Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marraskuu)

Täällä foorumin ylläpito ilmoittaa asioista ja jos sinulla on jotain kysyttävää, tai ehdotettavaa, niin voit tehdä ne täällä.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marraskuu)

ViestiKirjoittaja Dev » 22.11.2012 11:49

Äänestysaikaa on muutettu yleisön toivomuksesta ja näinpä äänestysaikaa on tästä päivästä lähtien aina tuonne 7.12. klo. 23.59 asti joten ihan varmasti jokainen pystyy arvostelemaan käyttäjät lokakuun ja marraskuun tuotannon mukaisesti.

- Äänestä omasta mielestäsi viittä parasta kirjoittajaa laittamalla heidät järjestykseen yhdestä viiteen (1-5). Ensimmäisenä listassa oleva saa 5 pistettä, toinen 4 pistettä, kolmas 3 pistettä jne..

- Ethän äänestä itseäsi, itserakkaus on eri asia kuin itseironia.

- Äänestyshän perustuu omiin mielipiteisiin, mutta koitetaan nyt antaa niitä ääniä niille henkilöille jotka oikeasti palstalle vielä kirjoittelevat eli muun muassa helge14 on poissa äänestyksistä.

- Ethän myöskään anna jollakin sijalla ääniä vaikkapa kolmelle eri käyttäjälle eli tyyliin 5. Riksman / Lundell / Lindström. Tämä nimittäin aiheuttaa sen, että laskijana toimiva henkilö joutuu arpomaan sen käyttäjän kenelle piste(et) matkaa(vat) ja näin peli voi mennä epäreiluksi.

- Äänestys alkakoon ja paras voittakoon!
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Jyri » 23.11.2012 22:06

5 p - Hartikainen35
4 p - Plair
3 p - yakuza
2 p - InFlames
1 p - käppä

Hartikainen on kirjoittelut mainioita juttuja Elitserien-puolella ja on ollut varsin aktiivinen muutenkin, joten ykkössija menee sinne. Hyvää pohdintaa myös KalPan ketjuissa. Plair on niin ikään kirjoittanut hyvää settiä Ruotsin sarjoista ja kirjoittaa todella laadukkaita kirjoituksia. yakuza tietää mistä puhuu ja tietää hyvin omista suosikkijoukkueistaan. InFlames on kirjottanut KHL:stä hyvää juttua ja tuo katsaus toiseen konferenssiin oli erinomainen. käppä on kirjoittanut hyviä ennakoita Kärppien matseista, joita lukee mielenkiinnolla.

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 25.11.2012 15:03

Yakuza - 5p
Ollut todella aktiivinen ympäri foorumia ja kirjoittanut todella hyviä tekstejä KalPaan liittyen.

Nestori - 4p
Tuttuun tapaan aktiivinen ja Kärpät -ja Liigakierrokset-ketjuissa hyvää työtä.

InFlames - 3p
KHL:n moottori. En kovin usein lue KHL:n puolta, mutta hänen viestejään lukee mielellään.

Hartikainen35 - 2p
Härski on osallistunut aktiivisesti ympäri palstaa keskusteluhin.

Burntarm - 1p
Aktiivisuus ja asiallisuus palkitaan.

Kunniamaininnat: Plair, ArchieBunker, käppä...
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Nestori » 25.11.2012 21:39

1. Unknown

Tuota, tuota. Paljon on nuorimies ehtinyt kirjoitella parin kk:n aikana. Parasta antia on ollut tietenkin Mä rakastan Numppaa -viestit sekä tarkkaan harkittu lause koskien kahta kuopijolaista foorumin jäsentä eli savolaistuneita, joten kieroutuneita myös. ;) Lajista riippumatta, tämän tuplakuukauden parhaan kirjoittajan mielestä "Tuomarit on paskoja ja oman seuran pelistä mies on sanonut useamman kerran, että "Vittu mitä paskaa". Tähän kun lisätään vielä Mörkö-Markot, Peppu-Pedrot, farmari-Volvo, perunamaa ja punainen tupa, niin ei voittajasta ole epäselvyyttä.

2. MustaSurma76

alias "Sherlock". Mies pörrää joka puolella foorumia ja hoksottimet on kieltämättä kunnossa ja tilanteen edellyttämä pieni sarkasmi täydellisyyttä hipovalla asteella. Vai mitä mieltä olette, kun mies kuvaili JYP-sydäntä "kakkakierteen näköiseksi"? Tämä Otteluseurantojen ruhtinas heitti vastapalloon myös legendaarisen pyöräilyshortseihin liittyvän henkilöepäilyn tuossa taannoin. Mies on ilmiselvästi jonkinasteisessa syntymähumalassa, mutta sekin selittynee sillä, että huhujen mukaan miehen kastepappi oli laittanut kastemaljaan veden sijaan jotain väkevämpää? Hyvä musiikkimaku on vain eduksi.

3. Dev

Nyrkkeilyä, nokkosrokkoa, treffejä naisten ja niitten exien kanssa, formuloita ja Sormusen ja HIFK:n haukkumista. Perussettiä Deville siis. Bonuksena Ilari Melartin käsittämätöntä ylistämistä? :facepalm: Devin paras tokaisu tulee tänään toiseen ketjuun, mutta toiseksi paras pääsee tähän: Vittu HIFK on paska! PASKA, PASKA, PASKA! Dev on luovuttanut uskonsa jo tämän kauden suhteen. Kaiken tämän keskellä mies suoltaa suht kartalla olevaa tekstiä SM-liigasta, ylläpitää foorumia ja muistaa antaa penalttia niille paskiaisille, jotka sen ansaitsevat, vetää Liigagurua lähes virheettömästi jne. jne.

4. "vitu kauhhe reide"- burntarm

Tykkää salaa Osmosta? :mrgreen: Siis Salkkareiden Osmosta. Vaikka on raumalainen, niin siltikin kirjoittaa ihan ymmärrettävää tekstiä useimmiten. Kuukauden kommentti löytyi Lars Eller JYPiin-ketjusta: Hetkinen hetkinen! Eikös Lukolla ollut Tanskan maajoukkueen kanssa jo joku sparraussopimus :mrgreen: " Aktiivisuus joka puolella on hyväksi, mutta erityismaininta tuolta fanikulttuuripuolelta lienee paikallaan? Huumorintajua riittää ja se, että osaa nauraa itselleen ja omilleen, on terveen itsetunnon merkki.

5. Lukko1936

Otetaan yksi nuoriso-osaston edustajakin listoille. Lähinnä siksi, että tässä on kaveri, joka ei vittuunnu pikku kritiikeistä ihan helevettiin. Nuori miehen alku on oppinut käyttämään edit-painiketta viesteissään ja muutenkin on parantanut tasoaan kuin sika juoksuaan. Ja koska Lukko1936 on ihan oikeasti ottanut opikseen, niin silloin on varra kirjoitella seuraavanlaisesti:
Lukko1936 kirjoitti:Itseäni ärsyttää hieman, no esim. Pelicans -puolen tällaiset kaverit, jotka kirjoittavat sisällöttömiä 1-2 lauseen viestejä. Näitä ilmestyy varmaan parikymmentä päivässä joukkueen osastolle. En nyt tarkoita, että pelkästään lahtelaisten leirissä esiintyy tällaista, ettei tarvitse alkaa hyppimään silmille. Viestit ovat lähinnä sellaisia, joita voisi lähetellä jossain maikkarin iltapäivächatissa, jota kukaan ei katso. Tämä on kuitenkin foorumi, jossa on tarkoitus saada keskustelua aikaan, eikä mitään tuollaisia parin virkkeen ihmeitä, jotka eivät edesauta keskustelua lainkaan.

Haukkuu edelleen omien pelin ihan paskaksi, oli syytä tai ei? Ennakot on ihan hyviä ja niitä ei ole kopsailtu sanasta sanaan muualta. Poika osallistuu joka Otteluseurantaan huikealla intensiteetillä, pelasi Lukko tahi ei. Tosi hyvin poika vetää tällä hetkellä. Ei voi muuta sanoa.

ps. Älkää ottako nokkiinne arvostellut tai arvostelutta jääneet. Elämä on laiffii ja silleen. Tää on vain hokia ja silleen. Life is life ja silleen. Meidän äiti sai isommat potkut kuin teidän äiti ja silleen. Huomenna taas vittu töihin ja silleen.
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 641
Liittynyt: 18.07.2012 19:20
Paikkakunta: Jyväskylä
Suosikkijoukkue: FBK, Liiga, NHL

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Plair » 30.11.2012 20:03

Laitetaanhan omatkin ääneni tähän ketjuun. Jospa vaikka muutkin käyttäjät innostuisivat tekemään saman.

5p - Lukko1936
4p - MustaSurma76
3p - Hartikainen35
2p - Jyri
1p - käppä

Lukko1936 uutena nimenä omalle listalle ja samantien kärkipaikalle. Otteluseurantaketjujen todellinen isäntä niin ennakko- kuin myös jälkiraporteissa. Sanotaan samaa kuin monet muutkin käyttäjät, eli viestien taso on parantunut huimasti kyseisellä nimimerkillä. Kakkospaikalle nousee MustaSurma76. Hyvää tekstiä lähes jokaiseen vaihtoaition osioon. Varsinkin läppäketjussa on tullut törmättyä usein MS76:n viesteihin. Kolmosena on sitten vanha tuttu eli Hartikainen35. Vastaavasti kyseinen nimimerkki on Elitserienin otteluseurantaketjujen kuningas. Jaksaa kirjoittaa jokaisen ottelukierroksen jälkeen tulokset & raportit otteluista. Tietämystä löytyy niin SM-liigan kuin Elitserieninkin osalta - plussaa tietenkin FBK:n fanittamisesta! Eiköhän lähdetä joku kerta Ruotsin maalle seuraamaan ottelua? Kaksi pistettä irtoaa sitten Jyrille. Aivan hyvin olisi voinut kyseisen käyttäjän nostaa äänestyksen kärkisijoillekin. Tietämystä löytyy liki kaikista liigoista - suurena plussana tietenkin Tshekin liigan seuraaminen! Yksi piste lähtee sitten nimimerkille käppä, joka on ollut ainakin itselleni uusi nimi täällä foorumilla. Kirjoittelee aktiivisesti etenkin SM-liigan puolelle. Otteluseurantaketjuissa tulee törmättyä käppän viesteihin varsin usein.

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja yakuza » 30.11.2012 20:15

1. Hartikainen35
- Aktiivisuus on hyvää luokkaa ja teksi on asiallista. KalPa osioon hyvä laatuista tekstiä.

2. Nestori
- Alkoholisti, joka roikkuu siwan ovessa aamu kuudesta lähtien, että saa pelikaljat, mutta silti lapin shamaani kirjoittaa kovaa tekstiä. :tuoppi:

3. Lukko1936
- Poika löysi muokkaa napin, niin siitä pisteet. Hyvät ennakot ennen Lukon peliä.

4. Burntarm
- Jotenkin diggaan tämän jantterin kirjoitus tyylistä. :doubt: Varmaan hulluksi tulossa tai jotain.

5. InFlames
- KHL puolelle tulee, joka päivä hyvää tekstiä. Siitä pisteet kotio.
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Avatar
Viestit: 4771
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 30.11.2012 21:13

1. Lukko1936 Todella hyvät ennakot ja pohdinnat ennen liiga kierrosta että kierroksen jälkeen. Tästä tulee täydet pisteet.

2. Nestori Pohjoisen kiistaton kuningas kuuluu joka kuukausi tähän VA:n ykkösnyrkkiin. Suuri kiitos lähtee taas Mestis-Gurun pyörittäjälle :Thumb up:

3. Plair Ehdoton tutkaparini tuonne Elitserienin puolelle! Ottakaa hyvät palstalla oliat tästä miehestä mallia. Huippu raportteja FBK:n peleistä ja muutenkin tietämys länsinaapurin pääsarjakiekkoilusta korkealla tasolla. Ja tästä heitänkin postia takaisin päin Plairille että jumalauta äijä tuntuu näin foorumilla seikkailun perusteella aivan kuningas jätkäksi!

4. Jyri Laaja seuraamus koti planeettamme jääkiekkoilua kohtaan. Voin vain ihailla tuota työskentelyä ja tietämystä niin monesta sarjasta. Suuren plussan tuo Elitserien osioon kirjoittelu ja Allsvenskansin puolelle tuotetut tekstit. Tämä äijä nostaa RBK:n vaikka yksin pois karsijan paikalta :D

5. Yakuza Aktiivinen KalPa fani ympäri foorumia. Parasta tässä on se että Yakuzan viesteistä syntyy keskustelua. Etenkin KalPan asiat raksuttavat mielessä ja pohdinta tulevan kauden joukkueesta oli loistava! :tuoppi:

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 01.12.2012 19:11

1. Nestori
- Takuuvarmaa duunia jälleen näiden kahden kuukauden aikana. Setä jaksaa heilua ympäri foorumia ja vaikka välillä juovuksissa hävittää työkalujaan ja tilailee puhelimia niin täytyy miestä arvostaa. Sitäpaitsi Nestori tykkää AIK:n maalilaulusta, uskokaa tai älkää. :tuoppi:

2. Hartikainen35
- Jaksaa suoltaa tekstiä tuonne Elitserienin puolelle ja vaikkei mikään ATK-nero olekkaan niin hyvää tekstiä pystyy ainakin tuottamaan. ;)

3. Jyri
- Allsvenskan- ja Extraliiga-spesialisti. Hyvä että joku jaksaa näitäkin sarjoja seurata ja varsinkin informoida meitä muita tasapäitä näiden liigojen tapahtumista. Keep up the good work sanois ameriikkalainen. eusa_clap

4. Lukko1936
- Otteluseurannoissa ja raporteissa on kuin kala vedessä. Jaksaa myös keskittyä opiskeluun mikä on aina hyvä asia.

5. Plair
- Färjestadin miehiä henkeen ja vereen. Elitserienosaston tukipilareita ja tekstin laatu on parasta A-ryhmää. Meitsi diggaa. :Thumb up:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 3204
Liittynyt: 29.07.2009 19:33
Paikkakunta: Seinäjoki
Suosikkijoukkue: Ilves, QPR,Torpedo Nizhny Novgorod, Minnesota Wild

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja wildwind » 01.12.2012 22:33

Kyllähän se tätä arviointia vaikeuttaa, kun pitää yrittää muistella sitä, mitä kukakin on aikaansaanut kahden viimeksi kuluneen kuukauden aikana, mutta ainahan sitä voi heiveröinenkin yrittää?

1. Legenda
- Vaikka ei ehkä aktiivisin kirjoituksilla mitattuna ole ollutkaan, on miehestä minulle tullut eräänlainen luottomies, oli ajat sitten mitkä tahansa. Vaikka ei kaikkina jaksoina viestejä putkeen suollakkaan, olen kuitenkin jokseenkin vakuuttunut, että tältä mieheltä ei monikaan vaihtoaitioon tullut viesti huomaamatta jää? Lisäksi, voiko joku väittää tämän nikin lähettäneen usein käsittämättömiä tai huonoja viestejä aikojen saatossa, saatikka viimeisen kahden kuluneen kuukauden aikana? Jep, en minäkään. Jääkiekon asiantuntemuksensa kaikki tunnustanevat ja vaikka enemmän aktiivisuutta tuonne vapaan puolelle itse toivoisinkin, niin kyllä se nyt omien tuntemuksieni mukaan tällä kertaa ykköstila miehelle lankeaa. Kunhan herra nyt itse vain muistaa, että menestys millä tahansa elämänalueella kasvattaa aina myös vastuuta. Even now, maby somebody is watching you...

2. Dev
- Meistä itse kunkin on varmaan välillä hyvä mieliimme palauttaa, että kuka on luonut meille mahdollisuuden tällä foorumilla ajatuksiamme ja mielipiteitämme julki tuoda? Tämä formulasirkuksesta ja nyrkkeilystäkin hyvin perillä oleva nikki olisi varmaan voinut noistakin aiheista keskustelupalstan avata, mutta onneksemme ainakin tuolloin aikoinaan on jääkiekko tärkeämmältä hänelle tuntunut? Voisin kuvitella, että sopivan ja sopimattoman palstakäyttäytymisen välillä ei rajanvetokaan aina helppoa ole ollut, mutta siitäkään ei nyt ainakaan kahden viimeisen kuukauden ajalta, eikä kyllä aikaisemmaltakaan ajalta ainakaan minulla valittamista ole. Olisi voinut tässä listassa Legendankin päihittää, mutta itse pidän miestä suurimpana vastuullisena siihen, että ulospäin hyvin näkyvässä osassa tätä foorumia lukee edelleen, opastuksista huolimatta: Hyvän rajan maussa, vaikka jo on opastettukin, että se kuuluisi olla: Hyvän maun rajoissa! Voisikohan tuohon epäkohtaan nyt mitenkään oikeasti puuttua, sillä tuo nykymuoto antaa satunnaisillekin kävijöille kummallisen kuvan tästä sinänsä loistavasta jääkiekkofoorumista.

3. Nestori
- Vaikeaksihan tämä nyt alkaa jo mennä, on se kaksi kuukautta minulle nyt niin pitkä aika kuitenkin, mutta eiköhän tämä Pohjoisen Shamaani ole tuonakin ajanjaksona edes muutaman ymmärrettävän viestin aikaan saanut ja osannut ne vielä iloksemme luettavaksikin saattaa? No, ei vainkaan, kyllähän Nestorin mukanaolon tärkeyden tälle foorumille kaikki tietävät, ei siitä ole kahta sanaa. Uskomattoman hienoa ja esimerkillistä aktiivisuutta jaksaa mies ylläpitää, ajanjaksosta toiseen. Uskonkin ja ainakin toivon, että hän kokee jotakin myös palautteena takaisin saavansa, koska on tuollaiseen suorittamiseen pystynyt. Näin foorumilaisena voisinkin todeta, että Nestori hyvä, näkisin, että olet juuri nyt asian ytimessä, jaksathan pitää siitä kiinni?

4. ArchieBunker
- Kyllä se on myös AB, vammautumisistaan ja vastoinkäymisistäänkin huolimatta, pystynyt hienoon kahden kuukauden jaksoon, myönnettävä se on, ihan rehellisesti. Epäilemättä värikkäimpiä kieliasuja foorumilla viljelevä volvomies on onnistunut mielenkiintoni herättämään jo lukuisia kertoja valitessani sitä, että mitäköhän viestejä juuri nyt ehtisin lukaisemaan. Musiikkimieskin on ihan henkeen ja vereen, minkä johdosta koenkin ainakin sillä saralla sivistyneeni moneenkin kertaan viestejään luettuani. Vaikka tämä onkin lätkäfoorumi, AB:kin viesteistä on monesti sitä muutakin rikkautta saatavissa, mitä ainakin minä henkilökohtaisesti jopa tunnen kaipaavani.

5. InFlames
- Viidentenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, annan tunnustuksen foorumimme KHL-asiantuntijalle. Aivan fantastisen hienoa antaumusta itänaapurimme kiekkoliigan tapahtumista raportoimiseen. Ihan rupeaa pelottamaan, että isommat ympyrät tämän alansa lahjakkuuden luotamme pois vievät, mutta toivottavasti olen pelkoineni tässä kohtaa mahdollisimman yksinäinen. Lupsakan oloinen Kuopiolainen, vaikka liekin sinne muualta tapahtumaketjujen saattelemana ajautunut? Lisäksi, hienosti näyttää elämäntilanteeseensa sopeutuneen, vaikka itse elämällä ei pelkästään hyviä ja hienoja asioita kohdalleen aina ole ilmeisesti tarjottavana ollutkaan? Vapaan puolellakin aina silloin tällöin läsnäolollaan ilahduttava nikki, joka toivottavasti ilonamme vielä määräämättömän pitkiä aikoja tulee vastaisuudessakin vaikuttamaan!


No, taas tämä oli tässä, kun vain viittä voi äänestää. Olisin niin kovasti halunnut myös uusille ja upeille foorumillemme liittyneille ihmisille tunnustuksiani antaa, mutta jo aiemmin ilmoittamaani periaatetta noudattaen, en edelleenkään anna ääniä niille, jotka eivät tähän kaikille avoimeen äänestykseen itse koskaan osallistu. Mitenköhän olisi, jos tällä kertaa ottaisitte ja aktivoituisitte tälläkin saralla? :Thumb up:
Jos kerran nauru pidentää ikää, mitäköhän totisuudesta sitten seuraa?

Kun on pää pilvissä, näkee huonosti.

Jotkut ihmiset tuovat iloa minne sitten saapuvatkin- toiset taas mistä lähtevätkin.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Dev » 02.12.2012 12:58

Pistetään vielä 5 päivää lisää äänestysaikaa, jotta kerkii itsekkin jättämään äänet. Eli 7.12.2012, klo 23.59 menee ketju lukkoon.
- Olen aina IFK

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja jurachess » 02.12.2012 19:15

Pakkohan tähän on vastata, vaikka iteltään marraskuu meni päätä parannellessa.
1. Nestori. Jotenkin todella uskottava, eikä mollaa turhantakia ketää, ja teksti on ihan kymppi.
2. widlwind. Pakko herätellä tätä loistavaa sananiekkaa, jonka viestejä lukemalla tulee aina hieno olo.
3. InFlames. Onneksi meillä on remissä kunnon tietäjä.
4. Crick. Ihan vaan lligagurun johtopaikan takia, ja että vielä Keravalta oleva Jokerifani. Unohtamatta Barceloonaa.
5. Dev. Ihan päällikkö, ja antoi tälle kuihtuvalle ketjulle lisäaikaa.
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 04.12.2012 12:16

Kuva 1. Nestori

Kuva 2. burntarm

Kuva 3. MustaSurma76

Kuva 4. Lukko1936

Kuva 5. huntteri
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 05.12.2012 14:05

1. Plair
Ihan hyvä kirjoittaja jostain pullahtanut taas palstalle. Mielellään lukee aina Plairin tuottamaa tekstiä, en tiedä miksi, ehkä siinä on sellainen tietty asiantuntemus? Räväkkyyttä kaivataan kuitenkin otteisiin lisää jotta nousee voorumin ylväimpien jumalien kerhoon jonain päivänä. Yritäppä jatkossa vaikka vähän vittuilla, provoilla ja solvata niin hyvä siitä tulee. Perinteinen tuoppi voittajalle --> Vitut, alaikänenhän sä olet. :fuckyou:

2. In Flames
En tiedä oonko koskaan antanu Itku-inkulle näin hyviä pojoja, mutta nyt kun NHL:ää ei ole pelattu olen joutunut katselemaan voorumia vähän avarakatseisemmin.. Eurokiekon kävelevä tietopankki.

3. Lukko1936
Entistä aktiivisempi kirjoittelija ympäri voorumia. Ihan jees settiä. Valioliigapostaukset ovat omaa luokkaansa ja unirytmi on kaverilla yöketjustapäätellen toisinaan vituillaan, hyvä niin.

4. Device
Jura sen tuossa jo aikaisemmin mainitsikin, ihan päällikkö. :mrgreen: Vahvasti tuo tunteensa esiin Hifkin kausiketjussa ja tuuliviiri senkuin lepattaa. Taisi joskus mainita että vittumaista kun noita sm-liigajoukkeiden nimiä kirjoitellaan väärin, no can do, idiootteja on aina jossain. Oletko sä se jätkä joka käy IFK:n peleissä Melartin paita päällä huutelemassa että "tapa se"? :laugh:


5. Jartsa
Jartsalle viimeajat on ollu vaikeita, oikeastaan ihan pohjalle on sukellettu mikäli olen oikein ymmärtänyt. Ei muutakun uutta palapeliä kasaamaan, ehkä siihen voisi kasailla vähän jotain uutta ja vähän vanhaa? Tästä se lähtee --> http://www.youtube.com/watch?v=FEKEjpTzB0Q Vielä on yksi hymiökin käytössä. Tsemppiä Jartsa --> :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Kuukauden vaihtoaitiolaisen äänestys (Lokakuu & Marrasku

ViestiKirjoittaja Dev » 15.12.2012 12:04

Vaihtoaition väki on valinnut loka sekä marraskuun kovimmaksi vaihtislaiseksi ikämies Nestorin. Valinta on mielestäni täysin oikea, sillä Nestori on käyttäjä joka kirjoittelee paljon asiaa lätkäpuolelle, mutta samalla myös lentää juttua kieliposkessa vapaan puolella ja ainakin itse saan välillä hyvät naurut miehen jutuista. Mielestäni Nessu on myös yksi näitä käyttäjiä jotka ovat erittäin omistautuneita foorumille ja se on todella upea asia. Lähin haastaja näiden kahden kuukauden aikana oli Rauman mies Lukko1936, joka hänkin on tykittänyt suorastaan hirmuisella tahdilla viimeisen kahden kuukauden aikana tekstiä. Viestien laatu on myös erittäin korkealla tasolla. Kolmanneksi sijoittui Kuopion kaveri Hartikainen35, jolle on annettava suurta krediittiä Elitserien puolesta. Postailee sinne todella aktiivisesti, jatka samaan malliin.

Vaihtoaition väki onnittelee Nessu-setää. :tuoppi:


Lokakuu & Marraskuu 2012

Nestori - 30p
Lukko1936 - 21p
Hartikainen35 - 19p
InFlames - 14p
Plair - 13p
Mustasurma76 - 11p
Dev - 10p
yakuza - 9p
burntarm - 9p
Jyri - 7p
Legenda - 5p
Unknown - 5p
windwind - 4p
Crick - 2p
Archiebunker - 2p
kärppä - 2p
Jartsa - 1p
huntteri - 1p
- Olen aina IFK

Paluu Vaihtoaitio

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa