Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

Yleinen kiekkokeskustelu.
Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja Rocket » 11.09.2010 18:20

Yritin hakua muutamalla erilaisella hakusanalla, mutta tällaista ketjua en löytänyt. Pitäähän hyville nettisivuille olla omat ketjut. Tähän ketjuun ei sitten joukkueiden tai liigojen omia sivustoja, vaan muut kiekosta kertovat sivustot kuten Eliteprospects. Voitte myös suositella esim. KHL:ää seuraavalle jotain tiettyä sivustoa.

Ensimmäisenä täytyy tietysti mainita itse Eliteprospects, joka on monelle Euroopan liigan siirtoja, sopimuksia ja joukkueita seuraaville kannattajille ykköspaikka. Sivuston ulkoasu on laadukas ja sitä on helppo käyttää. Siirrot päivitetään nopeasti ja pelaajat löytyvät joukkueiden sivuilta. Seuraennätykset, hallitiedot ja joukkueiden pelaajalistaukset löytyvät ja ne ovat kausioppaiden ja -ennakoiden tekijöille elintärkeitä. Melkein jokaisesta pelaajasta on hyvät profiilit. Hieno sivusto kyseessä ja samanlainen löytyy myös jalkapallosta, joten nostetaan jälleen kerran Honkaselle ja kumppaneille hattua. Komea aikaansaannos. Linkki!

CapGeek.com on ehdottomasti hyvä paikka NHL:ää seuraavalle. Sinne päivittyy NHL:n pelaajasiirrot ja tietääkseni täältä löytää vapaiden agenttien listauksen ja jokaisen joukkueen pelaajan tarkat kausikohtaiset palkat ja muut hyödylliset niihin liittyvät asiat. Vaikka Eliteprospects päivittää siirrot nopeammin ja heillä on jokaiseen lähteeseen linkki, CapGeekistä löytyy tarkemmat sopimustiedot. NHLnumbers.comia käytin ennen, mutta kun Kunkku26 tätä suositteli, niin päätin alkaa käyttämään enemmän tätä. Linkki!

Tähän tyyliin siis laitetaan näitä sivustoehdotuksia, pelkät sivustojen nimet eivät riitä. Mielellään faktaa sivuista yllä olevaan tyyliin. Linkit sivuille perään!
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 588
Liittynyt: 15.05.2010 12:35
Suosikkijoukkue: TPS, Leijonat (TuTo, Mikael Granlund #64)

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja MustavalkoinenSydän » 15.09.2010 14:19

Tässä muutama hyvä sivusto lisää joilla itse tulee käytyä:

HFBoards, lähinnä NHL:ään keskittyvä englanninkielinen keskustelusivusto. Jokaiselle joukkueelle on omat osionsa. Sivuilta löytyy myös "johtaville" kiekkomaille omat alasivunsa, Suomelle myös omansa. USA:n alasarjoilla ja KHL:llä myös omat osiot sekä "international tournaments" osio. Kannattaa mennä katsomaan, jos vaan kieltä osaa. Varsinkin arvokisojen aikaan mielenkiintoista lukea ulkomaisten kiekkofanien mielipiteitä Leijonista ja voimasuhteista. Linkki

leijonat.fi on melko uusi sivu, josta löytyy uutisia suurimmalta osin maajoukkueista (miehet, naiset, junnut). Jonkin verran myös mestis ja liigauutisia. Sivuilta löytyy myös historiatietoja (arvokisat jne.), jääkiekon aloittamisesta ja sen harrastamisesta juttua sekä voi lähettää jääkiekkoaiheisia kysymyksiä asiantuntijoille. Linkki

kiekko.fi on "jääkiekon uutisportaali" kuten se itseään kutsuu. Sivuilla on uutisia sm-liigasta, mestiksestä, elitserienistä, khl:stä, nhl:stä, ahl:stä, sveitsin liigasta ja maajoukkueesta. Voit myös tarkistaa ottelukierrokset, sarjataulukot ym. liigojen omista osioista. Sivuilla on myös haastatteluja ajankohtaisista kiekkotyypeistä.
Linkki
"Taivas varjele, mitä sieltä tulee! Sieltä tulee maali!"
- Antero Mertaranta

TPS 1956 1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010
SUOMI 1995 2011

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 26.09.2010 22:12

Onko muuten tietoa että ollaanko tuota http://www.eurohockey.net -sivustoa ajamassa ihan kokonaan alas? Ainakaan siellä ei olla vuoteen pahemmin päivityksiä tehty. Joitakin vuosia sittenhän se oli se paikka mistä pelaajakortit ja tilastot katsottiin, mutta nyttemmin mm. http://www.eliteprospects.com on ajanut ohi paremman käytettävyyden ja nopeampien päivitysten vuoksi.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja Jyri » 28.09.2010 21:02

Noh tässä on yksi hyvä sivusto josta pidän ja jota tulee luettua usein, eli Premium Scouting. Siellä on mm. NHL-joukkueista tehty parhaista lupauksista listoja, löytyy juttua tämän vuoden NHL-draftista, juttua esimerkiksi yhdestä tietystä pelaajasta.. Varsin mainio paikka jota tulee kyllä luettua lähes aina kun on mahdollista. Linkki

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja Jyri » 18.02.2011 16:34

Laitetaas tänne yksi kiekkosivusto, jota olen alkanut viime aikoina lukemaan enemmän:

Western Elite Hockey Prospects on sivusto, joka nimensä mukaan käsittelee lännessä pelaavia lupauksia, jotka ovat varattavissa tulevaisuudessa WHL:n Bantam Draftissa. On paljon päivityksiä eri liigoista, rankingeja, ennakoita jne. Minusta todella hyvä paikka, josta löytää paljon hyvää tietoa pelaajista ja myöskin joukkueista. En tosin tiedä lukeeko moni vaihtoaitiolainen tätä sivustoa tai onko kiinnostunut, kun sen verran vähän on keskustelua junnuliigoista. Linkki: http://westernelitehockeyprospects.blogspot.com/

Telle

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja Telle » 02.06.2011 12:07

KHL:stä kiinnostuneille suosittelen hokkei-osiota osoitteessa http://www.sports.ru. Sivuilta löytyy uutisia myös muualta, esim. NHL:stä, MM-kisoista jne.

Myös KHL-liigan omat sivut osoitteessa http://www.khl.ru ovat aika hyvät. Sieltä pääsee kätsästi siirtymään myös joukkueiden omille sivuille.

Em:jen lisäksi seuraan jääkiekkoa mm. osoitteessa http://www.sportbox.ru. Siellä on valtavasti asiaa kiekosta (pääasiassa KHL:stä ja siihen välittömästi tai välillisesti liittyvistä aiheista), viime aikoina mukavasti juttua esim. Pekka Rautakallion valmentamasta Dinamo Riikasta.

Sivuista saa eniten irti, jos osaa venäjää, mutta myös venäjästä suomeen -käännöksistä pääsee jyvälle artikkelien ydinasioista.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja InFlames » 02.06.2011 13:15

Telle kirjoitti:KHL:stä kiinnostuneille suosittelen hokkei-osiota osoitteessa http://www.sports.ru. Sivuilta löytyy uutisia myös muualta, esim. NHL:stä, MM-kisoista jne.

Tuo on hyvä sivusto, mutta kannattaa myös seurata Allhockey.ru sivustoa, johon päivittyy kaikki siirrot tuoreeltaan ja erilaisia huhuja myös. Itelle se ykkössivusto, jos haluan KHL:stä päivän uutiset tsekata :Thumb up:

OT: Jos Telle kiinnostusta löytyy, niin meehän kirjoittelemaan KHL:n puolellekkin. Erinomainen avaus teikäläiseltä tonne Jokerit-ketjun puolelle :Thumb up:

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja FPP » 02.06.2011 23:48

Varsinkin itäisen Euroopan sarjojen pelaajien, siirtojen ja tilastojen seurantaan Eurohockey.com on tällä hetkellä paras paikka. En tiedä onko tuon em. Eurohockey.netin suoranainen seuraaja. Kyseiseltä sivustolta löytyy myös aika kattavasti tietoa joukkueista, historiasta, halleista ym. Lisäksi suurimmalla osalla pelaajista on myös päivitetty +/- tilastot.

Avatar
Viestit: 2454
Liittynyt: 24.07.2010 23:33
Suosikkijoukkue: Perinteet

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja Nordenskiöld » 10.12.2011 14:03

SuomiKiekko.fi

Tuolta saa lähes kaiken tarvittavan tiedon suomalaisesta jääkiekosta. Omassa käytössä päivittäin. :Thumb up:

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Jääkiekkosivustot - Parhaista parhaat

ViestiKirjoittaja Jyri » 10.12.2011 19:11

Tänne voisi laittaa yhden skouttauspalvelun, jonka kirjoitukset ovat jääneet mieleen parhaimpina kaikista vastaavista.

Hockey Prospect löytyy meikäläisen avatarena. Kyseessä on siis skouttauspalvelu, joka tekee pelaajaraportteja ja -kirjoituksia sekä NHL-lupauksista että nuoremmista tulevaisuuden pelaajista. Itse en tiennyt tästä paikasta mitään, kunnes viime kesänä ajattelin, että voisin kokeilla heidän NHL Draft Guidea. Ja se yllätti minut erittäin positiivisesti. Olen ajatellut, että voisin alkaa tilaaman useammin näitä tekemiään lehtiä. Kaiken lisäksi vielä tuo tilaamani kirja tuli täysin ajoissa postiluukusta, ei mitään valitettavaa senkään suhteen.

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa