Jääkiekon nippelitiedon ketju

Yleinen kiekkokeskustelu.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Jääkiekon nippelitiedon ketju

ViestiKirjoittaja Legenda » 16.04.2012 05:04

Kyseinen ketju on pitänyt perustaa jo monta, monta kertaa meikäläisen toimesta, mutta jotenkin se aina näin tekevältä jätkältä on jäänyt perustamatta.. Ketjun ideana on siis kerätä kaikenlaista oleellista nippelitietoa jääkiekosta, sen ennätyksistä, sen ei-ennätyksistä, ja kaikesta siltä väliltä.. Ketjun idea on sama kuin Jatkoajasta löytyvän vastaavanlaisen ketjun: "Jääkiekon turhan tiedon ketjun". No nyt perustetaan ja polkaistaan ketju vielä käyntiinkin aivan uutukaisella tiedolla:

AHL-liigassa pelaava Norfolk Admirals päätti pelinsä runkosarjassa viime yönä, muiden AHL-joukkueiden tavoin. Se mikä Norfolkin erottaa tällä hetkellä muista joukkueista on se, että Norfolk päätti runkosarjansa vaatimattomaan 28 ottelun mittaiseen voittoputkeen! Norfolk on voittanut putkensa aikana 26 ottelua varsinaisella peliajalla, yhden jatkoajalla sekä yhden voittolaukauskilpailulla. Tämä ennätys on muuten koko P-Amerikkalaisen kiekkoiluhistorian ennätys, sillä mikään joukkue ei ole vastaavaan putkeen pystynyt.. Samalla Norfolk sivusi perättäisten vierasvoittojen ennätystä (13).
Mielenkiintoista nähdä, että jatkuuko seuran rynnistys vielä pudotuspeleissäkin? Ensimmäisellä kierroksella Norfolk kohtaa Manchester Monarchsin.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Jääkiekon nippelitiedon ketju

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 09.10.2012 15:06

SM-Liigan teräsmiehet

Lukon Juhani Jasu ja Tapparan Jarno Koskiranta ovat tällä hetkellä SM-Liigan ns. teräsmiehiä. Molemmat pelaajat ovat pelanneet 188 runkosarjaottelua putkeen, eli kolme runkosarjaa ja tällä kaudella homma jatkuu. Jasu on pelannut Lukon kolmella viimeisellä kaudella kaikissa otteluissa. Pakko sanoa, että hieno nähdä toisten jaksavan ottelusta toiseen ja hyvää tuuriakin tuo vaatii, että vältytään niin pienemmiltä kuin suuremmiltakin loukkaantumisilta. SM-Liigan ennätystähän tuo ei vielä ole lähelläkään. SM-Liigan teräsmies-ennätystä pitää hallussaan Valeri Krykov, joka pelasi jopa 488 runkosarjapeliä putkeen. Putki katkesi kuumeeseen, joka piti hänet pari peliä sivussa.
Here comes the yellow and blue.

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa