Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi tärkeämpi?

Yleinen kiekkokeskustelu.

Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi vie voiton?

Seurajoukkue
11
61%
Maajoukkue
4
22%
Molemmat yhtä tärkeitä
3
17%
 
Ääniä yhteensä : 18
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi tärkeämpi?

ViestiKirjoittaja Dev » 22.02.2014 16:06

Hyvin huomasi näiden Olympialaisten aikana kumpi sitä on itselle tärkeämpi. Suomen maajoukkue vai Helsingin IFK. Kyllä se vaan on jälkimmäinen, eikä siitä pääse yhtään mihinkään. Oli hieno tunne, kun Suomi voitti Venäjän keskiviikkona ja vitutti kun Ruotsi kaatoi meidät eilen, mutta kertaakaan ei tullut samanlaista fiilistä (positiivisessa tai negatiivisessa mielessä), kun IFK:n kohdalla on tullut vuosien saatossa. Kyllä se vaan kirvelee niin saatanasti joka vuosi, jos ja kun tulee playoffeissa lähtö laulukuoroon. Se tunne on sanoin kuvailematon. Olkootkin sitten, että kausi on mennyt jo ennen sitä päin persettä. Silti on aina se pieni lapsen usko, että jos ne kuitenkin pärjäisi ja sitten kun ei pärjää, niin mie romahan. Tietysti suomen maajoukkue on myös tärkeä ja herättää tunteita, mutta kyllä tässä vaan on käynyt entistä enemmän selväksi, että se IFK on kaikista tärkein ja mikään muu ei aja jääkiekon saralla sen ohitse, ei mikään.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Yleinen IFK höpöttely

ViestiKirjoittaja 3156155 » 22.02.2014 20:26

Dev kirjoitti:Hyvin huomasi näiden Olympialaisten aikana kumpi sitä on itselle tärkeämpi. Suomen maajoukkue vai Helsingin IFK. Kyllä se vaan on jälkimmäinen, eikä siitä pääse yhtään mihinkään. Oli hieno tunne, kun Suomi voitti Venäjän keskiviikkona ja vitutti kun Ruotsi kaatoi meidät eilen, mutta kertaakaan ei tullut samanlaista fiilistä (positiivisessa tai negatiivisessa mielessä), kun IFK:n kohdalla on tullut vuosien saatossa.


Sori kun tulen tänne huutelemaan Yleinen IFK höpöttely ketjuun, mutta pakkohan se oli tulla kun itselläni luonnollisesti joukkue on eri, mutta täysin samankaltaiset jutut pyörii päässä. Vaikka Suomen maajoukkue on erittäin tärkeä juttu ja toki herättää tuntemuksia niin kyllähän se täälläkin se tärkein tuolla syvällä on oma joukkueeni jota tulee seurattua ympäri vuoden ja on juurtunut todella syvälle! Aiheuttaen niin suurimmat vibat kuin myös vitutukset.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Yleinen IFK höpöttely

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 22.02.2014 22:04

Sama homma Lukon kannattamisessa kuin ylempänä. Vaikka maajoukkuepelissä on kyseessä oma kotimaa, niin kyllä se tunneside on seurajoukkueeseen paljon vahvempi. Itse ajattelen näin, että ne 60 ottelua + pudotuspelit hitsaavat vaan itsensä kiinni siihen joukkueeseen, kun taas kaikki MM-turnauksen ym. ovat niihin verrattuna vain lyhyitä pyrähdyksiä. Totta kai ne maajoukkuepelit kiinnostavat, mutta Lukko kiilaa silti edelle reippaasti.

Osansa tällä on myös siinä, kun tuon vuoden 2011 Maailmanmestaruuden jälkeen gloryhuntterit heräsivät ja niitä lätkäpäivityksiä saa lukea Facebookissa kaiken maailman kiekkoniilojen ja "asiantuntijoiden" toimesta, jotka eivät tiedä jääkiekosta yhtään mitään. Kun tulee turpaan niin vedetään ranteita auki ja kun voitetaan, niin sitä hehkutetaan kymmeneen ei otteeseen. Ihan vitun rasittavaa.

Joo sori, menee vähän aiheen ohi mutta pakko oli ottaa osaa tähän.
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Kiekkokeskustelujen sivuaiheet

ViestiKirjoittaja Crick » 23.02.2014 09:06

IFK:n yleisestä höpinästä päätin siirtyä tänne, ettei mene ihan off-topiciksi siellä. Näissä kisoissa tuli sinällään liputettua Suomea ehkä normaalia enemmän, koska Liigassa on vähän ristiriitaiset tunteet. Jokerit lähestyy ottelu ottelulta KHL:ää ja tiettyä haikeutta on ilmassa. IFK on siinä mielessä tulevaisuus, että ensi kaudella pyritään katselemaan heidän otteluita mahdollisimman paljon ja miksei voisi myös paikan päälle eksyä johonkin peliin.

Jokereille tietysti tsemppiä tulevaan. Saa nähdä, että pystyykö tuota olemaan seuraamatta sitten. Ei nyt ainakaan ole tarkoitus hankkia mitään kanavia sitä varten.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi vie voiton?

ViestiKirjoittaja Dev » 23.02.2014 13:07

Päätinpä jakaa tälle ihan oman ketjun, kun täältäkin löytyy ainakin joitain näitä heeboja joille maajoukkue on seurajoukkuetta tärkeämpi.

Itse haluan lisätä vielä tuohon omaan tekstiin saman asian kuin 315655, eli se tunneside on vaan kovempi IFK:hon, koska sitä tosiaan seurataan se 60 ottelua kaudessa + mahdolliset playoffit päälle. Sä tunnet kaikkien pelaajien pelinumerot, tiedät heidän vahvuudet ja heikkoudet, toisin kuin maajoukkuepeleissä, jossa pelataan se kaksi viikkoa ja katsotaan kuka on kingeistä kingein.

Suomen maajoukkue kun häviää tärkeän pelin, tulee sitä pureskeltua mielessä noin yhden illan verran. Jos IFK taas häviää esimerkiksi playoff-sarjan ja lähtee lomille, kestää se palautuminen siitä pettymyksestä aina jopa 1-2 kuukautta. Vasta sitten alkaa olemaan haavat nuoltu, kun uusi kausi lähenee.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi tärkeämpi?

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 23.02.2014 14:46

Tepsin tuulihattujen tämän kauden perseilyiden jälkeen pistin äänestykseen maajoukkue. Saa paljon vettä virrata Aurajoessa että kiinnostus tuota paskaa kohtaan nousee ohi maajoukkueen. Kyllähän Tepsin perseilyjä tulee seurattua mutta hyvin pitkälti vain sen takia kun on kiinni tuossa helvetin Nelosen paketissa. :thumb_down:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi tärkeämpi?

ViestiKirjoittaja Nestori » 23.02.2014 15:09

Maajoukkueen mukana on ollut paljon ilon hetkiä ja katkeria pettymyksen kyyneliä on sen puolesta tullut nillitettyä, mutta kyllä ne suurimmat tunnekuohut on kohdattu Kärppien taipaleen seuraamisesta.

Eka mestaruus, divarivuodet, nousu takaisin, mitaliputki, viime vuosien rämpiminen ja tämän vuoden huikeasti parantunut peliote. Ylämäkiä ja alamäkiä, mutta aina on seisottu joukkueen tukena. Välillä tunteet kuohuu, välillä keulii, mutta se kaikki liittyy siihen omien kannustamisen fiilikseen. Sitä ikäänkuin elää ja hengittää koko ajan sen oman seuran mukana, seuraat tarkasti mitä jengistä puhutaan, seuraat omien poikien edesottamuksia muissa seuroissa ja liigoissa, ahmit koko ajan tietoa omasta seurastasi jne. Maajoukkuepelejäkin seuratessa päällimmäisenä on mielessä, että ei vain kukaan Kärppä-pelaaja nyt loukkaantuisi, ettei Liiga-pelejä jää välistä. :mrgreen:
Oulun Kärpät

Salming

Re: Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi tärkeämpi?

ViestiKirjoittaja Salming » 23.02.2014 16:01

Maajoukkue > Kärpät

Itellä vaikuttaa varmaan eniten se, että Oulu on niin kaukana täältä etelästä, joten pelejä ei paikanpäälle pääse katsomaan. Kauden huippuhetkiä ovat ne illat, jolloin Kärpät vierailee 2-3 kertaa kaudessa Turun HK Areenalla. Tuolloin tulee nautittua noista peleistä koko kauden edestä. Ei vaan sytytä Kärppien pelit televisiosta/netistä katsottuna yhtä paljon kuin Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelit. Kun Suomen jääkiekkokerma kokoontuu yhteen kuten nyt olympialaisissa, peliä kelpaa katsella ilomielin. Toivon aina Suomen pärjäämistä näissä arvokisoissa, oli kyseessä sitten MM-kisat tai olympiakisat. Leijonat yhdistää koko kansan, ja se yhteenkuuluvuuden tunne on hieno. Enemmän jännitän ehdottomasti leijonien otteita kuin Kärppien matseja. En ole edes kovin innostuneesti kirjoitellut Kärpistä, vaikka se johtaakin koko sarjaa, ja pitkästä aikaa moneen vuoteen joukkueella sujuu peli mahtavasti. Iloitsen silti joukkueen parantuneista otteista, mutta silti maajoukkueen matsit sytyttävät enemmän kuin Kärppien pelit.

Crick kirjoitti:Tuossa kun oli parit kotikisat, niin vähän alkoi toivomaan Suomelle tappiota. Syynä tähän oli se, että Bratislavan juhlinta meni täysin yli ja kotikisoja lähdettiin hehkuttamaan aivan liikaa yli. Sitten ottaa päähän vielä se, että pelataan b-maajoukkueilla. En tykkää myöskään tästä kansasta, joka katsoo pelkkiä arvokisoja lätkässä ja sitten ollaan tietävinään kaikki pelistä. Jumalauta, mä katon lätkää joka päivä miltei!
Tällaista tekstiä en ymmärrä. Ei mun mielestä ainakaan mitenkään tuo hehkutus mennyt ylitse. Jos Suomi voittaa maailmanmestaruuden ensimmäistä kertaa 16 vuoteen, niin totta kai siitä saa ottaa kaiken mahdollisen irti. On syytäkin ottaa. Ihan tarpeeksi on nöyristelty vuosien saatossa. Mitä sitten vaikka kaikki maailman parhaat pelaajat eivät ole paikalla? Jokaisella jengillä on silti useita tähtiä joukkueissaan, joten ei se maailmanmestaruus nyt mikään turha saavutus todellakaan ole. Crickille ja Lukolle vielä sen verran, että mitä sitten, vaikka Facebookissa jotkin "gloryhuntterit" hehkuttaisivat Suomen matseja. Mun mielestä on vaan hienoa, että nämä tavisseuraajatkin ottavat osaa keskusteluun. Ei se varmaan teiltä ole pois, jos muut ottavat ilon irti kerran vuodessa, kun Suomi tahkoaa MM-kisoja. Loppuun vielä avautuminen Crickin hobbaamisesta (suom. = jengin vaihdosta). Vaikka Jokerit siirtyykin KHL:ään, niin ethän sä nyt voi vaan hylätä jengiä sen vuoksi, ja vaihtaa vieläpä paikalliskilpailijaan. Vaikka Kärpät siirtyisi KHL:ään, niin näkisin sen mahdollisuuteena, ja pysyisin edelleen joukkueen kannattajana. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun lukee noita sun juttuja välillä. Noh, jokainen taplatkoon tyylillään, mutta meikäläinen ei ainakaan käsitä tuollaista ratkaisua.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi tärkeämpi?

ViestiKirjoittaja Crick » 23.02.2014 16:31

Eipä pahemmin kiinnosta tuo venäläisten touhu ja tulevat vastustajat. Pitäisi pysyä kaukana koko maasta. KHL voi kaatua minä päivänä tahansa, kun ei enää rahanpumppaajia kiinnosta.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 4767
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Seurajoukkue vs. Maajoukkue - Kumpi tärkeämpi?

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 23.02.2014 23:02

KalPa = Maajoukkue

Kilpisydän jossa virtaa suomen sinivalkoinen veri. Molemmat ovat siis minulle yhtä tärkeitä ja rakkaita jengejä. Maajoukkue peleissä parhaat mahdolliset parsitaan kokoon yhteen nippuun ja sarjatasolta "vihollis" jengissä viilettävä pelaaja muuttuu kunnioitusta herättäväksi leijonaksi. Jokainen leijona paitaa kantava pelaaja saa Hartikaisen arvostuksen. Onpa hän vaikkapa IFK tai Pelicans taustainen. Sarjatasolla näin ei ole. Kaikki tietävät sen oksennus fiiliksen kun oman jengin pelaaja siirtyy johonkin inhokki porukkaan tai inhokki pelaaja siirtyy oman suosikki seuran riveihin. Ymmärsitte varmaan pointtini tästä maajoukkueen tärkeydestä. Maajoukkueena me kaikki olemme yhtä suurta kiekkoperhettä. Ja pääsarjatasolla olemme yksittäisiä henkilöitä tietyissä edustus väreissä. Pyörimme omissa porukoissamme kiekkopiireissä ja seisomme joukkueemme takana vaikeinakin hetkinä.

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa