Kiinnostaako KHL-Jokerit?

Yleinen kiekkokeskustelu.

Kiinnostaako KHL-Jokerit?

Kiinnostaa ja aion seurata tiivisti heidän tekemisiä
11
34%
Ei kiinnosta enää lainkaan
7
22%
Jotain siitä välistä
14
44%
 
Ääniä yhteensä : 32
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Dev » 31.05.2014 20:51

Tuli toisaalla eteen tuon Rotenbergin haastis Jokereista ja siitä kuinka seurasta yritetään luoda KHL:ään koko suomen Jokerit. Miten on vaihtiksen käyttäjien suhtautuminen tähän asiaan? Kiinnostaako KHL-Jokerit ensi kaudella? Aiotteko seurata pelejä tiiviisti, vai jääkö koko seura unholaan?

Itsellä ei ole tuo mielipide hirveästi muuttunut tässä talven ja kesän aikana. Saa nähdä muuttuuko ollenkaan. En ole käytännössä kauden päättymisen jälkeen enää seuraillut ollenkaan joukkueen tekemisiä. Mitä nyt suurimmat siirrot on tullut luettua uutisista. Surullista sanoa näin vuosien taisteluiden jälkeen, mutta mulle Jokerit alkaa olemaan pikkuhiljaa kuollut ja kuopattu. Seura joka ei enää kuulu suomalaiseen jääkiekkoiluun.
- Olen aina IFK

Viestit: 1034
Liittynyt: 29.03.2013 03:14
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko, SHL

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Lossu » 31.05.2014 20:58

Tuskinpa nyt tiiviisti, mutta varmana tulen seuraamaan netistä/tv:stä Jokereiden etenemistä KHLssä.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Crick » 31.05.2014 20:59

Kyllähän se kiinnostaa! Toivottavasti saan jotain kautta näkymään vaikkapa kaikki matsit. Se olisi nannaa! :)
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Nestori » 31.05.2014 21:06

Tottakai mää seuraan ensimmäisen suomalaisseuran edesottamuksia KHL:ssa. Tulokset, maalintekijät ja kaikki kiinnostaa aivan helevetisti. Seuraisin tarkasti, vaikka siellä olisi HIFK tai vaikka Etelä-Portimon Kiekko-72? Omalla tavallaan nyt kirjoitetaan suomalaista kiekkohistoriaa huoraamalla suomalaisjoukkue oligarkkien pelinappulaksi peliin, jossa ei ole voimassa normi kiekkopelin säännöt.

Yhtään peliä en varmaan katso, kun en tuota KHL:ta seuraa muutenkaan juuri mitenkään, mutta muuten kyllä aion uutisvirrasta Jokereitten taivalta seurata samalla lailla kuin olen seurannut KHL:n suomalaispelaajien otteita aina ja iänkaikkisesti. Amen. Ja tähän loppuun vedämme kaikki yhdessä Suvivirren!
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Jyri » 31.05.2014 21:16

Kyllähän Jokereiden edesottamuksia täytyy seurata. Eli käyn katsomassa muutaman ottelun paikanpäällä ja todennäköisesti seuraan joukkueen otteluita myös TV:stä. Etenkin joukkueet tyyliin Lev Praha tai Dinamo Riika on pakko nähdä livenä!

Salming

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Salming » 31.05.2014 21:19

Varmasti seuraan Jokereiden otteita KHL:ssä. Ensimmäinen suomalaisjengi, joka tuonne uskalsi lähteä kokeilemaan, joten on jännä nähdä, miten käy. Rosteri vaikuttaa ihan lupaavalta ja siellä on mielenkiintoisia nimiä kuten Omark, Harju, Karlsson, Helenius, Hagman, Huhtala, Ohtamaa, Karalahti jne. Hauska nähdä, kuinka hyvin nämä viime kaudella vielä Liigassa pelanneet kiekkoilijat pärjäävät KHL-vauhdissa. Uskoisin, että suurin osa pärjää ihan mainiosti kuten Ohtamaa, Karalahti, Huhtala yms mutta sitten on näitä Sillanpäitä ja Tomi Mäkiä, joilla saattaa olla hieman haastavampaa. Syksyllä olemme viisaampia tässäkin asiassa.

Westerlundin johdolla Jokerit saattaa menestyäkin ihan mukavasti. Maalivahti- ja puolustusosasto ovat jo lähes valmiit ja kun tuonne hyökkäykseen Jokerit saa pari täsmähankintaa, playoffpaikka on ihan hyppysissä. Toivonkin jopa, että Jokerit pääsisi pleijareihin, nähtäisiin toden teolla mihin asti rahkeet riittävät.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Lehväs » 01.06.2014 01:12

En intensiivisesti, mutta seuraan kuitenkin. Nuo TV-oikeuskuviot on vielä epäselviä, mutta eiköhän Viasat Hockey Finland näytä Jokereiden edesottamuksia muita enemmän.
...

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 01.06.2014 12:56

Aktiivisesti en tule vieläkään KHL:ää seuraamaan, mutta tietysti Jokereiden otteet herättävät pientä kiinnostusta.
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja InFlames » 03.06.2014 17:13

Kyllä. KHL-Jokerit ei sinänsä lisää omaa kiinnostusta KHL:ää kohtaan, mutta kyllä suomalaiselle KHL-seuralle toivon menestystä. Sarjaa on seurattu jo kuusi kautta erittäin tarkasti, mutta tuohan Jokerit oman lisämausteensa KHL:n seuraamiseen.

Telle

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Telle » 04.06.2014 10:53

Kyllä.

En ole milloinkaan kannattanut Jokereita, vaikka nostalgeisesti muistan poikani osallistuneen aikoinaan Teemu Selänteen jääkiekkoleirille silloin lähes uunituoreella Hartwall Areenalla.
Tulevalla kaudella mielikuva Jokereista muuttuu itselläni entistä myönteisemmäksi: ei enää suuren rahan joukkueen leimaa (verrattuna kilpailijoihin), ei enää mielikuvaa parhailta kussakin ikäluokassa näyttävät juniorit haalivasta ja omia junioreita kohtaan kovasta ja kärsimättömästä seurasta. Joukkueessa tulee pelaamaan useita itseäni kiinnostavia pelaajia, joista mainittakoon Linus Omark, Tommi Huhtala ja Severi Sillanpää. Omark pelasi kaudella 2009-2010 KHL-liigan suosikkijoukkueessani Dynamo Moskovassa hyvin tehoin, mutta huonoin plusmiinustilastoin.

Kausikortin takia tulen näkemään Hartwall Areenalla ison joukon KHL-joukkueita, jotka kaikki ovat keskenään enemmän tai vähemmän erilaisia. Eniten minua kiinnostavat Jokereiden ottelut Dynamo Moskovaa, Dinamo Riikaa, Dinamo Minskiä, SKA Pietaria ja Salavat Julajev Ufaa sekä Medvescak Zagrebia vastaan. Kotiottelut eivät sinänsä ratkaise Jokereiden menestystä KHL-liigassa vaan se ratkeaa viime kädessä uuvuttavilla vieraspelikiertueilla, joilla mitataan pelaajien, valmennuksen ja muun tiimin kestävyyttä ja luonnetta. Suurimmassa osassa KHL-liigan joukkueista ymmärretään asetelma ja satsataan erityisesti kotiotteluihin. Häntäpään seuratkin ovat hankalia voitettavia kotiareenoillaan, kun ne lähtevät pelaamaan 1-0:aa.

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja huntteri » 05.06.2014 01:52

Miten niin 'enää'?
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Viestit: 24
Liittynyt: 07.05.2014 20:05
Paikkakunta: Rovaniemi
Suosikkijoukkue: Tampere ;D

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Arska89 » 21.06.2014 21:18

Oli kieltämättä hauska vastausvaihtoehto "Ei kiinnosta enää lainkaan", kun siinä on se sana "enään". No mutta, ei sen enempää. Joo itse en oikein ole lämmennyt missään vaiheessa ajatukselle, että Jokerit pelaisi KHL:ssä, pelkkien ulkomaalaisten seurojen kanssa pelaamassa "mantereen mestaruudesta". Ehkä en koskaan tule lämpenemään, en tiedä. Ymmärrän, että Harkimolla on ollut varmasti paljon ajatusta ja on varmasti miettinyt siirtoa tarkasti. Ja tehty mikä tehty, siitä ei pääse yli eikä ympäri, enkä todellakaan nurise Jokerien sarjan vaihdosta, älkää luulko. En vain ole yhtään innoissani KHL -Jokereista.
En ny oikeen keksi, mitä allekirjoittaa...

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja TSS » 20.07.2014 18:00

Siitä väliltä.

En arvosta KHLää liigana sitten vähääkään. Liiga joka on, omiin silmiini, pelkkä venäläismiljardöörien pippelinvenytyskilpailu länttä ja NHLää vastaan. Liigaa on pyritty kasvattamaan hirveällä tahdilla ja reikäpäisillä palkoilla ja tappiolla. Sen ohessa kaikki merkittävän kiekkoliigan tunnuspiirteet ovat retuperällä, kuten sopimusasiat ja kurinpito. Mikään muu kuin raha ei tee KHLstä varteenotettavaa liigaa. Onneksi vanha sanonta, "ei kannettu vesi kauaa kaivossa pysy", pitänee paikkansa tässäkin. Jotenkin tuo KHL-touhu tuntuu surkealta vitsiltä kun joukkueet hamstraavat mm. Suomesta tekstitv scouttauksella suonenvedon saaneita pelaajia rosterit täyteen ja osa kengitään ulos jo ennen ensimmäistäkään peliä, kun keksittiinkin parempi vaihtoehto. Osa saa kenkää ensimmäisen kymmenen matsin jälkeen. Tai vaikkapa Suikkasen potkut, kun jengi on toisena vai kolmantena omassa konferenssissaan.

Surkea vitsi koko liiga, samoin Hjallis. Siihen sitten nämä Putinin kumppanit Rotenbergit yms.

Mutta vaikka taustalla on omiin silmiin paskaa, silti hieman kiinostaa. Osin koska Jokerit, tai ainakin sen menneisyys, on Tepsillekin se rakas vihollinen. Joukkue on myös tehnyt todella mielenkiintoisia pelaajahankintoja, kuten vaikkapa Omark ja Gunderson. Kurri vaikuttaa tehneen hyvää työtä joukkueen kasaamisessa ja mielenkiintoista mihin se riittää huomattavasti kalliimpia jengejä vastaan.

Sanotaan näin että Jokereiden fanikulttuuria ja pelaajia arvostan, mutta jengin taustavoimia halveksin. Toivottavasti KHL romahtaa lähivuosina ja Jokeritkin palaa liigaan. Mieluiten ilman Hjallista.
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Telle

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja Telle » 06.08.2014 17:26

Kysyin tänään Jokereiden toimistolta kausikortistani. En ole saanut sitä vieläkään, vaikka maksoin sen jo kesäkuun puolivälissä. Lupasivat pari viikkoa sitten lähettää kausikortit heinäkuun lopussa.

Johanna-niminen tyttö kertoi postituksen olevan myöhässä, mutta että ensi viikolla alkaa tapahtua. Hän kertoi kausikortteja menneen hyvin kaupaksi - paremmin kuin viime vuonna, vaikka myynti alkoi kuukautta myöhemmin.

KHL-liiga ja KHL-Jokerit näyttää sittenkin kiinnostavan Suomessa. Olen positiivisesti yllättynyt. Erityisesti iltapäivälehtien ja muun suomalaismedian 99 prosenttisesti kielteinen KHL-uutisointi huomioon ottaen lähes uskomatonta!

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Kiinnostaako KHL-Jokerit?

ViestiKirjoittaja InFlames » 06.08.2014 18:21

Telle kirjoitti:Erityisesti iltapäivälehtien ja muun suomalaismedian 99 prosenttisesti kielteinen KHL-uutisointi huomioon ottaen lähes uskomatonta!

IS on mustamaalannut sarjaa läpi kesän. IL uutisoinut huomattavasti positiivisemmin, varsinkin viime viikkoina. Tuohon syy on KHL:ää seuraava toimittaja Pekka Jalonen. Jalonen tulee kiertelemään kauden aikana muutenkin eri KHL-paikkakunnilla, jos jotain miehen twiiteistä voi päätellä.

Kyllä tässä odottaa jo tulevaa KHL-kauttakin erittäin suurella mielenkiinnolla. Iso kipinä on kyllä myös CHL:ää kohtaan iskenyt. Vielä kun joku kanava näyttäisi huippuviihdyttävää NLA:ta, johon on virrannut NHL-pelaajia.

Seuraava

Paluu Yleinen kiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa