Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

Täällä foorumin ylläpito ilmoittaa asioista ja jos sinulla on jotain kysyttävää, tai ehdotettavaa, niin voit tehdä ne täällä.
Avatar
Viestit: 5298
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 27.08.2015 17:53

MustaSurma76 kirjoitti:Mobiilikäyttö.

Siinäpä se tärkein uudistuksen kohde sitten kun foorumia seuraavaksi meinataan päivittää. Foorumin selaaminen onnistuu puhelimella jotenkuten vaikka ihan helvettiä sekin on mutta ainakin Samsungilla viestin lähettäminen puhelimella on suoraan saatanasta (välillä toimii, välillä ei sitten yhtään). Jos ei ihan samanlaista mobiilipäivitystä tulisi kuin Jatkoajan puolelle niin jotain tuon suuntaista voisi harkita ehkä tännekin.

Veikkaan että käyttäjämäärät ja aktiivisuus kasvaisi jos foorumin mobiilikäyttöä parannettaisiin.


Näin kirjoittelin keväällä tuonne Vaihtoaition parannukset ketjuun. Edelleen olen samaa mieltä...
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Viestit: 12
Liittynyt: 30.08.2015 09:14
Suosikkijoukkue: KooKoo

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Epe » 30.08.2015 17:31

Näin uutena jäsenenä on myös todettava että vaikeaa on puhelinkäyttö.
Lukeminen jotenkin onnistuu mutta teksti on turhan pientä 4.3 tuuman näytöllä.

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Jack » 06.09.2015 10:03

KHL:ää ollaan pelattu kohta kaksi viikkoa, Liiga alkaa viiden päivän päästä, Mestis kymmenen päivän päästä ja NHL kuukauden ja yhden päivän kuluttua. Toisin sanoen meillä alkaa olla kiekkokausi 2015-2016 kohta kokonaan käsissä. Aika makeeta. Loppukeväästä alkoi jo tuntua siltä, että tätä hokia on tullut joka ovesta kohta jo vähän liikaakin. Itse ahmisin todennäköisesti viime kaudella suurimman annoksen lätkää koko elämäni aikana. KHL:ää paikanpäällä, Liigaa paikanpäällä, Mestistä paikanpäällä. Tähän päälle KHL:ät ja Änärit Viaplaysta. Vähän SHL:ää ja viellä jääkiekon chämppäriä, eli CHL:ää. Jääkiekon saatavuus on muuttunut radikaalisti muutaman viime kauden aikana. Nyt sä voit ostaa KAIKKI pelit sun omaan televisioon. Sä voit katsoa jokaikisen NHL ottelun jälkikäteen sillon kun sua huvittaa.

Tuleva kausi ei varmasti ota viime kaudesta yhtään takapakkia. Tulen itse todennäköisesti katsomaan viellä viime kautta enemmän lätkää. Aloitin viikko sitten opiskelut parin vuoden tauon jälkeen. Perinteinen 07:00-16:00 työrytmi on unohdettu. Opiskelut tarjoavat mahdollisuuden katsoa enemmän NHL:ää yöaikaan, sillä koulupäivät/viikot vaihtelevat hurjasti. Mitä tulee Vaihtoaitioon, niin yritän parantaa viime kaudesta hurjasti. Viime kaudella osallistuin keskusteluissa enemmän NHL-puolelle. Liigan seuraaminen jäi isosti taka-alalle. Iso syy oli TPS:n ryömiminen paskassa. Ei vaan huvittanut mennä hallille katsomaan sitä paskaa. Nyt taas sekä Tepsillä että koko Liigalla on näytön paikka. Ja itse annan sille ison mahdollisuuden. Parin viikon takainen muutto Lahteen antaa hyvän mahiksen meikäläisen Liigan seuraamiselle. Asun 5min kävelymatkan päässä Pelicansin kotiluolasta ja tulen varmasti katsomaan hyvän määrän otteluita paikanpäällä. Mestis jää taka-alalle, mutta muutamia TUTO:n pelejä viikonloppuisin täytyy koitaa käydä katsastamassa.

Kuten jo sanoin, niin koitan itse parantaa täällä kirjoittelua tulevalla kaudella. Motivaatio on iso asia. Kaikki me varmasti tulemme katsomaan paljon lätkää tulevallakin kaudella, mutta toinen juttu on alkaa kirjoittamaan siitä täällä. Itse saan motivaatiota siitä, kun saa keskustelua aikaiseksi. On helvetin tylsää kirjoitella jonkun joukkueen kausiketjuun viestejä/raportteja peleistä, jos sinne ei kauden aikana kirjoita kukaan muu mitään. Kunnon keskustelua ja pientä vääntöä, kun toinen väittää sitä ja toinen tätä on paljon mielenkiintoisempi lukea, kun että yksi kaveri kirjoittaa tasapaksuja raportteja otteluista. Kun luet toisen kirjoittamaa viestiä ja ajattelet että eihän se noin mennyt, tai toi pelaajahan pelasi aivan paskasti, niin vastaa siihen sitten niin. Älä jätä sitä vain ajatukseksi. Ei jokaisen viesti tarvitse olla romaanin pituinen. Heitä vaikka yks ajatus/väite ja paina entteriä. Siten me saadaan tänne jotain keskustelua aikaiseksi.

Päätetääs tämä viesti tähän. Tuli vain näin aamukahvin ääressä ajatus päästää vähän ajatuksia ja mietelmiä ilmoille. Ei me välttämättä tarvita tänne sataa käyttäjää lisää. Jos me jokainen lisätään edes hiukan aktiivisuutta, niin alkaa tuntumaan siltä että meitä olisi täällä enemmän. Nautinnollista kiekkokautta jokaiselle. Sovitaanko, että edes yritetään tehdä tästä kaudesta viime kautta parempi!
Viimeksi muokannut Jack päivämäärä 06.09.2015 14:46, muokattu yhteensä 1 kerran
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Avatar
Viestit: 3204
Liittynyt: 29.07.2009 19:33
Paikkakunta: Seinäjoki
Suosikkijoukkue: Ilves, QPR,Torpedo Nizhny Novgorod, Minnesota Wild

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja wildwind » 06.09.2015 12:34

Aivan erinomaisen laadukas viesti Jackilta tuossa yllä. Voin vain toivoa, että me hänen toivomallaan tavalla edistämme Vaihtoaition hyvinvointia ja siten myös omaa tilaamme. :Thumb up:
Jos kerran nauru pidentää ikää, mitäköhän totisuudesta sitten seuraa?

Kun on pää pilvissä, näkee huonosti.

Jotkut ihmiset tuovat iloa minne sitten saapuvatkin- toiset taas mistä lähtevätkin.

Salming

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Salming » 06.09.2015 16:48

Jack kirjoitti:Kuten jo sanoin, niin koitan itse parantaa täällä kirjoittelua tulevalla kaudella. Motivaatio on iso asia. Kaikki me varmasti tulemme katsomaan paljon lätkää tulevallakin kaudella, mutta toinen juttu on alkaa kirjoittamaan siitä täällä. Itse saan motivaatiota siitä, kun saa keskustelua aikaiseksi. On helvetin tylsää kirjoitella jonkun joukkueen kausiketjuun viestejä/raportteja peleistä, jos sinne ei kauden aikana kirjoita kukaan muu mitään. Kunnon keskustelua ja pientä vääntöä, kun toinen väittää sitä ja toinen tätä on paljon mielenkiintoisempi lukea, kun että yksi kaveri kirjoittaa tasapaksuja raportteja otteluista. Kun luet toisen kirjoittamaa viestiä ja ajattelet että eihän se noin mennyt, tai toi pelaajahan pelasi aivan paskasti, niin vastaa siihen sitten niin. Älä jätä sitä vain ajatukseksi. Ei jokaisen viesti tarvitse olla romaanin pituinen. Heitä vaikka yks ajatus/väite ja paina entteriä. Siten me saadaan tänne jotain keskustelua aikaiseksi.
Tämä. Väännöt ovat tämän lajin suola. Kirjoittamisen siis. Ja toki pitkistä raporteista saatava palaute kasvattaa myös virtuaalipippeliä. :cool: :Thumb up:

Ja sitten toiseen asiaan. Liigaguru alkaa perjantaina. Legenda voisi myllyttää Vaihtiksen Twitter-tilillä ja mainostaa tuota päivittäin sen alkuun asti, eikö?

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Jartsa » 06.09.2015 17:54

Mä vaan ihmettelen että mihin se jäi se vaihtisnousuun projekti? Alkaa olemaan buffaaminen myöhäistä tän kauden osalta... Suht hiljaista kuitenkin ollut täällä nyt...
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 4774
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 07.09.2015 18:04

No tälläisiä käyttäjiä kuten Lonkkataklaus on ilo nähdä foorumilla. Tämä on sitä tasonnostoa tai vähintään pidetään pää pinnalla. Mestarit ovat tosin kaikonneet teille tietämättömille.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Dev » 08.09.2015 16:42

Jartsa kirjoitti:Mä vaan ihmettelen että mihin se jäi se vaihtisnousuun projekti? Alkaa olemaan buffaaminen myöhäistä tän kauden osalta... Suht hiljaista kuitenkin ollut täällä nyt...


Ei se mihinkään jäänyt. Mä yritän saada asiat tällä viikolla kondikseen ja tiedottaa myös vähän asioita.

Paska tekosyy laittaa kiireiden pariin, mutta kyllä tässä päivät tuntuu vähän lyhyiltä, kun tehdään 10-15h duunia ja sitten pitäisi vielä niitä neitosiakin tässä nähdä, niin...
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Multi » 09.09.2015 09:09

Tuli sellainen mieleen, että voiko ylläpitäjät laittaa jonkun massapostin jäsenien s-postiin ja herätellä näin nukkuvia etc. Jonkun kivan viestin keksitte ja runoilette siihen. Tälläkin palstalla on niin pirusti käyttäjiä, että jos edes pieni osa heräisi tuon kautta niin aktiivisuutta tulisi lisää.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Dev » 10.09.2015 12:02

DrMultihunter kirjoitti:Tuli sellainen mieleen, että voiko ylläpitäjät laittaa jonkun massapostin jäsenien s-postiin ja herätellä näin nukkuvia etc. Jonkun kivan viestin keksitte ja runoilette siihen. Tälläkin palstalla on niin pirusti käyttäjiä, että jos edes pieni osa heräisi tuon kautta niin aktiivisuutta tulisi lisää.


Täytyy tarkistaa tämä asia. On tätä mielestäni joskus harrastettu, mutta en kyllä muista saako tuolta lähetettyä ns. massapostia.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 30.12.2016 18:47

Kuva

Börje kirjoitti:.. Make Vaihtoaitio Great Again ...
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 3626
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 11.01.2017 13:04

Noinhan se on, mutta kiitokset herroille käppä ja Ipandeeros, jotka pitävät ainakin otteluseurannoillaan foorumia vielä pystyssä. :Thumb up:

Viestit: 1
Liittynyt: 15.08.2019 19:43
Suosikkijoukkue: Kärpät

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Antsa » 16.08.2019 21:15

Elossa pysyneitä foorumeita on monipuolistettu wikillä, jolla oikein käyttöönotettuna täälläkin varmasti joku löytäisi hyvää käyttöä. Halukkaat voi kirjoittaa otteluraportteja, tietoa pelaajista, joukkueista ja kerätä tilastoja.

Shoutwiki on ilmainen wikien isännöintipalvelu, joka käyttää samaa mediawiki ohjelmistoa kuin wikipedia.

http://vaihtoaitio.shoutwiki.com

Viestit: 63
Liittynyt: 07.03.2011 18:03
Suosikkijoukkue: Ilves

Re: Yleistä keskustelua vaihtoaition tilasta

ViestiKirjoittaja Zoltan8D » 11.09.2019 22:39

Moro!

En kuulu sivuston aktiiveihin, vaikka oonkin netin monella urheilu- ja vedonlyöntisivustolla ollut aktiivisena jo yli vuosikymmenen ja tätäkin sivustoa lukenut taka-alalta kauan. Ollaan muutaman frendin kanssa perustettu/perustamassa uutta modernimpaa keskustelualustaa vedonlyöjille, kasinopelaajille ja kaikille urheiludiggareille, varsinaisesti sivua ei ole vielä virallisesti avattu, mutta ollaan etukäteen otettu sisään hieman tuttuja ja vakiojäseniä netin syövereistä. Tilanne on nyt tällä sivustolla äitynyt siihen pisteeseen, että ainoat kirjoittajat näyttävät olevan botteja, joten haluan nöyrimmin kutsua sut mukaan uudelle sivustolle jauhamaan jääkiekosta, urheilusta, vedonlyönnistä ja kaikesta näihin liittyvästä ja antamaan palautetta ja jakamaan kokemuksia ja mietteitä sivustosta sekä ihan vaan juttelemaan ja testailemaan näin ennakkoon.

Tarkoituksena ois tarjota Suomen paras yhteisö uhkapelaajille ja urheilusta kirjoittaville ja palkita aktiivisia jäseniä ihan eri tasolla kuin täälä tai muilla sivustoilla on palkittu ja, että käyttäjät saavat myös äänensä kuuluviin ja pystyy vaikuttamaan mihin suuntaan sivustoa kehitetään.

Erittäin paljon tervetuloa testailemaan ja katsomaan meininkiä ja antamaan palautetta! Sivusto on vielä hyvin raakeli ja päivä päivältä kehittyy valtavasti.

Viralliset avajaiset todennäköisesti syys-lokakuun vaihteessa, mutta jo nyt ennakkoon suuresti tervetuloa joukkoon!

www.ristikaksi.com
Avoin, rehellinen, luotettava ja ajankohtainen kanava pelaajille!

www.ristikaksi.com

Edellinen

Paluu Vaihtoaitio

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa