Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

Keskustelua illan liigakierroksista ja niiden tapahtumista.
Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja käppä » 16.09.2017 12:25

Laitetaan tästä lähin kaikki ennakot ja jälkkärit samana ketjuun päivästä ja kierroksesta huolimatta. Noihin ketjuihin ei kuitenkaan paljon noita viestejä tule niin ei tarvitse sitten aina tehdä uutta ketjua.

Ottelut:
HPK - Ilves
Jukurit - JYP
KalPa - TPS
Kärpät - Sport
Pelicans - HIFK
Tappara - KooKoo
Lukko - Ässät

Kuva

Julius Junttila - Mikael Ruohomaa - Charles Bertrand
Saku Mäenalanen - Nicklas Lasu - Ville Leskinen
Aku Kestilä - Miska Humaloja - Rasmus Kupari
Otto Karvinen - Jasse Ikonen - Jyri Junnila

Miika Koivisto - Shaun Heshka
Lasse Kukkonen - Mikko Niemelä
Teemu Kivihalme - Jani Hakanpää
Aleksi Mäkelä

Veini Vehviläinen (Jussi Rynnäs)

Veini saa jatkaa maalilla hyvän pelin jälkeen.
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 16.09.2017 15:52

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#12 Otto Koivula - #71 Tapio Laakso - #32 Joona Ikonen
#19 Teemu Rautiainen - #88 Juhani Tamminen - #42 Sami Sandell
#10 Eemeli Suomi - #22 Arttu Ruotsalainen - #23 Juho Liuksiala
#15 Topias Haapanen.- #78 Mikael Kuronen - #72 Julius Valtonen

#47 Arto Laatikainen - #9 Olli Vainio
#57 Jarkko Parikka - #8 Valtteri Viljanen
#6 Taneli Siikaluoma - #17 Stefan Espeland
#31 Valtteri Ilomäki

#35 Antti Lehtonen
(#97 Markus Ruusu)


Tänään Hämeenlinnassa vastakkain hienot puolivälieräsarjat pelanneet joukkueet, jotka hävisivät molemmat oman seiskapelinsä. Tämä kausi ei kummallakaan ole kovin vahvasti alkanut. HPK kolmastoista kahdella pisteellä ja Ilves toiseksi viimeisenä yhdellä pisteellä. Eilen 1+1 tehot tehneet pelaajat saavat rinnalleen yhden ottelun huilanneen Sandellin. Poissa Meskanen, Lepaus, Koppanen, Ahoniemi ja Pulli.

Oma pää on vuotanut pahasti alkukauden, joten josko tänään saisi alakertaan parannusta.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja käppä » 19.09.2017 17:20

Kohta mennään taas:

Kuva

Junttila - Ruohomaa - Bertrand
Mäenalanen - Lasu - Vartiainen
Sailio - Humaloja - Kestilä
Karvinen - Ikonen - Junnila

Koivisto - Heshka
Kukkonen - Niemelä
Kivihalme - Hakanpää
Mäkelä

Vehviläinen (Rynnäs)


Vartiainen tulee loukkaantuneen Leskisen tilalle. Vehviläinen aloittaa 3 pelinsä putkeen maalilla.
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Viestit: 140
Liittynyt: 16.02.2017 21:46
Suosikkijoukkue: Kärpät

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming2 » 22.09.2017 13:26

Tänään luonnollisesti Gatoradelle. Lapulle tuttu ja turvallinen under 5,5. Mukavaa nähdä livenä Julle, Bertrand, Kupari, Kangas, Kestilä, Kivihalme ja Veini.

Junttila - Ruohomaa - Bertrand
Mäenalanen - Lasu - Junnila
Säiliö - Humaloja - Kestilä
Ikonen - Kupari - Kangas

Koivisto - Heshka
Kukkonen - Niemelä
Kivihalme - Hakanpää
Mäkelä

Vehviläinen
Rynnäs

Kotijoukkueelta seurantaan numerot 24-26 eli Nyström, Väyrynen ja Ekeståhl. Lisäksi toki Palmu ja Reunanen.

Lindsten - Perrin - Kallio
Palmu - Virta - Väyrynen
Taavitsainen - Karvonen - Nyström
Pikkarainen - Virtanen - Nurmi

Tallinder - Heikkinen
Reunanen - Eronen
Forsström - Berger
Ekeståhl-Jonsson

Setänen
Tirronen

Viestit: 140
Liittynyt: 16.02.2017 21:46
Suosikkijoukkue: Kärpät

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming2 » 23.09.2017 00:26

No niin rakkaat forumistoverit ja arvon lukijat. Keskinäinen nokittelu hetkeksi seis ja fokus laadukkaan ottelun analysointiin. Yksi vuoden kohokohdista eli Oulun Kärppien vieraspeli Turussa on ohi. Onneksi näitä on yleensä se kaksi vuodessa/kaudessa, miten vain asian haluaa ilmaista. Olen joka tapauksessa ollut aina hallilla, kun Kärpät pelaa Turussa viimeiset 5-6 vuotta. Yleisöä oli tänään vain reilut 4800 silmäparia. Päällimmäinen syy lienee futis-Tepsin samanaikainen matsi Kupittaalla ja TUTO Hockeyn peli Marli Areenalla. Mutta sen pidemmittä löpinöittä analyysin ja raportin sekoituksen kimppuun, olkaa hyvät.

Kärpät aloitti ensimmäisen vaihdon hyvin. Ykkösketju sai aikaan pyörityksen, jonka päätteeksi Junttila haki takatolpalta Bertrandia, mutta tämän lapa oli pidettynä. TPS puolestaan sai ensimmäiset paikkansa käytännössä kolmannessa vaihdossa, kun Kärppien Hakanpää aloitti matsin katastrofaalisesti. Ensin pitkä kiekko punaisen tuntumasta ja sen jälkeen hän sähläsi kiekon kanssa oman maalin kulmalla, josta TPS sai riiston ja tekopaikan, jonka Vehviläinen onneksi torjui. Kolmen minuutin kohdalla Kärppien kakkonen pelasi kiekon hyökkäyssinisen yli. Jyri Junnila oli viivassa kiekon kanssa ja koitti syöttää viereen. Väyrynen katkaisi tämän yrityksen helposti ja TPS pääsi 2v1-hyökkäykseen. Niemelällä oli heittäytymisensä kanssa ajoitus täysin pielessä, joten Väyrynen pääsi kiertämään hänet, joten Niemelä joutui jäästä maadessaan vetämään jalat alta. Seurauksena oli rangaistuslaukaus. Väyrynen tuli melko keskeltä ja laukoi kohti kilpikulmaa, mutta veto oli sen verran pehmeä ja suuntautui keskelle, että Vehviläinen söi junnun elävältä. Kärppien ykkönen loi myös toisessa vaihdossaan muuten tekopaikan. Bertrand tuli vauhdilla sinisen yli ja haastoi hyvin TPS-pakin päästen ohi. Sen jälkeen oikeasta laidasta syöttö ristiin alueen läpi Heshkalle, joka oli liukunut takatolpan ja b-pisteen välimaastoon. Veto lähti suoraan syötöstä melko matalana ja Setänen ehti siihen mukaan patjoineen. Kuudes minuutin kohdalla Kärppien nelonen sai aikaan pienen pyörityksen, kun ensimmäistä peliään Liigassa sentterinä pelannut Kupari piti rohkeasti kiekkoa maalin takana ja kulmassa, mutta ei lopulta saanut mitään valmista aikaan. Kiekko ajautui Kärppien päätyyn. Reunanen pääsi tulittamaan viivalta, mutta Kangas ehti blokkaamaan tuon kudin ja sen jälkeen röyhkeästi antoi poikkaria Reunaselle siivoten samalla kiekon ulos alueelta. Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli kaikkinensa vierasjoukkueen virheiden sävyttämä. TPS sai useita riistoja, joista se käänsi nopeasti, mutta ainoastaan Vehviläisen jumalamoodi piti vieraat mukana pelissä. Muun muassa Perrin pääsi kertaalleen kokeilemaan hyvästä paikkaa slotista. Lähinnä virheitä sattui Kärppien puolustajille pelin avausvaiheessa. Kivihalme-Hakanpää -akseli oli eniten ongelmissa alussa, mutta myös muut haparoivat. Ajassa 9:30 Kärppien kakkonen loi hyvän mestan. Junnila pääsi laukomaan vasemmasta laidasta kohti oikeaa alakulmaa. Veto blokattiin ja kiekko jäi pyörimään lempisanani kohdalle eli slottiin, johon Koivisto ehti ensimmäisenä laukomaan reboundin kohti maalia. Setänen oli jo jäissä, mutta onnistui torjumaan vedon.

Ensimmäinen kymppi oli siis tekopaikkojen valossa isäntien etsikkoaikaa, mutta koska se ei käyttänyt paikkojaan, Kärpät siirtyi johtoon ajassa 10:57. Tilannetta edelsi fantastinen alueelle tulo. Humalojan vitja käänsi pelin nopeasti keskialueen ja hyökkäyssinisen välimaastossa. Humaloja-Kestilä -akseli sahasi pienillä syötöillä ja kierroilla Kestilälle, joka meni sinisen yli ja jätti kiekon takaa tulleelle Humalojalle, joka laukoi vasemmalta läheltä siniviivaa. Kuti blokattiin, mutta yksi Kärppien illan onnistujista eli Sailio nappasi kiekon ja pelasi sen vahvan suojauksen jälkeen viivaan. Mäkelä levitti viereen Kivihalmeelle, joka toimitti kiekon kohti maalia ja Humaloja ohjasi sen lopulta sisään. Täytyy jo tässä vaiheessa raporttia kehua tämän ketjun esitystä. Varsinkin Säiliön kulma- ja laitapelaaminen oli timanttista, loistavia siirtoja ja oikeita valintoja kiekon kanssa ahtaassa tilassa. Tuon maalin jälkeen Kärpät sai otteen pelistä itselleen. Pääsin todistamaan alkukaudelta tuttua kääntökärppää eli peli käännettiin nopeasti vastustajan alueelle. Avauskympillä vierailla oli hieman käsijarru päällä, mutta maalin jälkeen flow löytyi. Puolustajat paransivat suorittamistaan erän edetessä ja koomailu loppui. Kärpät pelasi alusta asti seitsemällä pakilla, joten pakkiparit eivät olleet vakituisia. Toki Mäkelä ei läheskään aina päässyt jäälle vuorollaan. Erän loppupuolella muistuu mieleen myös sellainen tilanne, jossa nelosvitjan Kangas oli jälleen esillä. Kiekko oli Kärppien kulmassa ja Kangas antoi jälleen laidan lähellä röyhkeästi poikkaria. On todettava se, että melko miehekkäästi Kangas väänsi eikä pelännyt laittaa itseään likoon, vaikka ei fysiikassa olekaan kaikkein vahvin tai isokokoisin. Noiden poikkarien jälkeen sitten vielä kiekko rauhassa haltuun, katse viereen, pieni siirto ja kiekko pois omista. Erinomaista tekemistä. Ajassa 17:30 Tepsin Eronen oli melko kuistilla. Ensin hän ei nähnyt häntä kohti syötettyä kiekkoa kuin vasta viime tingassa, jolloin Kärpät sai pidettyä paineen päädyssä. Samassa vaihdossa Eronen tuli kiekon kanssa maalin takaa maalin kulmalle ja Säiliö ajoi hänet pystyyn vastapalloon. Ja kyllä, tykkään käyttää Sailiosta lempinimeä Säiliö, koska se kuvaa hänen pelityyliään osuvasti mielestäni. Mutta tuossa avauserän tilanteet pähkinänkuoressa. Torjunnat kirjattiin 8-7.

Toinen erä alkoi Kärppien ykkösen minuuttipaineella eli Tepsin pakkipari Tallinder-Heikkinen veti heti minuutin vaihdon. Avausvitosella Kärppien kulmassa astui esiin Lasun erinomaisuus puolustuspäässä. Hän suojasi luistimilla ja kropallaan kiekkoa ja piti Palmua pilkkanaan, joka yritti epätoivoisesti saada kiekkoa ennen kuin Niklas siirsi sen varmasti omista pois. Lasulle rutiinisuoritus, jota tarvitaan menestyvässä jääkiekkojoukkueessa. Avausvitosen paras paikka siunaantui Kestilälle, kun Kärppien kolmonen sai puolivahingossa hyvän maalipaikan. Humaloja oli 2v1-tilanteessa maalin edustalla sekavahkon tilanteen jälkeen ja sai syötön perille takatolpalle Kestilälle, mutta jotenkin Setänen ehti vielä pelastamaan Kestilän yrityksen. Ei se vain mene sisään tällä hetkellä Kestilällä mistään. Positiivista on sentään se, että tekeminen on näyttänyt hyvältä edellisessä pelissä KalPaa vastaan ja nyt Turussa. Ajassa 24:50 sitten nähtiin mielenkiintoinen episodi. Jälkikäteen nähtynä Virralta lähti hampaista paloja, kun Lasun maila osui häntä naamariin. Paikan päällä tuo tilanne ei ihan avautunut. Joka tapauksessa ensin siitä ei tuomittu rangaistusta, kunnes Kallio ja Virta kävivät puhumassa tuomareille ja lopulta Lasu sai yhteensä neljän minuutin boksin. Ensimmäiset kaksi minuuttia Kärpät kesti hyvin. Kärpiltä alivoimaa pelasivat vuoronperään kolme kärkipakkiparia. Hyökkääjäpareja olivat Ruohomaa-Junttila, Humaloja-Mäenalanen, Junnila-Bertrand sekä Humaloja-Sailio. Tepsin ylivoimakoostumukset olivat Eronen-Perrin-Lindsten-Kallio-Heikkinen ja Virta-Nyström-Palmu-Pikkarainen-Tallinder. Kärpätkin pääsi jopa kerran kokeilemaan alivoimalla maalintekoa, kun Tallinder avasi maalin takaa suoraan Sailion lapaan siniselle. Tämä pääsi laukomaan läheltä slottia, mutta Setänen torjui helposti kilvellä kiekon verkkoihin. Seuraavasta tilanteesta sitten TPS tasoitti pelin tämän jälkimmäisen kakkosen aikana, kun Kallio syötti neliön läpi Lindstenille, joka sai putata tyhjiin. Tuota tilannetta ennen Vehviläisellä oli mahdollisuus sulkea kiekkoa, mutta hän hukkasi sen räpylänsä alta ja Koivisto joutui siirtämään sen vain maalin taakse, josta TPS nappasi kiekon, pelasi viivaan Kalliolle ja loppu on historiaa. Heshka oli hieman myöhässä eikä ehtinyt blokkaamaan Jasun vetoa. Toki en osaa sanoa, että miten Kärpät on sopinut alivoimassa sen, että kuka on kenenkin mies. Syöttö ei joka tapauksessa saisi tulla läpi tuolla tavoin.

Tasoituksen jälkeen ote siirtyi lievästi isännille. 30 ja 35 minuutin välillä ei tapahtunut oikeastaan muuta mainittavaa kuin se, että Virta katkaisi kertaalleen hyökkäyssinisen lähellä kärppäavauksen. Sen jälkeen haastoi itsensä rystyn kautta maalille ja kiekko näytti pomppivan ilmassa maaliin, mutta Vehviläinen kilpiliimasi pomppukiekon lopulta haltuunsa. TPS peluutti melkein koko ajan sen omaa ykkösketjua Kärppien ykköstä vastaan. Samaten Tepsin kolmonen eli Karvosen ketju pelasi Kärppien nelosta vastaan eli Kuparin koostumusta. Erän jälkipuolisko oli melko aaltoileva. Pikkarainen joutui jäähylle ajassa 36:59 huitomisesta. Tuota edelsi Kärppien kakkosketjun hyvä kulmamylly. Mäkelä toimitti useasti kiekon viivasta kulmaan, jossa Lasu paini Mäenalasen ja Junnilan kanssa Tepsin nelosketjua ja kakkospakkiparia vastaan eli vastassa olivat Pikkarainen, Virtanen, Nurmi, Reunanen ja Eronen. Kärpät pääsi siis ylivoimalla. Ykkösylivoima oli tutussa koostumuksessa eli Koivisto-Junttila-Bertrand-Kukkonen-Ruohomaa ja kakkosylivoimassa olivat Heshka-Kivihalme-Junnila-Lasu-Mäenalanen. Tepsillä alivoimaa pelasivat Tallinder-Heikkinen ja Forrström-Eronen parit sekä hyökkääjistä Virtanen-Nurmi ja Karvonen-Väyrynen. Kärppien parhaat paikat tulivat Koivistolle, joka laukoi pari kertaa viivasta suoraan syötöstä sekä Bertrandille, joka koitti maalin kulmalta miltei nollakulmasta ujuttaa kiekkoja sisään tuloksetta. Heti kun joukkueet olivat tullee täysilukuisiksi, Mäenalanen soolosi itsensä alueelle oikeasta laidasta, leikkasi keskelle ja laukoi slotista tolppaan. Hieno haasto, ainoastaan viimeistely uupui. Se olisi ollut arvokas koppimaali vieraille. Erän viimeisellä sekunnilla Heikkinen laukoi vielä viivasta Vehviläisen takapatjaan. Toisen erän torjunnat kirjattiin 10-7.

Päätöserän alku oli murheellinen Kärpille. Ajassa 41:39 TPS meni johtoon. Kukkonen kaatui painin seurauksena kulmassa. Palmu sai syöttää kiekon vapaasti laidan läheltä Virralle, joka nousi maalin takaa esiin. Niemelä joutui pitämään syötön takatolpalle, joten Vehviläisen tehtävä oli pitää etukulma kiinni. Hän ei sitä tehnyt, vaan Virta nosti tyylikkäällä kääntörannarilla kiekon etupeltiin. Maalivahdin piikkiin ilman muuta, ei jossiteltavaa. Seuraavassa vaihdossa puolestaan Ruohomaa hävisi aloituksen omassa päässä Karvoselle. Heikkinen levitti viereen ja Tallinder laukoi aivan sinisen kulmasta kiekon kohti maalia. Bertrand ei ehtinyt blokkaamaan ja maskia oli sen verran, että kiekko lurahti Vehviläisen varusteiden läpi sisään. Pasi Nurmisen sanoin maalivahdilla on yksi tehtävä ja se on nähdä se kiekko, joten osittain noin löysän rannelaukausheiton meneminen sisään menee Vehviläisen piikkiin, mutta maskia oli niin paljon, että osin hän ei sille voinut mitään. Joka tapauksessa nyt se kiekko valitettavasti meni sisään ja TPS siirtyi kahden maalin johtoon. 45 minuutin kohdalla Kärpät pääsi ylivoimalle, kun Palmu otti hyökkäyspään jäähyn kampituksesta. Mäkelä lähti luistelemaan maalin edestä kohti kulmaa, mutta kaatui ja Palmu sai jäähyn. Piippuhyllylle tuo näytti kampilta, mutta ilmeisesti TV-kuvissa kyseessä oli Mäkelän oma kompurointi. Niin tai näin, vieraat pääsivät ylivoimalle. Ainoa merkittävä paikka tuli ensimmäisellä kolmella sekunnilla, kun Ruohomaa voitti aloituksen, Koivisto levitti Kukkoselle, joka laukoi heti siivestä one-timerin, mutta Setänen torjui patjoilla. Muutoin Kärpillä oli vaikeuksia päästä edes alueelle. Jäähyn umpeutumisen jälkeen Kallio pääsi laidasta vauhdilla spurttamaan alueelle ja laukoi tutun rannarin suoraan luistelusta. Vehviläinen torjui tyylikkäästi räpylällä ja ilmeisesti jälkitilanteesta Sailio sai estämisjäähyn. TPS pääsi pyörittämään ylivoimaa, mutta Heikkisen viivakuteja parempia paikkoja se ei saanut sahattua.

Viimeinen kymppi alkoi siis 3-1 lukemissa, mutta vierasjoukkue kavensi pian. Ajassa 50:32 Lasu toi kiekon alueelle ja jätti sen taakse Hakanpäälle, joka laukoi ranteella viivan tuntumasta kiekon takakulmaan. Setäsen piikkiin tuo säkki. Kakkossyöttö Kivihalmeelle. Plussat puolestaan myös junnukaksikko Kupari-Kankaalle. Maalin jälkeen Kärppien kolmonen sai aikaan jälleen huikean paineen. Säiliö näytti taistelullaan esimerkkiä ja voitti kaksinkamppailuja, joiden ansiosta kiekko pysyi hyökkäysalueella. Tuon mylläkän seurauksena Tallinder sai jäähyn väkivaltaisuudesta. Kärppien YV yski kuitenkin taas. Ruohomaan kuti siivestä oli paras paikka, mutta taas Setänen torjui patjoilla helposti. Kakkosylivoimassa silmiinpistävää oli se, että Kivihalme kyllä toi kiekkoa aktiivisesti jalalla ylös. Hän heitti sen välillä punaiselta päätyyn ja luisteli itse perään maalin taakse. Pakeille on näköjään annettu lupa mennä päätyyn asti samalla vauhdilla Mannerin kanadalätkässä ja hyökkääjät sitten paikkaavat alaspäin. Kivihalme jopa voitti muutaman kiekon päädyssä ja ehti palaamaan omalle paikalleen viivaan jatkamaan pyöritystä. Viimeisellä vitosella Tepsin ykkösellä oli paikka naulata matsi. Lindsten riisti hyökkäysalueella loistavasti ties monennenko kerran pelin aikana kiekon kärppäpakilta ja pelasi viereen Perrinille, mutta tämä ei keskeltä haudannut matsia lopullisesti. Kolme minuuttia ennen loppua Junttila puolestaan ajoi oikealta sisään mäenalasmaisesti, mutta laukoi suoraan muikkuverkkoihin kohtuullisen hyvästä paikasta. Minuutti ennen loppua puolestaan Bertrand koukkasi Lindstenia kesken Kärppien pyörityksen ja takaa-ajo tyrehtyi siihen. En nähnyt tilannetta kunnolla livenä, joten en ota kantaa tuomion oikeellisuuteen. TPS pyöritti rauhassa kiekkoa ykkösylivoimakoostumuksellaan Kärppien alueella, kunnes puoli minuuttia ennen loppua Ruohomaa pääsi jalalla nostamaan vastaiskua. Samalla Veini lähti pois maalilta ja Humaloja hyppäsi askiin. Hän saikin kiekon maalin takana, mutta syötti sen niin huolimattomasti kohti viivaa, että Lindsten pääsi polkemaan Perrinin kanssa 2v0-tilanteeseen ja Jasu tarjoili Ekille viereen tyhjän maalin 12 sekuntia ennen loppua. Tuossa vaiheessa lähdin kipuamaan piippuhyllyltä alas, jotta ehdin vessaan ilman jonoa ja sitä kautta bussiin ajoissa. Päätöserän torjunnat 7-11, joten molemmat veskat kirjasivat 25 torjuntaa ottelussa lopulta yhteensä.

Raportin loppuun tuttuun tapaan pelaaja-analyysit molemmista joukkueista. Ensin vierasjoukkue Oulun Kärpät.

+ Vehviläinen oli kaksi erää loistava, avauserässä täysin kuningas. Päätöserässä sitten Virran kuti meni liian helposti ja osin Tallenin roikku. Hyvä neljän matsin putki kuitenkin, jossa kolme voittoa. Rynnäs sitten maaliin seuraavaan matsiin.
+ Puolustajista jokainen paransi avauskympin jälkeen. Kolmosparin ukot eli Kivihalme ja Hakanpää olivat kuitenkin lopulta ne, jotka suoriutuivat ehyiten Heshkan ohella. Kivihalmeen jalka oli loistava. Hakanpää on ollut tällä kaudella huiman hyvä ja jatkoi hyvää pelaamistaan. Kruununa tietysti jo kauden toinen maali. Aktiivinen molemmissa päissä kenttää ja uskaltaa hyökkäyssiniselläkin tehdä järkeviä ratkaisuja kiekon kanssa. Heshka oli rauhallisen hyvä, ainoastaan siinä 1-1 tasoituksessa olisi voinut tehdä jotain toisin. Niemelä ei ollut niin hyvä jalalla kuin aiemmissa peleissä. Koivistolta puolestaan hieman tasapaksumpi esitys. Kukkonen joutui melko paljon painimaan omissa, mutta selvitti tilanteet kuitenkin yleensä. Mäkelä on riittävän hyvä seiskapakki. Oli mukana avausmaalissa ja liike on ihan jees. Fysiikan puute rajoittaa välillä pelaamista.
+ Hyökkääjistä ykkönen ja kolmonen olivat ylivoimaisesti parhaat koostumukset. Ykkönen pelasi Tepsin ykköstä vastaan ja maalipaikat menivät lopulta melko tasan. Junttila oli jälleen luistelukingi. Bertrand oli pelin sisällä ja pääsi laukomaan monta kertaakin, mutta ei huippupaikoista. Ruohomaalta 3-1 maalissa paha aloitustappio, mutta muutoin suoritui mallikkaasti. Osaa ylittää keskialueen vauhdilla kiekon kanssa, imeä itseensä pari miestä ja sitten antaa vapauttavan syötön viereen. Kolmosesta tosiaan täytyy nostaa esiin vielä Sailio. Härkämäinen esitys kulmissa ja laidoissa. Kuten olen todennut aiemmin ainakin Kärppien kausiketjussa, Sailio pystyy myös kiekolla hyviin ratkaisuihin ja tänään taas nähtiin sitä parasta Sailiota, mitä hän voi tarjota Kärpille. Viisaita siirtoja ahtaissa väleissä. Humaloja teki maalin ja raatoi alivoimalla. Kestilällä oli yksi huippupaikka, mutta oli koko ajan pelin sisällä/päällä.
- Kakkosketjussa Junnila oli huonoin hyökkääjä. Epävarmoja ratkaisuja jatkuvasti, kruununa avauserän rankkariin johtanut tilanne. Leskistä huutaa tuo kakkosketju kovin. Mäenalasella oli yksi huippupaikka, liike oli hyvää, mutta ehkä Junnilan kädettömyys vaivasi lopulta tuota ketjua liikaa. Lasulle 0+1 tehot ja puolustussuuntaan maagista työtä. Hän monta kertaa jo pelkällä sijoittumisellaan ja kiilaamisellaan sai pelattua kotijoukkueen pelaajan pois kiekosta. Hieman tulee jo mieleen kemppasmainen dominanssi puolustuspelaamisessa sillä erotuksella, että Kemppaisen takakarvauspelaaminen on vieläkin parempaa kuin Lasulla. Rutiini puolustussuoritteissa on kuitenkin huima. Nelosketju jäi melko vähille minuuteille. Kankaan miehekkäät poikkarit jäivät mieleen, samoin Kuparin muutamat rohkeat kiekon hallussapidot. Ikonen oli jotenkin vaisu ja kankea, Junnilan ohella huonoin hyökkääjä. Mutta edelleen uskon, että Ikonen on keväällä arvokas pelaaja.
- Erikoistilanteista YV oli huonoa. Liikaa peli pyöri vain siivissä tai sitten ei päästy edes alueelle. AV ei myöskään oikein toiminut, koska papat saivat pyörittää melko rauhassa ja värkkäsivät yhden maalinkin.

TPS
+ Setänen oli voittava maalivahti. Toinen maali lirahti helposti, mutta voitto tuli silti. Useita patjatorjuntoja sivuttaisliikkeessä.
+ Heikkinen oli johtava pakki. Sai käyttää kutiaan monta kertaa ja sijoittui hyvin. Tallinder puolestaan oli viime kauteen verrattuna paljonkin epävarmempi ajoittain. Yllättävän huonoja siirtoja muutaman kerran, muun muassa se Sailion paikka alivoimalla. Reunanen oli kakkosparista ehdottomasti parempi, peliasento on seisova ja ylväs. Toki kaipaa vielä voimaa kamppailupelaamiseen, mutta luistelulla selvittää jo usein tilanteet kuten myös kolmosparin Berger.
- Eronen oli huonoin pakki. Avauserässä samassa vaihdossa pari koomailua. Jalka oli raskaannäköinen. Forrströmille peruspakin näkymätön iltapuhde molemmissa päissä kenttää, ei loistanut eikä pettänyt.
+ Ykkönen pelasi ykköstä vastaan ja maalipaikat tosiaan melko tasan. Lindstenin riistopelaaminen oli komeaa seurattavaa. Sai palkaksi lopulta 1+1 tehot. Perrinilta myös hyvä matsi ja myös hänelle samat tehot. Selvä tasonnosto viime kaudesta liikkeen osalta, jonka ansiosta Ekillä on enemmän aikaa tehdä hyviä päätöksiä. Kallio täydensi sitten tuon vitjan. Ei ollut niin näkyvä kuin ketjun kaksi muuta jamppaa. Kakkosketjussa Virta-Palmu -akseli oli ihan jees, värkkäsivät yhden maalin. Palmu oli hauska nähdä livenä ensimmäistä kertaa, vaikka pojan pisteet laskivat silmissäni salakalastusepisodin vuoksi. Odotin vielä energisempää luistelua häneltä, koska koko rajoittaa niin paljon, mutta ainakaan tässä pelissä liike ei ollut mitään ylivertaista kuten esimerkiksi Junttilalla. Silti toki keskivertoa parempaa kuten myös Virralla, joka oli kiekolla ehkäpä tämän ketjun näkyvin. Sai sen maalinsa vihdoin ja haastoi aktiivisesti kärppäpakkeja muutoinkin. Nelonen hoiti ruutunsa rutiinilla ja piti nollat omissa. Nurmi-Virtanen raatoi alivoimalla. Nurmi on toki edelleen bambi luistimilla, mutta ei enää niin kankea kuin viime kaudella. Virtanen lienee Liigan hitaimpia suunnanmuutospelaajia, mutta paikkaa sijoittumisellaan. Pikkarainen jäi tasaviisikoin melko näkymättömiin, kakkosylivoimassa oli toki sitten mukana.
- Väyrynen oli pehmeä ja flegu. Hukkasi pilkun ja ei oikeastaan tuo kuin näennäistä koohotusta tuohon ketjuun tällä hetkellä. Ihmettelen, että Otto Nieminen istuu viltissä Väyrysen sijaan. Kolmosketjusta Nyström oli pimennossa, Karvonen puolestaan eniten kiekossa ja otti arvokkaan aloitusvoiton voittomaalissa, joten häneltä ihan jees matsi. Raatoi myös alivoimalla onnistuneesti. Kolmosen toinen laituri eli Taavitsainen oli Nyströmin tavoin melko turhake. Viimeiset ratkaisut kiekon kanssa vaativat vielä hiomista. Itseluottamus vaikuttaa ehkä olevan hieman hukassa.

Melko paljon jälleen tekstiä, mutta tapani on tehdä paikan päällä nähdyistä peleistä kattavat raportit eikä tyytyä nykyjournalismin tapaan vain kertaamaan maalit tekstin muodossa. Se ei palvele millään tavalla sellaista lukijaa, joka janoaa lisätietoa siitä, mitä muuta pelissä tapahtui ja miten yksilöt suoriutuvat highlightien ulkopuolella. Yhteenvetona harmittava tappio näin kärppäkannattajan näkökulmasta, mutta en murehdi sitä liikaa, koska tärkeintä oli nähdä jälleen oma lempijoukkueeni livenä jäällä. Seuraavan kerran sitten helmikuun alussa ellen mene esimerkiksi Helsinkiin, Raumalle, Poriin tai Tampereelle johonkin vierasmatsiin sitä ennen. Viihdyttävä kiekkopeli, josta maksoin mielellään 15 yksikköä.

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 23.09.2017 15:48

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#12 Otto Koivula - #71 Tapio Laakso - #78 Mikael Kuronen
#19 Teemu Rautiainen - #42 Sami Sandell - #32 Joona Ikonen
#10 Eemeli Suomi - #22 Arttu Ruotsalainen - #23 Juho Liuksiala
#75 Teemu Lepaus - #88 Juhani Tamminen - #72 Julius Valtonen

#47 Arto Laatikainen - #9 Olli Vainio
#57 Jarkko Parikka - #8 Valtteri Viljanen
#6 Taneli Siikaluoma - #17 Stefan Espeland
#31 Valtteri Ilomäki

#35 Antti Lehtonen
(#97 Markus Ruusu)


Ilves jatkaa samalla kokoonpanolla kuin keskiviikkona HIFK:ta vastaan, josta siis kauden toistaiseksi kauden ainoa voitto. Mielenkiintoista tuossa oli, että tuo oli pelillisesti Ilvekseltä melkeinpä heikoin ottelu, mutta siitä voitto, kun paremmista peleistä oli tullut tattiin. Keskiviikkona Lehtonen oli vireessä ja HIFK:n viimeistely oli lähes surkuhupaisaa, joten sen ansiosta lähinnä voitto irtosi.

Toivottavasti tänään alkaisi niiltä tehoja löytymään, joiden lähtökohtaisesti piti olla tämän kauden ratkaisuosasto. Niin Laaksolta, Rautiaiselta, Koivulalta, Liuksialalta kuten myös Sandellilta kaivataan parempaa. Sandell sentään välillä väläytellyt, mutta muu nelikko ollut pääosin aika pimennossa.

Tänään ehdottomasti ainoa vaihtoehto on kolme pistettä, jotta eroa edellä oleviin saataisiin kurottua. Lisäksi Jukureilla alla peli eiliseltä, kun Ilves saanut huilata pari päivää. Toivon mukaan voitto on tuonut rentoutta tekemiseen ja tänään saadaan alkukauden paras 60 minuuttinen.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 23.09.2017 19:46

Kerhon goonille iso tassu ... saatanan pillipiiparit, kun ei anna lyödä ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja käppä » 28.09.2017 16:30

Kuva

Julius Junttila - Mikael Ruohomaa - Charles Bertrand
Saku Mäenalanen - Nicklas Lasu - Rasmus Kupari
Jari Sailio - Miska Humaloja - Aku Kestilä
Jasse Ikonen - Jesse Koskenkorva - Jyri Junnila

Miika Koivisto - Shaun Heshka
Lasse Kukkonen - Mikko Niemelä
Teemu Kivihalme - Jani Hakanpää
Aleksi Mäkelä

Jussi Rynnäs (Veini Vehviläinen)


Pitkästä aikaa ei ole työt pilaamassa pelin seuraamista. Leskinen edelleen poissa ja hänen paikallaan pelaa lupaava Rasmus Kupari joka on pari peliä liigaa jo saanut tällä kaudella alle. Nelosessa puolestaan "kossu" pelaa kauden ensimmäisen liigapelinsä. Viime kaudella teki jo debyytin ja taisi maalinkin tehdä.
Kärpät on saanut huilata alkuviikon ja tällä viikolla vain 2 peliä ja kummatkin kotona joten tänään pitäisi mennä kovaa ja mikään muu ei kyllä kelpaa kuin voitto. Toivotaan myös Kuparille ja Kossulle onnistumisia.
Illan ottelut:
Kärpät - SaiPa
JYP - Ilves
Lukko - Pelicans
TPS - HPK
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 28.09.2017 17:20

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#19 Teemu Rautiainen - #71 Tapio Laakso - #42 Sami Sandell
#12 Otto Koivula - #88 Juhani Tamminen - #78 Mikael Kuronen
#10 Eemeli Suomi - #22 Arttu Ruotsalainen - #23 Juho Liuksiala
#75 Teemu Lepaus - #11 Joona Koppanen - #72 Julius Valtonen

#47 Arto Laatikainen - #9 Olli Vainio
#57 Jarkko Parikka - #8 Valtteri Viljanen
#6 Taneli Siikaluoma - #17 Stefan Espeland
#31 Valtteri Ilomäki

#35 Antti Lehtonen
(#97 Markus Ruusu)


Samalla kokoonpanolla jatketaan kuin tiistain voitokkaassa KooKoo-ottelussa. Tuorein vahvistus Joe Piskula ei tänään ymmärrettävästi ole vielä kehissä. Mielelläänhän sitä miehen olisi tänään kaukalossa nähnyt, mutta vähän liian nopeasti tuli tämä ilta. Ehkäpä lauantaina Oulussa?

Tänään tosiaan JYP vastassa, joten eipä liiemmin odotuksia kolmen ottelun voittoputkesta huolimatta. Enitenhän tässä jännittää Sandellin kahdeksas ottelu. Tänään kauden päätösottelu miehen osalta? Olisihan se jo aika julmaa, jos kolmatta kertaa sama homma...
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 30.09.2017 13:16

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#19 Teemu Rautiainen - #71 Tapio Laakso - #42 Sami Sandell
#12 Otto Koivula - #88 Juhani Tamminen - #78 Mikael Kuronen
#10 Eemeli Suomi - #22 Arttu Ruotsalainen - #23 Juho Liuksiala
#75 Teemu Lepaus - #11 Joona Koppanen - #32 Joona Ikonen

#47 Arto Laatikainen - #9 Olli Vainio
#57 Jarkko Parikka - #8 Valtteri Viljanen
#43 Joe Piskula - #17 Stefan Espeland
#31 Valtteri Ilomäki

#35 Antti Lehtonen
(#97 Markus Ruusu)


Ilves kyseisellä kokoonpanolla kaatamaan Kärppiä. Ikonen korvaa nelosketjun oikeassa laidassa Valtosen. Kyseessä varmastikin puhtaasti kierrätystä ja perjantaina tuolla paikalla luultavasti pelaa loukkaantumisestaan toipunut Meskanen. Toinen muutos puolustuksessa, jossa Piskula suorittaa liigadebyyttinsä ja luutii kolmosparissa Espelandin kanssa. Piskulan tieltä putosi Siikaluoma, joka palasi lainapestiltään illan vastustajan riveihin. Muutoin Ilves jatkaa samalla kokoonpanolla kuin viikon aiemmissa otteluissa. Jyväskylässä avauserässä vaihtoon pommitettu Lehtonen tänään taas aloittavana maalivahtina, jota ehkä hivenen ihmettelen. Ruusu kuitenkin suoriutui omasta urakastaan kelvollisesti, vaikkei toki kovin suureen kiekkosateeseen joutunutkaan.

Torstaina JYPia vastaan vaikea avauserä, kun jyväskyläläisten kokenut kaarti laittoi aika kovalla tehokkuudella kiekkoja pussiin. Ilves osoitti hienosti luonnetta ja nousi vielä voittotaisteluun mukaan, mutta hyvä taistelu ei valitettavasti pisteille asti riittänyt. Uskon silti pelin kasvattaneen joukkueen uskoa, että kärkijoukkueetkin kyetään tiukoille laittamaan. Toki nostihan JYP jalkaa kaasulta avauserän jälkeen. Tänään taas joudutaan kunnon testiin ja tulee olla todella huolellinen, sillä Kärpätkin rankoo virheistä armotta. Varsinkin kotonaan Kärpät on ollut erittäin vahva ja napannut selkeitä voittoja.

Toivottavasti tiukka peli saadaan aikaiseksi ja hienoahan se olisi, että joku pistekin saataisiin raavittua mukaan, vaikka kovan työn takana tuo tulee olemaan. Todella suurella mielenkiinnolla odotan Piskulan pelaamista. Pitäisi ainakin tuoda ryhtiä sinne oman maalin eteen, jossa ollaan oltu tähän asti todella heikkoja.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja käppä » 30.09.2017 14:16

Kuva

Julius Junttila - Mikael Ruohomaa - Charles Bertrand
Saku Mäenalanen - Nicklas Lasu - Rasmus Kupari
Jasse Ikonen - Jesse Koskenkorva - Jyri Junnila
Jari Sailio - Miska Humaloja - Aku Kestilä


Miika Koivisto - Shaun Heshka
Lasse Kukkonen - Mikko Niemelä
Teemu Kivihalme - Jani Hakanpää
Aleksi Mäkelä

Veini Vehviläinen (Jussi Rynnäs)


Samoilla jatketaan ketjujen osalta ja ainoa muutos on, että Veinin vuoro olla tolppien välissä. Alkukaudella Rynnästä pidettiin selkeänä ykkösvahtina, mutta tällä hetkellä näyttää, että pelit menevät aika 50-50 joka on tietysti ainoastaan hyvä asia ja kumpikaan ei voi olla varma aloittavan maalivahdin paikasta. Joka taas tarkoittaa sitä, että joka pelissä ja harjoituksessa pitää tehdä parhaansa.

SaiPaa vastaan nähtiin kauden ensimmäisiä maaleja kolmelta pelaajalta kun Lasu, Kupari ja Junnila saivat kauden ensimmäiset maalinsa. Kuparin oli tosiaan 17 vuotiaan ensimmäinen liigassa ja miestä pidetäänkin ensi kesän draftin ensimmäisen kierroksen varauksena. Lasu puolestaan teki harjoituspeleissä jo pari häkkiä, mutta torstaina nähtiin liigauran ensimmäinen. Toivotaan, että se kuuluisa ketsuppipullo aukesi nyt.
Harjoituspeleissä jo ruotsalaisjoukkueet saivat kokea Kärppien kotivireen ja Kärpät on myöskin jatkanut tätä liigassa.

Tämän päivän peli on myös perhepeli ja aamulla lapset saivat jo olla luistelemassa Kärppien pelaajien kanssa ja pelissäkin on kaikenlaista oheisohjelmaa joten toivotaan, että yleisömäärässä päästäisiin ainakin yli 5000. Ehkä jopa sinne 6000?
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 07.10.2017 13:35

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#42 Sami Sandell - #71 Tapio Laakso - #19 Teemu Rautiainen
#12 Otto Koivula - #88 Juhani Tamminen - #18 Ville Meskanen
#10 Eemeli Suomi - #22 Arttu Ruotsalainen - #78 Mikael Kuronen
#75 Teemu Lepaus - #11 Joona Koppanen - #23 Juho Liuksiala

#47 Arto Laatikainen - #9 Olli Vainio
#55 Juuso Pulli - #57 Jarkko Parikka
#43 Joe Piskula - #17 Stefan Espeland
#8 Valtteri Viljanen

#97 Markus Ruusu
(#1 Waltteri Urpolahti)


Tänään Vaasaan kyseisellä kokoonpanolla. Eiliseen verrattuna muutama muutos. Valtonen putoaa katsomon puolelle ja katsomosta Kuronen nousee kokoonpanoon. Liuksiala putoaa kolmosketjun laidalta nelosketjuun. Eilen kokoonpanoon palannut Pulli Parikan pakkipariksi seiskapakiksi pudonneen Viljasen tilalle. Yhden ottelun pelikieltonsa kärsinyt Piskula taas kokoonpanossa ja Esplandin pakkiparina. Lehtonen otti eilen päähänsä osumaa jättäen ottelun kesken, joten Ruusu tänään aloittaa toisen ottelunsa Ilves-maalilla ja junnuista Urpolahti hälytetty luukkua avaamaan. Pullin lisäksi Meskanen palasi eilen kokoonpanoon ja saalisti avausottelussaan heti kaksi syöttöpistettä.

Voitokkaassa HPK-ottelussa suurimmat sankarit Koivula (1+3) ja Rautiainen (2+1). Varsinkin Koivula kun sai viimein sen kaipaamansa kauden avausmaalin, niin oli lähes pitelemätön. Voittomaali kahdeksan sekuntia ennen loppua, joten varmasti kovalla sykkeellä Ilves on tänään liikenteessä. Sport ollut vahvassa iskussa ja varsinkin kotonaan ollut vireessä, joten hikinen ilta on tiedossa. Tärkeää olisi tästäkin pelistä jotain pisteitä kaapia.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja käppä » 07.10.2017 15:21

Kuva

Julius Junttila - Mikael Ruohomaa - Charles Bertrand
Rasmus Kupari - Nicklas Lasu - Juha Koivisto
Jari Sailio - Miska Humaloja - Saku Mäenalanen
Jyri Junnila - Jasse Ikonen - Tuomas Vartiainen


Miika Koivisto - Aleksi Mäkelä
Lasse Kukkonen - Mikko Niemelä
Teemu Kivihalme - Jani Hakanpää
Taneli Ronkainen

Veini Vehviläinen (Jussi Rynnäs)


Heshka ja Leskinen jatkavat edelleen sairasosastolla. Juha Koivisto puolestaan debytoi Lasun laidalla kakkosketjussa. Veini pääsee pelaamaan vanhaa seuraansa vastaan ja toivottavasti pää kestää. Kärkipeli ja vastakkain mm. pistepörssin kärjessä olevat Julius Junttila ja Jarkko Immonen sekä maalipörssissä kamppailevat Charles Bertrant ja Juuso Puustinen.
Toivotaan taas, että yleisöä olisi edes lähelle se 6000 :tuoppi:
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja käppä » 13.10.2017 17:17

Kuva

Julius Junttila - Mikael Ruohomaa - Charles Bertrand
Rasmus Kupari - Nicklas Lasu - Jasse Ikonen
Jari Sailio - Miska Humaloja - Saku Mäenalanen
Jyri Junnila - Aku Kestilä - Juha Koivisto


Miika Koivisto - Aleksi Mäkelä
Lasse Kukkonen - Mikko Niemelä
Teemu Kivihalme - Jani Hakanpää
Taneli Ronkainen

Jussi Rynnäs (Veini Vehviläinen)


Ei mitään suuria muutoksia kokoonpanossa. Ikonen nousee kakkoseen ja Koivisto pelaa Vartiaisen tilalla nelosessa. Rynnäs häkissä.
Kärpillähän tässä on etulyöntiasema, koska Kärpät on huilannut koko viikon kun Tappara pelasi keskiviikkona Slovakiassa vaikka porkkanoiden ykköskenttä huilasikin kyseisen pelin. Luotetaan siihen, että 3 pistettä tarttuu mukaan :Thumb up:
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Liigan runkosarja 2017-2018 - Ennakot ja jälkipelit

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 14.10.2017 12:46

Kuva


ILVES TÄNÄÄN:


#42 Sami Sandell - #71 Tapio Laakso - #19 Teemu Rautiainen
#12 Otto Koivula - #88 Juhani Tamminen - #18 Ville Meskanen
#10 Eemeli Suomi - #22 Arttu Ruotsalainen - #78 Mikael Kuronen
#75 Teemu Lepaus - #11 Joona Koppanen - #23 Juho Liuksiala

#47 Arto Laatikainen - #9 Olli Vainio
#55 Juuso Pulli - #57 Jarkko Parikka
#17 Stefan Espeland - #43 Joe Piskula
#8 Valtteri Viljanen

#97 Markus Ruusu
(#1 Waltteri Urpolahti)


Ilves jatkaa tutulla kokoonpanolla, jolla on menty kolme viimeisintä peliä. Mitäpä sitä voittavaa kokoonpanoa muuttamaan? Ainoa loukkaantunut aivotärähdyksestä toipuva Lehtonen, joten Ruusu aloittaa kolmannen ottelunsa putkeen. Valtonen rotaatiossa, Ikonen, Haapanen ja Ilomäki Lempäälässä sekä Mäntylä A-junioreissa.

Vaikea ilta edessä, kun Pelicans saapuu Tampereelle. Viime kaudella Pelicans vei kaikki keskinäiset kohtaamiset ja ollut muutenkin inhottava vastus viime vuosina. Lisäksi ihan hyvässä tikissä, joten haastavaa on pisteitä saada. Etuna toki, että Pelsu pelasi eilen, kun Ilves ei ole pelannut keskiviikon voittoisan ottelun jälkeen. Pelicans varmaankin tulee alkua hallitsemaan, mutta loppua kohden Ilves saa otetta itselleen. Alkuun olisi hyvä ilman takaiskuja selvitä.

Uskon, että tasainen peli on luvassa, eikä peli tule repeämään kumpaankaan suuntaan. Onneksi Tyrväinen ja Mustonen eivät ole tänään rokottamassa, joten voittomahdollisuudet kasvavat merkittävästi. Ilveksellä kahdekasta edellisestä ottelusta kuusi voittoa ja tänään haetaan neljättä perättäistä voittoa. Hyvät otteet näyttävät näkyvän myös katsomokartassa. Tänään 5000 rikki? :Thumb up:
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Seuraava

Paluu Liigakierrokset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa