. Alivoimallakin on laadukkaita pelaajia kuten Riska, Huhtanen ja Kauvosaari. Hyvältä näyttää.

TPS:llä oli maalivahdit hyvässä kuosissa, mutta miten on elintärkeä erikoistilanne osaaminen? Ei vakuuta verrattuna Ilvekseen. Toki TPS:llä on huikea kiekollinen pakki Mäenpää, mutta esimerkiksi kakkosylivoimaan ei löydy laadukasta viivamiestä. Ykköstä pyörittää Saarinen - Genoway - Morrison kolmikko varmaan, jonka ylle laittasin kysymysmerkin? Genoway toki huippusentteri, mutta laiturit eivät vakuuta kovissa peleissä. Alivoimalle löytyy hyviä likaisen työn tekijöitä.
Kokonaisuudessaan hyvä erikoistilanne osaaminen, mutta häviää Ilvekselle.

HPK:lla ylivoima on ainakin kunnossa. Sentteri Viuhkolan passeista Toporowski ja Koskela nakuttavat kovat tehot. Koskela on erinomaisen ovela pelaaja ylivoimalla, mutta pystyy myös ratkaisemaan. Toporowskista ja Viuhkolasta ei varmaan tarvi paljoa kertoa. Pakeiksi viivalle vaikka Forrest ja Strömberg, jotka tuovat kovaa laatua ja tulivoimaa ihan kivasti. Alivoima on raudan luja ja sinne on heittää Sihvosta ja Forsbackaa.
Ilveksen kanssa aivan samalla viivalla, mutta kääntäisen edun lievästi Ilveksen hyväksi.

Ässien ylivoima on myös raudanluja. Radjan nostaisin ykkösviulun soittajaksi, jonka tarjoilusta Pihlman ja Vahalahti nakuttavat tylyllä tahdilla maaleja. Kakkosylivoimakin olisi vielä hyvä. Viivalle heittäisin Anderssonin, joka ei enää omissa papereissa ole floppi ja hänen parikseen Välivaaran, joka pystyy myös ratkaisemaan. Anderssonin ylivoima osaaminen on hyvällä tasolla. Paras alivoima finaalijoukkueista. Timo Salo ja Kimmo Koskenkorva ovat todella loistavia alivoimapelaajia. Kossu voi karata silloin tällöin myös läpiajoon nopeutensa ansiosta. Niukasti paras konaisuus erikoistilanne pelissä.

Pisteet: Ässät 2, Ilves 1

Tilanne:
Ässät - 4
TPS - 1
Ilves - 1
HPK - 0

3. Puolustus

Ilveksen pakkipuolelta löytyy finaalijoukkueiden paras laukaus Teemu Aallon esittämänä. Latvala on myös kiekollisesti todella hyvä. Laurilalla on hyvä veto myös. Jussi Halme loisti Tapparassa viime kaudella ja käsiä löytyy. Korhonen ja Kuukka hoitavat peruspakin tontit.

TPS:n pakkipuolelta löytyy kiekollista osaamista Mäenpään muodossa. Taitoa on myös Uusitalolla. Tepsin pakkipuoli on selvästi fyysisempi. Maansiirtokone Kankaanperä on siinä hommassa paras. Koskinen todella luotettava omassa päässä ja sitten kovaa taisteleva puolustava pakki Huczkowski ja Rönnberg.

HPK:n pakkipuolella loistava puolustava pakki Saravo ja hänen parinaan kiekollisesti taitava Forrest. Strömberg - Seppänen pari on toisilleen tuttu Kalpasta. Käsiä löytyy molemmilta ja Seppäseltä apuja fyysiseenkin peliin enemmän. Halonen tuo peruspakkina fyysistä voimaa ja Korhonen täydentää pakiston.

Ässät omaa todella hyvän pakiston kiekollisesti, mutta fyysisesti moni pelaaja on vaikeuksissa ja varsinkin pleijareissa tärkeintä on hoitaa omapää todella hyvin. Andersson, Campbell, Välivaara, Kuusisto ja Järvinen ovat kiekollisessa pelissä hyviä, mutta fyysinen pakki Varakas on joukkueen paras sillä alueella? Kuusisto ja Andersson tuppaavat ainakin olemaan omassa päässä vaikeuksissa.

Pisteet: Ilves 2 ja HPK 1

Tilanne:
Ässät - 4
Ilves - 3
TPS - 1
HPK - 1

4. Hyökkäys

Tällä alueella täytyy olla kylmähermoisia ratkaisijoita. Kovissa peleissä jo taitonsa näyttäneitä sankareita.

Ilveksen hyökkäys paketti on kunnossa ja ketjut on koottu erinomaisesti. Todella hyvin roolitetti joukkue. Ykkös- kakkosketjuissa on selvät tutkaparit ja toisilleen tutut pelaajat. Ykkösessä Enlund - Lehterä ja kakkosessa Lammassaari - Öhman. Jarruketju on myös todella hyvä.

TPS:llä Sentteripuoli on todella hyvässä kuosissa ja ykkösviulua soittaa Genoway. Kysymyksiä toki riittää. Snellman, Morrison ja Männikkö eivät ole suurten pelien pelaajia? Fyysisyyttä saisi olla myös enemmän joukkueessa. Jarruketjukaan ei ole mitenkään erinomainen. Muilta löytyy parempia kokonaisuuksia hyökkäykseen ja kokeneempia sotaratsuja.

HPK:lla ketjut ovat kunnossa. Viuhkola - Toporowski pari on tappava yhdistelmä. Sentteripuoli on liigan paras pudotuspeleihin! Jarruketju on kova. Kokeneita ratsujakin löytyy kivasti. On parempi kuin Ilveksen hyökkäys.

Ässät omaa myös hyvät hyökääjät ja varsinkin nimet Pihlman ja Vahalahti pystyvät ratkomaan pelejä. Kakkosesta löytyy myös käsiä Puustisen ja Koskenkorvan muodossa. Kolmosvitja on erinomainen myös. Jarruketju on liigan paras. Mclean ykkössentterinä on kuitenkin suuri arvoitus ja ei verrattavissa muiden vastaavaan. Todella tasainen osio, mutta Ässillä on vaarallisin nippu omasta mielestä.

Pisteet: Ässät 2, HPK 1

Tilanne:
Ässät - 6
Ilves - 3
HPK - 2
TPS - 1

5. Valmennus

Ilveksen valmentajana on Jokipojissa loistavaa työtä tehnyt Jarno Pikkarainen. Liigatasolla keltanokka, mutta hyvä valmentaja.

TPS:n puikoissa istuu Kari Jalonen. Monien mestaruuksien mies. Jalonen on loistava valmentaja, mutta riittääkö se muihin verrattuna?

HPK:n puikoissa on itse aurinkokuningas Juhani Tamminen. Nosti Sportin viime kaudella lähes liigaan ja on ehdottomasti yksi Suomen parhaista valmentajista.

Ässillä onkin sitten Kai Suikkanen, joka teki ihmeitä Tepsissä. Suikkanen on varmaan paras valmentaja repimään materiaalista kaiken irti.

Pisteet: TPS 2, Ässät 1

Lopputulos:
Ässät - 7
TPS - 3
Ilves - 3
HPK - 2MESTARI ON Porin Ässät Kuva

Onnittelut manageri Unknowille

Tällä kaudella Patasydän todellakin sykki, kun manageri velho Unknown loi erinomaisen joukkueen ja roolitti sen upeasti.
Isot eusa_clap Unknowille ja Ässille!

Fiilistelyä Ässien kunniaksi

Pahoittelut nyt hieman lyhyistä arvosteluista ja että viipy niin helvetin pitkään.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 22.09.2009 20:11

Nostellaan nyt tätä vielä kun ääniä on annettu säälittävät kolme.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja InFlames » 22.09.2009 20:15

Tehkää ny ainakin ne jotka kerran mukana oli niin tää drafti loppuun asti. Ei pitäis olla iso homma.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja Dev » 22.09.2009 20:40

Voin huomenna illalla kun tulen koneelle, niin koittaa väsätä jotain.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja Salama » 25.09.2009 16:56

Haloo muut managerit! Ääniä peliin!
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja Multi » 25.09.2009 17:05

Hyökkäys

Vähän sama homma kun alapuolella puollustuksessa HPK:lla tasainen ja laadukas hyökkäyskalusto vaikkei yksilöt ehkä ole terävintä kärkeä.


Tulos: HPK:lle
Tilanne HPK 1

Puolustus

Ilveksellä näin mutu arviolla liigan parhaimmat yksilöt pakkipuolella, mutta tosipeleissähän yksilöillä ei tee enää mitään tai ei niin paljoa kuin ennen.
Liigan vahvin ja tasapainoisin puollustus löytyypi ehkäpä hämeenlinna suunnalta, hyvänä kakkoisena tulee kuitenkin Ilves.

Tulos: HPK:lle tämäkin
Tilanne HPK 2


Maalivahdit

Ilveksen Harri Säteri on nuori ja lupaava maalivahti kysymys kuuluu vaan kestääkö pää näihin kamppailuihin?
Ilveksen toisena maalivahti hääri jo kokenut Kilpeläisen Eero, parhaina päivinään hän on ohittamaton mutta toisinaan on päiviä jolloin kaikki menee tasaisuus puuttuu, tai on ainakin ongelma.
En oikein tiedä kumpi pitäisi olla ykköskassarina, vaikea valinta.

Tuomas Tarkki ei ole riittävä maalivahti näihin karkeloihin, mutta kun muidenkin maalivahdit ei ehkä ole terävintä kärkeä on TPS:llä hyvin pullat uunissa.
Ortio lähtökohtaisesti vakuttaa vielä vähemmän oikeastaan ei vakuuta yhtään, mutta Tarkki tulee pelaamaan kaikki ottelut.

HPK:n maalivahti kaksikko Ahonen ja Korhonen kuulostaa kovemmalta kuin on, molempien tosipelejä ei olla testattu parhaimmillaan paras maalivahti kaksikko, mutta onko tarpeeksi itseluottamusta torjumaan tosipeleissä voittavasti?

Ässien maalivahti osasto näyttää parhaimmalta ykkösmaalivahtina jo kovuutensa tosipeleissä näyttänyt Tuokkola ja painetta takaa antaa lupaava Koivisto.
Maalivahdit ovat tasaisia ja hyviä joten maalivahdit ovat kyllä sen verran laadukkaat että Ässillä on parhaiten asiat.

Tulos: Ässille
Tilanne Ässät 1


Lopputulos: HPK 2, Ässät 1 ja TPS ja Ilves 0.
Mestaruus matkaa hämeenlinnaan.
Viimeksi muokannut Multi päivämäärä 27.09.2009 12:31, muokattu yhteensä 1 kerran
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja Unknown » 27.09.2009 11:33

DrMultihunter kirjoitti:Teen tähän kuukaudenpelin jälkeen.


Joo. ;)

Dev kirjoitti:Voin huomenna illalla kun tulen koneelle, niin koittaa väsätä jotain.


Kyllä. :)

Kuinkas kauan tämä äänestys on jo ollut auki? Taitaa kohta tulla kuukausi täyteen ja tähän mennessä peräti kolme on ehtinyt antaa äänensä. eusa_clap

Jos sama tahti jatkuu, niin kaikki managerit ovat antaneet äänensä laskelmieni mukaan 7.11.09 :peukkuylös:
♥ TPS ♥

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: SM-liiga Draft - Finaali

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 08.10.2009 13:47

Olipahan mahtavat draftit! Lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille. Henkeä salpaavan jännittävää ja ennenkaikkea hauskaa oli aina ensimmäisistä pelaajavarauksista viimeisiin laitakahinoihin asti!! Sama rumba uusiks ihan koska vaan, exje? :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Seuraava

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa