TUTO Hockey kaudella 2016/17

Keskustelua Mestiksestä.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

TUTO Hockey kaudella 2016/17

ViestiKirjoittaja Legenda » 21.05.2016 10:14

TUTO Hockeyn pelaajatilanne kaudelle 2016-17

Maalivahdit
Kristian Järvinen
Karolus Kaarlehto, Vuokralla (TPS)

Puolustajat
Jere Karlsson
Kevin Kallonen
Samu Suominen
Vertti Virtaniemi
Kristian Tuohilampi
Anssi Virkki

Hyökkääjät
Mika-Matti Hyvärinen
Aki Juusela
Aki Keinänen
Roope Kallio, A-nuori
Hannu Kuru
Timi Lahtinen, Vuokralla (TPS)
Mikko Laine
Kalle Moisio
Tuukka Pulliainen
Aleksi Rutanen
Atte Sillanpää
Juho Virtanen
Veeti Vuorio
Tomi Wilenius
Malo Ville
Kristian Tikka, A-nuori

Kyllähän tuo vaan hieman TPS-farmilta alkaa jo haiskahtamaan. Siellä kuitenkin siis Lahtinen ja Kaarlehto vuokralle ja siihen päälle muutamat junnutkin A-nuorista TUTOon kehittymään kun yli-ikäisiksi käyvät. Saas kattoo lähteekö vielä enempi pelaajia tuonne suuntaan.

Valmennuksessa jatkavat Miika Elomo, Marko Kiprusoff sekä Antti Meriläinen.

Uutinen: http://www.tutohockey.fi/fi/uutisarkist ... hyokkaysta
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 5899
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: TUTO Hockey kaudella 2016/17

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 07.09.2016 22:00

TARMO REUNANEN TUTO HOCKEYN RIVEIHIN

NYR:in kesällä varaama pakki, Tarmo Reunanen lainalle Tovereihin ..

Toiseen suuntaa, tosin Tepsin a-junnuihin siirtyy patonkihyökkääjä Malo Ville. EP:n mukaan näköjään vetänyt isolla kirkolla junnuissa kummassakin jengissä ...

Lähde: hc.tps.fi
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Salming

TUTO Hockey - KeuPa HT 4-0

ViestiKirjoittaja Salming » 26.10.2016 21:05

Kauden ensimmäinen Mestis-mittelö nähty paikan päällä Marli Areenalla. Yleisöä oli paikalle saapunut 1500 katsojaa, joka oli ihan mukava määrä.

Avausvaihdossa KeuPan Eetu Koivistoinen pääsi laukomaan heti kahteenkin otteeseen, mutta Kaarlehto torjui kudit varmasti. Avauskymppi oli muutenkin vierasjoukkueelta vahvaa kiekonsiirtelyä ja TuTo oli ottavana osapuolena. KeuPa ei kuitenkaan kyennyt hyödyntämään useita maalipaikkojaan. Sen sijaan Tuto pelasi hyvän alivoiman, kun Hyvärinen sai jäähyn seitsemän minuutin kohdalla. Paras paikka tuolla ylivoimalla tuli ehkäpä Janne Väyryselle, jolle pelattiin kiekko slottiin, mutta rannelaukaus jäi heppoiseksi. Tuon jäähyn jälkeen sitten kotijoukkue oikeastaan hyödynsi ensimmäisen pyörityksensä. Keinänen siirsi viivassa kiekon viereen Karlssonille, joka laukoi suoraan syötöstä. Kaaliperhoseen sai maalin edessä osuttua Moisio ja Tuto siirtyi 1-0 johtoon. Lehtistä ei voi tuosta maalista syyttää. Erän jälkimmäisellä puoliskolla sitten ensin Tuto pääsi koittamaan minuutin verran ylivoimaa, mutta sitten Virkki koukki itsensä boksiin oman alueen sekoilun jälkeen. Lopulta avauserä päättyi lukemiin 1-0. KeuPan rightin tuhlasivat urakalla maalipaikkoja. Joose Antosella oli pari paikkaa Koivistoisen esityöstä ja kertaalleen KeuPan kultakypärä Salonen vapautti Viitasen Jussin puolittaiseen läpiajoon kauniilla lätyllä, mutta Kaarlehto tuli hyvin vastaan ja torjui patjoillaan tuon yrityksen.

Toisessa erässä peli tasoittui ja Tutokin pääsi peliin paremmin mukaan. Toki Moisio otti heti ensimmäisessä vaihdossa heti hyökkäyspään jäähyn, kun hän kamppasi karvaustilanteessa vierasjoukkueen pelaajan. TuTo kesti jälleen alivoiman. KeuPan ykkösylivoimassa pelasivat Ventelä ja Koivistoinen sekä sitten kolme rightia, joista Antonen oli viivalla Ventelän kanssa. Väyrynen oli siivessä ja Thomas Andres sitten enemmän maalin edustalla. Kun KeuPa ei hyödyntänyt omaa ylivoimaansa, se päätti antaa myös Tuton kokeilla, kun Konsta Mesikämmen tarjoili poikittaista mailaa. Tuton ylivoima oli niin ikään ruosteessa. Ykkösylivoimassa pelasivat Pulliainen, Keinänen, Virtanen, Juusela sekä Virkki. Kakkosylivoimassa puolestaan Reunanen, Toivanen, Wilenius, Laine ja Kuru. Hieman täytyy ihmetellä varsinkin kääpiö-Virtasen roolia ykkösylivoimassa. Mies ei todellakaan ole mikään maskimies ja kun Pulliainen on jo pelinrakentajana, en oikein keksinyt, miksi Virtanen oli tuossa koostumuksessa mukana. Toista erää läpsyteltiin tasaisissa merkeissä 35 minuutille asti, kunnes sitten Tuto onnistui vihdoin. Kalle Valtola nappasi irtokiekon kotijoukkueen kulmauksessa ja pelasi sen eteenpäin Virtaselle, joka purjehti laitaa pitkin ylöspäin. Tuossa tilanteessa kotijoukkueen pelaajista joku teki hyvän screenin ja Virtasen pääsi nousemaan vapaasti laitaa pitkin hyvällä vauhdilla. Sen jälkeen hän pelasi takaviistoon toiseen aaltoon Juuselalle ja tämä laukoi ranteella kiekon maaliin. Sillanpää puolestaan painoi oikeaoppisesti keskikaistaa maalille ja vei puolustajan mukanaan sinne, jolloin Juuselalle avautui tilaa laukoa. Toinen erä päättyi lukemissa 2-0.

Kolmannessa erässä KeuPa ei missään vaiheessa saanut kirivaihdetta aikaan, vaan Tuto pelasi viisaasti johtoasemassa. Se puolestaan rokotti kolmannen kerran, kun Virkki pelasi puolinopeasta lähdöstä kiekon Laineelle, joka jakoi poikkikentän syötön Vähä talon lapaan sinisen päälle. Tämä polki laitaa pitkin ja laukoi hieman b-pisteen jälkeen kiekon takayläkulmaan siten, että Lehtisen juomapullo lensi maalin katolta. Maalivahdin piikkiin tämä maali, koska se meni ilman maskia. Ajassa 51:01 Sillanpää tarjosi vieraille vielä viimeistä oljenkortta, kun hän hyökkäyspään aloituksen jälkeen meni huolimattomasti kulmaukseen ja kaatoi keuruulaispelurin. 24 sekuntia myöhemmin kuitenkin Andres otti tyhmän jäähyn Tuton maalin takana poikittaisesta mailasta. Sitten mentiinkiin neljällä neljää vastaan. Lopussa vielä KeuPa haki kavennusta ilman maalivahtia kolme viimeistä minuuttia. Keinänen katkaisi keskialueella ja syötti Juuselalle, joka laukoi jäitä pitkin siniviivalta kiekon pönttöön. Näin ollen loppulukemat kotijoukkueelle 4-0.

TUTO Hockey
+ Kaarlehto oli todella varma. Ei pomputellut ja torjui eleettömästi. Hyvä nollapeli 25 torjunnalla.
+ Reunanen-Suominen pari pelasi isoja minuutteja ansaitusti. Molemmille 20 minuuttia peliaikaa. Reunasen muutamaa hairahdusta lukuun ottamatta tuo pari ei ollut missään vaiheessa ongelmia ja kommunikaatio toimi kentällä. Ja nuo Reunasenkin hairahdukset olivat siis sitä, että syötön antaminen kesti välillä liian kauan, mutta hän paikkasi nekin tilanteen poikaset itse hienosti. Avauspelaamisessa ja kiekollisessa suoritusvarmuudessa tämä pari oli paras.
+ Myös muilta pareilta onnistunut iltapuhde. Ykkösparissa Valtola oli miellyttävä tuttavuus. Hyvä yleispuolustaja. Tuohilampi oli myös kevyellä jalalla ja nousi usein viivasta haastamaan sekä ajoi syvälle kiekon kanssa. Hankki sillä tavalla muun muassa päätöserässä yhden jäähyn KeuPalle. Kolmospari Virkki-Karlsson oli myös OK. Karlsson oli enemmän esillä hyvässä. Syötti avausmaalin kaaliperhosellaan. Virkin tilalle pitäisi saada joku kovempi viivamies ykkösylivoimaan. On tuo kuti vaan niin huono ja sen virittämisessä kestää liikaa. Virkillä myös pomppi enemmän kiekko pakkipariin verrattuna. Viime kauteen verrattuna kuitenkin kokonaisuudessaan tuo pakisto vaikuttaa stabiilimmalta ja tasapainoisemmalta sekä kiekollisesti lahjakkaammalta.
+ Hyökkäyksessä Vähätalo oli hyvä. Kentän paras liuku yhdessä KeuPan Koivistoisen kanssa. Liigapelaajat erottuivat edukseen kuten pitääkin. Moisio oli ykkösketjun paras, kun Pulliainen-Keinänen akselilta nähtiin ohipeli. Kakkosketjulta neutraali esitys. Odotin enemmän Toivaselta ja Wileniukselta tuossa, mutta eivät he oikeastaan tasaviisikoin pahemmin nousseet esiin. Kolmonen värkkäsi Tuton toisen maalin. Sillanpäällä kaikkinensa OK esitys. Taklaa aina kun on paikka, mutta ajaa myös sillä itsensä joskus ulos tilanteesta. Hölmö jäähy päätöserässä. Virtasen sentterisuoritus oli ihan jees, mutta ylivoimalta hänet pitää saada pois. Juusela oli toisessa laidassa myös kohtalainen, teki yhden maalin, joten siitä plussaa. Nelosketjussa Laineelta tuttua energistä luistelua ja laukaushalukkuutta. Edelleen liian usein päin maalivahtia. Gurulta puolestaan neutraali matsi.
- Ykkösketjussa Pulliainen oli flegu, häneltä huono suoritus. Syötöt eivät osuneet myöskään totutusti lapaan ja hiihteli vähän pelin ulkopuolella toisinaan. Sen vuoksi Keinänenkin jäi vähän pimentoon tasaviisikoin.
- YV surkeaa, alivoima erinomaista.

KeuPa HT
- Lehtiselle kolme omiin, joten ei voi olla tyytyväinen Mestis-debyyttiin. Kolmas maali oli otettavissa varsinkin. Mutta joo ei pomputellut juurikaan kiekkoja, joten sikäli vain lievä miinus.
+ Pakistossa Ventelä on liideri. Taitava leftin puolustaja, joka pelasi viivassa ykkösylivoimassa mainiosti ja kuti on hyvä. Lahtinen täydensi ykköspakkiparin fyysisellä peruspelaamisella. Ykkösparissa Ventelä pelasi 25 minuuttia ja Lahtinenkin 20 minuuttia. Muilta pareilta neutraalit esitykset. Kakkospari Mattsson-Kauppila ei häikäissyt eikä loistanut. Mattsson oli tuosta kaksikosta enemmän kiekossa ja pelasi viivassa varmasti sekä kykeni toimittamaan kiekkoa maalille. Kolmospari Väinölä-Mesikämmen myös ihan OK peli. Väinölä tarvitsee lisää kovuutta.
+ Ykkösketjussa Koivistoinen oli kentän kuningas. Toi kerta toisensa jälkeen itse kiekon yli sinisen ja sitten joko laukoi itse tai jakoi kiekkoa ketjutovereille. Vahva peli, ei vain saanut palkintoa tehojen muodossa. Laidassa Antonen oli avauserän jälkeen näkymätön, samoin Pulliaisen Emppu.
+ Kakkosessa kultakuuppa Saloselta hyvä matsi. Samoin Väyrynen oli esillä paljon ja pääsi laukomaan monesti, mutta ei saanut kiekkoa ohi Kaarlehdon. Raamit ovat kuitenkin kunnossa tuolla 92-syntyneellä rightin voimalaiturilla. Rämön Juuso sentteröi kakkosta perusesityksellä. Pehmeä kiekkokosketus Pulliaisen ja Koivistoisen tapaan. Peliälyssä jää sitten vain jälkeen.
- Alaketjuista ei mitään erityistä sanottavaa. Ehkä Henri Keskilohko oli koko kentän näkymättömin peluri kolmosen laidassa. Viitanen ja Friberg olivat paljon enemmän pelin sisällä. Nelosketjusta Andres pelasi ykkösylivoimassa. Kukonlehto ja Salonkari saivat vain vähän peliaikaa eli viitisen minuuttia.
- Kuten Tutolla, myös KeuPalla YV oli huonoa ja alivoima erinomaista.

Salming

Re: TUTO Hockey kaudella 2016/17

ViestiKirjoittaja Salming » 24.01.2017 15:30

http://www.tutohockey.fi/fi/uutisarkist ... yn-paitaan

Järvisen sairasloma jatkuu, joten Rinne-Kaarlehto on Tuton maalivahtitandemi tästä eteenpäin. Hyvä hankinta ja onhan tuo Tuton maalivahtiosasto sarjan laadukkaimpia ellei jopa laadukkain tämän hankinnan myötä. Vehviläinen-Järvinen on puolestaan sitten Spårtin loppukauden kaksikko, joten ymmärrettävä siirto, koska Vaasassa Rinne ei olisi peliaikaa enää saanut.

Viestit: 487
Liittynyt: 22.10.2009 10:55
Suosikkijoukkue: tps

Re: TUTO Hockey kaudella 2016/17

ViestiKirjoittaja apa » 22.06.2017 14:11

Rassea huhutaan TuToon.

Paluu Mestis

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa