WWE / Muu vapaapaini

Keskustelua muista urheilulajeistakin kun vain jääkiekosta.
Avatar
Viestit: 3628
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 02.03.2015 18:29

Niin eihän tuo Wyatt vs Taker matsi vielä varmaa ole, mutta 99% todennäköisyydellä se tullaan Maniassa näkemään. Roman Reigns tosiaan ihan odotetusti voitti Royal Rumblen ja pääsee näin haastamaan Lesnarin mestaruudesta, sekin taitaa olla jo melko selvää miten tuossa käy mikäli Lesnarin WWE-sopimus loppuu tähän Wrestlemaniaan.

Sting vs Triple H lisäksi on varmistunut myös viime vuonnakin mukana ollut Andre The Giant Memorial Battle Royal ja Wade Barrett pistää IC mestaruutensa peliin Ladder matchissa, toistaiseksi ei tietoa ketä muita siinä Barrett saa vastaansa.

Viestit: 3834
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ink » 03.03.2015 00:40

Siitä on myös jonkun verran huhua pyörinyt, ettei Undertaker tekisi comebackia enää Deadman -gimmickillä vaan American Bad Ass -gimmickillä.

Olisihan se hienoa jos 'Taker paluunsa tekisi pitkästä aikaa tällä themellä;

https://www.youtube.com/watch?v=BsdzTmVf6AY

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 25.03.2015 01:02

Viisi yötä ja sitten mennään! :Thumb up:

WWE:n suurtapahtuma eli Wrestlemania kolkuttelee jo ovella ja matsejakin ollaan saatu enempi selville.

Nuo huhut Undertakerin paluusta American Bad Ass-gimmickillä mielestäni vain vahvistuvat, sillä tämä suorittaa paluunsa vasta sunnuntaina. Yleisölle halutaan järjestää tällä kunnon WTF!-moment, että tämä ei palaakaan Deadman-gimmickillä. Näin siis veikkaisin, mutta sunnuntainahan tuo nähdään. Vastustaja tosiaan on Bray Wyatt.

Odotan kyllä suuresti tuota Triple H:n ja Stingin välistä ottelua. Painillisesti tuskin kummoinen, mutta tapahtumana varmasti illan parhaimmistoa.

John Cena sitten kohtaa jonkun Venäjän tsaarin, jonka nimeä en edes jaksa muistaa. Ei sytytä kyllä kyseinen matsi ollenkaan. Tosin harvoja kertoja, kun toivon Super-Cenan voittoa, sillä en minä mitään Putinlandian tuotetta ala tsemppaamaan. Puolestaan Orton vs. Rollins vaikuttaa vähän väkisinväännetyltä. Lopputulos yksi lysti.

Painillisesti odotan paljon tuosta IC-ottelusta, joka siis on Ladder-matsi kahdeksan miehen voimin. Nuo ovat yleensä todella viihdyttäviä vääntöjä ja uskon samaan nytkin!

Mitä porukka veikkailee, että kuka vie tuon Andre The Giant-ottelun tänä vuonna? Viime vuonna tuon taisi voittaa Antonio Cesaro. Itse heitän villinä veikkauksena Mark Henryn.

Ruoka -ja juomapuoli hoidetaan viikonlopuksi kuntoon ja sitten aletaankin laittamaan ukkoa mattoon! :tuoppi:
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Viestit: 3834
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ink » 25.03.2015 02:19

Itselläni on tämä WWE 'n tuotannon seuraaminen jäänyt aika vähälle viime aikoina, on tullut lähinnä vaan tuota Undertaker vs. Wyatt -feudin etenemistä seurattua. Olisihan se toden totta hienoa jos Undertaker sieltä American Badass -gimmickillä tulisi takaisin.

Jos jonkun verran pitäisi otteluitten tuloksia veikata, niin seuraavanlaisia ajattelisin tapahtuvan;

Brock Lesnar © vs. Roman Reigns

Sting vs. Triple H

Mark Henry voittaa Andre The Giant Memorial Battle Royalin

Dean Ambrose voittaa IC Ladder -matsin

Rusev © vs. John Cena

AJ Lee & Paige vs. Bella Twins

The Undertaker vs. Bray Wyatt

Randy Orton vs. Seth Rollins

Saa nähdä montako osuu oikeaan.

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 31.03.2015 16:01

Ink kirjoitti:Rusev © vs. John Cena

AJ Lee & Paige vs. Bella Twins

The Undertaker vs. Bray Wyatt


Nämä osuivat! Muut menivät vituralleen. Tosin Rollins kyllä voitti, muttei Ortonia.

Täytyy sanoa, että itselleni tämän vuoden WrestleMania oli pienoinen pettymys. Ei oikeastaan yhtään hyvää matsia. Muutamat olivat "ihan jees"-tasoa, muttei hyviä.

Undertakerin ja Wyattin matsi oli aika vaisu. Ehkä se johtui siitä, että miehet kohtasivat ensimmäisen kerran toisensa vasta itse ottelussa, mutta tuosta puuttui kyllä tunne täysin. Se heijastui paljon myös yleisössä, joka ei syttynyt otteluun missään vaiheessa. Kukaan ei uskonut Wyattin mahdollisuuksiin. Ottelun asetelma näkyi jo ennen kuin kellokaan oli edes soinut, kun Wyatt juoksi silmittömästi suoraan Takerin saappaaseen. Lopulta sitten Tombstone Piledriver ja homma pakettiin. Tärkeintä kuitenkin, että oikea voitti! :Thumb up: Oli liikkeellä edelleen tuolla Deadman-gimmickillä.

Etsin hyvää avataria ja tuli huomattua, että onpahan mies harmaantunut. Toki sunnuntaiksi oli saanut tukkaa värjättyä. :mrgreen:

Ainoa yllätys oli tuo, että Triple H voitti Stingin. Tuota en olisi uskonut. Veikkaisinkin siis, että tämä ei jäänyt Stingin viimeiseksi otteluksi. Elättelen siis edelleen toiveita Undertaker vs. Sting ottelusta.

Big Show voitti tuon Andre The Giant-ottelun ja Daniel Bryan voitti IC-tittelin. Rollins tosiaan käytti Money in the bank-salkkunsa tuossa illan päättäneessä mestaruusmatsissa ja otti mestaruusvyön.

Nyt otetaan taas hieman taukoa ja palataan asiaan seuraavan WrestleManian lähestyessä, jos aihetta on! :tuoppi:
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 3628
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 14.06.2015 15:51

Nostetaanpa tätäkin taas hieman sillä tänä yönä WWE:ssä luvassa Money In The Bank ja pistänpä tähän vähän jonkinlaista ennakointia matseista:

John Cena vs Kevin Owens
- Kyseinen kaksikko kohtasi toisensa jo edellisessä Elimination Chamber PPV:ssä ja silloin Owens vei yllättäen voiton, nyt sitten Cenalla revanssin paikka ottaa tällä kertaa voitto, mutta luulenpa NXT mestari Owensin voittavan tälläkin kertaa. Ihmettelen ettei Cena ole uskaltanut laittaa USA:n mestaruuttaan tähän panokseksi, kun kuitenkin noita open challenge on muuten mestaruudestaan pitänyt.

Money In The Bank Ladder Match
- Mukana tällä kertaa tässä matsissa ovat Dolph Ziggler, Kofi Kingston, Neville, Randy Orton, Roman Reigns, Sheamus ja Kane. Kanen mukana oloa tässä en ymmärrä, mutta muuten varsin mielenkiintoinen taisto tulossa siitä, kuka lopulta salkun ja sopimuksen mestaruusmatsista itselleen vie. Orton ja Ziggler ovat varmaan ne vahvimmat ehdokkaat voittajaksi kun kumpikin on jo kertaalleen tämän voittanut, mutta todennäköisesti voiton vie Roman Reigns tai sitten NXT:stä tullut Neville.

WWE World Heavyweight Champion Ladder Match Seth Rollins vs Dean Ambrose
- Cenan ja Owensin tapaan myös tämä kaksikko kohtasi toisensa Elimination Chamberissa, silloin Rollins voitti diskauksella, ottelun päätteeksi Ambrose tosin varasti Rollinsin mestaruuden itselleen, mutta näemmä Rollins on vyönsä takaisin saanut. Money In The Bank ottelun ohella tämä on itselleni ehkä se kiinnostavin matsi kun vastakkain kuitenkin melkeinpä nykyään koko WWE:n kiinnostavin ja taitavin kaksikko, vaikea mennä voittajaa ennustamaan nyt kun tässä on ns. "kaikki säännöt sallittu", mutta olisihan se mukava saada uusi mestari eli Ambrosen voittoa toivotaan.

Tag Team Champion Match The New Day (Kofi Kingston, Big E, Xavier Woods) vs Prime Time Players (Titus O'Neil, Darren Young)
- Tämä nyt ei kiinnosta oikeastaan yhtään ja aivan sama miten tässä käy, veikkaan kuitenkin Kofin ja kumppaneiden säilyttävän mestaruudensa kun Prime Time Playerseille ei kovinkaan montaa voittoa ole WWE:ssä vuosien saatossa kertynyt.

Intercontinental Champion Match Ryback vs Big Show
- Ryback voitti siis Elimination Chamberissa vihdoin ensimmäisen mestaruutensa ja nyt puolustaa sitä ekaa kertaa Big Showta vastaan, kahden "jättiläisen" kohtaaminen siis tiedossa, veikkaanpa kuitenkin Rybackin säilyttävän mestaruudensa, vaikka Big Show paha vastustaja onkin jos ei muuten niin koonsa puolesta.

Divas Champion Match Nikki Bella vs Paige
- No joo tämäkään ei hirveämmin kiinnosta, mutta toivotaan Paigen voittoa hän sentään osaa painia toisinkuin Nikki Bella on vähän kuin naispainin John Cena.

R-Truth vs King Barrett (Kickoff match)
- Elikkäs tämä käydään tapahtuman ekana matsina, Wade Barrett sai nimeensä "king" lisäosan, kun voitti pitkästä aikaa mukaan otetun King of the Ring tapahtuman, myöskään tämä matsi ei kiinnostuksia herätä, se ja sama kumpi voiton vie.

Viestit: 3834
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ink » 20.07.2015 15:48

Viime yönä Suomen aikaa käytiin WWE 'n järjestämä PPV Battleground. Kyseisen PPV 'n lopussa nähtiinkin eräs WWE 'n legendoista taas kehässä, kun Undertaker teki paluunsa. Hän iski Lesnarille Tombstone Piledriverin ennen kuin mestaruusmatsi Rollins vs. Lesnar kerkesi edes loppua. Lesnar hallitsi ottelua mielinmäärin, joten Undertaker tavallaan vei Lesnarilta mestaruusvoiton. Lesnar katkaisi pari vuotta sitten Undertakerin WrestleMania-streakin, joten sen takia 'Taker varmasti nyt comebackinsa teki. Undertaker muutenkin käyttäytyi hyvin heelmäisesti (pahismaisesti), joten saattaa olla että Undertaker nähdään pitkästä aikaa WWE 'ssä heelinä, eli pahiksena. SummerSlamissa saattaakin hyvin olla Lesnarin ja Undertakerin kohtaaminen.

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 20.07.2015 22:44

Ink kirjoitti:Viime yönä Suomen aikaa käytiin WWE 'n järjestämä PPV Battleground. Kyseisen PPV 'n lopussa nähtiinkin eräs WWE 'n legendoista taas kehässä, kun Undertaker teki paluunsa.


Yllättävä tieto. Positiivinen tieto. Ja näin. :Thumb up:

Pitänee siis väijyä WWE:tä muutaman kuukauden tauon jälkeen, kun Wrestlemanian jälkeen en ole katsonut jaksoakaan. Varsin hienoa nähdä Undertaker myös Wrestlemanian ulkopuolella. Yleisö ainakin diggasi, kuten minäkin.

Takerin käytös kyllä yllätti hieman, kun ei tämä juurikaan tuollaista vastustajan "totaalista" pieksemistä ole harrastanut. Potku kasseille, Chokeslam ja pari Tombstone Piledriveria. Kun kello on soinut niin se on yleensä jäänyt siihen.

WWE on takuulla saanut paljon vihapostia tuosta voittoputken rikkoutumisesta, joten eiköhän nyt Undertaker maksa kalavelat takaisin. Olisi se tosin jännä ollut, jos tuo tappio oltaisiin jätetty vain ihan unholaan. Wrestlemaniassa sitten vielä yksi matsi kenties Stingiä vastaan ja painitossut naulaan. Näin veikkaan!

Mainitsin tästä jo tuolla aikaisemminkin, mutta onpa kyllä mies vanhentunut. Hatunnoston arvoinen suoritus, että tuon ikäisenä tuolla vielä pyörii, vaikka paikat ovat hädin tuskin kestäneet edes tuota yhtä matsia vuodessa. :tuoppi:
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Viestit: 3834
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ink » 21.07.2015 11:33

Sieltähän se ottelu sitten viime yön Rawissa varmistui, eli Undertaker ja Lesnar kohtaavat toisensa SummerSlamissa, joka pidetään elokuun 23. päivä.

Viestit: 3834
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ink » 24.02.2016 02:07

WWE 'n päätapahtuma WrestleMania järjestetään 32. kerran Arlingtonissa Texasissa 3. huhtikuuta.

Eilisessä Rawissa julkistetttiin Hell In A Cell ottelu Undertakerin ja Shane McMahonin välille. Shane ei ole paininut WWE 'ssä pitkään aikaan ja Undertaker on jo 50-vuotias, joten saa nähdä minkälainen ottelu tuosta tulee. Varmasti aikamoista spottihuorailua (tietäjät tietää) tuo tulee olemaan, Shane osaa sen homman niin hyvin. :D

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 03.04.2016 23:38

WrestleMania 32 käynnistyy siis reilun tunnin kuluttua. Varmaankin tuota tulee väijyttyä niin kauan kuin jaksaa, jos ensinnäkin hyvä striimi löytyy. Toivottavasti Takerin ja McMahonin matsi ei olisi viimeisenä, kun huomenna olisi tarkoitus herätä jo kahdeksan jälkeen. Meikäläisen tuurilla tietysti on.

On muuten melkoisen heikko matsilista, kun noita vilkaisi. Onko siellä sitten loukkaantumisia, kun mm. John Cena ja Randy Orton eivät mukana ole? Eipä noista kiinnosta kuin oikeastaan kolme matsia: The Undertaker vs. Shane McMahon, Brock Lesnar vs. Dean Ambrose ja Triple H vs. Roman Reigns.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Viestit: 3834
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Ink » 13.10.2016 23:12

WCW 'ssä uransa parhaat hetket saavuttanut Goldberg on tulossa WWE 'hen painimaan 12 vuoden tauon jälkeen. Goldberg oli vuoden ajan WWE 'ssä, vuosina 2003-2004. Viimeisessä WWE-ottelussaan hän kohtasi Brock Lesnarin, joskin ottelusta tuli kyllä lopulta todellinen pannukakku, koska molemmat olivat lähdössä WWE 'stä, eikä kumpaakaan kiinnostanut esitellä mitään isompia taitoja. Nyt kuitenkin Goldberg on tulossa RAWiin ensi viikolla ja hänen ja nimenomaan juuri Brock Lesnarin välille huhutaan matsia Survivor Seriesiin, joka järjestetään 20. marraskuuta. Mielenkiintoista nähdä, onko 12 vuotta painikehissä poissa olleella Goldbergillä ollenkaan taidot tallella. Lesnar on kyllä paininut WWE 'ssä viimeiset neljä vuotta, vaikkei kyllä kovin aktiivisesti. Mielenkiintoinen ottelupari kyllä.

Viestit: 23
Liittynyt: 15.10.2018 15:33
Suosikkijoukkue: HIFK, St. Louis Blues.

Re: WWE / Muu vapaapaini

ViestiKirjoittaja Bortuzzo » 22.10.2018 14:22

Yllättävää että WWE tulee Suomeen ensi toukokuussa, vaikka vuosiin eivät ole ohjelmat näkyneet Suomen tv kanavilla.

Mahtavaa kuitenkin päästä kymmenen vuoden tauon jälkeen näkemään Live show.
Smackdownin rosterilla tulevat 10 toukokuuta Helsingin jäähalliin.

Edellinen

Paluu Muu urheilu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa