Talviurheilukausi 2010-2011

Keskustelua muista urheilulajeistakin kun vain jääkiekosta.
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Talviurheilukausi 2010-2011

ViestiKirjoittaja Unknown » 19.03.2011 21:32

Mäkäräisen Kaisa hoitaa näillä näkymin maailmancupin itselleen, eiköhän se sieltä tule! Ei epäilystäkään siitä, kenelle vuoden urheilija -titteli kuuluu (ellei Helenius innostu nyrkkeilykehässä), upeaa tekemistä läpi kauden Mäkäräiseltä. Siinä missä muut ovat osoittaneet jossain vaiheessa kautta hyytymisen merkkejä, on Mäkäräinen painanut vaan eteenpäin ja kruununa tietenkin MM-kisojen kulta -ja hopeamitalit. Ekholm hyytyi tänään pahasti ja kun Neuner oli kuulemma fyysisesti ihan loppu tähän kauteen, ei hän hiihtänyt tämänpäiväistä takaa-ajoa, jollla Mäkäräinen sijoittui 4:nneksi. Tämä tiesi takaa-ajocupin voittoa Mäkäräiselle ja huomenna sitten koko cuppi haltuun!

Miesten kisa tarjosi tänään jännittävän lopputaistelun, joka päättyi norjalaisten kaksoisvoittoon. Svendsen vei, Bö kakkonen ja Fourcade kolmas. Sveduilla oli selkeähkö kaksoisjohto viimeiselle ampumapaikalle, mutta sekä Ferry, että tämä toinen nuori ruottalainen ampuivat kaksi sakkoa ja kovemmat kaverit tulivat nolla-ammunnoilla takaa ohi. Mielenkiintoista olisi tietää, olitko Tepsi ruotsalaisten, vai norjalaisten puolella tässä? :moi:
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 1812
Liittynyt: 15.05.2010 22:23
Paikkakunta: Edinburgh
Suosikkijoukkue: TPS, TuTo, Detroit, SWE, Liverpool, Real Madrid

Re: Talviurheilukausi 2010-2011

ViestiKirjoittaja Tepsi » 20.03.2011 00:31

Unknown kirjoitti:Miesten kisa tarjosi tänään jännittävän lopputaistelun, joka päättyi norjalaisten kaksoisvoittoon. Svendsen vei, Bö kakkonen ja Fourcade kolmas. Sveduilla oli selkeähkö kaksoisjohto viimeiselle ampumapaikalle, mutta sekä Ferry, että tämä toinen nuori ruottalainen ampuivat kaksi sakkoa ja kovemmat kaverit tulivat nolla-ammunnoilla takaa ohi. Mielenkiintoista olisi tietää, olitko Tepsi ruotsalaisten, vai norjalaisten puolella tässä?

Mitä mitä, joku kysyy mielipidettäni?! Miesten ampumahiihto on niitä harvoja laleja, joissa Norja menee Ruotsin edelle noin niin kuin yleensä. Tänään olisin kuitenkin periaatteessa toivonut Ruotsin kaksoisvoittoa. Pidän Lindströmistä enemmän kuin Ferrystä, mutta Ferryn voittoa olisin toivonut. Harmittaa katsella, miten hän kilpailu toisensa jälkeen mokaa hyvistä asetelmista. Tuntuu että hänellä ei ammunnassa pää meinaa kestää jos siinä on muita lähellä. Mitään tilastoja en ole katsonut, mutta tuntuu että Ferry on aika monesti mokannut vikalla ampumapaikalla ainakin tämän kauden aikana. Voisi melkein sanoa, että on ollut suorastaan traumatisoivaa katsella Ferryä vikassa ammunnassa. Ferryn sakot sitten varmaan pilasivat Lindströminkin vikan ammunnan, mutta hän on nuori vielä ja toivottavasti nousee seuraavien kausien aikana pysyvästi sinne maailman huipulle.
Senkin takia olisin tänään toivonut ruotsalaisia, että Bö olisi hävinnyt Svendsenille yhden pisteen vähemmän. Kuka tietää, jos se olikin vaikka se ratkaiseva piste. Vaikea uskoa että Bö voisi mokata kahdesti saman viikon aikana, mutta eihän sitä koskaan tiedä... En varsinaisesti osaa päättää kumpi heistä on suosikkini, mutta Svendsen voitti maailmancupin viime vuonna, ja siksi taidan toivoa nyt Tarjein voittoa. Tasatulos kelpaisi tietysti hyvin myös, mutta aika vaikea uskoa että se olisi oikeasti mahdollista. No, olihan ruotsalaisten mokaamisessa se hyvä puoli, että Tarjein nousu oli entistäkin komeampi. Sijalta 44 sijalle 2, ei ollenkaan paha. Fourcadilta tietysti myös kova nousu. Olen aina pitänyt näitä takaa-ajokilpailuja tyhminä ja epäreiluina. Kun mokaat edellisen kisan, ei ole mitään mahiksia seuraavassakaan. No, kyllä se vaatii lähes täydellistä onnistumista ja muilta vähän epäonnistumista, mutta tulipahan nyt todistetuksi että ei se sittenkään aivan mahdotonta ole.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Talviurheilukausi 2010-2011

ViestiKirjoittaja Multi » 20.03.2011 15:48

Mäkäräinen sitten voitti maailmancupin kokonaisvoiton, hyvä Kaisa :tuoppi:

Kaisa Mäkäräinen on voittanut ensimmäisenä suomalaisena ampumahiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun. Kauden päättävässä 12,5 kilometrin yhteislähtökilpailussa Mäkäräinen oli 15:s.

Mäkäräiselle olisi riittänyt 21. sija kokonaisvoittoon, jos Berger olisi voittanut kilpailun.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1072
Liittynyt: 25.10.2010 19:57
Suosikkijoukkue: Pittsburgh Penguins (NY Islanders) HIFK SaiPa ja Leijonat.

Re: Talviurheilukausi 2010-2011

ViestiKirjoittaja Tavares90 » 20.03.2011 19:06

Hienoa Kaisa! Onnittelut maailmancupin voitosta. Todellakin ansaittu voitto. Munkin mielestä vuoden urheilija titteli on selvä. Kaisa on ollut aivan uskomaton, eikä kukaan varmasti odottanut tätä. Kyllä tiedettiin että Kaisa voisi nousta mikaan kärkikahinoihin, mutta että maailmanmestaruus ja maalimancupin voitto. Kaisalle eusa_clap :tuoppi: :Thumb up:

Edellinen

Paluu Muu urheilu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa