Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

Keskustelua illan liigakierroksista ja niiden tapahtumista.
Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja käppä » 14.10.2017 15:39

Kuva

Julius Junttila - Mikael Ruohomaa - Charles Bertrand
Saku Mäenalanen - Nicklas Lasu - Ville Leskinen
Jari Sailio - Miska Humaloja - Tuomas Vartiainen
Jyri Junnila - Rasmus Kupari - Juha Koivisto


Miika Koivisto - Aleksi Mäkelä
Lasse Kukkonen - Mikko Niemelä
Teemu Kivihalme - Jani Hakanpää
Taneli Ronkainen

Veini Vehviläinen (Jussi Rynnäs)


Eilen taisi viikon lepo vaikuttaa ja aika heikko peli Tampereella. Nyt on sitten jalat auki ja tänään Kuopiolaiset saavat kunnolla kokea Kärppien kotivireen :tuoppi:

Ville Leskinen tekee parin viikon tauon jälkeen paluun kokoonpanoon. Mäenalanen nousee tuttuun kakkosketjuun yhdessä Leskisen ja Lasun kanssa. Tuoreita jalkoja tuo mukaan myös Tuomas Vartiainen joka nousee kolmosketjuun. Kupari siirtyy nelosen sentteriksi ja Veinin vuoro aloittaa maalilla.
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 20.10.2017 13:07

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#19 Teemu Rautiainen - #71 Tapio Laakso - #78 Mikael Kuronen
#12 Otto Koivula - #21 Antti Kangasniemi - #18 Ville Meskanen
#10 Eemeli Suomi - #22 Arttu Ruotsalainen - #23 Juho Liuksiala
#75 Teemu Lepaus - #11 Joona Koppanen - #72 Julius Valtonen

#47 Arto Laatikainen - #9 Olli Vainio
#55 Juuso Pulli - #57 Jarkko Parikka
#43 Joe Piskula - #8 Valtteri Viljanen
#31 Valtteri Ilomäki

#97 Markus Ruusu
(#1 Waltteri Urpolahti)


Valitettavasti se ei ole vitsi, että Antti Kangasniemi pelaa kakkosketjun sentterinä. Paikkaa pelien ulkopuolella loukkaantunutta Tammista. Kangasniemi "vahvistaa" Ilvestä ainakin tämän viikonlopun. Lisäksi loukkaantumisen vuoksi sivussa Sandell, Espeland ja Lehtonen. Kaikkien tilanne sama, eli "toistaiseksi poissa peleistä". Ruusu saa edelleen jatkaa maalilla, vaikka kaksi edellistä peliä on mennyt aivan vihkoon. Etenkin tiistaina, kun jokainen veto meni sisään.

KooKoota vastaan siis perinteinen kolmentoista maalin ilta, joista Ilves teki seitsemän. Kaksi ihan hienoa nousua, kun ensin 3-0 tilanteesta rinnalle ja myöhemmin 6-4 tappioasemasta 6-7 jatkoaikavoittoon. Illan sankarina hattutemppua juhlinut Kuronen. Selväähän se on, mikäli maalivahtipeli jatkuu nähdyllä tasolla, niin tänään tulee turkkiin - ja lujaa. Olkoonkin, että Tappara on kärsinyt maalintekovaikeuksista, joka on kyllä hieman huvittavaa, kun katsoo joukkueen kokoonpanoa. No, tänään Tappara-pelaajilla on hyvä mahdollisuus tiputtaa apinatarhoja harteiltaan.

Katsomo tulee olemaan illalla sinioranssi, sillä Ilves-kannattajat faniryhmä Osasto 41 mukaan lukien suuntaavat Tammelaan, jossa Ilveksen jalkapallo voi voitolla varmistaa mitalin sekä paikan Euroopan kentillä. Kaiken maailman merkityksettömät paikallisottelut jäävät tämän rinnalla kakkoseksi. Toki varmasti Hakametsänkin katsomosta vihreäkeltaista löytyy ja itsekin olen sen verran huono Ilves-fani, että katson kotona peliä - Hakametsän peliä. Tietysti twitterin välityksellä tarkasti seurataan Tammelankin tapahtumia.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 4757
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 21.10.2017 10:54

PERKELE!!!! Tulihan se voitto sieltä ja kylläpä helpotti kummasti kun saatiin Valtra kammettua tieltä :clap:

KalPan alkukausi on ollut järkyttävän paska. Katsotaan saataisiinko kurssi muuttumaan ennen kuin on myöhäistä. Kauaa ei tälläistä konttaamista voida jatkaa tai maksava yleisö hupenee ilta illalta ja 10.sija karkaa. Vähän tuntuu hölmöltä sanoa, mutta sen asettaisin tavoitteeksi...

KalPalla ei tänään peliä ole, mutta eiköhän jotain matsia tule seurailtua. Toivottavasti kolmikko edellä suorittaa huonosti ja eipä Jukureidenkaan tarvitsisi voittaa. Keskiviikkona vasta stadin reissu tiedossa, mutta katsotaan tilannetta sitten. IFK on niin ailahteleva, että mahdollisuudet on napata pisteet talteen. Helenius maaliin! On se kumma kun hommataan KHL-tason veskari ja istuu penkillä...

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 28.10.2017 14:50

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#42 Sami Sandell - #71 Tapio Laakso - #19 Teemu Rautiainen
#12 Otto Koivula - #22 Arttu Ruotsalainen - #23 Juho Liuksiala
#10 Eemeli Suomi - #11 Joona Koppanen - #18 Ville Meskanen
#75 Teemu Lepaus - #21 Antti Kangasniemi - #78 Mikael Kuronen

#57 Jarkko Parikka - #9 Olli Vainio
#55 Juuso Pulli - #8 Valtteri Viljanen
#43 Joe Piskula - #31 Valtteri Ilomäki

13. hyökkääjä: #72 Julius Valtonen

#1 Riku Helenius
(#97 Markus Ruusu)


Tällä kokoonpanolla Lukon kaatoon. Eilen Ilves julkisti Heleniuksen loppukauden kattavan sopimuksen kasvattajaseuraansa ja aloittaa tänään maalilla. Kantoi kirjaimellisesti kamat vastustajan koppiin, kun eilen illalla vielä seurasi ottelua KalPan vaihtoaitiosta. Meskanen palaa kokoonpanoon ja ottaa paikkansa kolmosketjusta. Muutoin pelataan samoilla kuin KalPaa vastaan.

Ei aleta nyt liikaa lätisemään, sillä ottelu starttaa kymmenen minuutin päästä. Selvää on ainakin se, että Lukko on pelin selkeä ennakkosuosikki.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Viestit: 126
Liittynyt: 16.02.2017 21:46
Suosikkijoukkue: Kärpät

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming2 » 03.02.2018 22:54

Hallilta kotiuduttu. Tutusti paikka sijaitsi E5:n piippyhyllyllä. Yleisöä oli mukavat 7800 silmäparia. Hatunnosto tosiaan molempien joukkueiden faniryhmittymille. Päätöserästä pitää toki nostaa esiin erityisesti vieraskannattajien chantti, jossa yläkatsomossa olleet kannattajat huusivat "KELTAMUSTA" ja alakatsomossa olleet vastasivat siihen ""Oulun Kärpät!". Komeata kuunneltavaa.

Peli oli kolmijakoinen. Avauserässä niskan päällä oli TPS vieden laukaukset kohti maalia 14-5. Toinen erä oli tasaisin ja kudit tasattiin 9-9. Päätöserä puolestaan oli käytännössä yhtä päätä, kun Kärpät laukoi 15 kertaa kohti Setästä ja TPS vain kolmesti kohti Vehviläistä. Mutta takaisin avauserään. Se oli kotijoukkueen, vaikka Kärpät saikin kolmen minuutin jälkeen ylivoiman, kun Tallinder kaatoi Junttilan maalin läheisyydessä. Kärppien YV-viisikot olivat Koivisto-Ruohomaa-Junttila-Bertrand-Kukkonen ja Heshka-Mäenalanen-Leskinen-Lasu-Kupari. Parhaat paikat tulivat oikeaan siipeen Mäenalaselle, mutta Setänen tuli hyvin vastaan ja liimasi rannelaukaukset syliinsä. Sen jälkeen ote siirtyi isännille ja Vehviläinen alkoi saamaan kuteja. Osan hän pomputti, mutta selvitti lopulta tilanteet. Virralla oli avauskympillä ehkä paras paikka, kun hän pääsi oikeasta laidasta riiston jälkeen kaventamaan keskelle ja ampumaan kohti kilpiyläkulmaa, mutta Vehviläinen otti tärkeän pelastuksen. Myös minun alle 5,5 maalia -vetoni kannalta. Tuo tilanne lähti Kuparin menetyksistä omissa, josta TPS käänsi nopeasti Perrinin syöttäessä laitaan Virralle.

Erän puolivälissä Karvinen takakarvasi löysästi ja koukki itsensä boksiin, kun hän pysäytti Filppulan keskialueella. Isäntien YV-viisikot olivat samat kuin Pelicansia vastaan eli Heikkinen-Filppula-Ekeståhl-Jonsson-Pajuniemi-Palmu ja Tallinder-Kallio-Perrin-Siiki-Virta. Tepsin ylivoima oli oikeastaan melko samanlainen kuin Kärppien, huippupaikat puuttuivat, kun myös Kärppien alivoima peitti laukaisupaikat suhteellisen hyvin. Lisäksi Kärpät pääsi alivoimalla läpiajoon, kun Säiliö vapautti Humalojan puolustajien välistä, mutta Humalojan veivit eivät purreet Setäseen, joka pysyi vakaana eikä lähtenyt höntyilemään. Peli oli alusta asti vauhdikasta ja viihdyttävää seurattavaa. TPS pääsi avauserässä hyvin kiekon kanssa syvään ja Kärppien kääntöpeli ei toiminut optimaalisella tavalla. Ajassa 15:54 sitten Ruohomaa tuuppasi Tepsin aition edessä Heikkisen selästä laitaan poikittaisella ja lensi siitä suihkuun. Ei tuota tuomiota nyt kovin vääränä voi mielestäni pitää, vaikka joku tuomari olisi voinut antaa vain kakkosen. Alivoimalla Junnila otti Ruohomaan paikan Junttilan vierestä ja pelasi loistavasti siinä. Se sai aikaan positiivisen vyöryn ja Kärppien alivoima purki kerta toisensa jälkeen kiekon ilman että TPS pääsi edes kontrolloidusti alueelle. Lisäksi kertaalleen syvässä Ikonen piti hyvin kiekkoa ja lätytti sitten oikeaan laitaan toiseen aaltoon Karviselle, joka pääsi laukomaan oikealta b-pisteeltä. Lopulta tauolle mentiin 0-0 lukemissa, joka oli hyvä suoritus vierailta. Vehviläinen piti Kärppiä pystyssä, vaikka pomputteli.

Toisen erän alun ylivoiman rippeillä Kallio toimitti vasemmalta maalille, Siiki osui kiekkoon maalin edessä ja se pomppi takatolpalle, mutta Perrin ei saanut ilmasta kiekkoa sisään, joten Kärpät selvitti Ruohomaan vitosen. Ruohomaan tilalle ei ykkösketjuun ei varsinaisesti noussut ketään, vaan Lasu, Kupari, Ikonen ja Humaloja tuurasivat siinä vuorollaan ja siten myös muut ketjut elivät eli toisesta erästä alkaen ei ollut enää mitään kiinteitä koostumuksia muuta kuin laituriparit kärkikentissä. Ja Ikonen tosiaan siirtyi laidasta keskelle joihinkin vaihtoihin. Toinen erä oli tosiaan tasaisin. Kärpillä oli toki keskivaiheilla useamman minuutin pätkä, jonka aikana Vehviläiselle ei kuteja sadellut. Toki hän jälleen pompotteli pian jäähyn päättymisen jälkeen eikä saanut kiekkoa kunnolla haltuun kun Kallio toimitti sen laidasta maalille, jolloin Junttila meinasi tökätä sen omiin tullessaan maalia kohti. Vahvasta jaksosta palkintona Kärpät menikin johtoon ajassa 32:48, kun Koivisto voitti kamppailun Tepsin maalin kulmalla, Junnila poimi irtokiekon ja kiersi maalin sekä passasi takaviistoon Heshkalle, joka sijoitti ranteella takakulmaan läheltä maalia Setäsestä katsottuna oikealta. Heikkinen ei kyennyt katkomaan Junnilan passia Heshkalle, joka kostautui. Kyseessä oli kanadalaisen kauden kymmenes maali jo. Kalliolle myös pyyhkeitä hävitystä kamppailusta Koivistolle. Kotijoukkue tuli tasoihin kuitenkin kolme minuuttia myöhemmin, kun Nieminen antoi kiekon keskialueella vauhtiin Pajuniemelle, joka ajoi oikeasta laidasta alueelle, voitti päätykamppailun Ronkaista vastaan, pysyi edelleen kiekossa, kiersi maalin ja leikkasi sitten slottiin Mäenalasen ja Niemelän välistä sekä vielä sen jälkeen viimeisteli soolonsa kääntörannarilla alakulmaan. Maali oli samalla Pajuniemen ensimmäinen Liigassa. Erän loppupuolella vielä Juolevi toimitti viivasta ja Filppula ohjasi vain niukasti ohi takakulman. Kiekko lipui hitaasti tolpan väärältä puolelta kulmaan.

Päätöserä oli sitten yhtä päätä, Kärpät vei kudit tosiaan 15-3. TPS ei enää päässyt syvään kiekon kanssa, kun vieraiden keskialueen puolustuspelaaminen parantui ja se pääsi nopeammin kääntämään pelin takaisin isäntien päätyyn ja hakemaan syvältä riistoja sekä ennen kaikkea paineistamaan, joka johti siihen, että TPS joutui vain viljelemään siirtokiekkoja pois alueelta. Lisäksi Kärpät pysyi hyökkäysalueella kiekossa hyvin ahtaissa tiloissa ja sai sitä kautta luotua paikkoja. Paikkoja oli riittävästi ratkaista peli, mutta muutaman mainitakseni mm. Koivisto ja Heshka pommittivat viivasta muutamaan otteeseen, Bertrand laukoi laidasta pari kertaa ilman maskia tulisesti ja oli siellä muitakin, jotka eivät nyt muistu mieleen. Lopussa Leskinen hankki haastollaan jäähyn, kun Heikkinen kaatoi hänet Villen yrittäessä läpi keskeltä. Vieraat ottivatkin aikalisän, mutta se ei auttanut, kun Virtanen blokkasi kolme sekuntia ennen loppua Heshkan viivavedon ja perään Leskinen toimitti slottiin, josta Junttila ohjasi kiekon patjaan.

Jatkoilla YV-nelikko oli Leskinen, Mäenalanen, Lasu ja Koivisto. Leskinen pommitti pari kertaa vasemmasta siivestä tuloksetta suoraan syötöstä. Tepsin paras paikka tuli Virran jätöstä Palmulle, joka laukoi vasemmalta Vehviläisen räpylään. Sen jälkeen Kärpät sai vielä yhden pitkän pyörityksen aikaan, mutta lopulta peli meni pilkuille. Filppula aloitti ne ja viimeisteli tyylikkäästi pysäyttämällä vauhdin viiksille ja neppaamalla kiekon oikeaan yläkulmaan pehmeillä tassuilla. Sen jälkeen Ikonen haki putkia vasemmasta laidasta otetulla vauhdilla, mutta Setänen piti luukut kiinni. Pajuniemi ratkoi pelin otettuaan hirmuvauhdin, valeharhautettuaan Vehviläisen jäähän ja sitten viemälle kiekon kämmenelle ja nostamalla sen puolityhjään maaliin. Leskinen toki tuli ampumaan vielä, mutta hän laukoi päin Setästä ja TPS korjasi lisäpisteen. Sitten vielä pelaaja-arviot raportin loppuun.

Kärpät:
+ Vehviläinen piti avauserässä Kärpät pelissä mukana. Miinusta kuitenkin pomputtelusta kahdessa avauserässä, ne tilanteet eivät herättäneet luottamusta. Varsinkin kun tilanteita oli se 3-4 kappaletta. Reboundkontrollin on parannuttava.
+ Puolustajista Heshka ja Koivisto olivat ilmiömäisiä. Kermaista viivatanssia ja kiekon pitämistä ahtaassa tilassa. Heshka teki lisäksi kliinisen maalin. Kukkonen tyytyi neppeihin laitaa pitkin ylöspäin eikä edes pyrkinyt nousemaan jalalla, johon kaikki muut kärppäpakistossa kykenivät. Ronkainen oli hieman hasardi, muun muassa yksi purku omista karkasi suoraan Tepsin aitioon ja lisäksi Pajuniemen maalissa hävisi päätypainin. Mäkelä oli Niemelän tavoin jalalla OK ja veti sen suuremmitta virheittä, toki Pajuniemen maalissa olisi voinut puolustaa ehkä paremmin, mutta molemmilta rutiinisuoritus. Kiekot löysivät tiensä hyökkääjien lapoihin. Hakanpää tulitti paljon plekseihin. Plussaa liikkeestä ja fyysisyydestä laitojen lähellä. Vapautunutta ja tutun raikasta pelaamista Hakanpäältä.
+ Hyökkääjistä Junttilan liike oli loistavaa ja malttoi pysyä kiekossa. Viimeiset ratkaisut jättivät kuitenkin toivomisen varaa toisinaan. Niistä tuli turhan helppoja menetyksiä välillä. Ei aivan Junttilan paras peli, mutta kuitenkin laadukasta tekemistä. Toisessa erässä hän blokkasi kipeästi yhden viivavedon, jonka jälkeen Kärpät vielä heitti pitkän, mutta onneksi Junttila sai jäädä vaihtopenkille ja Mäenalanen hyppäsi tilalle askiin. Bertrand puolestaan laukoi ahkerasti laidasta suorasta luistelusta, mutta esimerkiksi ylivoimalla sieltä on turha laukoa, koska ne vedot eivät mene sisään ilman maskia. Tasaviisikoin ymmärrän nuo ratkaisut jotenkin. Kamppailuissa patonki oli kuitenkin fantastinen ja tuli monesti voittajana kiekon kanssa ulos laitaväännöistä esimerkiksi omalla alueella. Ruohomaan peli jäi kesken avauserässä, joten on vaikea arvioida häntä sen kummemmin. Turha teko, jonka olisi voinut jättää väliin. Kakkosketjusta Leskisen haastaminen ja luisteluvoima oli kaunista seurattavaa. Hän oli vaarallinen koko pelin kiekollisena. Vedot lähtivät turhan usein ilman maskia. Haastopelaamisesta palkintona hankittu jäähy lopussa, jota Kärpät ei kuitenkaan hyödyntänyt. Mäenalanen oli myös hyvin pelin sisällä, arvokas palanen joukkuetta. Kamppailuissa hyvää tekemistä Bertrandin tavoin. Lasu tuhlasi paikkoja, ilmeisesti maalikiintiö tuli täyteen Ässiä vastaan torstaina. Kahteen suuntaan kuitenkin jälleen totutun vahvaa tekemistä. Ei vuoda ikinä ja tekee kiekolla viisaita ratkaisuja. Lisäksi hän suojaa kiekkoa mahtavasti kulmissa.
+ Kolmosesta Karvinen oli hyvä ja sai ansaitusti vastuuta jatkoajallakin. Viimeistely olisi toki voinut olla parempaa, mutta kiekollisena hyviä ratkaisuja ja liike oli terävää. Pelin lopussa hän kävi myös ajamassa Setäsen päälle. Ikonen oli kankea valitettavasti eikä se meno taida siitä parantua kauden aikana, vaikka haluan edelleen uskoa siihen, että hän on tärkeä pelaaja kevään peleissä. Kuparikiimaa en ihan ymmärrä edelleenkään. Kamppailuissa edelleen helisemässä ja kiekollisena ei kyennyt tekemään tänään kovinkaan hyviä siirtoja. Osaa hän toki luistella, kun tilaa on, mutta vetokin on niin heikko, että ei sillä tehdä maaleja kuin läheltä. Kokeneeseen liigakiekkoilijaan eli vaikkapa Säiliöön verrattuna valovuoden vielä jäljessä. Yksi hyvä haastoyritys toisessa erässä Kuparilta nähtiin, mutta siinäkin hänet pelattiin tylysti kiekosta pois. Kolmossentteriä edelleen kokoonpano kaipaa, jotta Kuparia ei tarvitsisi peluuttaa ainakaan keskellä, vaan korkeintaan alaketjun laiturina. Kärkiketjuihin ei mitään asiaa vielä tänä keväänä, ensi kaudella sitten.
+ Junnila pysyi hyvin kiekossa ja alusti siten Heshkan maalin. Lisäksi alivoimalla paikkasi mahtavasti Ruohomaata. Humalojan esitys jätti toivomisen varaa. On taantunut syksystä ja tänään tuhlasi läpiajon, mutta ei muutenkaan ollut niin hyvin pelin sisällä kuin on parhaimmillaan. Hankki toki toisessa erässä Filppulalle jäähyn heti aloituksen jälkeen. Sitten vielä Sailio eli Säiliö. Pidän kovasti hänen pelistään. Kulmissa härkämäinen ja kykenee pysymään kiekossa. Siitä hyvänä esimerkkinä tänäänkin miehen ollessa sidottuna hän siirsi kiekon luistinten takaa laidan kautta itselleen viereen ja pyörähti vapaaksi hyökkäysalueella. Näitä suorituksia ei esim. Kuparilta näe liiemmin. Lisäksi kiekollisena Sailio teki tänäänkin pääosin oikeita ratkaisuja. Toivottavasti keskittyy jatkossakin pelaamaan, sillä aina kun hän tekee niin, kyseessä on alaketjujen yksi tärkeimmistä palasista.

TPS:
+ Setänen oli MVP. Piti pystyssä isäntiä päätöserässä yksinään. Varsinkin patjatorjuminen oli kliinistä.
+ Puolustajista Juolevia olisi voinut peluuttaa enemmänkin. Hänen viivatoimitukset olivat vaarallisimpia Heikkisen kanssa. Heikkinen toki pommitti myös paljon ohi tai päin Vehviläistä. Fraser oli jämäkkä ja varma. Näin hänet ensimmäistä kertaa ja vakuutuin siitä, että on hän ainakin selvä parannus esimerkiksi Forsströmiin, joka on samassa roolissa. Tallinder oli myös oma hyvä itsensä avausminuuttien jäähystä huolimatta. Eroselta peruspeli, ei loistanut eikä pettänyt. Kolmospari Forsström-Ekeståhl-Jonsson oli suhteellisen näkymätön, edes jälkimmäinen ei päässyt ylivoimalla laukomaan kuten Pelicansia vastaan.
+ Hyökkääjistä Virta oli ykkösen pirtein. Papoilta pelin edetessä hyökkäysalueen suorittaminen jäi vajaaksi. Avauserässä toki varsinkin Kallio ja Perrin olivat hyvin pelin sisällä kiekollisina. Kallio oli toki näistä vielä se parempi osapuoli myöhemminkin ja toimitti muutamaan otteeseen kiekkoa laidasta maalille ja mm. Virta ei saanut ohjattua sisään. Kakkosesta Filppula oli hyvä ja näin hänetkin nyt ensimmäistä kertaa tällä sesongilla. Rankkareissa hieno voittomaali. Ylivoimalla ei aivan päässyt oikeuksiinsa toisin kuin Pelicansia vastaan. Nurmen kiekolliset ratkaisut olivat huonoja, näytti siltä kuin hänellä olisi ollut koko ajan kiire. Oli tuon ketjun heikoin lenkki. Palmu oli melko tasapaksu, jäi kamppailuissa ottavaksi osapuoleksi mikkihiiriytensä vuoksi. Pari kertaa hän koitti kropan kanssa suojata ja ajaa maalille tuloksetta. Kun tilaa ei ole ja päätöserässä varsinkin Kärpät paineisti lyhyillä etäisyyksillä, Palmukin oli melko avuton.
+ Kolmosesta Kuru ja Väyrynen olivat alivoimalla hyviä. Varsinkin Väyrynen blokkasi pari mehevää viivapommia. Siiki tuhlasi monta paikkaa varsinkin ylivoimalla slotista. Ei muuta kuin harjoittelemaan suoraan syötöstä ampumasta, koska nyt tuloksena oli lähinnä lumenpyyhkimisiä kiekon päältä. Nelosketjun kuningas oli Pajuniemi, joka teki maalin varsinaisella peliajalla ja pilkuilla. Liike oli hyvää ja pysyi kiekossa rohkeasti. Virtanen blokkasi kuteja muutamaan otteeseen ja ei ollut ihan niin hidas kuin pahimmillaan. Niemiseltä peruspeli, keräsi syöttöpisteen Pajuniemen maaliin. Mutta ei mitään häikäisevää esitystä kuten joskus.

Edellinen

Paluu Liigakierrokset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa