Allsvenskan 2009-10

Keskustelua muista kiekkoliigoista.
Hank

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Hank » 15.04.2009 14:24

Hank kirjoitti:Borås Kuva

Maalivahdit
Kuva Pontus Hansson

Puolustajat

Hyökkääjät
Kuva Alexander Bergström (09/10)
Kuva Anders Eriksson (09/10)
Kuva Jens Karlsson (09/10)
Kuva Mattias Remstam (09/10)

Ilman sopimusta
Kuva Per Fernhall, H
Kuva Patrik Ahlstrandt, H
Kuva Lenny Dower, H
Kuva Mats Hansson, P
Kuva Mikael Hultqvist, H
Kuva Henrik Eriksson, H
Kuva Alexander Täng, H
Kuva Joakim Persson, H
Kuva Jimmy Lund, H
Kuva Matt Waddell, P
Kuva Jens Hellgren, P
Kuva Andres Skördåker, P
Kuva Markus Karlsson, P

Huhut/Mahd. Lainat
+ Kuva Ola Svanberg, Brynäs
+ Kuva Markus Söderkvist, Västerås
- Kuva Patrik Ahlstrandt -> ?
- Kuva Markus Karlsson -> Norja

Lyhyesti

Veskariosastolla ykkösveskarin tehtäviä hoitanee Hansson. Isokokoinen (190cm) torjuja Hansson on/oli aikaanan yksi Ruotsin lupaavimpia torjujia, kyllähän herra voi vieläkin nousta aivan eliittiin. Nyt 21-vuotias Hansson, pisti 07/08 kaudella lähes kaikki Ruotsin A-Juniori (J20) sarjan ennätykset uusiksi pelatessaan Frölundan junioreissa. Tällöin hän saavutti muun muassa parhaan torjuntaprosentin ja parhaan GAAn.

Kakkosveskarin rooli sitten onkin vielä arvoitus. Dennis Karlsson jätti Boråsin ja lähti Division Isen Olofströmsin riveihin. Tarjolle tähän rooliin voi olla myös vielä Hanssoniakin isompi kaveri, Daniel Lindqvist, joka on pelannut viimeisimmäksi Frölundan junioreiksi. Myös jo päättyneellä kaudella Boråssissa 15 ottelun verran torjunut Sebastian Idoff, voi olla tarjolla Boråsille.

Puolustuksessa tilanne onkin hankalampi. Ei yhtään sopimusta kirjoitettuna, ja tämä oli nimenomaan se osasto joka tällä kaudella petti. Ola Svanberg toisi mukavasti kyllä kiekollista ja kiekotonta johtajuutta tähän puolustukseen. Taitaa vaan olla niin että Svanberg jatkaa pelejään Västråsin paidassa. Joka tapauksessa tämä on se osasto johon Boråsin tulee panostaa.

Hyökkäyksen tärkein palikka Remstam saatiin pidettyä, hieno homma. Lisäksi Per Fernhall saadaan todennäköisesti jatkamaan, mikä tärkeää myös. Sen sijaan esimerkiksi Ahlstrandtin jatko on pimeän peitossa ja hänen on huhuttu siirtyvän muualle. Loppu hyökkäys koostunee tasaisesti noista pelaajista joilla ei vielä ole sopimusta, mutta jos Allsvenskanin kärkisijoille Borås halajaa, niin ei tuohon yksi kokenut Elitserien jyrä pahaa tekisi.

Lisäksi esimerkiksi omista Boråsin junioreista lienee tarjolla ainakin niinkin ruotsalaisen nimen omaava herra kuin Kristian Luukkonen. Luukkonen, pienikokoinen (174cm) hyökkääjä teki hyvät pisteet Boråsin A-Junioreissa ja pelasi loppukaudesta edustuksessa 20 pelin verran. Frölundasta saatanee myös hyökkäykseen taas muutama vahvistus junioreista, potentiaalisia vaihtoehtoja on ainakin Sebastian Blomstervall, David Gustavsson ja Dennis Pegenius. Kaikki muuten todella pieniä hyökkääjiä, mutta sitäkin taitavempia. HV71stä 15 ottelun verran lainalla ollut David Ullström taitaa olla haaveilua, teki sen verran kovat tehot että myös niiden takia pelannee ensi kaudella Elitserienissä HVn riveissä. Simon Hjalmarsson taitaa myös olla vain märkäuni vahvistukseksi, hänenki tie vienee Frölundan edariin.


Nyt saatiin myös varmistus sille että Simon Hjalmarsson ei edusta ensi kaudella ainakaan Boråssia. Tämä nyt oli kyllä aika arvattavissa silti, sen verran upea kausi Hjalmarilta. Hjalmarssonin tie siis on mahdollisesti vimeässä Elitserienin Rögleen..

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 16.04.2009 20:46

Malmö on hankkinut pari vahvistusta. Joukkueen rivejä ensi kaudella vahvistavat Kim Staal ja Teemu Kesä.

TPS'stäkin tuttu Kesä pelasi kaudella 06/07 TPS'n ja Ässien riveissä yhteensä 47 ottelua tehden tehot 3+6=9 ja istuen 61 minuuttia jäähypenkillä. Seuraavalla kaudella Kesä siirtyi Saksan kakkosliigaan jossa syntyi tehot 6+16 ja 186 rangaistusminuuttia. Seuraavalla (tällä) kaudella Kesä pelasi Tanskassa, Odensen riveissä, ja tekaisi tehot 6+11 31'ssä ottelussa. Jäähyjä kertyi 153 minuutin edestä.

Kim Staal on Malmön oma kasvatti. Urallaan Staal on pelannut MODOn ja Malmön riveissä Elitserieniä 363 ottelua tehden tehot 87+92=179. Lisäksi Staal on pelannut AHL'ssä (64, 13+12=25), Allsvenskanissa (39, 16+13=29) sekä lukuisissa MM-kisoissa Tanskan paidassa (29, 16+10=26).

Edit. Ja Växjö on tehnyt vuoden jatkosopimuksen myöskin TPS'stä tutun David Lundbohmin kanssa.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Hank

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Hank » 20.04.2009 19:55

Ja Tami Tamminen vetelee ensi kaudella Björklövenissä naruista. Aurinkokuningas toimii samaan aikaan seuran UTJnä sekä Päävalmentajana. Kuulemma ensimmäisen kauden jälkeen kun Tami on nostanut Lövenin Elitserieniin, aikoo hän hommata rinnalleen toisen valmentajan. Eli suuret on suunnitelmat jo tässä vaiheessa ja innolla seurataan mitä tästä kehittyy.


Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 21.04.2009 12:34

Paljonkos Tammiselle on annettu käyttörahaa joukkueen kokoamista varten? Ottaakohan Tami ketään tuttuja pelaajia Suomesta mukaan. :?
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Hank

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Hank » 21.04.2009 12:44

Afinogenov kirjoitti:Paljonkos Tammiselle on annettu käyttörahaa joukkueen kokoamista varten? Ottaakohan Tami ketään tuttuja pelaajia Suomesta mukaan. :?


Tämä voi hyvinkin vaikuttaa siihen että Jussi Heikkinen voi sittenkin hyvinkin jäädä Löveniin. Muutenhan Löven onkin sitten hankkinut aikalailla Allsvenskanissa kovan statuksen miehiä.

Hank

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Hank » 21.04.2009 15:30

Almtuna ISllä on tällä hetkellä tekemisen meininki. Viimeisimpänä seuran taholta vahvistetaan että joukkueessa ei jatka tulevalla kaudella:

Martin Gudmundsson, H
Jonathan Persson, H
Victor Rollin-Carlsson, H

Lähde. Eiköhän näistä kaikille löydetä korvaajat. Gudmunssonin ura on ollut laskussa, mies edusti esimerkiksi Ruotsin nuorten maajoukkueita aika paljon, sitten Moran junnukausien jälkeen siirto Allsvenskaniin josta lähtien ura ollut tyysti laskusuunnassa. Tällä kaudella hän käväisi visiitillä Division Issä. 25-vuotias Persson on tehnyt hyviä tehoja Allsvenskanissa ennen tätä kautta. Hänestä joku Allsvenskan joukkue saanee kuitenkin vielä hyvän hyökin. Rollin-Carlssonin lähtö kirpaisenee eniten Almtunaa. Kyseessä 19-vuotias lupaava hyökkääjä joka viime kaudella esimerkiksi pääsi esiintymään Ruotsin U19 joukkueessa. Ei ole juhlinut ainakaan vielä Allsvenskanissa pisteillä mutta potentiaalia löytyy.

Hank

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Hank » 25.04.2009 09:44

Örebrokin on solminut ensimmäisiä sopimuksiaan.

Örebro on kiinnittänyt Albin Lorentzon nimisen 23-vuotiaan puolustajan. Lorentzon ei ole tilastoita katsoessa koskaan tehoilla herkutellut mutta silti melko isokokoinen pakki on ollut esimerkiksi Ruotsin U19 maajoukkueessa. Lorentzonin sopimus kattaa seuraavat 2 vuotta.

Uutena miehenä joukkueeseen liittyy Leksandista Marcus Jonasen josta tässä aiheessa kerroinkin hiljattain jo. 193cm ja lähes satakiloinen, oikealta puolelta ampuva Jonasen on pelannut mielenkiintoisen uran. Kokemusta löytyy Ruotsin nuorten maajoukkueista sekä WHLstä. ON pelannut Allsvenskanissa sekä yhden Elitserien kauden MoDossa. Hyvä pelaaja kuitenkin tällä tasolla aina. Voimahyökkääjä Jonasenin sopimus on mallia 1+1.

Toinen uusi mies Örebron riveissä on try-out sopimuksen solminut puolustaja Victor Lindgren. 24-vuotias puolustaja omaa niin ruotsin, kuin myös itävallan passinkin. Lindgren siirtyy yrittämään paikkaa Örebrossa, Itävallan sarjan EC Salzburgista, jossa voitti kultaakin 2008. Lindgren ei ole tainnut pahemmin hurmata Itävallassa, joten mielenkiinnolla odotetaan onnistuuko hän saamaan paikan Allsvenskanin Örebrosta.

Örebrolla on nyt 11 sopimuspelaajaa joista yksi on siis Lindgren try-out sopimuksellaan:

Maalivahdit
Kuva Kristoffer Eriksson (09/10)

Puolustajat
Kuva Martin Filander (09/10)
Kuva/Kuva Victor Lindgren (try-out)
Kuva Albin Lorentzon (10/11)

Hyökkääjät
Kuva Sebastian Fors (09/10)
Kuva Gustav Gräsberg (09/10)
Kuva Marcus Jonasen (09/10)
Kuva Jonas Karlsson (09/10)
Kuva Niklas Lihagen (11/12)
Kuva Henrik Löwdahl (11/12)
Kuva Niklas Sjödin (09/10)

Hank

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Hank » 28.04.2009 14:23

Siirtoja sekä jatkosopimuksia.

Anton Persson, 20-vuotias oikealta puolelta ampuva sentteri siirtyy Brynäsin riveistä vahvistamaan Oskarshamnia. Persson on profiloitunut jo nuorella iällä puolustavaksi kahdensuunnan sentteriksi, joka edusti tällä kaudella Ruotsin U20 maajoukkuettakin. Perssonin sopimuksen kesto on vuoteen 2010 asti. Oskarshamnissa Perssonilla on mahdollisuus ottaa isoja askelia eteenpäin ja tulevaisuudessa Perssonin tie vienee varmaankin takaisin sarjaporrasta ylemmäs.

Oskarshamnista toiseen suuntaan, ei tosin Brynäsiin, matkaa Richard Gynge jonka uusi seura on Allsvenskanin, ja koko Ruotsin suurseura AIK. Gynge on AIKlta loistava sainaus, sillä tällä kaudella 17 maalia paukuttanut Gynge oli Oskarshamnin tehokkain pelaaja 41:llä pisteellään. Gynge on vähän kuten yllä mainittu Persson, sillä erotuksella että hän on enemmän hyökkäävempi hyökkääjä. Gynge ampuu oikealta puolelta, ja omaa ison vantteran varren. Ikää Gyngellä on vasta 22-vuotta joten ura on vasta edessä päin. Kaikki potentiaali herralla löytyy ehdottomasti vähintään Elitserien tasolle, Gyngenkin sopimus kattaa vain ensi kauden. Gyngestä AIK sai vähintäänkin loistavan stunttaajan mahdollisesti toiselle pois suuntaavalle nuorelle pelaajalle, Daniel Bångille. Lähde.

Västerås sen sijaan ilmoitti hankkineensa puolustukseensa vahvistukseksi Alexander Ribbenstrandin. VIKiin Ribbenstrand siirtyy Almtunasta, ja hänen sopimuksensa VIKissä kattaa aina vuoden 2011'kin. Hammarby IFn kasvatti, mutta Djurgårdenin junioreissa pelannut Ribbenstrandt on todella vahva kahden suunnan puolustaja, joka on kerännyt kahdella viimeisellä kaudellaa Almtunassa yli 100 jäähyminuuttia (129min ja 100min). Sen sijaan norjalainen Mathias Holmstedt ei jatka Västeråsin riveissä.

Leksand sen sijaan ilmoitti hankkineensa joukkueeseensa suomalaisväriä. Joukkueen vahvuuteen liittyy KooVeen (Hoi Zubru! :D) kasvatti, 32-vuotais maalivahti Timo Leinonen. Leinonen on pelannut vakuuttavasti viimeiset kolme kautta Tanskan Herningissä. Sitä ennen Leinonen pelasi esimerkiksi Allsvenskanin Oskarshamnissa neljä kautta ja kaksi Kiruna IFssä, aivan uppo-outo sarja Allsvenskan ei siis Timolle ole. Tanskan reissulta Leinoselle on tarttunut käteen kaksi mestaruutta, 06/07 ja heti perään 07/08, ja kaikilla noilla Tanskan kausilla Leinonen on ollut sarjan All-Stars joukkueessa. Leinosen sopimus on kaksivuotinen ja parina hänellä toimii todennäköisesti nuori Erik Hanses. Mielenkiintoista nähdä miten Leinonen sopeutuu uudelleen Allsvenskaniin ja miten pelit ottaa kulkeakseen, se tiedetään että Leksandissa ei kauan jakseta epäonnistujia ainakaan katsella vaan miehet menevät nopeasti vaihtoon.Lähde.

Ennen Leinosen hankintaa Leksand ilmoitti sivuillaan hankkineensa myös Patrik Carlsson nimeä tottelevan hyökkääjän Växjö Lakersista. Carlsson on vasta 21-vuotias lupaava pieni kokoinen pistelinko. Carlsson on pelannut jo kaksi yli 20 pisteen kautta Lakerssissa johon siirtyi Frölundan junioreista, vaikka kyllähän Göteborgin edustuksessakin Carlssonille kertyi 28 ottelua. Carlssonin sopimus on yksivuotinen. Leksand on myös nostanut kesärinkiinsä junioreista 89-syntyneen hyökkääjän David Åslinin sekä puolustaja Jonas Knutssonin.

Borås sen sijaan on solminut yksivuotisen jatkon kahden puolustajan kanssa. Nämä herrat ovat Joakim Persson sekä Mats Hansson. 26-vuotias Hansson, Timrån kasvatti oli yksi Boråsin tehokkaimpia pelaajia tällä kaudella, myös vuotta vanhempi Persson on joukkueelle erittäin tärkeä sainaus.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 05.05.2009 10:01

Yli 400 ottelua SM-liigaa ja yli 100 ottelua Elitserieniä pelannut puolustaja Kimmo Lotvonen jatkaa Ruotsissa, mutta osoite vaihtuu. Uusi osoite on Allsvenskanissa pelaava Leksand, joka kovaa vauhtia tavoittelee nousua Elitserieniin. Lotvonen on Leksandille tuttu mies sillä lähdettyään SM-liigasta työsulkukauden päätteeksi aloitti Lotvonen urakkansa Ruotsissa juurikin Leksandissa. Menneellä kaudella Lotvonen kokosi Timrån paidassa mukavat tehopisteet 3+12=15.

Elitserien: 135, 12+27=39, 132
Allsvenskan: 0, 0+0=0, 0
SM-Liiga: 428, 22+80=102, 359
Mestis/Finland2: 13, 0+3=3, 14

- SM-Liiga champion 03/04, 04/05


Lähde: LeksandsIF.se
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 05.05.2009 20:10

Växjö Lakers saa mukavan vahvistuksen hyökkääjistöönsä, kun Frölundan Johan Anderssson luistelee seuran riveissä seuraavat neljä kautta. 25-vuotias kummankin laidan pelaamisen hallitseva Andersson on tehnyt pitkän päivätyön kiekkoilijana. Mariestad BoISin juniorituotannon helmiä oleva Andersson teki debyyttinsä Ruotsin Allsvenskanissa kaudella 03/04 pelaamalla 21 ottelua Mörrumin riveissä ilman tehopisteitä. Tätä ennen Andersson oli viettänyt aikaansa juurikin Mariestad BoISin riveissä Division I:ssä.
Seuraavalla kaudella Andersson siirtyi Skövde IK:n riveihin ja kausi olikin varsin onnistunut. Andersson vakiinnutti paikkansa Allsvenskanissa ja teki tehot 16+10=26.
Seuraavat kaksi kautta Andersson veitti juurikin Växjön riveissä, joten ihan tuntematon ympäristö se ei hänelle ole. Andersson pelasi yhteensä 87 ottelua viimeistellen tehot 36+37=73. Nämä tehot riittivät kiinnittämään Frölundan huomion ja niimpä oli aika siirtyä Frölundan riveihin.
Ura Frölundassa ei kuitenkaan auennut kovin ruusuisesti sillä pelaamissaan 100. ottelussa Andersson on onnistunut tekemään vain kahdeksan (3+5) tehopistettä, eikä ole noussut sille tasolle, jota häneltä odotettiin. Frölunda-uran aikana Andersson on myös käynyt pariin otteeseen lainalla Allsvenskanissa (Växjö, Borås) ja neljän ottelun visiitillä Frölundan junnuissa.

Elitserien: 100, 3+5=8, 51
Allsvenskan: 159, 54+52=106, 224
Division 1: 44, 30+12=42, 0
SuperElit: 4, 0+1=1, 6
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 22.05.2009 06:38

Björklöven vahvisti jälleen rivejään kun seura tiedotti, että Eetu Qvist edustaa seuraa seuraavat kaksi vuotta. Qvist on pelannut kaksi viimeistä kauttaan Allsvenskanissa Oskarhamnin riveissä tehden tasan piste / peli (80, 19+61=80, 50).

Allsvenskan: 80, 19+61=80, 50
SM-Liiga: 225, 19+39=58, 120
Mestis/Finland2: 20, 5+10=15, 8


Uutinen @ Bjorkloven.com

Lisäksi sanomalehti Västerbottens kertoo, että Björklöven olisi hankkimassa Norjan maajoukkuemaalivahti Ruben Smithin riveihinsä.

Uutinen @ Västerbottens
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 26.05.2009 16:55

Noh. Unelmani Tomas Kollarin hankkimisesta murenivat siinä. Viime kaudella 6+19 tehot Södertäljen riveissä iskenyt laituri nimittäin luistelee ensi kaudella Leksandin riveissä Allsvenskanissa.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Laviols » 04.06.2009 17:01

Leksand on hankkinut viime kaudella Turun palloseuraa edustaneen Jamie Johnsonin riveihinsä http://www.leksandsif.se/5386.php

Alkaa Allsvenskan näpistellä jo melko hyviä pelaajia ottaen huomioon että kyseessä on kuitenkin vasta Ruotsin toiseksi ylin sarjataso.Thomas Rhodin,Dick Tärnström ,Jamie Johnson,Kim Staal,Morten Green jne.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Allsvenskan 2009-10

ViestiKirjoittaja Lehväs » 15.07.2009 21:19

Jamie Johnson siirtyy Florida Panthersin organisaatioon. Tämän tietää kertoa ainoastaan Eliteprospects, joten varmuutta ei vielä ole. Aika outo siirto mielestäni läskiksi menneen viimekauden takia.

Lisää tietoa tulee, kun asiasta alkaa kuulua muista lähteistä.
...

EdellinenSeuraava

Paluu Muut kiekkoliigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa