Hiilikuitu-, komposiitti-, hybridi- vai puumaila

Yleinen kiekkokeskustelu.
Viestit: 3
Liittynyt: 06.02.2011 15:31
Suosikkijoukkue: JYP

Hiilikuitu-, komposiitti-, hybridi- vai puumaila

ViestiKirjoittaja Burton » 06.02.2011 16:22

Tälläistä aihetta kokeilin etsiä mutta kun ei löytynyt niin päätinpä tehdä oman. Eli nyt kysyisin teidän mielipidettä siitä, mikä on "paras" mailatyyppi (merkkejä ja mallejakin saa ehdotella). Nimittäin oma maila hajosi taas ja nyt olisi haussa uusi maila ja en oikein ole varma mitä sitä kannattaisi ostaa? Tähän mennessä aina pelaillu puumailalla ihan ulkojäillä - en siis harrasta jääkiekkoa - mutta melko aktiivisesti käyn kuitenkin höntsäilemässä kavereiden kanssa.

Avatar
Viestit: 238
Liittynyt: 20.11.2010 00:44
Suosikkijoukkue: Pyllistys

Re: Hiilikuitu-, komposiitti-, hybridi- vai puumaila

ViestiKirjoittaja Lubomir » 06.02.2011 18:49

Puumaila tarjonta ainakin tuntuu olevan todella heikko, Tarjoustalossa nähnyt olen ja sielläkin vain korkeintaan pihalle höntsyihin tai F-junnuille suunnattuja. Halukas olisin itsekkin ihan pelihommissa kokeilemaan puumailaa vaan jos sopiva löytyisi, tilaaminen ulkomailta ei oikein kiinnosta tai edes ole järkevää.

Hybrideistä itsellä kokemusta monien vuosien takaa lähinnä jostain CCM:n malleista, eipä noitakaan taida liiemmin markkinoilla nykyään näkyä? Hiilikuitimailahan se on nykyään mitä on tarjolla eniten ainakin Sportian myymälöissä, ja hintaluokkaa on reilusti alle satasen aina kahteen sataan.

Pidemmälle tähtäimelle Easton on paras vaihtoehto, hintaa kyseisen merkin mailoille kertyy paljon mutta kestävyys on todella hyvää luokkaa. Reebokin tikkuihin itse en koske enää todellakaan, pinta alkaa hajoilla hyvin lyhyessä ajassa ja etenkin nilkasta tuo alkaa hajota hyvin herkästi nimim. viime vuonna 6 Reebokin 8K ja 10K tikkua takuun kautta palauttanut/hankkinut.

Jos nyt jotain mallia pitäisi erityisesti suositella niin tässä hinnan puolesta todella hyvä maila pihapeleihin. Jos haluaa kevyempää tai vaikkapa Grip pintaa niin hinta kohoaa heti reilusti yli satasen.
Johan47 kirjoitti:Aah tätä mukavuutta! Kirjottamassa vaihtiksessa,karkkipussi vasemmassa kädessä ja keksipaketti oikeassa. Läksyt on tekemättä,mutta ihan sama,koulu on maailman turhin asia. Hyvä asenne,eikö? :D

Viestit: 3
Liittynyt: 06.02.2011 15:31
Suosikkijoukkue: JYP

Re: Hiilikuitu-, komposiitti-, hybridi- vai puumaila

ViestiKirjoittaja Burton » 06.02.2011 19:29

Joo-o itekki huomasin ku talven alus edellisen mailan hommasin että ei puumailoi enää oikein meinaa löytyä. Ihan periaatten vuoks piti ettiä puumailaa ku kaikki vuodet niil pelannu mut nyt kyl vois vaihtamalla parantuu ku puumailojen laatu vähä heikkoo nykyää :D Pitää käydä kattoo jos kaupungilt sattuis löytyy tota Eastonin mallii nii ei tarvis ainakaa tilata ^^

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Hiilikuitu-, komposiitti-, hybridi- vai puumaila

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 07.02.2011 16:15

En noista mailoista olekaan käyttänyt muita kuin puumailaa ja komposiittia. Ja vastaukseni on: komposiittimaila. Ja miksikö? Puumailaan verrattuna tuntuu jotenkin helpommalta ja paremmalta laukoa. :peukkuylös:
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 11
Liittynyt: 11.01.2012 13:30
Paikkakunta: lappeenranta
Suosikkijoukkue: capitals, saipa

Re: Hiilikuitu-, komposiitti-, hybridi- vai puumaila

ViestiKirjoittaja pessi55 » 12.01.2012 11:09

Joo eiks nuo puu ja hybridi mailat ala olla aika kivikautisia :laugh: niillä tuli joskus aikoinaan junnuissa pelailtuu. Komposiittimailat sopii hyvin harrastelija tasoselle ja on vähän edukkaampia kun noi hiilarimailat. Toki jos voimaa on yhtään käsissä ne ei kovin kauaa kestä (itellä meni viikossa 3 komposiittii rikki). Hiilari taitaa olla noista vaihtoehoista kaikkeen paras

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa