Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

Täällä foorumin ylläpito ilmoittaa asioista ja jos sinulla on jotain kysyttävää, tai ehdotettavaa, niin voit tehdä ne täällä.

Vieläkö "Kuukauden Vaihtoaitiolainen" -äänestys nappaa?

Äänestys päättyi 02.01.2012 19:21

Kyllä, hyvä tapa kunnioittaa kanssakirjoittajia.
19
50%
Kyllä, mutta sen voisi järjestää vaikkapa joka kolmas kuukausi (= 4 x vuodessa)
3
8%
Ei. Kerran vuodessa järjestettävä äänestys on paljon parempi.
12
32%
Ei. Täällä tarvitse olla minkäänlaisia äänestyksiä.
4
11%
 
Ääniä yhteensä : 38
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Legenda » 13.12.2011 19:21

Vuosi on taas kerran kohta takana päin ja tämäkin vuosi tarjosi Vaihtoaitiossa menoa ja meininkiä vaikka muille jakaa. Keskuuteemme saapui monia uusia tuttavuuksia ja pari vanhaakin kirjoittajaa palailia lomiltaan takaisin sorvin ääreen. Keskusteluiden taso ja aktiivisuus ovat menneet vuosi vuodelta eteenpäin kasvavan käyttäjämäärän vuoksi ja tämä tarkoittaakin varmasti taas kerran sitä, että luvassa on huipputiukka kisa vuoden kirjoittajan tittelistä!

Vuoden kirjoittaja äänestetään nyt neljättä kertaa. Ensimmäisen äänestyksen (v. 2008) korkkasi palstamme ylijumala Dev, toisena äänestysvuotena taas oli meikäläisen aika nostaa pystiä ja kolmantena vuonna Unk piti mestaruuden TPS-värisenä viemällä potin nimiinsä. Pystyykö Unk ottamaan ensimmäisenä kirjoittajan tuplavoiton Vaihtis-historian aikana? Säilyykö titteli mustavalkoisena? Jatkaako InFlames nousua ja nousee voittajaksi? Kuka on vuoden tulokas? Se jää nähtäväksi. Alla viimeisten vuosien tulokset.

Vuoden 2008 käyttäjä: Dev (2. Honkanen, 3. HijoDelViento)
Vuoden 2009 käyttäjä: Honkanen (2. Dev, 3. InFlames)
Vuoden 2010 käyttäjä: Unknown (2. InFlames, 3. Honkanen)


Viime vuoden äänestys on meikäläisellä hämärän peitossa. Tutkaillessani vanhoja viestejä pystyn tulkitsemaan, että Unk kruunattiin vuoden käyttäjäksi noiden moderaattoreiden antamien pisteiden perustellaa, or what? Emmekö äänestäneet viime vuonna ollenkaan? Ei riitä muisti kyllä ollenkaan :D Noh joka tapauksessa. Tänä vuonna sitten ennätysmäärä ääniä kehiin ja kaikki kynnelle kykenevät äänestämään, jotta saadaan laadukkain äänestys ikinä aikaan!

Vuoden kirjoittajan äänestys ei ole mitään rakettitiedettä ja jokainen varmasti halutessaan pystyy antamaan äänensä, mutta tokihan se vaatii enemmän panostusta kuin tuo "kuukauden Vaihtoaitiolainen" -äänestys. Tuossa äänestyksessä kun perustelut ovat jääneet ns. vapaa valinnaisiksi, mutta vuoden käyttäjää äänestettäessä ovat perustelut pakollisia! Jokainen rivi, jossa perustelut ovat tyyliä "1. VillePekka - Vitun kova jätkä", tullaan hylkäämään automaattisesti raadin toimesta. Alla vielä yksinkertaiset säännöt pääpiirteittäin.

1 - Äänestät numeroilla 1-10 mielestäsi kymmenen vuoden parasta kirjoittajaa palstalta.
2 - Perustele edes vähän valintojasi! Keneltäkään se ei vaadi liikaa vaivaa.
3 - Tee äänestys kunnolla.
4 - Itseänsä ei voi äänestää!


Laitan myös ketjun yhteyteen äänestyksen teille rakkaat kanssa kirjoittajat. Äänestys koskee "kuukauden Vaihtoaitiolainen" -äänestyksen kohtaloa ja sitä, että oletteko te vielä tulevanakin vuonna halukkaita jatkamaan tuota trendiä vai olisiko kerran vuodessa äänestettävä paras käyttäjä parempi vaihtoehto? Sen päätätte te, tai ainakin mielipiteenne otetaan vakavasti huomioon kun tuon kohtaloa ratkotaan!

Äänestys on kuitenkin alkanut! Onnea kaikille äänestykseen ja paras voittakoon. Muistakaa siis, että ääniä annetaan kymmenelle käyttäjälle ja itseänsä ei saa äänestää!

ÄÄNESTYSAIKA LOPPUU 31.12.2011 KLO 23:59
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 13.12.2011 20:43

1. Unknown Aina pitkää ja laadukasta tekstiä TPS osioon jota mukava lukea. Tätä lisää!
2. 3156155 Kommentoi etenki SaiPan puolella omien suorituksia positiivisesti että negatiivisesti. Hienoa tekstiä!
3. Nestori Pitää lähes itsekseen Mestis osiota pystyssä. Siitä hatunnosto ja kiitos!
4. DrMultihunter Paikallis vastustaja JYPin asiat tiedossa, plussaa siitä.
5. Friiku Stadin kingien paras kirjoittaja. Osaa myöntää rahakkaan seuran ongelmat joita aika ajoin on, tätä eivät monet tee!
6. Lukko1936 Yksinkertaisesti tekstin laatu Lukon puolella. Menee Ketunkolon edelle mutta vain täpärästi.
7. Ketunkolo Sama kuin yllä olevassa ja oman joukkueen kritisointi plussaa :Thumb up:
8. Kuningas26 Plussaa tietenkin KalPan leiriin siirtyminen, mutta aktiivisuus SM-Liigan ja Mestiksen puolella tuovat hänet listalle eusa_clap
9. ArchieBunker Silloinkun kirjoittaa niin kirjoittaa asiaa, ja mukaan mahtuu ripaus huumoria ja lause allekironnut. Se jos joku saa hymyn huulille palstaa lukiessa :)
10. Kesäesa Oman leirin ehdoton kingi. Kirjoittaa aktiivisesti KalPa osioon ja SM-Liiga huhuihin. eusa_clap

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja InFlames » 13.12.2011 21:47

Tuli jonkin aikaa pohdittua tätä listaa, mutta vaikeaa on 10 parasta kirjoittajaa nimetä, saati se vuoden paras kirjoittaja. Seuraan kuitenkin jokaisen osion viestejä täällä, joten se helpotti hieman valintaa. Listan voi jo jättää hyvin kuun puolivälissä, kun kuitenkin vuoden otanta.

1. Unknown
- Kuka vielä muistaa Unkin SM-liiga ennakon? Jäätävä ennakko, joka löi Veikkaajan ja Jääkiekkolehden vastaavat pöydältä. Harva jaksaa ilmaiseksi painaa tuollaista ennakkoa kehiin. Loistava veikkaaja, loistava kirjoittaja, hyvä huumorintaju ja tekstit ovat ehdottomasti Vaihtoaition eliittiä kuukaudesta toiseen. Erityismaininta vielä siitä, että on jopa KHL:n puolelle käynyt kirjoittelemassa. Tämän foorumin tärkeimpiä peruspilareita. Ite antaisin taas vuoden kirjoittajan tittelin Unkille. Ehdokkaita ykköspaikalla oli muitakin, mutta niukkaakin niukemmin tähän paikalle Unk.

2. Nestori
- Jokainen Nestorin kirjoituksia Kärppien puolella lukenut huomaa, että mies tietää mistä puhuu. On myös vapaan keskustelun puolella yksi aktiivisimmista ja omaa varsin hyvän musiikkimaun. Mestiksen puolella on valitettavan hiljaista, mutta Nestorille pisteitä senkin puolen teksteistä. Tarkemmin kun alkaa ajattelemaan, niin erittäin monipuolinen kirjoittaja kyseessä. Kiekkogurun vetäjistä hoitanut parhaiten taas osuutensa. Joskus ollaan oltu vähän törmäyslinjalla, mutta rapatessa roiskuu. Hopea ei ole häpeä.

3. Telle
- Tuli palstalla vasta kesäkuun ensimmäinen päivä, mutta on kirjoittanut sellaista settiä KHL:n puolella, että alta pois. Dinamo Riian otteiden päivitykset ovat erinomaisia. Kirjoittaa myös SM-liigan ja vapaan keskustelun puolelle. Tämä maailmanmatkaaja vie viimeisen podium-paikan. Palstalla ei ole montaa naiskirjoittajaa, mutta Telle on vuoden naiskirjoittaja. Jos olisi kirjoitellut vuoden alusta asti, niin olisi todennäköisesti valinta myös vuoden kirjoittajaksi. Hopealle MustavalkoinenSydän ja pronsille Tepsi.

4. Jyri8
- NHL:n puolella yksi aktiivisimmista ja seuraa erityisellä mielenkiinnolla nuorten pelaajien otteita. Jyri on Unkin tavoin eksynyt myös KHL:n puolelle ja tekstit ovat sielläkin mukavaa luettavaa. Tekstit ovat aina selkeitä ja helppolukuisia. Tämän vuoden paras U-18 kirjoittaja.

5. Legenda
- Jyrin kaltainen kirjoittaja siinä mielessä, että kirjoittaa paljon nuorista pelaajista ja NHL:stä. Oli jossakin vaiheessa hieman hiljaisempi jakso, joten ei ihan terävimpään kärkeen mahdu, mutta lähelle sitä. Yksi TPS-puolen monista loistavista kirjoittajista. Kirjoittaa myös ajoittain todella pitkiä viestejä, joissa on kuitenkin täyttä asiaa ja mies tietää mistä puhuu.

6. ArchieBunker
- Erittäin persoonallisen kirjoitustyylin omaava mies kuuluu ehdotomasti tämän vuoden kirjoituksillaan listalle. Vapaan keskustelun kärkikirjoittajia, mutta kirjoittaa myös itse lätkästä hyvää settiä. Foorumin väriläiskiä, joita ei ole koskaan liikaa.

7. Snoga
- Palstan aktiivisin kirjoittelija kesällä. Nuoremman porukan ehdotonta eliittiä, sillä kirjoittaa monipuolisesti ja selvästi. Tekstit Tapparan ja Chicagon otteista ovat olleet mielenkiintoista luettavaa. Moni saattaa Snogan unohtaa kokonaan, kun hieman hiljentänyt tahtia syksyllä.

8. DrMultihunter
- Yksi tämän palstan parhaista kirjoittajista, piste. Varmasti SM-liigan puolella taas yksi aktiivisimmista, mutta mielelläni lukisin nuoren miehen tekstejä myös KHL:n puolella. Tuntuu myös, että Multi on yksi palstan aliarvostetuimmista kirjoittajista?

9. NiksuP
- Snogan ohella toinen näistä nuorista Tapparaa kannattavista henkilöistä, joilla on kynä hallussa. SM-liigan puolella hyvää tekstiä ja viime aikoina päivitellyt Devilsin pelien tapahtumia.

10. SKA
- KHL-puolen vetureita. Hienoa, että palstalla on nykyään jonkun verran aktiivisia KHL:n seuraajia, vaikka ilmeisesti harvat täällä edelleen sitä puolta lukevat. Vaikuttaa kaikin puolin mukavalta kaverilta muutenkin.

Ei millään saanut mahdutettua kaikkia loistavia kirjoittajia tähän TOP-10 äänestykseen. Otin kaikki palstan aktiiviset käyttäjät tuolta listasta huomioon ja sitten alettiin rankkaamaan. Lista ei ole tuosta vaan heitetty, vaan sitä on ihan pohdittukin. Arjensankari olisi listalle mahtunut, mutta sen verran vähän aikaa ollut palstalla comebackin jälkeen, että sen takia pullahti ulos.

IF:n valinnat:
Vuoden kirjoittaja: Unknown
Vuoden naiskirjoittaja: Telle
Vuoden U18-kirjoittaja: Jyri8

Hyvää joulua!

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Snoga » 14.12.2011 20:57

1. InFlames
KHL on InFlamesin erikoisalaa ja kaikki jotka seuraavat tätä foorumia tietävät, että siitä hänet myös tunnetaan parhaiten. Intohimo itänaapurin jääkiekkoa kohtaan on kadehdittavan suuri ja tietoala kyseisestä liigasta on myös luonnollisesti massiivinen. Tästä hienona osoituksena KHL-ennakko, joka oli niin kattava, että ei sitä saanut luettua yhdessä päivässä läpi. :) Ison ja mahtavan KHL:n lisäksi tekstiä tulee kuitenkin myös laajalla skaalalla ympäri foorumia ja jokaisessa viestissä on asiaa ja sen lukee mielenkiinnolla loppuun. Omasta mielestäni InFlames on tämän foorumin ehdottomasti tärkein kirjoittaja, yhtään väheksymättä muiden panosta.

2. Unknown
Tekstiä tulee tasaiseen tahtiin täältäkin suunnasta ja sitä on jatkunut koko sen ajan kuin olen täällä foorumilla pyöriskellyt ja vieläpä sitä kauemminkin. Unkilla on jokaiseen tilanteeseen oma mielipide valmiina ja hän osaa myös tuoda sen hyvin esille, enkä usko, että kukaan voi sanoa Unkkia peesailijaksi omien mielipiteiden perusteella. SM-liigasta tehty ennakko oli hyvin tehty ja siitä tuli hyvin ilmi kyseisen nimimerkin asiantuntevuus kotoista liigaamme kohtaan ja siitä täytyy nostaa hattua. Tiivistettynä Unkin viestit ovat aina laadukkaita ja kirjoitusasu on koko foorumin kärkiluokkaa.

3. Legenda
Pitkän aikaa myös Honkasena tunnettu käyttäjä ottaa oman listani kolmospaikan. Aktiivista kirjoittelemista koko ajan ja tekstiä tulee paljon eri alueisiin ja viimeisimpänä aluevalloituksena Legenda on valinnut OHL:n, jonne laatua on myös tullut kovaan tahtiin. Yksi foorumin tukipilareista ja sinitakki sopii Kuopion miehelle hyvin.

4. Nestori
Mielipiteitä jakava kirjoittaja, joka ei pelkää antaa suoraa palautetta toisille ja hyvä niin. Nessu antaa foorumille omanlaisen piristeen ja sellaisia tarvitaan aina. Tekstit ovat ajatuksen kanssa koottuja, eikä niitä ole vain heitetty nopeasti kansan esille ja muutenkin yleisesti sanottuna Nestorin tekstejä on aina mukava lukea, sillä hän osaa katsoa asioita hieman eri näkökulmasta. Kärpät on suurin rakkaus ja sen kyllä huomaa kirjoituksissa.

5. Ketunkolo
Monipuolinen kirjoittaja on hänkin ja erityisesti FoxHole on jäänyt mieleen viime kauden playoff-ennakosta SM-liigasta. Jos Unkin ennakko SM-liigasta koskien tätä kautta oli rautaa, niin samaa voi sanoa myös Ketunkolon ennakosta. Muutenkin rauhallisen oloinen kaveri, joka näkyy myös teksteissä. Asiantunteva kirjoittaja.

6. FPP
Ok, ylilyöntejä on sattunut kuluneen vuoden aikana muutama, mutta se ei mustamaalaa liikaa omaa kuvaani hänestä. Halutessaan on yksi foorumin parhaista kirjoittajista ja tietoa löytyy kaikesta Kazakstanin jääkiekosta lähtien. Keväällä FPP esitti hyviä kirjoituksia MM-kisojen aikana ja erityisesti kirjoitukset näistä pienimmistä maista mukana olivat hienoja. Jos koko vuoden ajan samanlaista tekstiä tulisi, niin FPP sijoittuisi melko varmasti kolmen parhaan kirjoittajan joukkoon omalla listallani.

7. Jyri8
Junnu ikänsä puolesta (kuten allekirjoittanut), mutta tekstiensä perusteella kuuluisi seniorisarjaan. Tekstien ulkonäkö ansaitsee erityismaininnan, sillä harvoin näkee varsinkin näin nuoren kirjoittajan kohdalla niin vähän kirjoitusvirheitä ja vielä kun arviointiin ottaa huomioon iän, niin täytyy hattua nostaa. Junnut ympäri maailmaa ovat tunnetusti Jyrin erikoisalaa ja NHL:stä kirjoitetuilla teksteillä on myös positiivinen vaikutus. Hyvä kirjoittaja, joka odottaa varmasti jo vesi kielellä tulevia nuorten MM-kisoja. :P

8. Telle
Joku saattaa ihmetellä miksi Telle on näin alhaalla, mutta yritän ottaa listauksessani huomioon koko vuoden. Telle tuli kuvioihin mukaan kesäkuun aikana ja vakiinnutti asemansa välittömästi foorumin parhaana naiskirjoittajana kiitos hänen tekstiensä, joissa paistaa iän tuoma kokemus. Jos Telle olisi ollut kuvioissa koko vuoden mukana, niin sijoitus olisi paljon korkeampi, mutta nyt tehdään näin. Seuraavana vuonna Telle on varmasti listoilla korkealla, jos pysyy täällä meidän parissamme vielä seuraavanakin vuonna.

9. ArchieBunker
Hijon allekirjoituksessa esiintyvä lausahdus "Anna sanataiteen miekkasi sivaltaa" sopii omasta mielestäni AB:n kohdalla hyvin. Hänen kirjoituksensa ulkomuoto on aina tavallisesta harmaasta massasta eroava, joka on tässä tapauksessa hyvä juttu. En muista, että AB:lla olisi ollut tänä vuonna pitkiä katkoja foorumin parissa, joten aktiivisuus on myös ollut hyvässä kuosissa läpi vuoden. Mielenkiintoinen kirjoittaja, josta paljastuu melkeinpä joka päivä uusia piirteitä. "Allekironnut" tykkää.

10. DrMultihunter
Tälle sijalle olisi voinut valita lukematon määrä muitakin kirjoittajia, mutta valitaan Multi valtaamaan listan viimeinen paikka. Ehdottomasti yksi foorumin aliarvostetuimmista kirjoittajista, joka kulkee kirjoitustensa kanssa omaa ylvästä reittiään. SM-liigan puolen vakiokirjoittajia, mutta kaipaisin Multilta hieman enemmän tekstejä laajemmalla skaalalla. KHL:stä ja NHL:stä kaverilta löytyy tietoa, kunhan sitä vain jakaisi muiden kanssa. No, eiköhän tähän saada parannusta seuraavana vuonna, mutta ilman sitäkin Multi on ehdottomasti hyvä kirjoittaja. Harmi vain, että kikessä taidot eivät ole yhtä hyvät. ;)

No niin. Siinä on oma listani kuluneen vuoden parhaista kirjoittajista ja lukematon määrä uskomattomia kirjoittajia jäi listan ulkopuolelle. Kiitetään nyt jo tässä vaiheessa kaikkia käyttäjiä kuluneesta vuodesta ja jatketaan samalla tavalla seuraavana vuonna. Eiköhän kannusteta siinä samalla Suomi voittamaan putkeen uuden maailmanmestaruuden? :)
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Nestori » 14.12.2011 22:26

1. Legenda
- Kapteeniston paras, joka ei kommentoi jokaista pukukopin pierua, vaan keskittyy mielummin siihen, että miten "henkeä" saatais paremmaksi. Omalla esimerkillään näyttää muille, että miten pelataan.

2. Unknown
- Sakkokenraali, joka takertuu joka vitun yksityiskohtaan ja huseeraa joka puolella sääntöjensä kanssa. Tämän kaverin edessä ei kannata mokata, sillä eteen lävähtää sellaiset tilastot ja diagrammit, että heikoimmilla menee pää pyörälle.

3. ArchieBunker
- Puolustuksen ykköstykki. Kiekkoa "ylämummoon" ja selännemäiset hanskanammuntatuuletukset perään. Hoitaa hommansa ja ei hanskaa koskaan. Tosin joskus saattaa hieman vastustajan kypärää oikoa, mutta sehän on vain avuliaisuutta?

4. InFlames
- "Venäläisvahvistus", jota ei aina oman pään hommat oikein huvita. Taiturimaiset kädet, joilla on KHL:n puolella isketty jo tässä vaiheessa kautta se 50 häkkiä.

5. DrMultihunter
- "Köyhän miehen Mika Pyörälä" hoitaa oman puolustusvelvoitteet hyvin ja mies voidaan heittää kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Välillä tulee takaiskuja omiin, mutta siltikin valmennuksen luottomiehiä. "Tikimäinen" puhetapa välillä sekoittaa kaikkien päät? Paska musiikkimaku.

6. Ketunkolo
- Ykköspakkiparin fyysisempi osapuoli. Luutii sekä kotoisessa Liigassamme että kansainvälisissä peleissä kuin kala vedessä ja ei todellakaan kaihda nurkkavääntöjä saatikka maalineduskahinoita. Hanskat putoaa tarvittaessa nopeastikin ja pärjääkin tämän tuomarin äänillä varsin "robbemaisesti" läpi vuoden.

7. Snoga
- Kakkosketjun raatajalaituri. On mukana tilanteessa kuin tilanteessa nuoruuden innolla, mutta siltikin tärkeimmillä hetkillä on siellä Vaihtoaition puolella kuitenkin? Ylivoimalla tämän laiturin monipuolisuus tulee parhaiten esille.

8. Wildwind
- Joukkueen pukukoppi-DJ ja bussin dvd-vastaava. Se on aivan sama, että mitä muut toivovat, niin Ww päättää, että kaikki tykkäävät Gotthardista ja Axel Rudi Pellistä? Linja-automatkoilla katsotaan sitten sotadokumentteja. Tämä mies on oikeasti kaikkien kentällä olevien luottomies, vaikka rooli on hiipunutkin vuoden aikana hieman kärkiketjuista tuonne puolustavampien ketjujen puolelle. Myös valmennus on sitä mieltä, että Ww voidaan laittaa kentälle milloin vain.

9. Telle
- "HayleyWickenheiser" miesten sarjaa säätämässä. Pari mulkeroa on yrittänyt tätä naista taklata, mutta liukkaasti kuin ketsupit pikkujoulujonossa rinnuksille lennättävä hampurilainen, on tämä erinomainen pelinainen väistänyt taklaukset. Omaperäinen pelityyli, joka aiheuttaa välillä kahnausta joukkueen sisälläkin, mutta siltikin tuottaa niin paljon pisteitä, että nurinat jäävät loppujen lopuksi aika vähiin.

10. NiksuP
- Junnu, jonka pitäis olla nukkumassa silloin kuin isojen miesten pelit alkavat, mutta joka granlundmaisesti vain änkeää isojen joukkoon pelaamaan ja pärjääkin siellä. Monipuolisuudessaan yksi niistä kovista prospecteista, mitä tällä foorumilla on.

Siinäpä ne mun valinnat. Ens vuonna toiset?
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 16.12.2011 10:11

1. Unknown
- Aivan loistavaa tykitystä ympäri foorumia, ympäri vuoden. Vaihtiksen kivijalkoja joita ilman tämä foorumi ei olisi sitä mitä se on.

2. Legenda
- Junnupuolen asiantuntija jonka raportteja OHL:stä on hieno lukea. Asiallisen oloinen kirjoittaja joka pitää vastoinkäymisistä huolimatta tunteet kurissa eikä syyllisty ylilyönteihin.

3. Nestori
- Pohjoisen miehen tekstejä on aina mukava lueskella. Kärppäjunnut, Mestis ja tietenkin Oulun Kärpät ovat lähellä sydäntä ja sen huomaa viesteitä.

4. InFlames
- InFlamesin panos varsinkin itänaapurin liigan puolella on aivan jäätävä. Aktiivisuutta löytyy myös muualle josta luonnollisesti tulee lisäpisteitä.

5. Snoga
- U-18 kirjoittajien ehdoton ykkönen jonka tekstit ovat helppolukuisia ja ulkoasultaan hyviä. Tästä jannusta kehittyy vielä Vaihtiksen kovin kirjoittaja!

6. DrMultihunter
- Vaihtiksen aliarvostetuin kirjoittaja? Multi tykittää myös viestejä siihen tahtiin että heikompia hirvittää mutta kaikesta huolimatta teksteissä on paljon ideaa.

7. Ketunkolo
- SM-liiga puolen ehdottomia ykkösnimiä. Tekstit ovat myös ulkoasultaan priimaa ja selkeitä lueskella. Edelleen harmittaa että miehen liigaennakko jäi keskeneräiseksi.

8. ArchieBunker
- Vapaan puolen ykkösnimiä! Vuoden loppua kohti tahti on hieman hyytynyt mutta ymmärrettäväähän tuo on kun täytyy pyörittää kapitalistin oravanpyörää ja temuta muksujensa kanssa. Tekstit ehdottomia väriläiskiä tämän foorumin kirjoitusten joukossa.

9. Jyri8
- Junioripuolen ehdottomia kivijalkoja Legendan ohella. Loistavia tekstejä tulee myös Nahilan puolelle josta ehdottoman iso kumarrus lähtee Jyrille.

10. wildwind
- Vaihtiksen musiikki maestro. Ww:n tekstit ovat myös helppolukuisia ja ulkoasultaan hyviä. Myös pientä "hyytymistä" ollut havaittavissa vuoden loppupuolella AB:n tavoin mutta silti sija 10.

MS76:n valinnat:

Vuoden tulokas: SKA

Vuoden naiskirjoittaja: Telle

Vuoden U-18 kirjoittaja: Snoga
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Jyri » 16.12.2011 14:33

1. InFlames - KHL-tietäjä, joka tietää todella paljon kyseisestä liigasta, kuten myös jääkiekosta muutenkin. Tasaiseen tahtiin tulee IF:ltä laatutekstiä, mikä palkitaan nyt ykkössijalla tässä äänestyksessä.

2. Legenda - Seuraa selvästi paljon juniorikiekkoa, jota itsekin seuraan suurella mielenkiinnolla. Legendan jutut OHL-kiekosta ovat todella hyviä, niistä saa paljon hyvää tietoa.

3. Unknown - Monipuolinen kirjoittaja; loistava SM-liigaennakko, kirjoittaa SM-liigasta ja NHL:stä sekä Vapaan keskustelun puolelle. Lisäksi plussaa kiinnostavista kirjoituksista Veikkaus-ketjuun.

4. Telle - Tellen kirjoitukset KHL:ään liittyen ovat todella kiinnostavia. Tekstit ovat hyvin kirjoitettuja ja ne ovat selkeitä. Yksi KHL-puolen tukipilareista.

5. Snoga - Kirjoitukset erityisesti Tapparasta ovat olleet kiinnostavia lukea, mutta on myös kirjoitellut NHL:stä ja Vapaan puolelle. Tasaista kirjoittelua läpi vuoden.

6. Nestori - Nestori on päivitellyt hyvin Kärppien juttuja, sekä nuorten että SM-liigajoukkueen. Nessu tosiaan sanoo asiat suoraan eikä kaartele turhia.

7. Friiku - Friikun kirjoitukset Jokereista ovat ehdottomasti kiinnostavia, niitä lukee joka kerta mielellään. Käy ilmeisesti katsomassa paljon suosikkijoukkueensa otteluita, joten osaa kertoa asiat paikan päällä nähdyn perusteella.

8. Lukko1936 - Kirjoittaa ikäisekseen erittäin hyvin ja asiallisesti. Lukko-kirjoitukset ovat hyviä, samoin päivitykset Valioliigasta ovat kiinnostavia, kun en itse kyseistä sarjaa paljon ehdi seurata.

9. Ketunkolo - Kevään playoff-ennakko oli todella hyvä. On yhdessä Lukko1936:n kanssa Lukon osion tukipilareita.

10. MustaSurma1976 - Ei ole ollut vielä vuotta kirjoittamassa, mutta teksteistä näkee, että kyseessä on kaveri, jolla on vankka tietämys kiekosta. Kirjoittaa myös hyvää juttua Vapaan keskustelun puolelle.

Siinäpä olisi omat ääneni tälle vuodelle. Mielenkiintoista on nähdä, ketkä ovat listalla ensi vuonna. ;)

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Micro » 17.12.2011 13:30

1. Unknown: Kuka oikeesti jaksaa vääntää tollasen ennakon palkatta? On se hullu mies.

2. InFlames: Tasaisen varma.

3. DrMultihunter: JYPin miehelle lähtee kolmossija hyvistä viesteistä ja puoliksi hyvä veli -hengessä.

4. Telle: Sympaattinen ja asiaakin tulee.

5. Snoga: Selkeä tyyli ja muutenkin mukavan ja säyseän oloinen kaveri.

6. ArchieBunker: Ääni kuuluisi antaa jo pelkästään käyttäjänimen perusteella. Tuo värikkyyttä ja vaihtelua palstalle lukuisilla lainausmerkeillään.

7. 3156155: Paljon positiivisia kommentteja SaiPan puolelle. Kirjoitusasu ei ole se kaikkein parhain tai selkein, mutta jutuista tulee hyvälle mielelle.

Loput kolme mahdollisuutta pönkittää palstaveljien itsetuntoa jätän käyttämättä.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja yakuza » 18.12.2011 20:05

1. InFlames
- Idän viisas tietäjä. Nousee keskustelussa kuin keskustelussa esille. Vaikka puhuttaisiin pikku kakkosesta InFlames on esillä. Tämän foorumin tärkein tukipilari. (Heti minun jälkeen :laugh: )

2. Legenda

- NHL ja OHL osion tukipilari. Osaa valita oikeat sanat oikeaan hetkeen eikä päästele mitään turhuuksiaan suusta. Asiallinen mies.

3. Unknown
- Kukapa voisi unohtaa Unknowta, joka tykittää sellaista tekstiä, että heikoimmat alta pois. Vielä on tuoreessa muistissa huikea SM-liiga ennakko.

4. Nestori
- Jakaa mielipiteitä ja ei säästele sanoja, jos on eri mieltä. Tälläisiä kirjoittajia tarvittaisiin lisää, joka voi pilata päivän yhdellä viestillä. :D

5. Snoga

-Porkkana pöksy, joka kirjoittaa asiallista teksitä. Tappara osioon asiantuntevaa ja kovaa tekstiä.

6. Jyri8
-Parhaita junnu kirjoittajia foorumilla. Tuntee junnut maailmalta ja sen ulkopuolelta.

7. ArchieBunker
- Foorumin fossiili. Joka viestissä huumoria ja värikkyyttä, jmitä muilla ei ole.

8. Telle
- Telle tuli foorumille vasta kesäkuussa, mutta on ansainnut paikkansa avauskentällisessä. Naapuri maan kiekkoliiga taitaa kiinostaa? ;)

9. DrMultihunter
-JYP asiantuntija, joka ansaitsee sijoituksen TOP 10. Tuntuu olevan perillä hurrikaanin asioista.

10. NiksuP
Työnnetään vielä toinen porkkana pöksy tähän listalle. Sama homma kuin Snogalla. Tappara osioon tulee kovaa tekstiä ja sitä on mukava lukea.

Listan tarkoitus ei ole loukata ketään ja, jos jollain on valittamista, niin valituksia ei oteta vastaan.
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 20.12.2011 15:02

1. InFlames KHL-osion tukipilari. Loistavia ja siistejä kirjoituksia ympäri foorumia. Yksi foorumin parhaista kirjoittajista. :Thumb up:

2. Legenda Koko palstan parhaimmistoon lukeutuva aktiivinen ja asiallinen kirjoittaja. Hyvää tekstiä ympäri foorumia.

3. Unknown Syksyn SM-Liigakausiennakko oli suorastaan huikea suoritus! :Thumb up: Aktiivisuus ja tekstien laatu nosti hänet kolmospaikalle.

4. Telle Vahva sisääntulo foorumille eikä tahti ole ollenkaan hiipunut. Tukee InFlamesin rinnalla KHL:n osiota.

5. Ketunkolo Kevään pudotuspeliennakot ja silloin tällöin tulevat otteluraportit ovat kattavia. Kirjoitusten ulkoasussakaan ei ole moitittavaa.

6. Jyri8 Tuntee junnupelaajia ympäri maailma ja kirjoittaa laadukasta tekstiä. Esimerkiksi itse en tiedä junioripelaajista paljon mitään.

7. Nestori
Suorasanainen ja asiallinen kirjoittaja. Pitää Mestis-osiota pystyssä ja osallistuu keskusteluihin ympäri foorumia.

8. Snoga
Ikäisekseen kirjoittaa todella hyviä kirjoituksia. Niksun kanssa tekee vahvaa työtä Tapparan puolella. Aktiivinen ja asiallinen.

9. NiksuP
Aktiivinen ympäri foorumia. Myös ikäisekseen kirjoittaa paljon hyvää ja ulkoasut ovat kohdallaan. Vahvaa työtä Tapparan puolella.

10. ArchieBunker
A-B on näyttänyt osaamistaan myös tänä vuonna. Aktiivinen ja asiallinen kaveri. Hyvää tekstiä ja valioliigan seuraamiselle :Thumb up:
Here comes the yellow and blue.

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja jurachess » 21.12.2011 10:33

Vastataan nyt tähänkin, koska puhe on vuoden kirjoittajasta.
1. InFlames. On lukemassa vähän jokapuolella ja kirjoittaa tosi paljon. Pieni miinus tulee ainoastaan liiasta KHL:n seuraamiseta. :roll: Pokeri ja jenkkifudis ovat ainakin hienosti hallussa myös ja paljon muuta.
2. Unknown. Aivan loistava guruissa ja mahtava SM liiga ennakko. Todella hieno mies.
3. wildwind. Omaa mielestäni parhaan huumorin. Todella hienoa tekstiä.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. ArchieBunker. Heittää myös loistaavaa läppää ja osaa muutakin. Yllättänyt ainakin minut kiekkogurussa.
5. Ketunkolo. Tällä juniorilla on älliä ja taitoa enemmän, kuin laki sallii.
6. Nestori. Tekee tosi paljon töitä ja KKK koplan jäsen. Upeeta.
7. Mister DrMultihunter. Puolueeton, mutta taitava ja mukava. Myös guruissa messissä hienosti.
8.Snoga. Eihän voi oikein unohtaa. Kaikkea hyvää
9. Crick. Kaiken matkailujen lisäksi, tulee viestiä vaikka mistä päin maailmaa. Upeeta.
10. Niksu P. On hoitanut todella paljon asioita ja PowerPlay managerissä voitti mut kerran. On mukana aina Uk liiga kimpassakin.
On taas tosi paljon muitakin hienoja kirjoittajia, mutta näin tällä kertaa. Dev ,Joulupukki ja jurachess unohtu listoilta ainakin. :D
Ai niin, olinkohan liian itsekäs. :cool:
Viimeksi muokannut jurachess päivämäärä 23.12.2011 05:00, muokattu yhteensä 3 kertaa
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Avatar
Viestit: 3204
Liittynyt: 29.07.2009 19:33
Paikkakunta: Seinäjoki
Suosikkijoukkue: Ilves, QPR,Torpedo Nizhny Novgorod, Minnesota Wild

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja wildwind » 21.12.2011 19:48

Tälläisen listan laatimisen jokainen tekee tietysti omasta vinkkelistään asioita tarkastellen? Niin on ww:kin koettanut tässä nyt tehdä ja tulokseksi muodostui vuoden ajalta tälläinen lista:

1. Nestori
- Monipuolinen, aktiivinen, hauska, rento, tunteikaskin. Minulta löytyisi pitkä rimpsu positiivisiä adjektiiveja lisääkin, mutta itselleni tämä "Pohjoisen Shamaani" on yksinkertaisesti Vaihtoaition ydinosaaja.

2. InFlames
- Samat sanat sopisivat tälle herralle myös. Todellinen moniosaaja on tässäkin ja uupumaton puurtaja, jollaisia tälläinen keskustelufoorumi kipeästi tarvitsee.

3. Unknown
- Ihan piti arpomalla arpoa kakkos ja kolmostilan välillä. Loistava foorumin moniottelija on myös Unkki ja kun nyt ei kahta voi kakkoseksi laittaa, niin arvonnan tulos oli tämä. Kuukaudesta toiseen koko vuoden ajan huippulaadukasta osallistumista.

4. ArchieBunker
- Minun mielestäni foorumin värikkäinpiä kirjoittajia ja tuota värikkyyttä on piisannut koko ajan siitä lähtien, kun mies Vaihtoaitioon rekkautui ja vieläpä kiitettävällä aktiivisuudella höystettynä. Hienoa työtä.

5. Legenda
- Vaikka on aivan ykköslaatua etenkin NHL-osion kirjoittelussa ja muussakin kiekkokommentoinnissaan, niin omasta vinkkelistäni arvonsa nousee erityisesti vapaan keskusteluihin osallistumisesta. Kunpa siitä tupakista vielä selkävoiton saisi? Olisi silläkin saralla sitten reilusti ainakin itseäni parempi. Mainio Vaihtislainen isolla V:llä!

6. Jurachess
- Jo pidempään kuin vain vuoden ajan olen Juran tekstejä koittanut tavailla ja aina yhtä suurella mielenkiinnolla. Todellinen "karhukoplamies", joka joutuu välillä elämän riepottelemaksi ja on allekirjoittaneellekin onnistunut aiheuttamaan sydämentykytyksiä pahimpina hetkinään. Kuitenkin perushyväntuulinen/hyväätarkoittava kirjoittaja, joka jaksaa usein myös muita kirjoittajia kannustaa tässä elämän hullunmyllyssä!

7. MustaSurma76
- Vaikka ei aivan koko vuotta taida vielä osallistumista takana ollakkaan, on onnistunut itseni vakuuttamaan kypsällä ja selkeällä kirjoittelullaan. Huumorintajuakin tuntuisi olevan, josta annan aina hiukan bonusta. MS osallistuu myös hyvin noihin musiikkiaiheilla otsikoituihin osioihin, joita myös itse koitan aktiivisesti seurata. Hieno mies!

8. Snoga
- Oman listani nuorin kirjoittaja lienee tässä, mutta sitä ei kyllä kirjoituksista huomaa. Snogan aktiivisuuskin on ollut kerrassaan hienolla tasolla ja oli myös mukava joukkuekaveri HB-ssa. Epäilemättä tulevaisuudessa roolinsa Vaihtoaitiossa tulee vain entisestään kasvamaan, ja vaikea on sille kasvulle rajoja nähdä?

9. Tepsi
- Vaikka en minä(kään) aina ole ihan samaa mieltä tämän neitokaisen kanssa ihan joka asiasta, niin en voi mitään sille, että mielipiteensä kuitenkin aina kiinnostavat. Lisäksi perustelee kantojaan välillä hyvinkin perusteellisesti, jota nyt aina on arvostettava. Mielenkiintoinen ja hyvin aktiivisuutensa säilyttänyt kirjoittaja!

10. Beezer
- Tämä Vaihtoaition oma "Picasso" on tuonut myös "värikylläistä" lisäarvoa foorumille ja toivottavasti näin käy myös tulevan vuoden aikana? Mukavaa kirjoittelua, vaikka Beezerilläkään ei ihan koko vuotta vielä ole ehtinyt Vaihtislaisena täyteen tulla. Jatkahan valitsemallasi tyylillä, niin hyvä tulee.

Niukasti listalta pois jäi nyt DrMultihunter ja NiksuP, joille ww kuitenkin kunnioituksesta kumartaa!
Jos kerran nauru pidentää ikää, mitäköhän totisuudesta sitten seuraa?

Kun on pää pilvissä, näkee huonosti.

Jotkut ihmiset tuovat iloa minne sitten saapuvatkin- toiset taas mistä lähtevätkin.

Salming

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Salming » 22.12.2011 23:01

1. Unknown
Liigaennakko oli huiG! Plussaa tietenkin myös aktiivisuudesta sekä gurutietämyksestä, joka ei kuitenkaan riitä meikää vastaan. Ainiin, olihan Unkki myös Vaihtoaition paras pakki kiekko.tk:ssa heti mun jälkeen.

2. Legenda

Aktiivisin guruvetäjä. Tykittää myös viestejä yhtä tehokkaasti foorumille kuin kiekkoja reppuun kiGessä. Olen kuitenkin silti parempi maalintekijä kuin Honkanen. Foorumin admin.

3. InFlames

Aktiivinen taas ympäri vuoden. Mestisgurun voitolle peukkua ylös, mutta tänä vuonna valta vaihtuu. HaxBallissa toiseksi paras pelaaja meikän jälkeen. Harmi, että ei ole vielä eksynyt kiekon ihmeelliseen maailmaan. Foorumin admin.

4. Jack
On se vaan huikea! Maagista tykitystä ympäri foorumia, varsinkin otteluseurantoihin. Vuoden kehittyjä -palkinto menee Jackille gurujen osalta. KiGen tutkapari. :Thumb up:

5. Dev
Liigagurun voittaja. Kirjoittaa foorumille pelkkää asiaa eikä turhia viestejä tule. Foorumin päävastuuhenkilö (master) yhdessä Hijon kanssa.

6. Crick
Foorumin admin myös, joka kirjoittaa selkeitä ja asiallisia viestejä. Kiekkogurun voitosta lisäpinnoja. Tänä vuonna valta kuitenkin vaihtuu.

7. ArjenSankari

Vaihtiksen mielenkiintoisimmat ja hauskimmat viestit yhdessä kuningas26:n kanssa. :tuoppi:

8. kuningas26
Vaihtiksen mielenkiintoisimmat ja hauskimmat viestit yhdessä ArjenSankarin kanssa. Oli myös kova poika suustaan kiekossa. :tuoppi:

9. FPP

Juuh kärkkäitä mielipiteitä esittävä FPP on mahtava persoona. Asiallisuutta waa, jotta pelikielloilta vältyttäisiin. Maine kärsii peeloista. Tosin kiekossa huutelut sallitaan, jos vihu peeloilee myös. :cool:

10. Nestori
Gloryhunterille menee säälipiste. Hyviä kirjoituksia Kärppien otteista, mutta HaxBallissa vielä paljon petrattavaa. Ota kritiikki vastaan!

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja Jack » 22.12.2011 23:47

1. Unknown
- Tää menee vähän tylsäksi, mutta liigaennakko oli vaan niin hyvä, jolla herra kiilasi äänestyksessä ykköseksi!
Muutenkin kaverilta todella aktiivista kirjottelua jne..


2. Legenda (jo syntyessään?)
- Jäätävää aktiivisuutta ja osallistumista foorumin keskusteluihin. Bonusta myös NHL gurun vetämisestä! Kiitos että pidät mut kärjessä.

3. InFlames
- Aktiivinen kirjottelija, joka kantaa foorumin KHL osastolla C:tä rinnassa.

4. ArjenSankari
- Foorumin Sokrates, joka tarjoaa viesteissään aina jotain pohtimisen arvoista.

5. ArchieBunker
- Vaihtoaitio perheen isä, joka huolehtii meistä kaikista. Jopa Niksun nukkumaanmenoajoista.

6. Börje "Favorin" Salming
- Tämä kaveri ei esittelyjä kaipaa. Nuori sälli, joka pitää sekä nuorempiaan, että keskusteluiden konkareitakin talutushihnassa. Ehdottomasti Vaihtiksen päätuomari isolla peellä!

7. Tepsi
- Vaihtoaition aktiivinen kauniimman sukupuolen edustaja. Tuo keskusteluihin aina eloa ja värikkyyttä.

8. Snoga
- Junnu puolen edustaja, joka tietää lätkästä ja kuuluu ehdottomasti tulevaisuuden Vaihtoaition ykköskirjoittajiin, jos vain pysyy terveenä.

9. DrMultihunter
- Vaihtoaition taistelija, joka aktiivisesti esiintyy keskusteluissa. Taistelee Salmingia vastaan urheasti sotatantareilla.. Kiekossa kuitenkin vielä luokkaa pujottelukeppi, jota vastaan on aina ilo kuitenkin pelata.

10. NiksuP
- Nuori kaveri, joka seuraa intohimoisesti lätkää. Kuuluu myös kenties tulevaisuuden tähtiin?


Jäi ihan törkeen paljon tyyppejä pois, joiden kuuluisi olla listalla, mutta ehkä ensi kerralla. :cool:
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Vuoden kirjoittaja vm. 2011 -Äänestys!

ViestiKirjoittaja NiksuP » 25.12.2011 23:20

1. InFlames

- Totaalisen liekeissä koko vuoden. KHL-ennakko oli mitä mahtavin ja mies todellakin seuraa tätä lajia intohimolla. Kuka suomalainen tavis omistaa elämästään noin paljon KHL:lle? Tuo omistautuminen tuolle sarjalle ja kiekolle muutenkin on ihailtavaa. Enemmän settiä myös änärin puolelle, niin on kohta sekin puoli kokoistuksessaan.

2. Unknown

- SM-liigaennakko oli jotain todella mahtavaa. Tietää todella paljon kotoisesta liigastamme ja seuraa ja päivittää hyvin myös Flamesien tilannetta. Ottaa osaa joka asiaan, tiesi siitä tai ei ja on siinä samalla palstamme kielipoliisi. Numero yksi lähes joka asiassa ja foorumille korvaamaton kultakimpale.

3. Honkanen ... Legenda

- Honkanen tai Legenda, kuten häntä nykyisin kutsutaan on kyllä pakko olla jokaisen äänestäneen kolmen parhaan joukossa. Vaikka asia olisi ihan vain pieni, niin hän vääntää siitä tekstiä niin paljon, että alkaa lopussa jo silmiä särkemään allekirjoittaneella. Junnutietämys on hyvää luokkaa ja on yksi tämän foorumin junnutietäjiä. Islandersin otteiden päivitys on ihailtavaa ja yleensäkin tietää tästä lajista ja huippusarjoista niin paljon, että foorumimme mahtava valvoja vaiko ylläpitäjä, Honksu pokkaa tänä vuonna kolmannen sijan.

------------------------------------

4. Ketunkolo

- Miten ihmiset ovat saattaneet rankata hänet noin huonoille sijoille ? :shock: On ykkösnimiä SM-liigan puolella ja foorumin ykköstykkejä muutenkin, puhuttiin sitten mistä tahansa. Toisinsanoen tunkee nokkansa vaikka minne, vaikka ei tietäisi asiasta mitään. Osaa perustella mielipiteensä järkevästi, josta voisi muutama palstaveli ottaa mallia. Playoff-ennakko oli todella hieno ja huomaa kyllä, että Foxhole tietää kotoisesta liigastamme paljon, erityisesti tottakai Lukosta. Kuuluisi olla jokaisen listalla viiden parhaan joukossa. Huikea jannu.

5. Nestori

- Vaikka ikää taitaa olla jo suhteellisen monta vuotta mittarissa, niin koneen käyttö sujuu näppärästi ja tekstiä tulvii ympäri foorumia. Tuo selkeästi omat mielipiteensä esille, eikä jahkaile julkaistessaan niitä, että mitäpä jos tuo toinen ei pidäkkään tästä. Kärpistä tietämys on laaja ja SM-liigasta yleensäkin. Foorumin tukipilareita, jota ilman täältä puuttuisi se tietty hieno ja välillä kummallinenkin ilmapiiri, jota ilman tämäkin palsta olisi vain yksi muiden joukossa.

------------------------------------

6. Snoga

- Ensimmäinen ja ainut porkkanapöksy listalla. Huikea jannu on kyllä hänkin! Tekstiä tulee niin paljon, ettei kaikkea ehdi edes lukeakaan. Sanotaanko nyt vaikka näin, että on saanut meikäläisenkin ihan uudelleen innostumaan Tapparan puolelle kirjoittelusta. Tunkenut nokkansa myös KHL-puolelle meikäläisen tavoin, vaikka lieneekin aika noviisi siellä? On silti pärjännyt hienosti ja käyttänyt isompien poikien naamoja siellä kuuluisassa asfaltissa, kun on laukonut mielipiteensä julki.

7. Jyri8

- Huikea tyyppi, joka on omistanut kiekkoilun seuraamisensa laajasti junnukiekolle ja myös muualle päin maailmaa, kuin Suomeen. Foorumin ykköstyyppi juniorikiekosta puhuttaessa ja laajasti tulee tekstiä sinne puolelle. Välillä olen ihan sekaisin, kun itse hädin tuskin muistan suurimpien junnuliigojen nimet, niin äijä tykittää niistä settiä, kuin joku kirjailija konsanaan.

8. Crick

- Jokereita kannustava miekkonen isketään listan sijalle kahdeksan. Crick, tuo moderaattoritiimin mr. rauhallisuus tietää paljon suosikkiseuroistaan ja kannustaa niitä intohimolla. Narri nauraa sydämen pohjasta..

9. Tepsi

- Yhdeltä foorumin kauniimman sukupuolen edustajalta, Tepsiltä tulee loistavia viestejä, hienoja mielipiteitä, jotka ovat perusteltu hyvin ja niissä on aina sitä kuuluisaa värikkyyttä. Monta taistoa on varmasti sanomisillaan aikaan saanut, mutta lähes kaikkea mukavaa inhoava ja huonoista asioista pitävä Tepsi korkkaa värikkäällä asenteellaan sijan yhdeksän.

10. Multi

- DrMultihunter, eli Multi tietää paljon jyväskyläläisestä kiekosta ja tuo mielipiteitään hyvin ilmi. Ei jätä mitään sanomatta ja osaa valita hyvin oikeat sanat moneen tilanteeseen. Vaikka olenkin monesta asiasta eri mieltä, niin kyseessä on hieno kirjoittaja, joka on myöskin fanaattinen Jonne Virtanen -fani. :tuoppi:

Pois listalta jäivät Arjensankari, Telle, FPP, Wildwind, Jack ja moni muu loistava kirjoittaja.. Pointsit kuitenkin kaikille mukavasta vuodesta ja toivottavasti ensi vuonna olisi vielä enemmän aktiivisia kirjoittajia. Niksu kuittaa.
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Seuraava

Paluu Vaihtoaitio

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa